Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=46029 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 20:40 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: La cara oculta aka The Hidden Face (2011)Objavio: Kneginja
Tema: La cara oculta aka The Hidden Face (2011)
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2012 u 06:17
Režija: Andrés Baiz Scenarij: Andrés Baiz, Stewart St. John, Žanr: Triler Država: Kolumbija, Španija Jezik: Španski Trajanje: 92 min
Martina García ... Fabiana Quim Gutiérrez ... Adrián Clara Lago ... Belén
Španjolski dirigent orkestra Adrián (Quim Gutiérrez) teško se nosi sa nestankom svoje cure (Clara Lago), koja se zapravo sakrila unutar skrivenih prostorija kuće. Sve počinje po zlu kada ostane zaključana bez mogućnosti izlaska, pa pokušava na sve načine da pošalje poruku svoga prisustva.
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Odgovori: Objavio: insideman
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2013 u 03:24
Kakva filmčina :!: Sweet mother of God :!:
Film počinje kao romansa, zatim se pretvara u horor tačno do polovine a onda kreće šou, mešavina drame i suspens trilera. Imao sam osećaj kao da je sam Alfred Hičkok preuzeo rediteljsku palicu i još jednom odradio maestralan posao. Ali pošto ipak nije on samo ću reći VIVA Andrés Baiz :!: Veoma brz film sa kratkim uvodom. Sjajan scenario. Ja sam oduševljen što ne znači da ćete i vi biti ali ovo treba odgledati svakako (za Hič fanove apsolutni must see).
10(10
UPOZORENJE !
trejler nikako ne gledati
Objavio: Salvador
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2013 u 08:18
Potpisujem. Odlična atmosfera i napetost.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2013 u 16:23
Najpre jedna napomena: Ne gledajte trajler, pošto je u njemu sadržan ogroman spoiler!!!
Čak je najpametnije da ne čitate detaljan sadržaj radnje. Dovoljno je
ono što piše na imdb-u: U centru filma je život dirigenta španske
filharmonije nakon misterioznog nestanaka njegove devojke.
Dakle,
još jedan odličan španski triler sa neočekivanim obrtom. Prva polovina
filma blago dosadnjikava, sa površnim dijalozima i lošom glumom, ali se
samo srce filma nalazi negde u sredini. Vredi ga dočekati. Ocena 8/10
zbog lošeg izbora glumaca, čiji su izrazi lica jednolični, a i dijalozi
su mogli biti malo inteligentniji. U svakom slučaju, preporuka. Kome se
bude svideo, neka pogleda i ove španske: El orfanato, El secreto de sus
ojos, La piel que habito i El laberinto del fauno.
P.S. Knegi, najbolje bi bilo da izmeniš opis radnje, pošto je veliki spoiler
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: aleksayu
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2016 u 16:00
Film je zesce glup.
Glavni glumac, koji igra dirigenta, izgleda kao prava cepanica.
Ne preporucujem za gledanje....
Objavio: fingolfin
Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2017 u 02:39
Imao sam velika ocekivanja od ovog filma, i mogu vam reci da sam se poprilicno razocarao.. jako los izbor glumaca, losa gluma i poprilicno neinteligentna prica.. sve svemu - prosecan i glup film.
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2018 u 15:05
Gledljivo, ali ipak prosek.
* i na kraju ostavljen prostor za nastavak, za svaki slučaj.
Objavio: bokidante
Datum objave: 03.Kolovoz/Aug.2018 u 10:44
Meni je film dobar! 7/10
Objavio: protectore
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2019 u 22:16
Radnja nepredvidiva. Glavni glumac bez emocija ali rekao bih i namjerno, da bi misterija bila jos veca.
Obavezno za pogledati, 9/10.
Ma 10/10 !!!
Objavio: bgvracar
Datum objave: 01.Svibanj/May.2019 u 10:42
Meni se nalazi u Top 5 španskih filmova. Preporuka.
Objavio: Vilin
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2020 u 13:34
Nije loš triler, ali nije ni nešto posebno. Pomalo neobičan zaplet i rasplet, a kraj intrigantan.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2020 u 00:42
Triler je baš poseban. Dvostruke šakarice tako da ko želi holivudsku napumpanu plastiku, drž'te se podalje.
Bombon. Priznajte, kad ste zadnji put pogledali film iz Kolumbije? A i ako jeste, koji vam je ostao u pamćenju? Ovaj hoće.
Pogledati pod moranje, osim ako kako rekoh, nekome smeta kad nije plastika.
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2020 u 08:10
Tebi se Joxer, film očigledno baš dopao, a ja smatram da nije loš, mada nisam nešto oduševljen, ali to je stvar ličnog afiniteta (ili meni nije "legao" u to vreme). A što se tiče kolumbijskog filma, Monos iz 2019. %20" rel="nofollow - https://www.imdb.com/title/tt6062774/?ref_=nv_sr_srsg_0 je pravo remek delo.
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2020 u 17:28
Monos barem prema sinopsisu nije nešto što me zanima. ;)
Ako ga ikad pogledam, a to bez da mi ga preporuči baš neko kome vjerujem je nemoguće, napisat ću utiske.
Do tada...
Kolumbijski triler od gore se usudio dirati u grijehe iz prošlosti (prihvaćanje nacističkih zločinaca koji su zbrisali nakon 45-e), ubaciti kao glavnog lika tipičnog zgodnog ali skroz površnog degenerika u kojeg se sve žene i nihove mame zaljubljuju na prvi pogled a nas ostale ko jebe, te sam spomenuo sise šakarice koje su rijetkost u modernim folmovima nego moraju biti napumpane silikonima dok ne eksplodiraju. A priča, odnosno triler s obratima, samo je bonus.
Pa kako da mi se to maksimalno ne svidi, ajde reci. :)
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2020 u 11:20
Ako su u pitanju šakarice i razbijanje tabua klepavim, rošavim zavodnikom, onda nek ide život, priznajem da film ima šarma ;)
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2020 u 17:12
Film je zapravo kolumbijsko-španska koprodukcija a sama ideja filma kao i zaplet su originalni i veoma uzbudljivi. Isti je pravi, skriveni dragulj. Preporuka.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2021 u 14:51
Odličan film, Slažem se sa svim komentarima, osim sa članom aleksayu i komentarom da nije nešto posebno.
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2021 u 16:52
Aleksa se inače bavi glazbom pa mu moraš oprostiti što ne da na kolegu iako izmišljenog/filmskog. ;)
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2021 u 16:03
Hheh Joxer,
Stvar je u tome da su dirigentni obicno u odnosu na obicne muzicare cesto ljudi sa harzimom i deluju obicno vrlo intelektualno i obrazovano a ovaj deluje kao proklasna cepanica. Tako dirigenti jednostavno ne izgledaju, vidi se da reziser nema pojma o tome svetu, mogao je nekoga da barem konsultuje kao moju malenkost na primer hahhahah
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2021 u 18:04
aleksayu piše:
Stvar je u tome da su dirigentni obicno u odnosu na obicne muzicare cesto ljudi sa harzimom i deluju obicno vrlo intelektualno i obrazovano...
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2021 u 18:23