Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=44205 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 02:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Debt (2010)Objavio: Kneginja
Tema: The Debt (2010)
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2011 u 03:22
Režija: John Madden Scenarij: Matthew Vaughn, Jane Goldman Žanr: Drama, Triler Država: USA Jezik: Engleski, Njemčki, Ukrajinski Trajanje: 113 min
Helen Mirren ... Rachel Singer Tom Wilkinson ... Stephan Gold Ciarán Hinds ... David Peretz Romi Aboulafia ... Sarah Gold Tomer Ben David ... Sarah's Husband Ohev Ben David ... Sarah's Son Jonathan Uziel ... Mossad Agent Eli Zohar ... Stephan's Driver Irén Bordán ... Seminar Moderator Jessica Chastain ... Young Rachel Marton Csokas ... Young Stephan Sam Worthington ... Young David Jesper Christensen ... Doktor Bernhardt / Dieter Vogel Brigitte Kren ... Frau Bernhardt / Nurse Bálin Merán ... Man on Tram Station
Helen Miren i Sem Vortington igraju u filmu 'Dug', snažnoj priči o Rejčel Singer, bivšem agentu Mosada koja je nastojala da uhvati i izvede na suđenje ozloglašenog nacistu, ratnog zločinca – Hirurga iz Birkenoa (Aušvic)- u tajnoj izraelskoj misiji koja se završila njegovom smrću na ulicama Istočnog Berlina. Sada, 30 godina kasnije, pojavljuje se čovek koji tvrdi da je taj doktor, i Rejčel mora da ode u Istočnu Evropu da razotkrije istinu. Preplavljena uznemirujućim sećanjima sebe iz mlađih dana i njena dva prijatelja agenta, i dalje slavljena heroina moraće ponovo da proživi traumu tih događaja i da izmiri dugove.
Kad se izraelski dugometražni film Ha-Hov ('Dug'), u režiji Asafa Bernstina, pojavio 2007. godine, ovaj triler je dobio četiri nominacije za izraelski ekvivalent Oskaru. Film je odmah bio prodat za distribuciju po stranim zemljama zbog "originalne priče koja je ukombinovana sa pravim triler zapletom o agentima Mosada na misiji. Mosad je institucija, jedna od najboljih na svetu za špijunažu i najpoznatija obaveštajna služba. Film je autentičan po tom pitanju," kaže producent Evan.
NAGRADE: 2011: Hollywood Film Festival; Jessica Chastain, dobitnica nagrade glumica godine
prevod najavio Bambula
izvor:inter.okr.
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Odgovori: Objavio: goooran
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2011 u 14:18
Kad bi trebao da uzađe DVD rip od ovog filma?
Objavio: Bambula
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2011 u 19:23
goooran piše:
Kad bi trebao da uzađe DVD rip od ovog filma?
6. decembra.
Objavio: Kneginja
Datum objave: 24.Studeni/Nov.2011 u 22:42
Bambula hvala za prevod
Titl mozete preuzeti http://titlovi.com/titlovi/the-debt-136225/ - OVDJE
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: beogradski
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2024 u 13:00
ODLICHAN FILM. Isto tako i dobra glumachka ekipa. Helen Mirren, Sam Worthington, Marton Csokas, Jessica Chastain i pokojni Tom Wiliknson ( R.I.P. ). I takodje u filmu igra i Ciaran Hinds da ne zaboravim, chiji sam inache fan. I naravno, da pohvalim i rezhisera filma, a u pitanju je John Madden. Inache shteta shto se vishe ovakvih filmova ne snima. i tek sada vidim da je ovo rimejk izraelskog filma. PREPORUKA