Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=44740 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 02:14 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Photographing Fairies (1997)Objavio: Kneginja
Tema: Photographing Fairies (1997)
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2011 u 03:13
Režija: Nick Willing Scenarij: Chris Harrald, Steve Szilagyi Žanr: Drama, Fantazija, Misterij Država: Velika Britanija Jezik: Engleski Trajanje: 106 min
Toby Stephens ... Charles Castle Emily Woof ... Linda Ben Kingsley ... Reverend Templeton Frances Barber ... Beatrice Templeton Philip Davis ... Roy (as Phil Davis) Hannah Bould ... Clara Templeton Miriam Grant ... Ana Templeton Rachel Shelley ... Mrs. Anne-Marie Castle Edward Hardwicke ... Sir Arthur Conan Doyle Clive Merrison ... Gardner Stephen Churchett ... Mr. Dawson Mary Healey ... Mrs. Dawson Maggie Wells ... Mrs. Hoopdriver Richenda Carey ... Fierce Woman Jeremy Young ... Des
Mladi fotograf otkriva novi životni žar u paranormalnoj istrazi
Fotograf Charles Castle (Toby Stephens), izgubljen je u tuzi i samoći nakon smrti njegove prelijepe žene. Kako bi pronašao novi cilj u životu on odlazi u rat, radeći kao fotograf u rovovima. No ni to mu ne uspjeva skrenuti misli. Kada dobije nekoliko fotografija na kojima se navodno nalaze vile on shvati da je pronašao ono što mu treba. Stoga pakira torbe i odlazi u malo selo, Burkinwell, kako bi dodatno istražio tajanstvene događaje.
Ova fantastična priča o vilinskim legendama, šamanizmu i drevnom načinu života nastala je prema istoimenoj noveli novinara, pisca i kritičara, Stevea Szilagyija.
NAGRADE: 1997: Sitges - Catalonian International Film Festival; Nick Willing, nominacija za najbolji film 1998: Fantafestival; Nick Willing, pobjednik festivala 1998: Fantasporto; Ron Mueck, John Markwell, dobitnici nagrade za najbolje specijalne efekte Nick Willing, nominacija za najbolji film i dobitnik Grand Prize 1998: Gérardmer Film Fest; Nick Willing, dobitnik specijalne nagrade žirije i nagrade internacionalnih kritičara
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Odgovori: Objavio: Dibidus41
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2011 u 03:30
E!!
Fala!! Smem li ovo prekopirati na podnapise?
Objavio: Kneginja
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2011 u 03:31
Dibidus41 piše:
E!!
Fala!! Smem li ovo prekopirati na podnapise?
Naravno
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: Dibidus41
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2011 u 03:45
Š'o bi rekli u hrvatskom saboru, more li jedan "ispravak netOčnog navoda"?
Nije devojka, veČ žena, s kojU je biJo jedan dan u braku.
Objavio: Salvador
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2011 u 08:39
Gledao sam ovaj film više puta i stvarno se da lako upecati jer se pušta na par TV kuća svake godine. Ako ga ne puste na jednoj, onda ga puste na drugoj i tako u krug