Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima i serijama s Ex-Yu prostora
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=43760 Datum ispisa: 23.Srpanj/Jul.2026 u 12:28 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Sestre (2011)Objavio: marko99119
Tema: Sestre (2011)
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2011 u 14:23
Sestre (2011)
Žanr: Crime,Drama,Romance
Redatelj: Vladimir Paskaljevic
Država: Serbia
Jezik: Serbian
Trajanje: 78 min
IMBD Rating: 7,7
Glumci: Ivana Vukovic,Ana Mandic,Ljubomir Bandovic,Ana Maljevic Bojana Maljevic,Boris Isakovic Sadržaj: U sigurnu kuću dolazi Marija (Ivana Vukovic),djevojka 23 godine,koja je uspjela da se izvuče iz lanca trgovine ljudima.Uz nepovjerenje i strah počinje da se otvara Katarini (Ana Maljevic) psihologu socijalne službe i policijskim inspektorima (Milica Mihajlovic i Boris Isakovic).Kroz Marijinu potresnu priču saznajemo kako je zajedno sa mlađom sestrom (Ana Mandić) stigla u bordel Firenca,negdje u srpskoj provinciji,gdje ih vlasnik bordela Tadija (Ljubomir Bandovic) držao zatvorene sa još nekoliko djevojaka.Svaka djevojka je na različit način doživjela okolnosti u kojima se snašla: bez slobode kretanja,uz surovost,ucjene i poniženja morale su da pristanu na seksualnu eksploataciju.Ono što djevojke povezuje jeste: neinformisanost i želja za boljim životom.
Trailer:
Odgovori: Objavio: Lanselot
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2026 u 17:05
Dobar, ali baš težak film. Skoro sam ga odgledao i mislim da bi trebalo da ga pogledaju i mlađe devojke, čisto da vide na koje sve priče ljudi nasednu (letnji posao, čuvanje dece u inostranstvu i slično, preko raznih agencija), pa na kraju postanu žrtve. Posebno su me zgrozile brojke na kraju filma... Tek tada shvatiš kolike su razmere trgovine ljudima.
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2026 u 18:20
Jeste, angažovan i opominjujući film.
Objavio: natalija-vukota
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2026 u 17:25
Treba odgledati film!
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2026 u 21:38