Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Čestitke
Opis foruma: Rođendani, vjenčanja, diplome, doktorati, praznici...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=40262 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 06:46 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Mandarinice, sretan ti roćkas!!Objavio: nebojsa66
Tema: Mandarinice, sretan ti roćkas!!
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2011 u 23:59
DRUŽE MOJ BEOGRADSKI! Šta da ti poželim i poklonim? Hmmm...
D košarice?
Ne, to već imaš!
Odlične zabave?
Toga već imaš na pretek!
Ma dat ću ti ono što najviše voliš:
i za kraj neka ti je SRETAN ROĐENDAN!
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Odgovori: Objavio: Kneginja
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 00:02
Mandarinan, sretan rodjendan!
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: darije
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 00:05
Sve najbolje i srećan rođendan.
-------------
Objavio: VBojana
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 00:05
Da se nadovežem na Nešicu... Mandarinice naš dragi, od sveg srca ti želim da, ukoliko već nije, u tvoj život ušeta osoba koja će ti stalno izmamljivati osmeh na licu (kao što ti to radiš nama svakog dana) i kojoj ćeš biti ovo što se kaže u naslovu pesme (videti dole). A usput bi mogao i neki ispit da daš, ali nas nemoj nikako da napuštaš!
-------------
https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow - You find a way
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 00:06
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 00:15
E pa dobro, Mandarinan, pardon Ilija će sada morati da održi govor!
Dragi moji forumaši (svi vi koji me trpite, ah tako teško, znam), vi ste osnovni razlog zašto ja dolazim ovde. Ne mogu vam saopštiti koliko mi znači da vas vidim kako se družite i zabavljate, u tom kutku zvanom spam. Svakako, kao i normalne porodice imamo svoje trzavice, svoje uspone i padove. Imamo vešticu, anđela, indijanku, vanzemaljca (to si ti spoljni), imamo nevernu meri, imamo robote i svakojaka čudesa! Toliko različitih ljudi, toliko različitih ličnosti, a opet svi zajedno kreiramo jednu specijalnu pozitivnu energiju. Čak i nespameri zalaze da se nasmeju (hteli to da priznaju ili ne) i makar na kratko pobegnu od turobne stvarnosti.
Hvala vam petozvezdaši što ste nam kreirali prostor za igru.
Hvala vam moderatori zato što nas opominjete kada preteramo.
Hvala vam spameri zato što bez vas Mandarinan ne bi bio to što jeste.
Hvala vam svima ostalima što ste izabrali da budete deo jedne bliske...internet porodice.
Bojana...tebi hvala što tako uspešno bežiš...bogme ne znam šta bih radio da te stignem!
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 00:18
Narandzice draga,srecan mi bio i da popijemo neki koktel vishe... ziv bio,gorstaka nadziveo :)
SRECAN RODJENDAN :*
------------- ♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 00:19
Tekila se ne sme baciti! Sada hoću svako da popije po jednu, i da dobaci ovde praznu čašu!
Ovo je za moje dame, neka nam uvek svojim osmesima osvetljavate dane!
Red je da ličnim primerom započnem!
Objavio: bojanadj
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 00:36
Ovako, lepo te molim, pred svim gostima, nemoj da te ovo čestitanje ponese - ovo je čisto rođendanski
Napravila sam ti torticu, jer sam čula da ako pojedeš dovoljno slatkiša to smanjuje...pa recimo tvoju potrebu da juriš po forumu
Dakle, želim ti mnogo luau devojaka
Uživanje na plaži uz devojke
i još malo devojaka
Mandarinan piše:
Bojana...tebi hvala što tako uspešno bežiš...bogme ne znam šta bih radio da te stignem!
Ne brini
Šalu na stranu, srećan rođendan, Pepe
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 00:44
Ne,ne,ne, NIKAKO me nije ponelo!
Hvala ti na torticama, izgledaju božanstveno, mada me je malo strah! Da nisi sipala prašak prestani-da-budešzaljubljen-u-mene u njih!
Hvala vam obema na lepim željama, ljubim vas mnooogo!!!
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 00:49
Mandarinan piše:
Da nisi sipala prašak prestani-da-budešzaljubljen-u-mene u njih!
Ma, daj, rođendan ti je...
Mandarinan piše:
ljubim vas mnooogo!!!
Nema potrebe, u redu je...dosta smo se ljubili za ovu nedelju
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: faithlessmary
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 00:52
p.s. Ovaj Nebojsa burzuj vecito pretera sa poklonima, a ja dodjem praznih ruku, ali i to je dosta...
Aaaaaa ,to kažeš svakoj mandarini
Bitno je da ti meni dođeš Meri. To je veći poklon od bilo čega!
Objavio: icemaher
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 01:02
da porastes u jedno veliko drvo Ustvari ne, cekaj, greska, srecan rodjendan, sve najbolje ludi veliki brate, da budes jos ludji, zanemari ovo iznad
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: slowrun
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 01:34
Manadrinan, vidi ovako stara voćko, da ti kora bude uvek zategnuta, a ne kao kod ostalih mandarina... Da ti brod stigne tamo gde je zaplovio (iako je sada izgleda u blizini, ili ispod, Japana) Da stigneš to što vijaš, ili da te stigne to što vijaš Da jednom i ti pobediš Mary u sportu i da sutra kad se probudiš shvatiš da je sve ovo samo noćna mora
P.S. I ja sam hteo da te izljubim za rođendan, ali sad kad su te svi izljubili propade mi poklon
Ajd uzdravlje. Tequila? Nisam je NIKAD do sada pio, ali why not I gde je crv?
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
Objavio: bagzi94
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 06:49
Srećan rođendan! I da ti se ispuni sve što želiš!
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 08:22
i sve naj...
Objavio: nitkov
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 09:35
First things first...
Živio ti nama Ilijo!
I tak... kaj ima za jest?
nebojsa66 piše:
Odlične zabave?
Toga već imaš na pretek!
Ajme, ja bih se družio s ovima!
Kak su mi dobri, ne mrem ih se nagledat...
Inače samo bacim oko na aktivnu temu da vidim tko slavi, al sad mi dođe k'o da sam u SPAM sekciji.
Objavio: outside
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 09:35
Mandarino prijatelju, sve najbolje ti želim...Legenda si i ostani takav..Bez tebe titlovi nisu titlovi,.....Lega sretan rođendan... Samo jedno pitanje kako sam od hippija došao na vanzemaljca
Objavio: iromafia111
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 09:46
Bože dragi, sad i voće slavi rođendan.
Nema mi druge nago praviti se da je to normalno. Živio ti nama i veliki narastao.
-------------
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 09:52
icemaher piše:
da porastes u jedno veliko drvo
Znaš li ti kako drveće ima veliko korenje?!?!?
iromafia111 piše:
Živio ti nama i veliki narastao.
Kao narandža veliki?!?!?!
Kažu administracija ne voli spam, a vidi ti te želje.
Objavio: taxidell
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 10:11
------------- live long and prosper
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 12:27
srećan rođendan, sve najbolje
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 13:18
Velike mu mandarine na nebu! Divnih li želja!!!
Idemo redom!
@Ledenko- Za tako veliki poduhvat biste morali da me zakopate, ali ako je neko spreman da proba nove stvari (sem Bojane i to sa mnom) to sam ja! Ali ovaj deo sa ludji...pa mislim da mi samo fali košulja i to je to. Dođoh do kraja ludila hvala najlepše, i potrudiću se!
@Brzi- Kao i uvek, originalne želje, od kojih mi se čini da samo jednu NIKADA neću moći da ispunim! A to je da pobedim Meri u sportu Druga stvar je to da ću se naljutiti ne budem li dobio rođendanske poljupce! A pošto znam da je tvoj ukus specifičan...samo za tebe. I reci mi,da li stvarno ima ukus piletine?
P.s.- pesma...priceless. U stvari moja faca nakon što sam je odslušao!
@Patkica- hvala ti mladi spamer skakavče. I ja tebi želim da lako pronalaziš svoju put kroz polje spama!
@ Dee- Hvala najlepše!
@Đubre- Dobro je videti da neko ume i da popije tu ''valja se'' tekilu! Otkriću ti tajnu...pravog spamera spam prati svuda. Doduše ne mora u onu RIP temu. I ja ipak imam neki moral.
@Spoljnoslave- Ja moram da napredujem dalje u životu, i jedini način je da budem još veća legenda. E sada, znam da je to jako jako teško, ali fokusiraću svu svoju životnu energiju na taj posao E pa vidiš...to što si hipik ima veze sa tvojom ličnošću. A sam nadimak spoljni me nekako navodi da si sa spoljašnjosti planete odnosno mali zeleni. A da je onaj dečkić čije si lice preuzeo samo lutka
@Iro-Slažem se sa tobom, zaista je čudno to što voće slavi rođendane, mora biti da je neko prosuo onaj mutagen iz nindža kornjača po meni kada sam bio mali, pa sam uspeo da poživim ovako dugo I kud ćeš veći da porastem, pa već jedva stanem u lift
@Taxi- Hvala najlepše...svrati katkad u sivu zonu titlova, ne ujedamo toliko
@Acane- Bogme, ja sam se uplašio za tvoju dobrobit kada je neša rekao nešto za internet. Ovako ću shvatiti da si išao kroz trnje, na vrh planine samo kako bi mi čestitao rođendan!
Objavio: iromafia111
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 13:27
Mandarinan piše:
@Iro-Slažem se sa tobom, zaista je čudno to što voće slavi rođendane, mora biti da je neko prosuo onaj mutagen iz nindža kornjača po meni kada sam bio mali, pa sam uspeo da poživim ovako dugo I kud ćeš veći da porastem, pa već jedva stanem u lift
Postoje i teretni liftovi (i stočne vage).
-------------
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 13:45
iromafia111 piše:
Mandarinan piše:
Postoje i teretni liftovi (i stočne vage).
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 13:51
Sve najbolje majstore!
Objavio: Gajtana
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 14:21
------------- Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 16:52
Pomorandžo! Želim ti sve najlepše i da se smuvaš sa Bojanom, iako su to dva suprotna pojma
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: JOBAH
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 16:55
Otvori se i casti
Objavio: carolinak
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 17:19
Objavio: inass18
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 18:02
Pa Mandarinice mala
Želim ti sve ono što bi si i sam poželio... Sretan ti rođendan od srca. Ostani nam tako zabavan, stvarno je lijepo doći na ovaj forum i znati da se malo možeš odmorit od svega u spam sekciji, zahvaljujući tebi i svim ostalim spamerima
-------------
Futuristic lover. Different DNA.
Objavio: Titivillus
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 20:37
i sve najbolje!
Objavio: blackpearl
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2011 u 00:46
Srecan rodjendan :)
-------------
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2011 u 02:00
JOBAH piše:
Otvori se i casti
gde si nashao njegovu sliku...to mora da je sa poslednje zurke ... :P
------------- ♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Objavio: mahoni
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2011 u 03:21
Druže, srećan ti rođendan i želim ti sve najbolje u životu.
Objavio: jafforidza
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2011 u 04:01
Mandarinice, slatka voćkice i sve najbolje.
------------- I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Objavio: A2D2
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2011 u 12:05
Mando !!!
Evo ,malo sa zakašnjenjem Sretan rođendan ,da uvijek ostaneš onakav kakvog te znamo na spamu ,da tvojoj kreativnosti samo nebo bude granica i da ove godine bude još bolja berba ... Kao ljubitelju dobre kapljice nazdravićemo domaćom medovačom ...
------------- Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2011 u 13:11
Lepi moji! Hvala vam svima na čestitkama!!!
Csi- to reci Bojani
Jovane- pa pokrij me bar čoveče, smežuraću se
Robotko-Medovaču, još ako je domaća-nikada ne odbijam!
Objavio: Salvador
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2011 u 13:15
Mandarinan, Sretan ti Rođendan !!!
Objavio: intoxic
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2011 u 19:31
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2011 u 19:34
Hvala momci najlepše!!!
Objavio: JOBAH
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2011 u 19:49
Mandarinan piše:
Jovane- pa pokrij me bar čoveče, smežuraću se
Oh ispricavam se... A i bolje da pokrijes tu sramotu
Ajde časti, šta si se stis'o, ne budi
Objavio: Nameless One
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2011 u 20:13
Uh, vidi ovo. Zaboravio sam naranči da čestitam roćkas E, pa, grejpfrutu neka ti je sretan roćkas
------------- What can change the nature of a man?
Objavio: asvalttina
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2011 u 09:25
sve naj!
-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2011 u 13:37
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2011 u 13:48
Hvala najlepše svima!
Ih, Jovane kakve prozivke. Reci samo čime te mogu uslužiti!
Objavio: novy78
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2011 u 12:28
Auuu...eto šta biva kada ne pratim ovu temu Sorry Mandarinice, želim ti srećan rođendan sa "malim" zakašnjenjem
-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2011 u 15:24
Nema veze Noviša, nebitan je dan:D
Hvala najlepše!!
Objavio: BaglyasPeter
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2011 u 21:59