Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=39621 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 23:11 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Kod Gazde aka bArCaFaN's KaVaNa 2Objavio: iromafia111
Tema: Kod Gazde aka bArCaFaN's KaVaNa 2
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 16:01
Dragi naši gosti (stalni i nestalni), prijatelji i slučajni namjernici,
Prije tjedan dana sanitarna inspekcija nam je zatvorila vrata naše drage kavane. Unatoč svim naporima, vezama i vezicama te najboljim odvjetnicima koje novac može kupiti, nismo bili u mogućnosti natjerati bešćutnu birokraciju da promijeni svoje mišljenje. Nije bilo druge nego otvoriti novi ugostiteljski objekat. S ponosom vam predstavljam restoran "Kod Gazde", mjesto na kojem ćemo nastaviti ono što smo započeli u staroj kavani.
Danas, na dan otvorenja, sve je na račun kuće. Živjeli i uživajte.
Vaš Gazda.
PS. Lokal je nov, ali se bojim da je usluga po starom.
-------------
Odgovori: Objavio: AcaNDr
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 16:19
prvi sam
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: bagzi94
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 16:22
iromafia111 piše:
PS. Lokal je nov, ali se bojim da je usluga po starom.
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 16:26
a i mušterije, koje ne plaćaju...
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: iromafia111
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 16:34
Nećemo sad u detalje.
-------------
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 16:44
ja kao prvi koji je upao u kavanu, moram da pijem do 2032 za džabe
ili ću biti prvi koji je izbačen, zbog predloga
ili bolje da ćutim
- Armin van Buuren
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 16:58
Biraj između drugog i trećeg.
-------------
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 17:07
znao sam da nisam trebao da ti ponudim neke opcije, samo sam trebao ono prvo i onda bi to dobio
- Armin van Buuren
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 17:13
Čovijek uči dok je živ.
-------------
Objavio: icemaher
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 17:45
I ja sam bio prvi u onu prvu kafanu pa nista od besplatnog pica, tako da acane, ne nadaj se mnogo. Ajd sa srecom otvaranje kavane
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 18:41
Kako "ništa od besplatnog pića" kad lijepo piše da je danas sve na račun kuće?
-------------
Objavio: icemaher
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 18:43
AcaNDr piše:
ja kao prvi koji je upao u kavanu, moram da pijem do 2032 za džabe
ili ću biti prvi koji je izbačen, zbog predloga
ili bolje da ćutim
mislio sam na ovo, gazda
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: bojanadj
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 22:28
Dobro, bre, Gazda ko je video otvarati kavanu u 4 popodne. Nije ni čudo što je slab promet.
Nego, sad kad je nova kaVana mogu li ja konačno da ne budem zaposlena?!
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: slowrun
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 02:28
Misliš, kao i obično?
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 09:47
Dobro jutro, dobar dan.
bojanadj piše:
Nego, sad kad je nova kaVana mogu li ja konačno da ne budem zaposlena?!
Samo čudom ova izjava nije završila u rubrici "Što vas je jučer nasmijalo". Ovo je ujedno i odgovor ostalim zaposlenicima. Odmor je završen, izvolite se pojaviti na poslu da vas Dugi ne bi privodio.
Sjedim, pijuckam i čekam.
-------------
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 10:07
Ah, nedelja jutro, Gazdina kaf'ca...dobra stara vremena (Gazda, zar si pomislio da sam nameravala bilo šta drugo nego da te nasmejem )
Nego, od magle ne vidim kakav nam je pogled iz nove kaVane. Sale, aktiviraj Damirovskog i Bagzija da rasčiste maglu
Imence, mislim da si ti poslednji koji sme da pravi takve doskočice
Eh, da, momci, stigle su i nove kecelje
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 12:04
Novo kavanče? Jao fali mi staro....
Jesu i konobari novi?
------------- "Ona lepa, a ja mlad"
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 12:08
Častim:
Koji ste vi ovisnici
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 13:32
Kao što stara narodna kaže:
Život mi je zadavao udarac za udarcem dok na kraju nisam našao utjehu u igli. Sad štrikam i super mi je.
-------------
Objavio: Buki
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 20:11
Pozdrav titlovci, red bi bio da posjetim i novu kavanu. Nema me baš, samo neki problemi, gluposti, ma bit će bolje... Vidim puno se toga promijenilo, a sve je po starom.
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 21:46
Samo ti navrati.
-------------
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 21:54
Ja ću da uslužim jedinu gošću koja me nije izdala. Prijatno!
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2011 u 10:14
Iako je kaVana nova, neke stvari ostaju iste. Sad opet moram Gazdi i Dugom bensedin da ubacujem u kafu
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2011 u 11:32
'Dan.
Da li je netko Saletu i ostalima javio da trebaju doći na posao.
-------------
Objavio: Damirowski
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2011 u 12:02
Dobro, gazda, mogli ste mi bar javiti za ovu novu lokaciju a ne da ja čučim, čamim, čekajući na onoj zamjenskoj lokaciji sam ko brod na pučini.
Sad se suđa nakupilo sigurno za dvije brigade perača.
Lijepo je ovdje samo bih vas molio ako možete urediti malo ovaj hodnik koji vodi prema kuhinji.
Ovako mi izgleda, nekako, spooky. Bacite malo farbice i tako to...
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2011 u 13:05
Damirowski piše:
Dobro, gazda, mogli ste mi bar javiti za ovu novu lokaciju a ne da ja čučim, čamim, čekajući na onoj zamjenskoj lokaciji sam ko brod na pučini.
Nova adresa piše na zadnjoj stranici stare kavane. Rekao sam vam da je privremeni smještaj samo privremeno rješenje. Idemo, radimo, gosti samo što nisu stigli.
-------------
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2011 u 13:52
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2011 u 15:46
Najljepše je plaćati novcem iz mog podruma.
-------------
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2011 u 17:04
sta je ovo, nigde nikog...
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2011 u 17:25
Ljudi se još nisu naviknuli na novu adresu.
-------------
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2011 u 17:27
i to a vidim da su zaglavili u nekoj temi "editovanje titla"
Greška
Stranica dostupna samo članovima s ovlaštenjem.
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 07:37
Dobro jutro!
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 07:59
I ja to kažem!
Može plata 25-og? Ovaj februar baš neki dugačak mesec
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 08:19
slowrun piše:
I ja to kažem!
(fali mi onaj smajli sa skajpa što se vrti u krug dok se smeje )
Dobro jutro. Imence ne znam da li si čuo, ali tamo neki kažu da platu treba ZARADITI
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 09:13
Dobro jutroooo šefice i kolege djelatnici.
Opa, nova kavana - nove navike! Nisam više prvi na radnome mjestu!
A vidim po suđu da je i promet veći nego prije . Ne znam zašto si uvijek posao ostavim za sutradan ujutro,
ali neke navike se jednostavno ne mijenjaju preko noći.
Ništa, krpu u ruke...
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 14:27
bojanadj piše:
slowrun piše:
I ja to kažem!
(fali mi onaj smajli sa skajpa što se vrti u krug dok se smeje )
Dobro jutro. Imence ne znam da li si čuo, ali tamo neki kažu da platu treba ZARADITI
Prestani da ga plašiš!!!
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 17:13
Opa, nova medernije uredjena kavana, a?
Super, sad se ne zastajkuje sto puta dok se stigne do sank.
Sipaj dok ne postanemo .
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 21:06
Zapatiti... ok Zasaditi... ok Zapiti... urađeno Zaliti... biće uskoro urađeno... Zaraditi... zaraditi... zaraditi... ne, moj rečnik stranih reči i izraza ne poznaje i ne definiše takav pojam
Evo ga prijatelju, slučajna prolaznica se ponudila da te usluži
Najvažnije je da pivo, u pozamašnim količinama (što važi i za PLATU), stigne na vreme (što važi i za PLATU)
Neka si Mandarino rekao Boji. A ti imence, ako me još jednom tako uplašiš pustiću mandarine na tebe,
a ti bolje da ne saznaš kakve su gorke Mandarine
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 21:10
slowrun piše:
Neka si Mandarino rekao Boji. A ti imence, ako me još jednom tako uplašiš pustiću mandarine na tebe, a ti bolje da ne saznaš kakve su gorke Mandarine
Ne brini se brzi ništa, ona zna da je čeka kad tad mandarina tretman. Biće uplašena...skoro kao Meri
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 21:35
Ne brinem se ja za sebe, ali se malo brinem za tebe. Ako stvari krenu po zlu (a hoće, veeeeelika je ta veštićka), samo me zovi. Ja znam Acanov i Nešicin broj pa ću ti poslati ispomoć
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 21:47
slowrun piše:
Ne brinem se ja za sebe, ali se malo brinem za tebe. Ako stvari krenu po zlu (a hoće, veeeeelika je ta veštićka), samo me zovi. Ja znam Acanov i Nešicin broj pa ću ti poslati ispomoć
Čekaj, nisi li ti video kako sam vežbao ja? Vidiš kako sam nabildovan na avataru!
Nemoj Nešu da mi zoveš moraću da se borim na dva fronta! Spreda i otpozadi
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 22:02
Zbunio si me na momenat, pitao sam se da li je to jako mala bundeva ili ogromna mandarina Misliš da je Nešica opasnost? Znači ne znaš Acana...
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 22:05
Imence, da li si nešto rekao?
Izvini, nisam čula, cedila sam mandarinu
Mandarinan piše:
Vidiš kako sam nabildovan na avataru!
Ups! Izvini!
Evo, sad si kao nov...
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 22:11
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee, to je bila poslednja Mandarina... Jesam ti lepo rekao Mandarino da ona jede Mandarine za doručak Ime, iscedila si jednu celu vrstu sa ove planete
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 22:44
Ja se izvinjavam... zaista nisam znala da ne treba...
Ma, nije njemu ništa, vidiš kako se smeška
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 22:53
'Večer.
slowrun piše:
Neka me netko podsjeti zašto je ovaj gospodin na platnoj listi. Nikako se ne mogu sjetiti njegove funkcije.
-------------
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 23:56
slowrun piše:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee, to je bila poslednja Mandarina... Jesam ti lepo rekao Mandarino da ona jede Mandarine za doručak Ime, iscedila si jednu celu vrstu sa ove planete
Dobro... sama si tražila. Ja se regenerišem, ali tebi pantljičare sada šetaju po stomaku
Ali, zbog ovog bolnog iskustva koje si mi priredila...
Cvrc. i nemoj da pokušaš da se izvučeš kako to nisi bila ti, jer si izvela đangovangovudhuduguduvoprase magiju!!!
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 01:03
iromafia111 piše:
'Večer.
slowrun piše:
Neka me netko podsjeti zašto je ovaj gospodin na platnoj listi. Nikako se ne mogu sjetiti njegove funkcije.
Ja sam ti numizmatičar u duši, skupljam novčanice (isključivo nove i važeće), i za razliku od profesionalaca, ja se ne bunim na veće količine duplikata
P.S. Sale me unapredio u platopodsetivača, pošto mu se često dešavalo da zbog prenatrpanosti poslom (čitaj: spavanja), zaboravi da treba da pokupi platu pa mu neke NLO veštice otmu istu ispred nosa
Objavio: A2D2
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 10:41
Dobro Jutro !! Kucam na vrata nitko ne otvara.
Čujem nema plata, pa nešto kontam... Jel to konobari štrajkaju ?
------------- Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 10:56
Dobar dan.
Vrata su uvijek otvorena za sve dobronamjernike, a to što slučajno baš sad nema konobara je zbog njihovog kliznog radnog vremena.
slowrun piše:
P.S. Sale me unapredio u platopodsetivača, pošto mu se često dešavalo da zbog prenatrpanosti poslom (čitaj: spavanja),
Pošto te Sale unaprijedio, red je da tvoja povišica ide iz njegovog dijela. Koliko vidim, ne pojavljuje se ovdje baš često (daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti kakav je) pa neće ni osjetiti manjak novaca u vrećici.
-------------
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 11:00
Dobro jutro.
Gazda, da nije Sale ostao u onoj prvoj kavani? Možda nije izlazio cijelo vrijeme
pa nije ni mogao vidjeti obavijest o preseljenju s vanjske strane ulaznih vrata?
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 11:03
Nije. Vidio sam ga da se muva po drugim rubrikama, a kavanu izbjegava u širokom luku. U utorak (1.3.) će doći sa pričom tipa "umro mi je deda" i pitati za plaću.
-------------
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 13:40
iromafia111 piše:
Nije. Vidio sam ga da se muva po drugim rubrikama, a kavanu izbjegava u širokom luku. U utorak (1.3.) će doći sa pričom tipa "umro mi je deda" i pitati za plaću.
Nije mi umro deda, ali po platu jesam dosao!
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 14:09
Sorry, još nije vrijeme.
-------------
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 15:07
iromafia111 piše:
Sorry, još nije vrijeme.
Iro, tebi za plaćanje nikada nije vreme!
Čak sam čuo i da se dugi žalio...
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 15:13
Klevete, objede, laži i insinuacije.
-------------
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 15:22
iromafia111 piše:
Klevete, objede, laži i insinuacije.
Ma videćeš ti kada dugi i ja...loptasti napravimo sindikat za uteru dugova
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 16:43
Sindikata južnog voća i špeditera istog sam se uvijek pribojavao.
-------------
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 18:26
iromafia111 piše:
Sindikata južnog voća i špeditera istog sam se uvijek pribojavao.
Mnoge su kafane pale pod našim naletom, i naletima naših rodjaka Gotovo je Iro, stupamo u štrajk! Dugi kaže da neće više da te brani a ja...pa...ja neću više da pijem! Propadaš ako ne prihvatiš naše zahteve za povišicom!
Dobro, ja ću se zadovoljiti i sa nekoliko piva!
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 18:46
Težak si pregovarač.
-------------
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 18:55
Ček i ja da zavirim u novu kaVanu Gde ste narode?
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 19:21
iromafia111 piše:
Težak si pregovarač.
To mi svi kažu!
Objavio: inass18
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 19:35
Ima li konobara? Ja bih nešto popila
-------------
Futuristic lover. Different DNA.
Objavio: intoxic
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 19:38
Evo mene, nosim coca-colu!
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 19:42
reggae78 piše:
Evo mene, nosim coca-colu!
-------------
Objavio: lazavr
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 19:46
Moze li nesto da se popije ovde?
------------- Laza
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 19:52
Ja bi te ponudila da radim ovdje Ne znam, možda bi se trebala zaposlit Mlada nada
-------------
Objavio: intoxic
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 20:07
Ne bi to bilo loše
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 20:10
inass18 piše:
Ja bi te ponudila da radim ovdje Ne znam, možda bi se trebala zaposlit Mlada nada
veruj mi, bolje nemoj to predlažeš
- Armin van Buuren
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 20:16
Ja bih vas uslužio, ali sam preokupiran iščekivanjem plate
Poslužite se sami slobodno, prvi dan je sve na račun kuće, a pošto je svaki dan novi početak, od sada je svaki dan sve na račun kuće. Mandarino, to ne važi za tebe, ti si u štrajku žeđu i ja ne želim biti mandarinašejker štrajkbrejker, te za tebe sve po duploj ceni
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 20:25
slowrun piše:
Ja bih vas uslužio, ali sam preokupiran iščekivanjem plate
Poslužite se sami slobodno, prvi dan je sve na račun kuće, a pošto je svaki dan novi početak, od sada je svaki dan sve na račun kuće. Mandarino, to ne važi za tebe, ti si u štrajku žeđu i ja ne želim biti mandarinašejker štrajkbrejker, te za tebe sve po duploj ceni
BRZI! Da li je moguće da si se okrenuo protiv mene u ovoj korporativnoj igri Ire i Mandarine?!
Kako si mogaooooooo
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 20:43
Ovo je za tvoje dobro, ako te pustim da piješ u ovoj kaVani tvoj karakter jake voćke postaće pekmezast, ovako te samo ojačavamo dok Iro ne popusti
p.s. Nemoj ti da se brineš, nego, reci mi, hoćeš da ti donesem nešto iz biblioteke da čitaš, baš sam krenuo tamo
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:11
slowrun piše:
Ovo je za tvoje dobro, ako te pustim da piješ u ovoj kaVani tvoj karakter jake voćke postaće pekmezast, ovako te samo ojačavamo dok Iro ne popusti
p.s. Nemoj ti da se brineš, nego, reci mi, hoćeš da ti donesem nešto iz biblioteke da čitaš, baš sam krenuo tamo
Kako si to napisao,gotovo da zvuči kao da si u pravu! A popustiće kad tad!
Pa bogami, ne bi mi smetao jedan Prohujao sa votkarom Odavno nisam čitao
Objavio: Kneginja
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:11
ispraznite onaj tamo seMpare za Dee_Monka... stresice ga srcika koliko se jadan uplasio inass18 donesi vruci caj od nane....( da, da vec radis) CSI moze neka lagana muzika.... smanjite svetlo, ima li gazda negde valerijan?.... brze, brze Taaaaako... jel bolje Dee_Monk ?
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:14
Vrući čaj od nane stižeeee!
-------------
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:19
Uf milina,uzivancija ;) Jos samo da ima neka dobra maserka-uhvatilo me nesto u vratu.
Ajmo na posao ljudi,ako budete zabusavali javim ja Kneginji da vam onu pusti koju poruku
Objavio: Kneginja
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:24
Dee_Monk piše:
Uf milina,uzivancija ;) Jos samo da ima neka dobra maserka-uhvatilo me nesto u vratu.
Ajmo na posao ljudi,ako budete zabusavali javim ja Kneginji da vam onu pusti koju poruku
mmda.
Aaaaaa, dosao si do daha, ok, inass18 slobodno sada posluzuj ostale goste,
ne obaziri se vise na njega
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:29
Evo malo muzikice... Damirowski slušaj ili puštam Dugog na tebe!!!
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:31
Kneginja, vise nismo prijatelji
Cim si pomenula caj on nane sve je zaboravljeno...btw ako neko bude imao priliku, neka proba sok od nane (domaci) odlican je....
Salu na stranu, uhvatilo me u vratu i boli me glava ali proce...
Nego gde je taj caj on Nane????
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:32
Nema problema šefice!
http://img101.imageshack.us/i/caj1543x253.jpg/ -
Evo čaja...
-------------
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:35
@ Dee Evo čaj od mene, za brz oporavak
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:37
Hvala CSI
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:39
Pozdrav za inass, retko ko se usudi da uđe u kaVanu od devojaka
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:40
CSInvestigator piše:
Pozdrav za inass, retko ko se usudi da uđe u kaVanu od devojaka
Pozdrav i tebi draga! Hoćeš možda nešto popiti? ^^
-------------
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:43
Neću pred spavanje, hvala Odoh da gledam film, laku noć svima...
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:44
Lijepo spavaj
-------------
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 21:45
Laku noc CSI
I tako....
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:14
inass18 piše:
Dobro nam došla i sretan rad. Postoji nekoliko osnovnih pravila za zaposlene, ali mislim da je nepotrebno da ti ih navodim (pretpostavljam da će ti trebati svega dan-dva da pohvataš sve konce i uhodaš se)
Ako negde zapneš, slobodno cimaj i pitaj...i da, ne nasedaj na imencetove lepe reči i Nešicina ubeđivanja. Sve pare koje Gazda daje idu prvo kroz moje ruke, pa onda Saletove i na kraju se dele zaposlenima. Da te ne bi ovi vukovi pojeli, ja ću tebi uručivati platu dok se ne izboriš za svoje mesto pod kaVanskim suncem
p.s. Mandarino, zašto opet pališ lutkice ispred kaVane? Dpkle ćeš se igrati lomača? Možda si Dugog okrenuo porotiv Gazde pa misliš da smeš da radiš šta hoćeš, ali ne zaboravi da je žena od dugog moja vrlo dobra drugarica (a muževi na kraju uvek žene slušaju )
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:24
Pa konačno smo dobili koleginicu!
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:29
bojanadj piše:
inass18 piše:
Dobro nam došla i sretan rad.
Mogao bi Gazda još stolova nabaviti.
Vidim ja da će kafana sa novom postavom dobro raditi...
------------- Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:44
Jao, hvala hvala.
Moram pitati otkad i dokad mi je radno vrijeme? Mislim, mogu raditi tek kad se vratim iz škole Lako je uz vas tako drage radit, svaki posao učinite zanimljivim
-------------
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:47
bojanadj piše:
p.s. Mandarino, zašto opet pališ lutkice ispred kaVane? Dpkle ćeš se igrati lomača? Možda si Dugog okrenuo porotiv Gazde pa misliš da smeš da radiš šta hoćeš, ali ne zaboravi da je žena od dugog moja vrlo dobra drugarica (a muževi na kraju uvek žene slušaju)
Nja, nisi zanimljiva. Ni da te spalim mi ne dozvoljavaš! One of these days...
A na boldirano gore- ...samo ako nisu prešli na Mandarina side. Tada žene ne vrede ni cvonjka
I zato umesto da pretiš jednoj bezopasnoj voćki, bolje dođi da skujemo planove kako da se obogatimo. I ti i ja. trebao bi mi dobar infiltrator. Ali hush hush, oči i uši su svuda oko nas! Step into my parlor said the fruit to the witch
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:47
inass18 piše:
Jao, hvala hvala.
Moram pitati otkad i dokad mi je radno vrijeme?
Šta je to ?
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:55
Mandarinan piše:
inass18 piše:
Jao, hvala hvala.
Šta je to ?
Vidiš da i gazda zabušaje....
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 23:00
A2D2 piše:
Mandarinan piše:
inass18 piše:
Jao, hvala hvala.
Šta je to ?
Vidiš da i gazda zabušaje....
To ti misliš. Iro je tu i pazi na sve, znam ja kako će se završiti moj bojkot, tako da koristim još uvek sve kečeve iz rukava
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 23:30
Mandarinan piše:
znam ja kako će se završiti moj bojkot, tako da koristim još uvek sve kečeve iz rukava
Znamo svi- tako što ćeš otvpriti svoju riznicu. No, ajde igraj se još koji dan, pa kad dođe vreme plati ti se ključa lati
Koleginice, ništa se ti ne brini- za početak radiš smenu koju možeš...vremenom ne radiš koju ti dozvolimo