Pohvala od mene
Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=43738
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 13:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Pohvala od mene
Objavio: Rea
Tema: Pohvala od mene
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 16:23
Pošto nikad nisam javno izjavila svoje mišljenje o forumu,vreme je da se izjasnim 
Pismo divx titlovima : ( )
Dragi moji titlovi i titlovci 
- Nikad,nikad,nikad u svom zivotu nisam bila na boljem forumu ! Nemam pojma zasto sam registrovala tako davno i nisam nikad pre dosla (da spamujem ) do pre meseca jula ili avgusta ove godine (ne secam se bas dobro...) Manjak vremena ili sta vec...ali evo javno se zaklinjem da cu zauvek ostati na forumu,i nadam se da se nikad nece forum sjebati,unistiti,propasti ili whatever Najvise mi se sviđa raja ovde,svaki dan se nekome nasmejem,od nekoga naucim nesto novo i to je ono sto mi se zaista najvise sviđa...na stranu skidanje titlova za filmove,ja svako jutro cim otvorim okice odmah dođem ovde ...i opet naveče kad idem leći ovo bude zadnji sajt koji otvorim .. U zivotu sam bila registrovana na 100 foruma ali doslovno,i nigde nisam pronasla atmosferu kao ovde,ljudi su srdačni,prihvataju sve i svakog,zaista nemam reči za sve vas ... i na kraju da se zahvalim svima,spamerima,uploaderima,prevodiocima,administratorima,moderatorima,itd,itd. 
Ajmo sad brisite ovo da se ne blamiram (trenutno me spucao neki osecaj srece kad volim sve i svakog pa sam odlucila da izjavim ljubav i forumu !) 
-------------
|
Odgovori:
Objavio: VBojana
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 16:28
Volimo i mi tebe, Rea, posebno zato što zamajavaš narandžastu lopticu

Šalu na stranu - 
------------- https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow - You find a way
|
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 16:32
VBojana piše:
Volimo i mi tebe, Rea, posebno zato što zamajavaš narandžastu lopticu

Šalu na stranu - 
|
Ko je to ?! Ništa ja s njim nemam 
Hvala Vojana 
-------------
|
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 18:22
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 18:28
OFF Topic 
Mozda sam trebala nazvati temu " Mandarinko + sve devojke sa 4uma "   
-------------
|
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 18:32
Objavio: Nameless One
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 18:33
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 18:34
Hvala Mando
Ti to počeo sam sebe da prozivas "kraljem spamera" ??? 
-------------
|
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 18:36
Objavio: Nameless One
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 18:39
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 18:43
Jes vala, piše se an honest mistake.Sad je glupo da prepravljam, tako da ostavljam epitaf svojoj nepismenosti.
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 20:42
Neša je u mirovini, oliti peMziji.

Rea, lijepo si to napisala.
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 23:29
nebojsa66 piše:
Neša je u mirovini, oliti peMziji. |
Kao i svaki put kad treba nešto napraviti. 
-------------

|
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 23:30
Objavio: VBojana
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2011 u 00:19
Prestani se ulizivati Iri!!
------------- https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow - You find a way
|
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2011 u 00:20
Hej, ostadoh bez posla, sve se nešto nadam da će da mi ponudi posao koji je do sada imao Dugi...čak sam i sliku postavio       da me primeti
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: darije
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2011 u 09:44
Rea piše:
Ajmo sad brisite ovo da se ne blamiram (trenutno me spucao neki osecaj srece kad volim sve i svakog pa sam odlucila da izjavim ljubav i administratorima!)
|
Da vidimo, Čudak je oženjen, on otpada, Nikola je do guše u update-u, Iru otpisujem iz razloga jer ga otpisujem, Kneginja je žensko... pa ovo "implicira" da si mislila na mene. ooooo "hvala ti"... I da, volim(o) i ja (mi) tebe. 
-------------
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2011 u 11:28
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2011 u 11:47
darije piše:
Rea piše:
Ajmo sad brisite ovo da se ne blamiram (trenutno me spucao neki osecaj srece kad volim sve i svakog pa sam odlucila da izjavim ljubav i administratorima!)
|
Da vidimo, Čudak je oženjen, on otpada, Nikola je do guše u update-u, Iru otpisujem iz razloga jer ga otpisujem, Kneginja je žensko... pa ovo "implicira" da si mislila na mene. ooooo "hvala ti"... I da, volim(o) i ja (mi) tebe. 
|
Ma volim ja vas sve ! O pojedincima mozemo na pm-u raspravljati  
-------------
|
|