Nova sam
Web: Titlovi.com
Kategorija: Uvod
Ime foruma: Novi članovi
Opis foruma: Forum namijenjen predstavljanju novih članova
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=44477
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 21:44 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Nova sam
Objavio: Dalilka
Tema: Nova sam
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 19:16
|
Pozdrav svima! Nova sam ovdje, pa evo malo o meni:
Ime: Dalilla Grad: Zagreb Datum rođenja: 30.05.1990. I nemojte zaboraviti čestitati mi  Hobi: skupljanje skupljanje sličica životinjskog carstva iz 1993. i sama se učim radit na microsoft office (al malo mi teže ide) Najdraži bendovi: NLM, DCT, Morning star, Hillsong, (haha...pitam se dali ih ko zna), Najdraži filmovi: Kronike iz Narnije (svi djelovi), , Shrak, Mulan, Spirit, Pocahontas, Pusti vodu da miševi odu, Auti i Auti2 Kung fu panda 1 i 2, Nebesa, Ja robot, Ja špijun, Majstor Fantač...i naravno Sumrakomanija Najdraže knjige: Kronike iz narnije, Sumrak (sve naravno), Tajna krvavog mosta i strip garfield te časopis OK!
Najdraži citat ilitiga izreka: A true friend is one who holds your hand and touches your heart. 
|
Odgovori:
Objavio: bobiska
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 19:20
Objavio: Titivillus
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 19:21
Objavio: Rea
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 19:22
Biografija je krš   

-------------
|
Objavio: Salvador
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 19:36
Objavio: Nastasja
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 19:46
Loše sam volje pa ću vam strgat vozić 

|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 19:51
|

-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Objavio: taxidell
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 20:09

------------- live long and prosper
|
Objavio: A2D2
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 20:11
+1 
------------- Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
Objavio: intoxic
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 20:15
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 22:22
Objavio: darije
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 22:37
Nastasja piše:
Loše sam volje pa ću vam strgat vozić 

|

Pozdrav Dalilka... 
-------------
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 22:42
Samo vi kršite, mi ćemo praviti nove 
Dalilla

------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 23:23
|
Dobrodošla devojko, samo polako, usmeri svoje prste i pogled prema sekciji SPAM, i čekamo te tamo!
Imamo baš jednog lepog momka tamo, Nebojša se zove, ima devojku, ali to se da rešiti! 
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: Nameless One
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 23:29
Objavio: darije
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 23:32
hehe.. Nastasja, Mandarinan, Nameless One, ja, A2D2 mi je sumnjiv , bogami, sve nas je više...
-------------
|
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2011 u 23:47
Ako se ja ne...uguram...ništa od bala. Gde ste videli bal bez voća što pleše...   
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2011 u 11:42
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2011 u 11:53
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2011 u 11:53
-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2011 u 12:12
Objavio: AESON
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2011 u 17:36
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 08:13
|
Hvala svima na dobrodošlici!
Rea piše:
Biografija je krš    |
E, još uvijek volim leksikone  ...al zašto mi je krš, zar sam zaboravila nešto? 
Mandarinan piše:
Dobrodošla devojko, samo polako, usmeri svoje prste i pogled prema sekciji SPAM, i čekamo te tamo!
Imamo baš jednog lepog momka tamo, Nebojša se zove, ima devojku, ali to se da rešiti!  |
 sve mi se čini da si se zaljubio u djevojku od Nebojše 
------------- ■Bolje biti bogat i zdrav, jer kad si siromašan džaba ti što si bolestan. http://www.blackbull.com.hr/
|
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 10:50
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 11:34
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 12:14
Mandarinan piše:
Zli jezici bi rekli da sam se zaljubio u Nebojšu.     |
Pa zar nisi ?! Sve mi se čini da si negde rekao da je ljubav tvog zivota   
-------------
|
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 12:17
Vid' nju! Šuti bona, da te ne bi' kažnjav'o!
|
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 12:25
Mandarinan piše:
Vid' nju! Šuti bona, da te ne bi' kažnjav'o! |
I want to be punished 
-------------
|
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 12:32
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 12:39
E pa nemoj da zaboravljas Imaj na umu,na koji god način da zapretis,I like it   
-------------
|
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 14:46
|
Kako nemamo? ako ništa drugo onda nam je zajedničko to da smo obadvije na ovom forumu i isto godište, a mislim, možda još imamo neke zajedničke najdraže filmove (ako želiš da nabrajam)
Sato ti nije nitko komentiro, zato jer su se svi složili samnom  s tobom ću imati posla
a kad već znaš sve, aj mi malo objasni onu temu kladionica (valjda se to smije objašnjavati ovdje)
------------- ■Bolje biti bogat i zdrav, jer kad si siromašan džaba ti što si bolestan. http://www.blackbull.com.hr/
|
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 15:00
Dalilka piše:
Sato ti nije nitko komentiro, zato jer su se svi složili samnom  s tobom ću imati posla
a kad već znaš sve, aj mi malo objasni onu temu kladionica (valjda se to smije objašnjavati ovdje)
|
Sa mnom si žele da imaju posla!
Da ti pojasnim? Pa dobro, to je tema u kojoj se svi slatko smejemo kako se Iromafia nervira kada se vrati iz kladionice gde ga zezne "jedna" utakmica
|
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 15:13
Mandarinan piše:
Dalilka piše:
|
Sa mnom si žele da imaju posla!
Da ti pojasnim? Pa dobro, to je tema u kojoj se svi slatko smejemo kako se Iromafia nervira kada se vrati iz kladionice gde ga zezne "jedna" utakmica |
E, pa vidim ja, ti stvarno sve znaš.Pa, super...onda ču i ja navratiti, da mu pomognem, da vidi da može i gore biti
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 20:08
, ovaj u spam drustvo.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Objavio: Numberguy
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2011 u 22:56
------------- How do you make 7 even? (Take away the S)
|
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2011 u 19:49
|