KaVana- privremeni smeštaj
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=39527
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 20:10 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: KaVana- privremeni smeštaj
Objavio: Damirowski
Tema: KaVana- privremeni smeštaj
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 16:46
Dragi naši vjerni gosti
bArCaFaN's KaVana je sa cjelokupnim osobljem zbog iznenadne posjete sanitarne inspekcije
bila prisiljena hitno pob... preseliti na novu lokaciju - ovu.
Nadamo se da ćete biti zadovoljni novim prostorom a čim to bude moguće vratit ćemo se na staru lokaciju.
Uprava bArCaFaN's KaVane
P.S Svakom gostu prvo piće gratis!
...
------------- [IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">
Hmm...?
|
Odgovori:
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 16:55

-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Objavio: A2D2
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 16:57
I morao si je otvoriti odmah preko puta stare. 
Da nisi ti slučajno pozvao sanitarnu ispekciju? 
------------- Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 17:01
Sale, šefica je obaviještena, čeka se odobrenje.
Sve ostaje po starom. Svatko ostaje na svom radnom mjestu.
Ja sam kamaru suđa već pripremio za posluživanje.
------------- [IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">
Hmm...?
|
Objavio: bagzi94
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 17:04
Hvala bogu neko rešenje za kafanu! 
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 17:05
A2D2 piše:
I morao si je otvoriti odmah preko puta stare. Da nisi ti slučajno pozvao sanitarnu ispekciju?
|
Hej, vi svi ste se zabavljali dok sam ja drhturio trpeć' litanije sanitaraca.
I to na prvi službeni radni dan (ako ne računamo ono onomad prije)
Hmm...?
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 20:55
Polako sa preseljenjem. Darije i ja smo u kontaktu i uskoro očekujemo rješenje problema. Sve ćete znati na vrijeme.
-------------

|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 21:47
Bandooooooo ruljooooooo.....
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 21:49
Novo ruho, a?
-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 21:58
yup, bilo vreme da se malo doteram 
Bruka!!!!
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 23:04
iromafia111 piše:
Polako sa preseljenjem. Darije i ja smo u kontaktu i uskoro očekujemo rješenje problema. Sve ćete znati na vrijeme.
|
Ne brini, Gazda, promenila sam im ime da ne bude zabune   
Elem, samo da vam ostavim poruku da su oni inkvizitori koje ste mi nabacili na grbaču uredno spakovani u moj podrum, ali njihova vatra je ipak imala uticaja - uhvatila me kijavica. Čim popijem još 3-4l kuvanog vina, biću ona stara, a tad dolazim da ispitam ko je slao inkvizitore... 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 23:08
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 23:09
moze caj od karamele....?????
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 23:13
Izvini, kome ti to? Pre nego odgovoriš znaj da još osećam peckanje od one vatre...još 1l pa valjda više neću 
Dee, boilje da te ja sad ne poslužujem...nisam baš u fazi ljubavi i nežnosti...a ako se osloniš na naše konobare i Saleta....predlažem ti da se sam poslužiš, a za plaćanje ne brini- platićeš Gazdi ili meni 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 23:18
Koje vatre? Evo ti vino da ne izmišljaš. 
ČAJ OD KARAMELE NEMAMO, MOLIMO VAS, ODABERITE NEŠTO SA MENIJA. HVALA OSOBLJE KAVANE
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 23:21
bojanadj piše:
Dee, boilje da te ja sad ne poslužujem...nisam baš u fazi ljubavi i nežnosti...a ako se osloniš na naše konobare i Saleta....predlažem ti da se sam poslužiš, a za plaćanje ne brini- platićeš Gazdi ili meni 
|
Imam bronhitis, umirem za jednim cajem, ali caja nigde :( a koliko mi se cini od konobara ni ladne vode ne mozes da dobijes.... oni su tu,samo kada je isplata.... ah ta danasnja mladez
|
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 23:22
bagzi94 piše:
ČAJ OD KARAMELE NEMAMO, MOLIMO VAS, ODABERITE NEŠTO SA MENIJA. HVALA OSOBLJE KAVANE |
Cuj nemate....jel treba da ponesem od kuce mozda?  daj neki al da nije vocni...
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 23:30
postavljena slika kako nam izgleda kavana, u slucaju da je neko zaboravio
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 23:44
|
Objavio: outside
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 00:39
|
pozdrav novoj kavani od mene i coleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 01:01
a sta se desilo sa starom kaVanom,nemo sad Barka da dodje pa da vidi da je stara kavana pala u stechaj ...
------------- ♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 01:03
|
To je Jeco nemoguće! Toliko mi je Bokica uzela novca tamo da kafana ne može da propadne još 500 godina
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 09:09
Dobro jutro!
Pa da, opet sam prvi. Ajd da sredim ovo suđe od jučer.
Hmm...?
|
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 02:45
|
Pošto ste nam zatvorili kafanu, moraćemo da se stisnemo ovde ispod ove šatre. Brzi, dođi, dođi ne stidi se. Ja ću da točim, Meri će plaćati jer nas je ubila kao dva miša, ubila nas je kao taštin pogled, ubila nas je kao raža onog kretena, ubila nas je kao ilija čokoladu i td. Mislim da nas svi razumeju.
ja ću pivo. za početak. ti? 
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: slowrun
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 23:03
ne znam ja o čemu ti pričaš ni kome se obraćaš  
p.s. Ako još uvek važi, ja ću jedan potion of forgetness, na MercilessMary's account
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 23:23
Dobro došli rijetki gosti.
Žao mi je ali ja ne poslužujem, ja čistim. Srećom, nema gužve pa nema ni posla (a izgleda da neće biti ni plaće )
Hmm...?
|
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 23:29
slowrun piše:
ne znam ja o čemu ti pričaš ni kome se obraćaš  
p.s. Ako još uvek važi, ja ću jedan potion of forgetness, na MercilessMary's account
|
Naravno da važi!
malo se ohladio, ali će dobro doći!
hoćemo li joj večeras pokazati?
|
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 23:53
Oće bit za mene malo tog čorbanca?
Jel to onaj u koji je Obelix upao?
Hmm...?
|
Objavio: faithlessmary
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 00:02
Hahha vidim pije se, ždere se, a ubica da plaća je li bando??? Vas dvojica luzera smesta piće kafani, svaki za svoju bruku. Nemoj da vas ukebam opet noćas!!!
------------- Veži konja gde ti gazda kaže
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 00:02
Naravno Tangarinen, ali čekaj prvo da je dobro izmorimo, pa onda tamo oko 3-4... :))))) Današnja tema, samo alkohol i proizvodi koji sadrže alkohol
damiroWski, ček da mi prvo srknemo, pre nego što uskočiš u kazan (da ne kažem, pre nego što te Imence strpa u isti   )
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 00:05
faithlessmary piše:
Hahha vidim pije se, ždere se, a ubica da plaća je li bando??? Vas dvojica luzera smesta piće kafani, svaki za svoju bruku. Nemoj da vas ukebam opet noćas!!! |
Sinoć smo bili milostivi, da smo odma pokazali sve što znamo, ne bi htela opet. A ovako ni ne znaš u šta si se upustila    
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 00:08
Evo, ja spreman za skok. Jeste vi već srknuli?
Hmm...?
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 00:09
Uskači :)
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 00:09
faithlessmary piše:
Hahha vidim pije se, ždere se, a ubica da plaća je li bando??? Vas dvojica luzera smesta piće kafani, svaki za svoju bruku. Nemoj da vas ukebam opet noćas!!! |
Obožavam ljude koji ne znaju da pobeđuju 
pretnje te neće nikuda dovesti! A brzi i ja smo smislili taktiku! Nećeš znati šta te je pogodilo  
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 00:12
Unutra sam
Hmm...?
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 00:13
Nije to đakuzi bog te! Koža će mi se smežurati u roku od odmah
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 00:27
Ne znam, meni je ugodno. Samo nemoj pojačavati vatru
Hmm...?
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 00:32
Misliš kora? Zar ne bi trebalo da se naduva... A onda ćeš postati jedna mean mandarin
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 00:33
Vidis...mogli bismo te pojesti!
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 01:19
Brzi je tebi govorio
Hmm...?
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 01:59
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 02:06
Oćemo? Eno Mary već radi stretching i sprema se za fight :)
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 02:09
Hoćemo. Zapamti plan! ja je lupam po prstima, a ti grsi namerno za nju
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 02:33
Samo da ne bude opet, ti nju po prstima, ja grešim za nju, a nama uši crvene :)))))))))))))))))
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 03:00
Trebaće nam još neko! da nama daje tačne odgovore;:D:D:D
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 03:25
Zeka Multimilioner, kad god sam gledao multiMilionera on je znao odgovore na sva pitanja    Kao nagradu dobiće hosenfefer
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 03:41
|