Machete postaje trilogija
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=38205
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 18:26 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Machete postaje trilogija
Objavio: iromafia111
Tema: Machete postaje trilogija
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2010 u 10:14
Danny Trejo neprestano priča o filmu Machete, a sad je objavio kako je scenarij za Machete 2 već napisan.
Trejo je nedavno razgovarao s redateljem Robertom Rodriguezom - Pitao
sam ga kada će više napisati scenarij i on kaže da je gotov, tako da
bismo vrlo brzo mogli početi snimati nastavak - otkriva Danny. Glumac je i ranije najavljivao mogućnost da se Machete pretvori u trilogiju, gdje bi Machete ubija bio prvi nastavak, a Machete ponovno ubija treći i zadnji film. Zasigurno računa kako će njegov lik Machete Cortez postati kultna ikona. - Putovali smo diljem svijeta promovirajući film i ljudi su stalno
htjeli da im potpisujem akcijske figurice Machetea, što je bilo vrlo
zabavno - kaže Trejo. - Mislim da ni sam Robert Rodriguez nije očekivao tako dobar prijem filma i sada svi čekaju Machete 2, pa požuri Rodriguez - dodaje glumac. Machete je vrlo dobro prošao zaradivši dosad 37,6 milijuna
dolara diljem svijeta, što nije loše ako se u obzir uzme da je budžet
filma bio 10 milijuna. Tome je zasigurno pripomoglo i pojavljivanje
Jessice Albe, koja se u jednoj od scena pojavljuje totalno gola. Nekako
nam se čini kako će Trejo vrlo vrlo skoro mahati tom gigantskom
oštricom.
mojtv.hr
-------------

|
Odgovori:
Objavio: cenobit
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2010 u 17:04
|
Da li ce u drugom delu da vaskrsne Stiven Sigal
|
Objavio: delrey
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 01:58
cenobit piše:
Da li ce u drugom delu da vaskrsne Stiven Sigal |
Kontam nešto odprilike ovako. Pojavice se Stiven Sigal, i svi ce misliti da je vaskrso, ali ne, to je u stvari njegov brat blizanac koji je mnogo opasniji od brata koji je umro, koji je sam sebi rasporio utrobu.
|
Objavio: asvalttina
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 12:34
Na kraju filma je vec to najavljeno a ja mislila da je to fora i to mi je bila najbolja (zapravo mozda i jedina dobra) fora u filmu. Dobro, i ono kad iskoristi crijeva kao uze je jebeno :)
------------- "I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
|
Objavio: renato68
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2010 u 14:43
a gdje bi ja mogao filmove skidati na vasem portalu?????
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2010 u 14:50
nigde, ovde mozes naci samo prevode, zanimljivosti iz sveta filma i serija...
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
|