Serije iz 2010/2011
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=41220
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 17:49 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Serije iz 2010/2011
Objavio: Gor@n88
Tema: Serije iz 2010/2011
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 18:11
|
Pošto je za većinu serija završilo sa svojim sezona, evo jedno glasanje da ocenimo mi kako su nam se dopali serije u prethodnoj sezoni.
Navedene su nove serije a i neke starije koje se još dobro pokazuju. S obirom da ih ima mnogo - ovo je neki uzi izbor najgledanijih ,najnovih, pa onda serija koje su na tv "malo"  duže i tako.
Kad glasate mozete i napisati zašto vam se određena serija dopada....
|
Odgovori:
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 18:26
Hajde da pogodimo za šta je Manda glasao?
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: outside
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 18:38
Mandarinan piše:
Hajde da pogodimo za šta je Manda glasao? |
Desperate Housewifes
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 18:42
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 18:54
Ma slučajno gađao
Inače, ok je tema...Ali ovo je preslab izbor...Plus neke su serije tek krenule, ne kužim kako mogu onda biti najbolje?! A fale serije tipa Dexter, The Walking Dead...Koji su hitovi...
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 19:03
outside piše:
Ma slučajno gađao
Inače, ok je tema...Ali ovo je preslab izbor...Plus neke su serije tek krenule, ne kužim kako mogu onda biti najbolje?! A fale serije tipa Dexter, The Walking Dead...Koji su hitovi...
|
Sve to može da se navede, ali i dalje Game of thrones. Game of thrones! GAME OF THRONES!
P.s.- ajde slučajno da predvidiš koji će broj biti na lotou
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 19:08
Pa da obrazložim: 
Sigurno ima puno onih koji vole NCIS, The Vampire Diares, Desperate Housewifes, The Office, pa sam kontao to su "najbolje" serije. A nove , eto prvi utisak od kad su krenule u sezoni od 2010-2011... 
Da je bilo vise mesta naveo bih sve 
Ali to ja sam subjektivan  pa sam glasao za svoju omiljenu seriju Cougar Town.
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 19:08
Game of thrones will be defeated
A to već ne mogu...Za to se obrati Vidovitom Milanu, imaš sada 2 u 1, da ti brojeve i makne urok sa tebe   
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 19:11
Gor@n88 piše:
Pa da obrazložim: 
Sigurno ima puno onih koji vole NCIS, The Vampire Diares, Desperate Housewifes, The Office, pa sam kontao to su "najbolje" serije. A nove , eto prvi utisak od kad su krenule u sezoni od 2010-2011... 
Da je bilo vise mesta naveo bih sve 
Ali to ja sam subjektivan  pa sam glasao za svoju omiljenu seriju Cougar Town. |
Ma sve pet ...U ovom izboru glasao za How I Met Your Mother
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 19:25
Objavio: Salvador
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 19:39
Glasao sam za Spartacus: Gods Of The Arena
|
Objavio: cenobit
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 20:26
|
Zasto na listi nema FAMILY GUY,kad vec ima South Park na listi trebalo bi i Family Guy posto je daleko gledaniji,a posto nema glasao sam za House
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 21:04
Dzabe je pitati zasto ova serija nije zasto ona nije, jbg zna se da softver foruma dozvoljava 25 izbora i to je to.
Inace glasao sam za seriju Nikita, odlicno osvezenje u brdo novih/starih akcijsko/spijunskih serija.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 21:06
Objavio: icemaher
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 21:15
Da, zna se, svi koji su otvarali ankete su bili odmah izlozeni napada zasto nema veci izbor, i je puno puta odgovoreno isto, noviji si clan pa ne znas
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 21:22
Objavio: cp6uja
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2011 u 03:28
|
Jedino što sam gledao od novih sezona je Game of Thrones, tako da sam glasao za to.
|
|