Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=41121 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 02:03 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ashes to Ashes (2008)Objavio: CSInvestigator
Tema: Ashes to Ashes (2008)
Datum objave: 14.Svibanj/May.2011 u 19:06
Ashes to Ashes (2008)
Žanr: kriminalistička, drama, fantazija
Režija: Matthew Graham, Ashley Pharoah
Uloge: Philip Glenister, Keeley Hawes, Dean Andrews, Marshall Lancaster
Jezik: engleski
Radnja: Nastavak serije "Life on Mars", u kojoj ponovo glavne uloge tumače inspektori Hant, Rej i Kris, ali je radnja smeštena u 80.-te godine. Međutim, njima se ovaj put u rešavanju slučajeva pridružuje privlačna i inteligentna detektivka Aleks Drejk, koja spletom okolnosti završi iz 2008. u 1981. godinu. S obzirom da je mesecima pre toga proučavala izveštaje Sema Tajlera, svi likovi su joj poznati, a svet u kome vlada ravnopravnost polova i poštovanje zamenjen je neoromantičnim Londonom 80.-ih godina.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Odgovori: Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 14.Svibanj/May.2011 u 19:19
Ja sam odgledala pilot epizodu i oduševljena sam Radnja, muzika, gluma, sve je fenomenalno... Muzika pogotovo, baš osamdesete... Life on Mars nisam nikada gledala, prvi put čujem za tu seriju, a za Ashes to ashes kažu da je kao neki njen nastavak, mada sam čitala na internetu da je uglavnom ocenjuju kao vid remake-a, a ne nastavak...Sve u svemu, ja sam uspela da pohvatam radnju i bez gledanja serije Life on Mars...
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2011 u 21:08
Prevedena je prva sezona... Nastavljam dalje...
Objavio: Kneginja
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2011 u 01:00
Hvala CSI
Titlove za 1 sezonu mozete preuzeti http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=Ashes%20to%20Ashes&jezik= - OVDJE
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: papiko
Datum objave: 12.Svibanj/May.2013 u 13:25
Vrh je serija. :)
Objavio: Kneginja
Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2016 u 00:51
Serija je prevedena, CSInvestigator i cokinica hvala
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2016 u 14:37
Posle par godina, konačno odgledah do kraja seriju
Fenomenalna serija! Naravno, odgledati prvo Life on Mars (britansku verziju, ne američku). Mislim da je lik Džina Hanta jedan od najboljih likova ikada stvorenih za televiziju.
Kraj serije zaokružuje priču za obe serije (Life on Mars i Ashes to ashes).
Hvala cokinici što je uskočila i prevela 3. sezonu, ja nikako nisam mogla da se nakanim. Inače, moji prevodi za 1. sezonu su malo lošiji tehnički, jer su početnički.
Uglavnom, sve preporuke za seriju!