Svemir
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Vicevi
Opis foruma: Ako znate neki dobar vic, podijelite ga s ostatkom foruma.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=40238
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 14:23 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Svemir
Objavio: prijatel-MKD
Tema: Svemir
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2011 u 22:22
U svemirskom brodu posadu cine Mujo, Haso i psi Dex i Rex.
Kontrola sa Zemlje shalje poruku:
- Ovde Zemlja! Dex, ukljuchi kamere. Rex, iskljuchi motore. Mujo i Haso, nahranite Dexa i Rexa i nishta ne dirajte!
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Odgovori:
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2011 u 22:23
Stari, ali dobar. A da oni slučajno neće da pokušaju da prekinu one moje pege koje će pogasiti struju?  
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2011 u 22:26
Koja bre struja?
Tvoja sruja preokrece vec svu spam sekciju, alo!!!
Cak razmislam da se ja navratim natrag jer nema smisla ovo da si bez konkurencije. 
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2011 u 22:28
Pa prijatelju, ja razumem da se plašiš. Skroz je to razumljivo! Dočekaćemo te raširenih ruku! Osim ako se ne plašiš...previše   
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2011 u 22:49
Ne boim se ja bro tebe i spam sekcije, imam srce veliko, i za nove clanove i clanice, ali udjes li najebo si jer se tesko izlazi. [lo] Sko nemoguce odljeti.
Pa, pazi, ja naucio da pisem na latinicna slova iz te spam sekcije.
Zabegane ti te igrice, nesto ih ne kapiram da se ubacim????
|
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2011 u 22:58
Uvek sam spreman da ti pomognem ako želiš! Samo reci šta te interesuje i ulazimo!!!
|
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2011 u 23:22
Ako udjem, pregazi cu tvoje seme i teme!
Strasan ja!
Trebam ja tebi srediti jedan madarinski smajlic, znas, kako te cedim u casu! 
|
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2011 u 23:28
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2011 u 23:36
2, 3, 5, ma 7 zasluzijes kako si aktivan, ko vilcano!
Bice, samo da smislim concept koji te moze i visiti i malo osmjesiti pred drugima.
Ako imas ideje, davaj.
|
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2011 u 23:51
Što se mene tiče, može jedan koji šeta sa krunom i plaštom, a drugi koji puca na vešticu koja leti    ,
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2011 u 09:32
Mandarinan piše:
drugi koji puca na vešticu koja leti    , |

Prijatelju, ne zaboravi ko je tvoj prijatelj ovde na forumu 
Nego, kad smo kod smajlija, uvek si bio moj divan prijatelj i uradio mi mnogo smajlija i ja sam ti neizmerno zahvalna, ali ako smem da budem bRezobrazna samo na minut i zamolim te da, kada napraviš Mandi njegov lepi smajli, na ovaj

dodaj taj njegov, naravno u sred vatre   
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2011 u 09:55
Ne možeš da izdržiš da još neko ima igračku sem tebe?
|
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2011 u 10:23
Mandarinan piše:
Ne možeš da izdržiš da još neko ima igračku sem tebe? |
Nije tačno... Evo, za Mandu
napraviš da je ovo Manda:

a ovo ubaciš umesto sijalice
ili ovaj da smanjiš 
Nemam ništa protiv da imaš svoju igračku, samo ne volim biti tuđa igračka Uostalom, nisam ja jedina koja leti - gađaj Nešicu   
A ako ne može, evo ovaj u sredini, što je posledjni ušao može da bude Manda

------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2011 u 10:28
Ne, ne. Bojanice...draga moja. Dušice moja...Neša nije moj arhineprijatelj! Ti jesi.
|
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2011 u 10:40
Onda ću da popričam sa prijateljem na msn
|
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2011 u 10:44
Popričaj. Šta god napravi, ja ću biti zadovoljan. A ti crkni pukni!
|
|