Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=40258 Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 06:15 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Once Upon a Time (2011)Objavio: icemaher
Tema: Once Upon a Time (2011)
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2011 u 21:53
Once Upon a Time je pilot vrlo neuobičajene premise s
fantastičnim elementima, kakvi dominiraju ove pilot sezone. Priča se
vrti oko malog dječaka Henrya, koji se pojavljuje na vratima naše
protagonistice, Anne, tvrdeći da joj je sin, te ju spletom okolnosti
odvuče u gradić u kojem magija i misteriozan svijet bajki nisu daleko
od stvarnosti. U pilotu se, koji svojom pričom neodoljivo podsjeća na
simpatični Enchanted s Amy Adams, pojavljuje hrpa poznatih likova iz bajki, a razveselila nas je vijest kad smo čuli da je upravo Ginnifer Goodwin (Big Love) dobila ulogu Snjeguljice.
Uloga Anne pripala je Jennifer Morrison, mnogima poznatoj po ulozi u Houseu, a glumačku postavu upotpunjavaju Robert Carlyle, kojemu je ovo prva uloga nakon otkazanog Stargate Universea, Jared Gilmore, Lana Parrilla te Josh Dallas.
Odgovori: Objavio: Gor@n88
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2011 u 14:18
Objavio: Salvador
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2011 u 14:40
Izgleda zanimljivo
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2011 u 16:30
Salvador piše:
Izgleda zanimljivo
meni također
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2011 u 14:41
Novi trejler:
Objavio: anubora
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2011 u 18:33
Salvador piše:
Izgleda zanimljivo
Itekako znimljivo
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2011 u 18:56
anubora piše:
Salvador piše:
Izgleda zanimljivo
Itekako znimljivo
Još 2 mjeseca treba čekati
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2011 u 21:35
Premijera serije je u nedelju, a evo ga i 9-minutni promo.
http://youtu.be/ngkaebgR8vA - Promo
Datum objave: 11.Svibanj/May.2012 u 09:25
Serija je obnovljena za 2. sezonu.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 14.Svibanj/May.2012 u 23:19
Upravo sam odgledala finale prve sezone... Kakva završnica! Bravo! Oduševila sam se... Inače, serija mi je početku (par epizoda) bila pomalo dosadnjikava, nešto u fazonu "može da se gleda, ali ne nužno", ali je zato posle otkidala kako je dobra... Sve i svi su povezani, kao da je scenario bio napisan unapred za celu sezonu i za sve izgovorene rečenice... Kraljica i Ramp kidaju, a i ostali su odlični, samo mi je Ema promašena glumica totalno, kao glavna, a u stvari najdosadnija i bez menjanja ekspresija lica... Ko nije gledao, obavezno tv štivo...
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2012 u 20:18
Objavio: bojanadj
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2012 u 17:16
Ja ne mogu da verujem da nisam ranije upisala svoje mišljenje. Pogotovo kad sma imala mogućnost da sa Si komentarišem
Elem, slažem se od reči do reči
CSInvestigator piše:
... serija mi je početku (par epizoda) bila pomalo dosadnjikava, nešto u fazonu "može da se gleda, ali ne nužno", ali je zato posle otkidala kako je dobra...
I jedva čekam novu sezonu.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: Rea
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2012 u 18:26
bojanadj piše:
I jedva čekam novu sezonu.
I ja, i ja
Iako više volim filmove od serija, ova mi se toliko dopala da sam neke dobre filmove ostavila po strani na čekanju da bih mogla da gledam ovu seriju,eto
-------------
Objavio: cersei
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2012 u 19:33
i ja i ja i ja i ja i ja i ja
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2012 u 20:28
Ženski lobi
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2012 u 20:18
Sad je ušla i Mulan u igru. Baš razmišljam koji lik još fali iz bajki, a da nije u seriji. Mislim da Palčica i Mala sirena nisu bili?
Objavio: Kneginja
Datum objave: 13.Svibanj/May.2013 u 20:42
Evey_W hvala za prevode 2 sezone
Titlove mozete preuzeti http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=Once%20Upon%20A%20Time%20&jezik=bosanski - OVDJE
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 13.Svibanj/May.2013 u 20:56
Ja ću samo da naglasim: Evey_W hvala za ODLIČNE prevode 2. sezone
Pravo je uživanje gledati seriju sa tvojim prevodima
Datum objave: 14.Svibanj/May.2013 u 10:11
Joj, ja nisam ni načela drugu sezonu
Datum objave: 14.Svibanj/May.2013 u 10:19
bojanadj piše:
Joj, ja nisam ni načela drugu sezonu
Sram te bilo
Datum objave: 14.Svibanj/May.2013 u 10:25
Skinula sam nedavno ponovo prvu sezonu da uključim devojke u gledanje, ali one ništa ne slušaju te su stalno kažnjene i nikako da počnemo
Datum objave: 14.Svibanj/May.2013 u 10:40
Serija je dobila i treću sezonu, a ove jeseni gledat ćemo i spin-off seriju Once Upon a Time in Wonderland koju je naručio isto ABC.
Objavio: VBojana
Datum objave: 14.Svibanj/May.2013 u 11:02
CSInvestigator piše:
Ja ću samo da naglasim: Evey_W hvala za ODLIČNE prevode 2. sezone
Pravo je uživanje gledati seriju sa tvojim prevodima
+1 Baš ih nekako radi s dušom, što bi se reklo
-------------
https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow - You find a way
Datum objave: 14.Svibanj/May.2013 u 13:55
+1 Svako i fini prevodi i fina serija.. taman skinuh novi nastavak
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2013 u 19:07
Malo da zavirimo u 3. sezonu:
Objavio: denis-pugy
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2013 u 16:02
ufffffffffffff kako jedva cekam i alisu u ezmlji cudesa i ovu trecu sezonu.........ufffffffffffffff
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:29
Premijera 5. sezone biće 27. septembra
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:35
Moje devojke ne mogu da dočekaju, a bogme i mama.
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2015 u 00:24
I ja, mama
Objavio: AAdeAA
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2015 u 19:22
Nova 5 sezona i novi prevodilac moja malenkost JA, AADeAA
------------- Ne poznajete me ali cete me upoznati šetam se tako gradom, zaustavim se, dam koji autogram i nastavim dalje.
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2015 u 19:43
Yippee ki-yay!
Hvala unapred
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2015 u 10:13
CSInvestigator piše:
Yippee ki-yay!
Hvala unapred
+ 3 (kćere i ja ti se unapred zahvaljujemo)
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2015 u 17:57
Nema na cemu OVO JE I MOJA OMILJENA SERIJA i radicu je sa velikim zadovoljstvom. Ne mogu da obecam AmiSovu brzinu, ali mogu da obecam redovan prevod tokom nedelje i mogu Vam priznati da se unapred radujem i jedva cekam premijeru 27.09. Black Swan
------------- Ne poznajete me ali cete me upoznati šetam se tako gradom, zaustavim se, dam koji autogram i nastavim dalje.
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2015 u 17:58
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2015 u 07:50
AAdeAA piše:
Ne mogu da obecam AmiSovu brzinu
Ni ne treba, a ne treba ni da se opterećuješ time. Bitno je da uživaš u prevođenju, a toliko toga ima što se može gledati dok se čeka dobar prevod.
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2015 u 11:13
U susret novoj sezoni
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2015 u 11:19
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2015 u 11:22
joj jedva čekam Čak ni mom mužu nije mrska serija
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2015 u 12:16
Meni salje bivsa koleginica sa posla salje poruku kada bese premijera, cerka mi postaje nestrpljiva a i ja.
Odmah cim se vratim s posla bacam se posla do srede se nadam da cu objaviti prevod a mozda i pre zavisno od teksta
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2015 u 17:09
I moje devojčice svaki dan pitaju da li je serija počela da se emituje. Dala sam im da gledaju nešto drugo, dok ne skupimo bar dve, tri epizode.
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2015 u 20:12
Nadam se da ste zadovoljni brzinom i kvalitetom titila.
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2015 u 21:22
hvala puno
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2015 u 21:55
Hvala na titlu, baš sam se fino nasmejala par puta
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2015 u 20:46
Uskoro The Price
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2015 u 00:33
Drugari, pisem za Emu Spasiteljka ali mi zvuci uzasno rogobatno imate li neki predlog kako bi to lepse zvucalo?
Sta mislite Zastitnica ili nesto slicno?
Objavio: wlaki86
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2015 u 09:26
AAdeAA piše:
Drugari, pisem za Emu Spasiteljka ali mi zvuci uzasno rogobatno imate li neki predlog kako bi to lepse zvucalo?
Sta mislite Zastitnica ili nesto slicno?
Zaštitnica i Spasiteljka nisu uopšte reči istog značenje.U ovoj seriji Ema je uvek bila spasiteljka.Ne vidim razlog za Izmenu u petoj sezoni...
-------------
Nikad ne raspravljaj sa budalom: Prvo će da te spusti na svoj nivo, a onda će da te dobije na iskustvo!
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2015 u 10:55
Ok ostavicu. I ako mi zvuci kao neka svtica
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2015 u 10:56
Draga, nemoj da menjaš, jer je tako "imenovana" u svim prethodnim serijalima.
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2015 u 13:21
Ok onda ostavicu Spasiteljka
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2015 u 16:29
Jao, i ja navikla na taj termin, neka ga, za nas robove navike
Objavio: nimm11
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2015 u 07:58
I ako moze bez onoga - je** ga, je**no...ipak je ovo porodicna serija koju gledamo sa decom, meni licno je uvek bila utociste od svih losih stvari koje gledamo i cujemo svakodnevno...Inace je prevod super
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2015 u 08:25
yebiga treba točno prevest to je najbitnije
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2015 u 10:29
Određene TV stanice zahtevaju da se svaka psovka prevodi sa "do đavola, prokletstvo i/ili nosi se". Shodno tome, "shit/fuck" prevodim kao "prokletstvo/do đavola", a "bite me/screw" i slično s "nosi se", naravno zavisno od scene.
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2015 u 10:32
aloooooo psovke mi ne dirajte
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2015 u 11:05
bojanadj piše:
Određene TV stanice zahtevaju da se svaka psovka prevodi sa "do đavola, prokletstvo i/ili nosi se". Shodno tome, "shit/fuck" prevodim kao "prokletstvo/do đavola", a "bite me/screw" i slično s "nosi se", naravno zavisno od scene.
Da, a u seriji i ne kazu nikad fuck, vec hell, a kod njih je i to blaza psovka, zato mislim da moze da se prevede sa do djavola, prokleti itd...
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2015 u 19:17
Dajte ljudi ako hocemo realno jedini koji psuje u seriji je Kuka ali potrudicu se da ih izbacim ako je to moguce u recenici. Znam da deca gledaju ali ako to kazu ja moram da ubacim makar neku blazu varijantu.
P.S. Izvinite zbog kasnjenja titla trebao je da bude jos juce objavljen ali bio je veoma los namucila sam se dok sam ga podesila, i prvi put sam radila u Subtitle Edit jedva sam posle nasla jedan SubtitleWork da reradim i ako ima neko c umesto č i ć nemojte mi zameriti, jer sam ja ispravljala ali ne znam da li sam svuda videla.
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2015 u 19:35
Koliko ja vidim, mi odrasli se kao šlepamo uz decu
P.S. Nema potrebe da se izvinjavaš, titl nikad ne kasni, on je uvek na vreme. Ne izvinjavaju se ni oni koji kasne na posao koji se plaća, a kamoli ti za humanitarni rad
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2015 u 18:21
AAdeAA piše:
Dajte ljudi ako hocemo realno jedini koji psuje u seriji je Kuka ali potrudicu se da ih izbacim ako je to moguce u recenici. Znam da deca gledaju ali ako to kazu ja moram da ubacim makar neku blazu varijantu.
P.S. Izvinite zbog kasnjenja titla trebao je da bude jos juce objavljen ali bio je veoma los namucila sam se dok sam ga podesila, i prvi put sam radila u Subtitle Edit jedva sam posle nasla jedan SubtitleWork da reradim i ako ima neko c umesto č i ć nemojte mi zameriti, jer sam ja ispravljala ali ne znam da li sam svuda videla.
Slobodno ti radi kako smatraš da treba. Ono što sam pisala je čisto da znaš kako ja radim. Kad vidim i/ili pročitam nešto od drugog prevodioca uvek razmislim da li se slažem s tim ili ne i da li bi mi leglo da i ja tako radim ili ne. Što mi legne, probam i ako ide usvojim. Što mi ne legne ni ne pokušavam.
Iskreno, meni te stvari ne smetaju mnogo u našim, amaterskim prevodima, ali s obzirom na "zabrane" koje imam kad radim prevod za TV, šoknem se kad na Prvoj i Pinku vidim prevedene sočne psovke.
I ne dirajte mi Kuku. On ima najviše šmeka u seriji.
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2015 u 10:42
Hvala na podrsci, trudim se.
Vazi.
Potpuno se slazem za Kuku
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2015 u 11:09
Spremite se ulayimo u obecavajuce zimsko finale nase omiljene serije. Ko će da dočeka 6.3. posle svega.
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2015 u 11:14
Baš baš baš su ga zakuvali. Doduše, neću im oprostiti ako nameravaju da se reše Kuke. Mislim, onog ljigavca su vraćali milion puta i praštali mu sve i svašta. Može se i Kukici ovo oprostiti. Uostalom, zar ne treba da dokažu da je njihova ljubav jača od svega?
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2015 u 12:36
Mozda ipak Spasiteljka u njoj nadvlada zlo tamu u njoj
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2015 u 20:40
Misliš u njemu? Ne sumnjam da će ona opet biti spasiteljka i ne brinem za nju. Brinem za njega.
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2015 u 00:46
Aha. Ali mi pala jos jedan ludi scenario. A to je da Zelinila i Robinova cera bude nova Spasiteljka
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2015 u 11:38
Sve je moguće, pa čak i da ljugavac bude spasitelj. A tu je i Pera pisar iz administrativnog. On u sebi nosi krv spasiteljke.
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2015 u 00:53
Sjajno finale.
Bice malo kuuuuukuuuu leleeee gde bas ON.
Dusa me ovoliko nije bolela za neki lik, od kako ubili Leksi i Slona u Uvod u anatomiju.
A to jos nisam prebolela. Jos mi se place kad se setim kako su stradali.
Ali nadam se bar ovaj lik vidjati u fles bekovima , ako nista drugo.
Do 6.3.i 100 epizode Souls of the departed pozdrav od Crne Labudice AAdeAA
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2016 u 21:35
Jedva cekam 06.03 100 epizodu i Storibruk u sasvim novom izdanju.
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2016 u 18:36
Drugari upoznajte Hada u Once upon a time http://comicbook.com/2016/02/04/once-upon-a-time-first-look-at-greg-germann-as-hades/" rel="nofollow - http://comicbook.com/2016/02/04/once-upon-a-time-first-look-at-greg-germann-as-hades/
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2016 u 17:19
Obnovljeno za 6. sezonu
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2016 u 13:52
Odlicna vest! Suskalo se da je 5. kraj.
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2016 u 11:01
Tako mi je drago sto nije, jer je ovo moja omiljena sarijija. Jedva cekam da vidim sta planiraju posle Podzemnog sveta i Hada
Datum objave: 03.Svibanj/May.2016 u 20:17
Radnja se bas zakuvava.
Jedva cekam da vidim ara su sada smislili.
Datum objave: 10.Svibanj/May.2016 u 19:59
I na kraju vracamo se na pocetak jednom zloce uvek zloce
Objavio: Kneginja
Datum objave: 21.Svibanj/May.2016 u 22:43
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2016 u 09:48
Serija obnovljena za 6 sezonu pocinje 25.9. Nastavicu da budem vas preevodilac, nadam se da ste bili zadovoljni prevodima do sada. Do 25. 9 veliki pozdrav
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2016 u 17:31
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2016 u 17:45
U SUSRET 25.9. NOVI TREJLER
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2016 u 15:51
Ove sezone u Once upon a time
Objavio: repcent
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:53
Odlicna serija . Jos jednom i ovde hvala Adei na prevodima za istu .Ocena 9,5/10.
Objavio: Lady Grooya
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 21:43
Drži interesovanje od 1 epizode 1 sezone. Super! Za one koji vole bajke i Happy ends.
Objavio: NBps
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 03:07
Super,uvek zanimljivo.
Objavio: LillyWind
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 10:01
Prvo, hvala za prevode i to vrlo ažurne tako da svaku novu epizodu možemo vrlo brzo pogledati. Drugo, serija je od početka bila vrlo zanimljiva, ali je vremenom izgubila onu draž i polet. Poslednjih par serijala su prilično nemaštoviti, ali i dalje može da se gleda jer drži pažnju. Za opuštanje.
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 23:14
Serija odlicna.Prevod isto tako
Objavio: tantal
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 09:25
Bajkovito i interesantno.Gledacu dok je budu emitovali.
Objavio: KraljicaKafana
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 07:26
Serija je dosta dobra. Likovi su super, bajke na drugačiji način. Jednostavno bajkovito :) p.s. Kapetan Kuka *__* p.s.s. AAdeAA hvala na prijevodima ;)
Objavio: neso-mirela-curkovic
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 15:34
Vrlo dobra serija :)
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 17:49
Odlicna serija.Prisutni skoro svi likovi u bajkama.Hvala na izvsnom prevodu.
Objavio: sanchie65
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2017 u 19:03
Odlična ideja da se likovi iz raznih epoha bajki smeste u isto vreme i na istom mestu i naravno, sa izmenjenim osobinama, motivima i načinom života nego što je prikazano u originalnim pričama o tim likovima.
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 23:49
Vrlo dobro.
Objavio: nesa05
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 18:54
Lipo, neobicno, mastovito, vredno pogledati.
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 19:54
Odlicna ideja da likove iz raznih bajki smeste u isto vreme.Hvala na dobrom prevodu.
Datum objave: 16.Svibanj/May.2017 u 09:50
Bice jos jedna sezona.To sve govori.Dopadljivo i gledljivo.Fino.
Datum objave: 20.Svibanj/May.2017 u 13:19
Nadam se da ste uzivali u prevodima.
Do sledece sezone sredacan pozdrav!
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 20.Svibanj/May.2017 u 16:32
Prevedena je 6 sezona, AAdeAA hvala za prijevode 🌸
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 18:48
Hvala na prevodima.Uvek je na kraju nasladje
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 19:49
Hvala na prevodima.Interesno za pogledati
Objavio: VardaZoja
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2017 u 16:39
Dobra serija. Opuštajuća.
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2017 u 17:49
Gledam od pocetka pre 6-7 godina.I gledacu dok bude bila snimana.
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2017 u 23:05
Super serija.Laka za gledanje.Hvala na prevodu
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2017 u 19:39