Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Pomoć !!!

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Igrice
Opis foruma: Za sve ljubitelje igara: ovo je pravi forum za vas.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=40142
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 23:11
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Pomoć !!!
Objavio: fellix1601
Tema: Pomoć !!!
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2011 u 14:35
Za zimske blagdane curica je poželjela PS 2 i normalno dobilla. Našao sam na nekim stranicama igrice za razne konzole za pc... pa i za PS2. Skinuo sam 2, 3 igrice ali ne rade. Gdje griješim , zna li netko... , molim za pomoć. Već sam dobio neke savjete i primjenio ih , ali svejedno nemogu pokrenuti igrice.
Igrice su kad ih skinem komprimirane... , najprije sam ih pržio u tom obliku... , pa je prijedlog bio da ih raspakiram... , prijedlog je bio i da ih pržim sa što manjom brzinom  i sve sam to napravio , ali svejedno nisam uspio pokrenuti igice !!!!!!
Zna li možda netko gdje je problem , u čemu griješim ??? !!!!!!!!

Hvala unaprijed , pozz !!!

-------------
Čitav život je sranje i pišanje je sranje kad pišaš uz vjetar !!!

Odgovori:
Objavio: outside
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2011 u 14:47
Baš se u ovo ne razumijem, ali samo da pitam...jel PS2 ima ugrađen čip da može vrtiti neorginalne igre?...

Objavio: tehparadox
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2011 u 14:53
Ne znam kojom logikom će ti PS2 shvatit šta je rar file sa CD-a.Znači ako skidaš s torenta igru koja se nalazi u npr. 40 rar fajlova sve ih označiš, raspakiraš i tribaš dobit ISO image kojeg otvaraš s nekim programom za prženje tipa nero ili šta ja znam koji već imaš.Kad spržiš ISO image na DVD ili CD uvali ga u PS2 i to je to.Ako ti PS2 ima čip onda kupuj originale

Objavio: iromafia111
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2011 u 17:31
Originalno postovano od strane tehparadox tehparadox piše:

Ako ti PS2 ima čip onda kupuj originale

Mislio si reći "ako nema čip".

PS2 je čudna biljka, barem se takav kod mene pokazao. Ispada da je bitno i koji čip imaš jeri moj PS2 je radio probleme tipa "ne želim čitati DVD jer ste na njega zalijepili naljepnicu (cover)". Rješenje je bilo ne lijepiti covere i snimati na najmanjoj mogućoj brzini. Kad je na kraju riknuo laser, tip mi je zamijenio i laser i stavio drugi čip. Sad savršeno čita sve što snimiš na DVD, ali ne čita igre za PS1 koje su snimljene na CD-u. I sad ti budi pametan. LOL

-------------

Objavio: ghostwheel
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2011 u 17:35
Fellixe, ne može PS2 da čita piratske igre ako nema ugrađen čip!
Mada su to ljudi pre mene lepo rekli.

Objavio: Salvador
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2011 u 17:43
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Baš se u ovo ne razumijem, ali samo da pitam...jel PS2 ima ugrađen čip da može vrtiti neorginalne igre?...

Normalno da svaki PS  ima čip u sebi jer bez toga ne bi funkcionirao.Ako želiš igrati piratske igre moraš ugraditi čip za piratske igre.On negdje dođe oko 200 do 600 kn ako se ne varam.Najbolji čip je nekad bio messiah.Ja sam imao messiah 3, ali sad sigurno postoji neka nova serija, možda messiagh 5 itd.

P.S.
Imaš na burzi oglasa koliko god hočeš koji ti ugrađuju čipove.Wink

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2011 u 09:00
Hvala vam puno na savjetu  , ali.. imam čip , da prvo sam snimao onako kako sam skidao... , ali kasnije sam ih prema savjetu raspakirao i snimao na 4x brzine jer su mi tako savjetovali... , ali ipak ništa ... ,a ništa izgleda da mi kupovati originale..... ma dobro nije problem ionako su igrice za PS jedan i dva pojeftinile otkad je trojka dobila čip !!!!!

-------------

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2011 u 16:23
Originalno postovano od strane tehparadox tehparadox piše:

Znači ako skidaš s torenta igru koja se nalazi u npr. 40 rar fajlova sve ih označiš, raspakiraš i tribaš dobit ISO image kojeg otvaraš s nekim programom za prženje tipa nero ili šta ja znam koji već imaš.Kad spržiš ISO image na DVD ili CD uvali ga u PS2 i to je to.

Možda je ovo u pitanju? Znaš li da režeš ISO image?

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Objavio: icemaher
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2011 u 17:10
Trojka nije dobila chip nego upgrade softvera/firmware da bi radile piratske igreBig smile.

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2011 u 13:49
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Trojka nije dobila chip nego upgrade softvera/firmware da bi radile piratske igreBig smile.

Ma to sam mislio... , samo eto nisam toliko u tome pa neznam da nije u pitanju čip nego nešto drugo !!!!!!

-------------

Objavio: Salvador
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2011 u 13:57
@felix1601
Čekaj ti si rekao da imaš PS2 a ne PS3.Wink Na PS 1 i PS2 su čipovi.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk