Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=43746 Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 12:24 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Poor Boy's Game (2007)Objavio: Kneginja
Tema: Poor Boy's Game (2007)
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2011 u 01:58
Režija: Clément Virgo Scenarij: Clément Virgo, Chaz Thorne Žanr: Drama Država: Kanada Jezik: Engleski Trajanje: 104 min
Rossif Sutherland ... Donnie Rose Danny Glover ... George Flex Alexander ... Ossie Paris Greg Bryk ... Keith Rose Laura Regan ... Emma Tonya Lee Williams ... Ruth Carvery Stephen McHattie ... Uncle Joe K.C. Collins ... Charles Carvery Hugh Thompson ... Chris Webb Dwain Murphy ... Flipper Wes Williams ... Nathan Jeremy Akerman ... Mello Carol Sinclair ... Abigail Lee J. Campbell ... Cyril Timothy Edmonds ... Dillon
Bivši zatvorenik pokušava nadići rasističke korijene
Donnie Rose (Sutherland) završio je u zatvoru zbog brutalna premlaćivanja mladoga crnca koji je nakon toga ostao invalid. Devet godina poslije Donnie izlazi iz zatvora. On je danas drukčiji čovjek, ali može se vratiti na samo jedno mjesto: u okrutnu i rasističku četvrt koja ga je i stvorila. Na drugome kraju grada crna zajednica još želi osvetu. Pravdu treba izvršiti Ossie Paris (Alexander), iznimno nadaren boksač koji izazove Donnieja na meč koji Donnie ne može odbiti. George Carvery (Danny Glover) devet je godina čekao da osveti sinovu sudbinu i sredi Donnieja, ali kada se napokon sretnu oči u oči, shvate da imaju istu želju - žele nadići prošlost. Dok rasizam ključa, George i Donnie sklopit će nevjerojatno savezništvo. Njihovo partnerstvo razljutit će oba klana, koje će zadovoljiti samo krv u ringu. Dvojica se muškaraca upoznaju uoči oluje, znajući da će njihova budućnost biti odlučena nakon prve runde.
Kanadski redatelj Clément Virgo (Lie With Me, Love Come Down) stvorio je interesantnu i napetu dramu o dvije odvojene zajednice kojima teče mržnja i rasizam. No, Donnie, bivši zatvorenik koji je u zatvoru završio zbog premlaćivanja crnog mladića, pokušava nadići takvo ponašanje i učiniti nešto od svog života.
NAGRADE: 2007: Atlantic Film Festival; William Fleming, dobitnik nagrada Craft i Atlantic Canadian 2007: Directors Guild of Canada; Četiri nominacije 2008: Genie Awards: Danny Glover, nominacija za najbolju sporednu mušku ulogu Susan Maggi, nominacija za montažu Byron Wong, nominacija za muziku 2008: Vancouver Film Critics Circle; Greg Bryk, dobitnik nagrade za najbolju sporednu mušku ulogu Danny Glover, nominacija za najbolju sporednu mušku ulogu 2008: Writers Guild of Canada; Chaz Thorne, Clément Virgo, nominacija WGC nagrade
prevod najavio Jagger
izvor:inter.okr.
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Odgovori: Objavio: Kneginja
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2011 u 23:54
Jagger hvala za prevod
Titl mozete preuzeti http://titlovi.com/titlovi/poor-boy-s-game-134851/ - OVDJE
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.