Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=42259 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 10:23 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: In Time (2011)Objavio: CSInvestigator
Tema: In Time (2011)
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 13:25
Reditelj trilera čija se radnja odvija u ne tako dalekoj budućnosti je Endru Nikol ("Trumanov šou".)
Film govori o vremenu gde starenje prestaje u 25. godini, a svi ti
dvadesetpetogodišnjaci imaju samo još godinu dana života. Jedini način
da produže život je da svaki minut rade ne bi li tako "dodali vreme" na
svoj biološki sat.
Bogati žive večno, a sirotinja je prisiljena na posao jer je to jedini način da ostanu živi.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Odgovori: Objavio: bojanadj
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 13:35
Uuuu, sviđa mi se...veoma
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: Titivillus
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 14:21
I meni. Ali samo Olivia i Amanda.
Šalim se, Andrew Niccol je ime koje još nije podbacilo.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 14:23
Ma nemam ja pojma ko su ti ti Svidela mi se priča, a nadam se da u trejler nisu strpali svu akciju (kao što znaju), već nam je samo nagovestili (kako bi trebalo da rade)
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: novy78
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 14:31
Sviđa mi se radnja, ali mi nikako nije jasno šta trpaju ovog Justina... veze s glumom nema. To je kao kada u našim filmovima stave Milicu Milšu ili onog dr Popca
-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Objavio: darije
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 14:36
novy78 piše:
ili onog dr Popca
Koga?
-------------
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 14:40
Htedoh reći domaćim serijama. Aleksandar Dunić glumi dr Popca u Srećnim ljudima, a kasnije glumi Kokana u Porodičnom blagu, a u Beloj lađi glumi nekog batlera ili šta već (ove dve poslednje serije i nisam pratio). Uglavnom, najgori glumac u istoriji srpske kinematografije.
-------------
Objavio: darije
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 14:41
ups, sry. (iskreno, da sad nešto napišem (o tim serijama) ot'šla bi tema u tri lepe, pa neću).
-------------
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 14:48
Bolje nemoj jer sam već dovoljno spamovao temu Sve u svemu, Justin Timberlake sucks, ali ću ipak pogledati film.
-------------
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 15:39
Meni se isto sviđa ideja. Baš me zanima kakv će biti.
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: Kneginja
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2011 u 18:13
Prevod najavio Bambula
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2011 u 00:49
....I preveo Bambula.
Prevod mozete skinuti ovde:
http://titlovi.com/titlovi/in-time-135586/ - P R E V O D Z A F I L M
-------------
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2011 u 03:24
Ovde su baš neki od nas konstatovali kako je ideja filma zanimljiva i kako postoji bojazan da se nešto zasere i da Justin opet umanji vrednost filma za bar 2-3 ocene (dobro, možda sam samo ja to konstatovao ). U svakom slučaju, svi moji strahovi su se obistinili Ideja filma zanimljiva i kako se ispostavilo, ipak mnogo naivnija nego što to u prvi mah izgleda. Potpuno bez dodira sa stvarnošću (sem osnovne premise - bogati ne znaju šta sa tolikim bogatstvom tj. vremenom, a sirotinja umire zbog elementarnog nedostatka istog) i van okvira neke maštovite utopije. Režija loša, tok radnje prilično dosadan... Gomila naivnih i čak umobolnih scena. [SPOILER]Posebno moram da istaknem onu na kraju kada umalo da umru zbog nedostatka vremena, a prethodno su imali milion godina na raspolaganju Mislim, okej ako su hteli nesebično sve da razdele, ali oni nikako nisu imali nameru da umru nego da nastave svoju misiju.[/SPOILER] Justin očajan kao i uvek, dodatno je degradirao ionako loš film. Nije mi jasno zbog čega nije, ako je već imao tako neodoljivu želju da glumi, uskočio u neki igračko/pevački film i tako udovoljio tom svom hiru. Sve u svemu, nakon odgledanog filma ostane neki bljutav ukus u ustima i žal što ne odabrah neki bolji film za pogledati.
-------------
Objavio: dejaspo
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2011 u 18:58
tako dakle, novisha? da ne gubim vreme na doticno opisani nam film?
------------- nisam fudbaler :)
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2011 u 13:08
Okušaj sreću. Možda se tebi svidi. Na imdb ima solidnu ocenu...
-------------
Objavio: superfreakdonky
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 14:19
odlican film za razmisljanje, jedini resurs koji ne mozemo kupiti ni dobiti je ..vreme ? zato u ozbiljnim drzavama vreme...kosta a kod nas gde ionako piju pivo ispred marketa i popunjavaju tikete i cekaju na socijalu...ovakav film nema prodju u prokletim post-socijalistickim zemljama slovenske provenijencihe, osebujno u srbiji, jer ovde je pojam vremena 'lako cemo', ? mi smo voline ?
Objavio: contritum
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2023 u 08:49