Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=41219 Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 12:08 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Najgluplje prevedeni tekstoviObjavio: mijko
Tema: Najgluplje prevedeni tekstovi
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 17:27
Nešto smo diskutovali danas na poslu da ne bi bilo loše da se postavi ovakav topic ne samo iz humorističkih razloga već i u edukativne svrhe, dakle o čemo se radi; napišite delove najgluplje prevedenih prevoda da se nasmejemo i malo prodiskutujemo kako bi i ostali prevodioci izbegli potencijalne zamke bukvalnih prevoda.
Primer Šrek 1 kada ga je jedan od šumskih momaka pogodio strelom u guzicu rekao je da mora nežno da se izvuče. Nežno - tender (engleski), ali naš divni online prevodilac (google) je to preveo na tender - ponuda (nadmetanje), što je prevodilac zdušno prihvatio kao ispravno iako je većina prevoda ok, od ovog sam odlepio . Molim vas da napišete svoja iskustva jer verujem da ih ima ohoho...
-------------
Don`t drink and drive, take LSD and teleport...
Odgovori: Objavio: srkis
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 17:58
Meni jedan od najžešćih bisera (dešava se u elitnom restoranu): "Have you made up your mind yet" = Jeste li jos uvijek pri zdravom umu? (pita konobar uvaženu gošću). Koja odgovara "Da, mislim da cu jos uzeti i jagnjece krmenadle i ananas." Iz ovog odgovora i oni koji ne znaju engleski mogu da zaključe da je konobar pitao "Jeste li odlučili šta ćete da naručite?"
to make (ones) mind = doneti odluku; odlučiti se - prilično česta fraza u engleskom
Inače, tema je odlična. Sad mi je strašno krivo što nisam beležio ovakve stvari, većina toga je davno izbačena iz baze titlova.
------------- Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Objavio: taxidell
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 19:21
srkis piše:
većina toga je davno izbačena iz baze titlova.
...nema tog izbacivanja... zbog kog mozes ostati bez materijala...
Druga stvar, mozda da se izbaci ovo "najgluplje" iz naslova teme. neka bude šaljivo, ne mora uvredljivo
------------- live long and prosper
Objavio: mijko
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 19:49
može što se mene tiče ali nisam mislio ništa uvredljivo time, jer se i kod mene može naći, ali ok može da se promeni samo što ja ne mogu da editujem naslov pa bih zamolio nekog admina da mi izađe u susret u vezi toga.
-------------
Objavio: Movie Master
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 19:57
O, glupi su, itekako glupi. Zna se da istina boli, pa neka trpe. Imam i ja posle 200+ prevoda svoje bisere od kojih crvenim, i treba da crvenim da bih znao za ubuduće. Ništa neće da im fali jer ne vidim da je neko imenovao autore. Znači, ostaje najgluplji. Ako se prepoznaju, mogu da se ljute, ali treba da ubuduće ne prave takve nebuloze.
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 19:59
Pucam u onoga ko mi kaže nešto tako!
Šalim se naravno!
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 20.Svibanj/May.2011 u 20:04
Oni koji misle da sve znaju idu na džigericu nama koji sve znamo.
-------------
Objavio: fiko
Datum objave: 21.Svibanj/May.2011 u 15:33
Trenutno sam naišao na ovo "Arert you fed up witch rabbits, eh?" to je sa originalnog titla na Engleskom a trebalo je da bude "Arent you fed up with rabbits, eh?" Kad naiđem na bolje javiću.
-------------
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Objavio: srkis
Datum objave: 21.Svibanj/May.2011 u 16:18
Ovo je isto 1-a liga:
"Nije li ti to brat, koji ti nikada nije odgovorio?"
Inače, u originalu to glasi
"Doesn't it bother you that he never writes back?"
Što će reći "Zar ti ne smeta što ti nikad ne odgovara" (misli se na pismo/email). Dakle, nema tu nikakav brother.
------------- Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Datum objave: 21.Svibanj/May.2011 u 17:52
Imam osećaj da nam se približava nešto veliko
-------------
Objavio: Lithium
Datum objave: 21.Svibanj/May.2011 u 18:21
Mislim da je ovo sa Pinka
"We almost bought the farm." Prevod Zamalo da kupimo farmu.
(a trebalo je ...ostanemo bez glave, ...popijemo metak, ili barem ...da nas ubiju)
Ovo je sa jednog titla odavde
layman's terms- Lajmanovi termovi (a trebalo bi laički govoreći)
Datum objave: 21.Svibanj/May.2011 u 18:38
Lithium piše:
Mislim da je ovo sa Pinka
"We almost bought the farm." Prevod Zamalo da kupimo farmu.
(a trebalo je ...ostanemo bez glave, ...popijemo metak, ili barem ...da nas ubiju)
Ovo je sa jednog titla odavde
layman's terms- Lajmanovi termovi (a trebalo bi laički govoreći)
Iskreno, bez nekog određenog konteksta, ono za farmu je sasvim ispravno. Lajmaovi termovi čak i GT tu prevede dobro (dovoljno dobro da se shvati suština)
-------------
Datum objave: 21.Svibanj/May.2011 u 20:39
fiko piše:
Iskreno, bez nekog određenog konteksta, ono za farmu je sasvim ispravno.
Pa bez konteksta bi svakako bilo ispravno.
Datum objave: 21.Svibanj/May.2011 u 21:29
Lithium piše:
fiko piše:
Iskreno, bez nekog određenog konteksta, ono za farmu je sasvim ispravno.
Pa bez konteksta bi svakako bilo ispravno.
Postavi sve u kontekstu, pa da se svi smejemo!
-------------
Datum objave: 22.Svibanj/May.2011 u 00:53
Ne secam se tacnog dijaloga, samo mi je to ostalo u secanju, ali u pitanju je bio neki sci fy action film, trebalo je zapitaju kakva sad kupovina farme usred svega toga, a ne mehanicki da prevode.
Datum objave: 22.Svibanj/May.2011 u 01:21
Gledao sam film Life as we know it i tu sam našo par komada, navodim 2 (slovima dva) promašaja.
"Don`t forget to tip the castle guys" je prevedeno kao "Ne zaboravi da se dogovoriš sa momcima iz zamka" a trebalo je "Ne zaboravi da daš bakšiš momcima koji montiraju zamak"
I drugi primer glupog prevoda je "It`s about a commitment" prevedeno je "Radi se o dodeljivanju" ako zanemarimo tačnu reč čak bi prevod bio dobar jer se radilo da li će dve odrasle osobe prihvatiti malu bebu i jedan od njih je ovo izjavio, a u konkretnoj sceni se radilo o dodeljivanju deteta. Ali pravilan prevod bi bio "Radi se o obavezi" jer su se oboje izvlačili da nisu adekvatne osobe za čuvanje deteta, i da ne mogu da prihvate jer nisu u stanju da se obavežu na takav način.
-------------
Datum objave: 22.Svibanj/May.2011 u 01:35
Jos jedan odavde:
Does he strike you as a killer? - Da li te udara kao ubica? (a trebalo bi da li ti izgleda kao...)
Datum objave: 22.Svibanj/May.2011 u 17:41
Mislim da je ovo: The best of. Adrijana, odmah u TG!
-------------
Objavio: yolix83
Datum objave: 25.Svibanj/May.2011 u 23:48
Nije baš za temu jer titl koji imam da pomnem je neko namjerno pravio "greške" tj. za*ebavao se. Kolega i ja, jedan dan, za vrijeme svijetskog prvenstva u fudbalu, radili šta? Naravno, opijali se i gledali fudbal. I za vrijeme između dvije tekme pogledamo film Day of the Jackal s dotičnim titlom. Pokvario nam je gledanje filma ali nas je, onako pripite, dobro nasmijao. Te bisere sam tada napisao u dnevnik gledanja filmova a evo i ovdje.
Film je plaćenom ubici, ide ozbiljna scena, dogovara se posao, teče razgovor, kad na pitanje how much ovaj prevodi pošto atentat majstore?
Ili kad ga pita Will you go for the headshot or chest? - Hoćeš li rokati u glavu ili u grudi junačke?
Ili kad dolazi pred vrata i pokuca i otvara stariji čovjek. Kaže on good afternoon a prevod ide dobar dan, matora drtino
A da ne pominjem tokom korištenje slenga tokom cijelog filma koji je "niđe veze" s datim likovima.
Datum objave: 26.Svibanj/May.2011 u 00:01
yolix83 piše:
pošto atentat majstore?
Za tebe brate 5 'iljada!
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Objavio: bojanadj
Datum objave: 26.Svibanj/May.2011 u 08:40
yolix83 piše:
Nije baš za temu jer titl koji imam da pomnem je neko namjerno pravio "greške" tj. za*ebavao se. Kolega i ja, jedan dan, za vrijeme svijetskog prvenstva u fudbalu, radili šta? Naravno, opijali se i gledali fudbal. I za vrijeme između dvije tekme pogledamo film Day of the Jackal s dotičnim titlom. Pokvario nam je gledanje filma ali nas je, onako pripite, dobro nasmijao. Te bisere sam tada napisao u dnevnik gledanja filmova a evo i ovdje.
Film je plaćenom ubici, ide ozbiljna scena, dogovara se posao, teče razgovor, kad na pitanje how much ovaj prevodi pošto atentat majstore?
Ili kad ga pita Will you go for the headshot or chest? - Hoćeš li rokati u glavu ili u grudi junačke?
Ili kad dolazi pred vrata i pokuca i otvara stariji čovjek. Kaže on good afternoon a prevod ide dobar dan, matora drtino
A da ne pominjem tokom korištenje slenga tokom cijelog filma koji je "niđe veze" s datim likovima.
Eto, šta mi učini, sad moram skinuti i film i naći taj prevod
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: yolix83
Datum objave: 26.Svibanj/May.2011 u 13:00
Mandarinan piše:
yolix83 piše:
pošto atentat majstore?
Za tebe brate 5 'iljada!
A je l' rokaš u glavu ili u grudi junačke?
bojanadj piše:
Eto, šta mi učini, sad moram skinuti i film i naći taj prevod
Samo naprijed, prava komeNdija
Datum objave: 26.Svibanj/May.2011 u 13:00
yolix83 piše:
to se druže zove pesnička sloboda
-------------
Objavio: Titivillus
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 10:26
Ovaj sam film pogledao prije nekoliko mjeseci, ali tad mi se nije dalo pisati. U sjećanju su mi ostale dvije kardinalne greške, a one sitne, iritantne poput kapanja vode iz pokvarene slavine, sam šutnuo negdje u zaborav.
Siguran sam, ali SIGURAN, da policajac nije očekivao da jadnika ponude kolačima.
Da nisam ovo pročitao, pomislio bih da su došli silovati djevojku.
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 10:44
Ja sam juče gledala jedan film gde je guinea pig prevedeno kao Gvinejsko prase
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: darije
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 12:09
Titivillus piše:
Ovaj sam film pogledao prije nekoliko mjeseci, ali tad mi se nije dalo pisati. U sjećanju su mi ostale dvije kardinalne greške, a one sitne, iritantne poput kapanja vode iz pokvarene slavine, sam šutnuo negdje u zaborav.
Siguran sam, ali SIGURAN, da policajac nije očekivao da jadnika ponude kolačima.
Da nisam ovo pročitao, pomislio bih da su došli silovati djevojku.
Objavio: Titivillus
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 12:29
Nije toliko bitno. Pozivam se na ono što je MM rekao:
Movie Master piše:
Ako se prepoznaju, mogu da se ljute, ali treba da ubuduće ne prave takve nebuloze.
Ono što mi je više zasmetalo je pristrano, "rodbinsko" ocjenjivanje, a u zadnje vrijeme je toga sve više. Prijevodi za filmove koji traju 90 i više minuta već nakon manje od pola sata dobijaju petice i slatkorječive komentare. Ne kažem da su svi ti prijevodi loši, velika većina nije, ali trebalo bi biti pošten i prema sebi i prema prevoditelju i prema onom zadnjem korisniku, i pogledati film do kraja uz neki prijevod prije ocjenjivanja i komentiranja.
Ovako sve to liči na prodavanje utakmica. Lani je vama trebalo 3 boda da ne ispadnete, a sada treba nama.
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 12:38
Ima toga naravno. Mada, ja recimo vrlo često "čitam ono što čujem", pa mi ovakve greške promaknu...
-------------
Objavio: Movie Master
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 13:05
Mislim da je to zarazna bolest i prenosi se sa amaterskih sajtova na televizije i obrnuto, pa mi je sve teže da mirno pogledam neki film ili seriju na TV, da se ne iznerviram glupostima koje vidim u prevodima, i to masovno. Daleko sam ja od nekog znalca engleskog jezika, ali najprostije izraze iz svakodnevnog života prevode tako blesavo da mora da vam mrdne živac. Pre sam se brecao ćerkama što mi ometaju gledanje upadicama na ovu temu, a sada se nadmećemo ko će više da ih primeti. Pretvorili smo tu sprdnju u svojevrsnu zabavu, koga je više uopšte briga za film? Kad želim da stvarno odgledam film, ubacim ga u plejer i isključim prevod, pa šta razumem - razumeo sam...
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 14:40
Movie Master piše:
a sada se nadmećemo ko će više da ih primeti. Pretvorili smo tu sprdnju u svojevrsnu zabavu, koga je više uopšte briga za film?
E ja baš to izbegavam. Čak i kad sam svojevremeno gledao film sa CAT-inim prevodima.
-------------
Objavio: Kampfar
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 15:24
Pa dobro, u zavisnosti od ''boje'' filma, tako treba nastelovati i prevod. Ako mi neko vojnički prevede neku goofy komediju, onda mi dođe da istoga besim, kao i obratno. Treba imati osećaj za te stvari.
Meni je najdraža rečenica koju sam na TV'u ikada video, bila u filmu ''Kamiondžije uništitelji'' sa Čak Norisom. Ulazi Čak Noris u kafanu i kaže konobarici ''As usual'', a neki car ga preveo ''Daj ono moje''
-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Objavio: intoxic
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 15:41
''As usual''-Čak Noris ne ljušti krompir… on se oljušti sam od straha!
Čak Noris ne zna za ovaj post, inače bi obrisao internet.
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 16:23
darije piše:
Ima toga naravno. Mada, ja recimo vrlo često "čitam ono što čujem", pa mi ovakve greške promaknu...
Ima, ali zato ima i npr. posle nekoliko "petica" zalepljenih "dvojki" i to uz prave i "razotkrivajuće" komentare. Pošto se ovo opasno bliži staroj temi ko treba da ocenjuje a ko ne...ja bih samo da ponovim...pre ili kasnije svaki od ovih "komšijski" ocenjenih prevoda pašće pod "plajvaz" nekoga ko može da da realan komentar svega u titlu pa tako i odgovarajuću ocenu...
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 17:00
Ovo je iz titla gde je veći problem to što nije prevedeno (mada i kod prevedenih stvari ima bisera):
- Two minutes tops.
- Roger that.
- 2 minuta, tops.
- Roger that.
----
Here I come, motherfuckers!
Dolazim, motherfuckers!
----
The main corridor is now armed.
Glavni koridor je armed.
----
You know the rules, people.
Someone drops the ball, we get the call.
Takva su pravila.
"They drop the ball, we get
the call".
----
This
is my XO, Lieutenant Starck
Ovo je moj XO... Poručnik
Starck.
----
You go activate the emergency beacon.
Idi aktiviraj emergency beacon.
----
Approaching
the dorsal heat sink.
prilazim "dorsal heat sink-u".
----
A i ono "prevedeno" je dosta... zanimljivo:
Looks like skipper got a case of the willies.
Skipper's je zaradio slučaj duhova.
----
Miller, your heart rate just went through the roof.
Miller, tvoj srčani puls je baš raketiran.
----
Boarding
party, sound off(oglasite se)!
Boarding party, zvuk isključen.
----
You
spot Weir, you take him out(ubij ga).
Ako ugledaš Weir-a, izvuci ga.
I kako ne uživati uz ovakav titl?
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 17:04
Svašta sam vidio u tuđim prevodima- najbolje pamtim "genijalni" titl za seriju "V" (onu originalnu iz 80-ih, a ne izvanredne titlove za ovu novu od zkarlova). U jednoj sceni nekoliko ljudi bježi kroz svemirski brod i nalete na patrolu Visitora koji im viču: "Halt, identify yourself!", a ovaj genije prevede nešto u stilu "Branite se, mi pucamo."
Moram priznati da sam upamtio i nevjerojatan prijevod (meni) vrlo logične i jednostavne rečenice u Dylan Dogu koja je očito izazvala teške probleme ostalih kolega koji su ga prevodili. Rečenica glasi: "Take a closer look at that bum begging for change" i sasvim jasan prijevod je: "Pogledajte tog skitnicu/prosjaka/klošara koji vas žica/moli za sitniš/bakšiš.", no, iz nekog nevjerojatnog razloga, i srpski i hrvatski titl od kolega ispali su: "pogledajte malo bolje tu bombu koja se moli za promjenu." i "Ali samo se usudite da pogledate tu vezu koja moli za promene."
Ja još uvijek tražim "vezu" u svezi te "bombe".
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 17:10
I otvaramo Pandorinu kutiju punu sujete... Priznaćete da ljudi teško podnose kritiku, čak i kad je očigledna, opet, sa druge strane godinama sam naučio da istolerišem reč, dve, rečenicu, dve loše prevedene zarad, ipak kvalitetno urađenog ostatka prevoda. Ovo će nekima zvučati glupo i kao linija manjeg otpora ali da nije tako danas bismo u bazi imali prevode tri ili četiri čoveka, zar ne?
Baš juče sam pogledao film 13 (američki a pre njega originalni). Prevod je radio kolega dragan032. Dao sam mu pet iako sam u prevodu uočio (što nije čest slučaj) par bukvalnih prevoda. Ovo apsolutno nije uticalo ni na sekundu radnje filma i ne može me niko ubediti da recimo ovde dam 4 ili 3.
Razumem ja da svi težimo savršenstvu; pa ja sam prevod za "Inglourious Basterds", prvobitno rađen na slušanje popravljao hiljadu puta. Sa raznih strana sam dobija informacije o greškama jer nisam uvek uspevao da čujem dobro - i bilo mi je drago zbog toga. Mislim na ove "dojave". Bože sačuvaj da sam mogao da se naljutim ili kažem "kako nikad više neću postavljati prevode ovde", a ima takvih "slučajeva".
E to je problem, svako pogreši, u brzini, mahinalno. Ali smo mi ostali tu, da uočimo te greške, javimo prevodiocu, on to ispravi, popravi, doradi i svi zadovoljni. (Pozdrav za Kampfara i "Detektiva Dija")...
-------------
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 17:28
Ma, nije grijeh imati grešku il' dvije. Uostalom - kad sam već kod Dylan Doga - prijevodi od oba kolege su osim upravo 2-3 greške, vrlo kvalitetni. Problem je kad cijeli titl "odiše" neznanjem jezika, a autori se uvrijede kad im to i kažeš. Tu nije u pitanju tehnička strana pa da čovjek s vremenom nauči koliko titl najmanje mora trajati, koliki moraju biti razmaci između dva titla, kako izbjeći preklapanja... Ako je titl loše preveden zbog jezika onda će jednako loše biti preveden i 20. ili 30. titl po redu od iste osobe.
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 17:35
darije piše:
E to je problem, svako pogreši, u brzini, mahinalno. Ali smo mi ostali tu, da uočimo te greške, javimo prevodiocu, on to ispravi, popravi, doradi i svi zadovoljni. (Pozdrav za Kampfara i "Detektiva Dija")...
Ovaj Darije ko Japanac iz Tesne kože...
Hebaga, prvobitno je bio google translate, posle sam mogao da ga iskovrljam kako treba uz pravog Engleza. Jer sam taj prvobitni titl morao tajminge ručno svaki da menjam a tek onda da nagađam ko šta kaže iz tog google translejta. To je kao da imaš dva cajpera u dupetu a treba da skačeš sa džakom.
-------------
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 17:39
Aj ne pravdaj se sad. Znamo svi da (ne) znaš da prevodiš.
-------------
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 17:52
D Vindou
-------------
Objavio: Nameless One
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2011 u 20:15
Uh, meni su prilično "dobri" bili prevodi Sex and Death 101 i The Rebound. Dobro se sjećam famozne rečenice iz Sex and Death 101: "Da li ste ikada naišli na lika koji hoda ulicom, tako sretan, da biste nabavili hamburger i zaljepili mu na facu?" Naravno, u originalu je rečenica: "You ever see a guy walking down the street looking so happy and content, you wanna find the nearest brick and turn his face into hamburger meat?"To je samo jedan od bisera u ovom prevodu koji ih je pun, a što je najžalosnije niko se nije ni udostojio da ga prepravi. Svi su samo postavljali syncovanu verziju O The Rebound neću ni da pričam. Tu je pogođena svaka četvrta rečenica. Na kraju sam odustao od gledanja sa titlom i jednostavno sam ga isključio. Autor The Rebound je jedan poznati prevodilac/prevoditeljica čije ime svi znamo
------------- What can change the nature of a man?
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2011 u 22:57
And a landmark building=Glemardt zgrada
Who has the time?=Gubljenje vremena
Yeah, pulled a Hemingway=Da, Pol Hemingvej (pitanje od milion dolara je:ko je Pol Hemingvej?)
95 pounds of C-4 explosives=Kao 9 teških paketa eksploziva.
They say she turned you down flat=Kažu da te je odbila kao letvu
One of those foundations is having a benefit at the Guggenheim Saturday=Jedna od tih temelja ima prednost u Guggenheimu u subotu
Per your predicament, i printed a pertinent page from Wikipedia=Po svoj neprilici,našla sam štampanu stranu na Vikipediji
Makes you want to spread out and explore=Dođe ti da se razdvojiš i istražuješ
Ima toga još, titl je nepresušan...
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 21:40
U ovom trenutku gledam Ratatouille i prevod je dosta loš, iako ima oko 12 hiljada skidanja.
Primeri grešaka: This is the best kind of a dream: Ovo je smrtonosna vrsta sna. (stvar je u tome da kaže sa francuskim naglaskom)
First has done time- Prvi to radi stalno.
I'll be right back- Nadam se da se odmah vraćam. (a to kaže zato što kaže auf kao bolan krik pre toga)
Got your togue- Čuo sam te kako pričaš. (togue je inače kuvarska kapa.)
review je inače revija u srpskom jeziku, a da ja to nisam znao.
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 21:59
Ima još jedan jak.
I'm taking you to CAT scan - Vodim na mačji sken
Šta li je mačji sken
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 22:56
Nameless One piše:
Ima još jedan jak.
I'm taking you to CAT scan - Vodim na mačji sken
Šta li je mačji sken
Pa kad te mačka skenira. I ti svašta pitaš
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 23:03
Vama se to nije dogodilo?
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2011 u 23:00
Nisam mogao da ne postavim ovo
Wall-Mart = Wall-Ožujak
Ne mogu da vjerujem da je neko zaista preveo ovako, ali nažalost jeste