|
Htio bi da mi preporučite neku GPS auto navigaciju do cca 1400 kn, a da ima kartu cijele Europe i kartu AdriaRoute (Hrvatska, BIH, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Makedonija i Albanija) ili da mi preporučite neku jeftiniju, a da mogu preko interneta sam skinuti karte.
Ja sam zasad pronašao slijedeću navigaciju koja mi se sviđa,a vi mi predložite nek druge.
GPS Garmin nuvi 1350 Europe + Adriaroute (1349 kn)
Nüvi 1350 predstavlja osnovni model cestovnog navigatora nove generacije s 4.3" velikim ekranom. Novo, elegantno kućište je 25% tanje od starijih modela te ima tzv. "soft touch feeling". Softver uređaja znatno je dorađen i daleko brži od svojih prethodnika, a za ultra-brzo povezivanje sa satelitima brine se funkcija HotFix.
Ovaj uređaj zaista pruža mnogo navigacije te ugrađenu detaljnu kartu cijele Europske unije+AdriaRoute detaljna karta.
Intuitivno Garminovo sučelje osigurava jednostavnost korištenja, a turn-by-turn navigacija dovest će vas do cilja brzo i precizno. Ukoliko želite smanjiti potrošnju goriva, iskoristite informacije koje vam pruža ecoRoute, softver koji izračunava ekonomičnije rute, prati potrošnju goriva i još mnogo toga.
Na putovanju često mogu zatrebati funkcije kao što su preglednik slika, konverter jedinica, konverter valuta te kalkulator. Nüvi 1350 također ima funkciju navođenja na fotografije koje možete downloadati s Garmin Connect™ Photos.
Nüvi 1350 ima mogućnost navođenja i pješaka (Pedestrian mode) pa će, uz dodatnu kupovinu cityExplorer sadržaja za veće Europske gradove, korisnik biti vođen pješačkim gradskim rutama koristeći pri tom sav javni prijevoz. Naime, cityExplorer podaci sadrže informacije o prometu tramvaja, autobusa, gradskih vlakova te metroa.
Nüvi 1350 ima softver i glasovno navođenje na hrvatskom jeziku te je kompatibilan s "FM Traffic" prijemnikom stanja u prometu.
Sadržaj paketa nüvi 1350 - detaljne karte cijele Europe - 12V adapter s FM traffic prijemnikom - vakuumski nosač za vjetrobran - disk za ljepljenje - kratke upute za korištenje - AdriaRoute na mikro SD kartici
|