Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Pohvala za uspesnu godinu

Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=38690
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 22:06
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Pohvala za uspesnu godinu
Objavio: Alexd40
Tema: Pohvala za uspesnu godinu
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2010 u 23:30

Clap Darije & Co !

Sve najbolje u nastupajucoj godini i puno poslovnog uspeha u njoj Clap

Odgovori:
Objavio: lutomar
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2010 u 09:18
Kako sam  ovdje dosta dugo ali tek nedavno sam se odlučio javiti zaželio bi sve najbolje u Novoj 2011. godini  izvanrednoj administratorsko-moderatoskoj ekipi kao i svim članovima foruma koji su tijekom ove godine nesebično djelili svoje znanje i iskustva  te nam u monogome pomogli svojim savjetima u riješavanju problema sa kojima smo se susretali.

Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2010 u 09:21

Originalno postovano od strane lutomar lutomar piše:

Kako sam  ovdje dosta dugo ali tek nedavno sam se odlučio javiti zaželio bi sve najbolje u Novoj 2011. godini  izvanrednoj administratorsko-moderatoskoj ekipi kao i svim članovima foruma koji su tijekom ove godine nesebično djelili svoje znanje i iskustva  te nam u monogome pomogli svojim savjetima u riješavanju problema sa kojima smo se susretali.

Hvala u ime svih.Takodje srecna i tebi Nova 2011..

-------------

Objavio: tehparadox
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2010 u 12:04
Sve najbolje svima na forumu u 2011. godini

Objavio: NEX
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2010 u 12:16
Želim svim ljudima koji su doprineli svojim prevodima za filmove,adminima,moderatorima kao i svim ostalim članovima sve najbolje u novoj 2011 godini,i naravno da prevedete još dosta filmova u predstojećoj godini

Objavio: Gajtana
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2010 u 13:08
Originalno postovano od strane lutomar lutomar piše:

Prekrasno rečeno Tongue
Potpisujem. Dragi moji SRETNA VAM NOVA GODINA i hvala vam na svemu Clap

-------------
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!

Objavio: VBojana
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2010 u 13:58
Svim titlovcima, od članova do administratora, želim lep provod večeras, kao uvod u još lepšu 2011. godinu!
Veeeliki pozdrav!
B.

Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2010 u 16:04
vima sve najbolje u idućoj godini

dečkima

i za dame

Objavio: Salvador
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2010 u 18:04

Objavio: intoxic
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2010 u 18:55

Objavio: vucina83
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2010 u 20:36

bubba2Srećna nova godina svima!!!

Objavio: BELI
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 14:32

Da nam nova 2011 bude jos uspesnija, sa jos vise dobrih prevoda, sa jos vise engleskih titlova (mozda se ovo nekom ne svidja, ali potrebni su!) i kvalitetnim prevodima istih.

Srecna nova momci i devojke i vama koji to vise niste....sve najbolje vam zeli Beli

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Objavio: darije
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 12:59
Originalno postovano od strane Alexd40 Alexd40 piše:

Clap Darije & Co !

Sve najbolje u nastupajucoj godini i puno poslovnog uspeha u njoj Clap

Hvala kolega. Jes' da ću se uobraziti od ovakvih čestitki, al' nek ide životLOL. Hvala još jednom.

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk