Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=37377 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 06:20 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: UFC 121-LESNAR VS VELASQUEZObjavio: ddavid14
Tema: UFC 121-LESNAR VS VELASQUEZ
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2010 u 01:18
CAIN-VELASQUEZ NOVI SVJETSKI PRVAK U UFC-u!!
UFC 121 LESNAR VS VELASQUEZ
YES HE CAIN-VELASQUEZ STOPS LESNAR WINS HEAVY TITLE
Vaganje:
Borba:
Fino ga je izudarao...ovaj Mexico boy je stvarno lud(agresiva totalna,gledao sam i njegove prijašnje borbe,svaka čast)!!
-------------
Odgovori: Objavio: outside
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2010 u 01:25
Ja kad sam vidio njegovu prvu borbu u ufc-u odmah sam rekao ovo je nasljednik fedora...stvarno odličan borac..navijao sam za njega...sada ga čeka težak meč protiv Juniora dos santosa...ali ja mislim da će Cain dugo vladati teškom kategorijom u ufc-u...Što se tiče Lesnara, on nije ni zaslužio biti prvak, to je postao zato jer ga obožava Dana White, predsjednik ufc-a, a obožava ga jer Lesnarove borbe puno ljudi gleda, i to mu donosi veliku zaradu....Inače od ostalih borbi vrijedi izdvojiti borbu Thiago-Sanchez....odlična izvedba Sancheza, opet je onaj stari...pogledaj ovaj clip..koje rušenje
Objavio: ddavid14
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2010 u 01:34
outside piše:
Ja kad sam vidio njegovu prvu borbu u ufc-u odmah sam rekao ovo je nasljednik fedora...stvarno odličan borac..navijao sam za njega...sada ga čeka težak meč protiv Juniora dos santosa...ali ja mislim da će Cain dugo vladati teškom kategorijom u ufc-u...Što se tiče Lesnara, on nije ni zaslužio biti prvak(oduvjek mi je bio antipatićan borac), to je postao zato jer ga obožava Dana White, predsjednik ufc-a, a obožava ga jer Lesnarove borbe puno ljudi gleda, i to mu donosi veliku zaradu....Inače od ostalih borbi vrijedi izdvojiti borbu Thiago-Sanchez....odlična izvedba Sancheza, opet je onaj stari...pogledaj ovaj clip..koje rušenje
Slažem se da...a ovo rušenje zaslužuje !!
-------------
Objavio: wolverine
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2010 u 02:40
ijuuu ijuuuu, ala ga je istukao!!!!!
brate Brok, pa shta ovo bi?!!
Kain je jebena zver!!! Kako se chovek spremio za borbu i branio od bacanja...vrhunski
i dizao dok je bio na podu, uh....
oodlichnan mech, al shampion onako da pravi piruete i bezi po Oktagonu, eeee moj sine Broche
Sanchez, odlichan presing i tempo sve vreme
ostale borbe, manje vishe ne tolikozanimljive
------------- rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!