Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Uhapšen zbog kopije filma „Montevideo“

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=39793
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 00:17
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Uhapšen zbog kopije filma „Montevideo“
Objavio: Babusnica
Tema: Uhapšen zbog kopije filma „Montevideo“
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 15:39
Juče je uhapšena prva osoba koja je piraterisala film Dragana Bjelogrlića “Montevideo, Bog te video”.

Goran Č. iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je preko interneta napravio link za preuzimanje celokupnog snimka filma “Montevideo, Bog te video” reditelja Dragana Bjelogrolića, saznaje “Blic”.

Osumnjičeni je uhapšen u akciji SBPOK, čiji su pripadnici juče upali u stan Gorana Č. i izvršili pretres.

- U stanu je nađen računar, koji je zaplenjen, a osumnjičeni je priznao delo i zatražio advokata, kaže za “Blic” izvor iz MUP Srbije. On navodi i da je osumnjičeni, koji se tereti za pirateriju, zatim priveden u policiju na saslušanje.

blic.rs

Odgovori:
Objavio: VBojana
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 15:45
Vrlo su agilni kad treba uhvatiti sitne ribe.

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow -
You find a way

Objavio: iromafia111
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 15:53
Takve jedino i mogu uhvatiti.

-------------

Objavio: srkis
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 16:41
Mogu da mu pljunu pod prozor. Prvo moraju da dokažu da je ostvario "protivpravnu imovinsku korist". A ista se ne ostvaruje na RapidShareu nego na Zelenjaku.

-------------
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 16:43
može on njima da pljune, pogotovo što je priznao da je to uradio....

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: Bardem
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 16:57
nek se teraju u 3 lepe

Objavio: JOBAH
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 17:10

Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

može on njima da pljune, pogotovo što je priznao da je to uradio....

Ne mogu mu nista, to sto je priznao nema veze jer nije sticao imovinsku korist....

A ovim smradovima nije dovoljno sto su uzeli para po bioskopima... preselo im dabogda...

Objavio: Fokan
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 17:14
Inače, jel' čemu film?

Objavio: CipiIwer
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 18:21
Naravno da mu mogu, jer je svako deljenje, dalje kopiranje, davanje u zakup i prodaja krivicno delo....a on je u prva dva navedena...

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 18:37
Samo, i taj je prost... Navatali su ga tako što su od admina RS (ili već čega) dobili IP adresu. Ako je uploadovao sa statičke, ko mu je kriv. Ako je sa dinamičke (koju ima većina), još crnje i gore...

-------------

Objavio: xyd
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 20:46
torenti su zakon! 

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd

Objavio: darije
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2011 u 03:42
Ironija je što na sajtu koji sam upravo pogledao lagano stoji brdo linkova za film i nikom ništa. Mislim, smejurija.
Drugo, po toj logici mogu da upadnu kod bilo koga, ko je skinuo film i da ga optuže za istu stvar. Smejurija 2.

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2011 u 11:52
Šefe, ako sam dobro shvatio, nije tip ćorkiran što je skidao, nego što je okačio...

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2011 u 12:17
Ne, ne, mislio sam, hipotetički (), ja skinem film i upload-ujem ga. I ja sam ga okačio, zar ne? (zato sam rekao brdo linova od različitih uploader-a) E sad, ko je bio prvi - da li je bitno? Drugo je bilo za Turneju, kad je baja maznuo kopiju filma... Ma gluposti, kako god okreneš.

-------------

Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2011 u 13:54
Žalost. Što reče neko kako su efikasni kad su u pitanju sitne ribe.

Objavio: faithlessmary
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2011 u 14:42
Originalno postovano od strane Fokan Fokan piše:

Inače, jel' čemu film?

Ja sam komentarisala u dnevniku gledanja filmova.

-------------
Veži konja gde ti gazda kaže

Objavio: asvalttina
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2011 u 08:07
nazalost imam nesto osobnog iskustva sa sudom i stoga vam mogu reci da se puno pravite pametni (bar sto se tice priznanja, a nemate pojma. Lik je priznao djelo POLICIJI, a da bi priznanje vrijedilo, mora reci to na SUDU. Ta izjava moze biti upotrebljena na sudu ako je u korist osumnjicenog (npr. ako ce priznati i na sudu, ta izjava se moze iskoristiti u korist osumnjicenog (tipa nije lagao, odmah je priznao i priznanje djela je olakotna okolnost), no ako ce se osumnjiceni braniti sutnjom ili dati drugi iskaz na sudu, odvjetnik trazi da se ta izjava ne koristi kao dokazni materijal i to bude odobreno (ne mogu reci u svim slucajevima, ali znam sigurno da je u mom + jos par)

-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."

Objavio: carloss
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2011 u 09:14
Lepo kazu Amerikanci - Imate pravo da cutite, sve sto budete rekli moze biti upotrebljeno protiv vas ;-)

Zalosno je to sto uopste krivicno gone ljude zbog ovakvih minornih stvari, statisticki gledano vrlo mali procenat ljudi skida torrente i gleda piratske kopije, i sto je najbitnije ove Divx varijante skidaju ljudi koji svakako nemaju nameru da placaju bioskop, ili da kupe DVD, tako da autori filma sigurno nisu na gubitku zbog torent populacije. Ja recimo sigurno necu ici u bioskop, niti mi pada na pamet da kupujem DVD, makar nikad ni ne odgledao taj film.

Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2011 u 18:03
Originalno postovano od strane carloss carloss piše:

vrlo mali procenat ljudi skida torrente i gleda piratske kopije

Au brate, jel si ti siguran u ovo!?

-------------

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2011 u 18:04
verovatno je hteo reći, veliki LOL

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2011 u 19:10

Ja pricam za Srbiju konkretno, iako to vazi i u globalu, u svim zemljama je u pitanju marginalni procenat ljudi koji visi na torentima, drugo je to sto se ti kreces u takvom krugu ljudi gde mozda svi skidaju DivX filmove, pa onda dobijas prividan utisak da svi to rade, ali je daleko od toga. Pocni od toga koliko uopste ljudi koristi kompjuter, pa onda gomila njih koji koriste nije nikad ni cula za torente, itd. Ako pravis analizu za celokupan broj stanovnika u jednoj zemlji, doci ces do jednocifrenog procenta ljudi koji se zanimaju torentima.

Objavio: blackpearl
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2011 u 05:00

Al kod veliki broj ljudi koji vole pogledati film bas skidaju s neta, kupuju na ulici il na neki drugi nacin dolaze do piratske kopije, tesko da ces naci nekog ko iskljucivo gleda u bioskopu il  iznajmljuje u videoklubu, o kupovini originala tek da ne pricam.
Tako da bas i ne bih rekla da nasi autori nisu na gubitku ako za vreme prikazivanja u bioskopu i dok jos vlada pompa za filmom izcuri kopija na net ;)

-------------

Objavio: ghostwheel
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2011 u 09:49
Nije stvar u tome što je ovaj lik šerovao film, čak nije problem ni što je šerovao domaći film, već što je taj film konkretno Montevideo. Da je šerovao Green Hornet niko ne bi prstom mak'o.
Selektivna pravda.

Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2011 u 10:54
Da, ali ja pricam o psihologiji ljudi koji gledaju DivX, ja uopste nemam zelju da bacam pare na bioskop, i vecina tako razmislja, lepse im je kod kuce da odgledaju, i to za dz.
Inace, ako pricamo o tome kakve ko navike ima, onda vecinsku populaciju cine oni koji ne skidaju divx, ne idu u bioskop, ne kupuju originale, nego gledaju filmove na TVu ;)

A slazem se da je selektivna pravda, zar postoji neka druga, otkad je izmisljena, pravda je bila selektivna, to samo u knjigama mozes procitati kako zakon i pravda za sve isto vaze.

Objavio: cp6uja
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2011 u 04:22
Što stranci ne hvataju svoje? Nego sajtovi i torenti dostižu na stotine hiljada sadržaja... Na njih se ugledajmo ako hoćemo u Evropu! :D

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk