Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Walking Dead (2010)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=37289
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 15:12
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Walking Dead (2010)
Objavio: icemaher
Tema: The Walking Dead (2010)
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2010 u 00:27

The Walking Dead 2010
AMC

Kultni strip serijal The Walking Dead nastavlja svoju dominaciju ovog leta. Posle osvajanja dve najprestižnije Američke nagrade za „najbolji strip serijal“, Eisner Awards i Harvey Awards, zombiji stižu i na TV ekrane.  Od kada je njeno snimanje najavljeno u maju ove godine, tv serija The Walking Dead, zasnovana na istoimenom strip serijalu koji je započet 2003. godine, privukla je ogromnu medijsku pažnju i probudila interesovanje i kod onih koji do sad nisu bili ljubitelji klasičnog zombi žanra. Razlog tome možemo naći u činjenici da ovu seriju producira televizijska mreža AMC u čijem se opusu do sad nalazi nekoliko kritički priznatih serija među kojima su Mad Men i  http://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=35161&title=breaking-bad-2008" rel="nofollow - . Iako se ove serije međusobno dosta razlikuju po tematici koju zastupaju, sve ih vezuje visoki kvalitet i odlična produkcija, te stoga ne sumnjamo da će, bar u tom smilsu, The Walking Dead serijal biti odrađen bez premca.  Koliko će se serija držati originalne radnje iz stripa, za sad ne možemo da kažemo, ali utehu nam u svemu pruža činjenica da rediteljsku palicu drži Frank Darabont, reditelj kom iskreno verujemo, s obzirom da nam je tokom godina pružio neke od nezaboravnih filmskih ostvarenja poput  http://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30316&title=the-shawshank-redemption-1994" rel="nofollow -  i The Green Mile, a sudeći po njegovom afinitetu prema delu majstora strave Stephena Kinga, ne sumnjamo da će se snaći i sa ovom tematikom.  Koliko nam je poznato, serija će prevashodno biti usmerena na međuljudske odnose koji se ostvaruju na obroncima nama znane civilizacije, ali sudeći po oficijalnom trejleru, verujemo da će i stari zombiljupci biti zadovoljni količinom krvavih scena i mračnih, napetih momenta.

U seriji, kao i u originalnom stripu, priča prati malu grupu preživelih koji kreću na put preko američkog kontinenta u potrazi sa mestom izolovanom od napada zombija u kom žele da zasnuju svoj novi dom. Gledaoce koji do sada nisu pratil ovaj serijal, verovatno će u početku zbuniti izuzetna sličnost nekih scena iz prve epizode sa poznatim filmom Dannyja Boyla 28 Days Later. Kao odgovor na to pitanje, tvorac strip serijala Robert Kirkman tvrdi da je on zamisao o čoveku koji se budi iz kome i shvata da je svet preplavljen živim mrtvacima, imao još u toku kasnih devedesetih, ali da je ostao pri njoj čak i kada je 2002. godine pred publiku izašao Boylov film, jer je bio mišljenja da sam početak stripa nema velik uticaj na dalji razvitak priče.  Serija kreće sa emitovanjem, simbolično, u Noći Veštica, 31. oktobra na AMC kanalu. Ostaje nam samo još da vidimo da li će ispuniti mnogobrojna visoka očekivanja.

http://www.imdb.com/title/tt1520211/" rel="nofollow"> http://www.rottentomatoes.com/tv/the-walking-dead/" rel="nofollow">

http://www.amc.com/shows/the-walking-dead" rel="nofollow">

Trejler za prvu sezonu

ŠESTA SEZONA SERIJE JE U TOKU...

http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi.aspx?prevod=the+walking+dead" rel="nofollow">

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Odgovori:
Objavio: outside
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2010 u 01:04
Ovo će biti super serija....

Objavio: Titivillus
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2010 u 02:52
Premijera zombie-serije 'The Walking Dead' na Halloween
Redatelj Frank Darabont pretvorio je istoimeni strip u seriju koja će se prikazivati u 120 zemalja na 33 jezika

Početkom 2010. godine na internetu se pojavila novost kako će producent i redatelj Frank Darabont ("The Shawshank Redemption", "The Green Mile") pretvoriti popularni serijal stripova "The Walking Dead" u seriju istog naziva.

Snimanje serije odobreno je što zbog snažnog scenarija, što zbog Darabontovog direktnog sudjelovanja u projektu.

Gledajući u povijest, postoje na stotine filmova s tematikom zombija koje plijene pažnju fanova i ljubitelja horor filmova. Začetak modernih zombija na platnu, kakve poznajemo danas, započeo je George A. Romero s klasikom "Night of the Living Dead". Spori, smrdljivi, zeleni u licu i umrtvljeni zombiji, koji laganim pokretima uz stenjajući ton dolaze do svojeg plijena. Njihov dnevni menu je sve ljudsko i živo što im se nađe na putu.

Nakon Romerovog filma koji je za sada osigurao čak 5 nastavaka, stvorile su se razne kopije s različitim verzijama zombija. Od onih brzih, inficiranih, umjetno stvorenih, pa sve do zombija iz svemira. Cjelokupne franšize, stripovi i igre, stvorene su prema ideji smrtonosne infestacije zombija. Obožavatelji zombie hororaca ostali su uglavnom vjerni originalu, onome u kojem zombiji podrazumijevaju sporu, ali sigurnu smrt - možda su spori, ali u velikim čoporima su svakako opasniji nego što se isprva čine.

Zombie horor žanr uglavnom je utihnuo tokom 90ih, no ponovno se vratio u zjenicu fanova s filmovima "Resident Evil" Paula W.S. Andersona, "28 Days Later" Dannie Boylea i "Dawn of the Dead" Zacka Snydera (koji je remake Romerovog nastavka iz 1978).

Nova najavljena i dugoočekivana serija "The Walking Dead" ("Živi mrtvaci") može se percipirati kao trenutno jedina televizijska serija s tematikom vezanom uz zombije, pružajući fanovima i ostalim gledateljima dublji uvid u svijet koji je doslovno njima i preplavljen.

Priča serije započinje u sadašnjosti. Zamjenik šerifa Rick Grimes zbog nesreće završi u bolnici. Nakon što se probudi iz kome u uništenoj i napuštenoj bolnici, oko sebe samo vidi treptajuća svijetla, porazbacane stvari te zabarikadirana vrata. Dok pokušava pronaći izlaz iz mračne bolnice, polako shvaća kako se u svijetu puno toga promijenilo.

Pilot-nastavak upoznaje nas s nekoliko glavnih likova koji su zapravo i svojevrsni mamac za što bolje upoznavanje istih, što zbog dobrih glumaca, što zbog briljantne režije Frank Darabota koji je pojedine scene želio prikazati što dramatičnije i emotivnije. Sve to skupa seriji omogućava veliku realističnost te dobru ukomponiranost s temom.

Serija ne koristi previše CGI efekata te bi takva trebala i ostati, jer isto tako pridonosi realnijoj slici serije. Primjerice, maske i šminka na živim mrtvacima izgledaju fantastično.

Gledajući seriju, u fanovima horor žanra trebala bi se potaknuti određena doza nostalgije jer osjećaj je kao da gledate jedan od onih dobrih starih zombie filmova, već ranije spomenutih. 

"The Walking Dead" je prije svega ozbiljna serija koja ima vrlo stabilnu i dobru glumačku postavu i ono najbitnije, serija puno obećava i nakon pilot-nastavka. Svakako ćete ostati zalijepljeni za fotelju u željnom iščekivanju novih nastavaka, za sada, prve sezone.

Ukoliko volite zombije i dobru dramu koja ima balansirani broj neizvjesnih scena, realan pristup te napetu radnju, onda je ova serija za vas. Izgleda da je napeti "Lost" konačno dobio svog nasljednika na malim ekranima.

Vrlo je zanimljivo vidjeti kako serija "The Walking Dead" ostaje prilično vjerna i adaptaciji istoimenog strip. Ne manjka vizualno eksplicitnih scena, sakaćenja i krvi te svih sličnih (nužnih) detalja vezanih uz horor žanr.

"The Walking Dead" je serija kakvu zombie fanovi na kraju krajeva i zaslužuju.

Serija će se na Halloween (31. listopad) premijeno početi prikazivati na Fox Crime-u i to u 120 zemalja, među kojima je i Hrvatska.

mojtv.hr

Objavio: Vladika
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2010 u 09:54
Jedva cekam da pocne!!!

-------------
Vladika

Objavio: bojanadj
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2010 u 10:32
I meni izgleda odlično!

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: manituami
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 22:40
Gledao. Serija stvarno puno obećava. Priča i vizuelni efekti su fantastični.

-------------
[URL=http://www.sparklee.com][/URL]

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 18:11
Vidim niko ne komentarise seriju. Gledao sam prve 3 epizode i serija obecava..... Veoma zanimljiva. Odavno nisam gledao neku seriju, ali ovu hocu. Svaku sledecu epizodu sa zadovoljstvom iscekujem...

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 18:29
Ja čekam da se završi prva sezona, pa ću onda odgledati..

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 18:48
da ga ja je*em, sto cu cekati da se prva zavrsi. Neki dan su vec najavili i drugu sezonu. Da neces  sacekati i drugu da zavrsi, pa da gledas sve zajedno LOLLOL

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 19:10
Pa AcaNe, Vanjski tako gleda serije... LOLLOLLOL
Neobaviješten si... LOLLOLLOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 19:15
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

da ga ja je*em, sto cu cekati da se prva zavrsi. Neki dan su vec najavili i drugu sezonu. Da neces  sacekati i drugu da zavrsi, pa da gledas sve zajedno LOLLOL

Thumbs Down

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Pa AcaNe, Vanjski tako gleda serije... LOLLOLLOL
Neobaviješten si... LOLLOLLOL

ClapThumbs Up

Acane stvar je u tome da ja ne mogu čekati tjedan dana da gledam novi nastavak..Lijepo kad se završi prva sezona, gledam koliko ja hoću i kad hoću....Tako mi je najbolje....

Ps...Nek si mu nešo rekaoLOL

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 19:17
To da vas spriječim da se opet posvađate... LOLLOL

Btw, ja ne volim zombije, oni papaju ljude i ne sviđaju mi se... aaa

LOLLOLLOL

-------------

Objavio: ddavid14
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 19:40
Čini mi se zanimljiva serija(inaće slabo prtim serije,odgledao jedino Band of brothers(10-ka),skino sam Pacific(al nisam odgledo još ni jednu epizodu) i Prison Break prvu sezonu(odlićno)!
Ovo je prva sezona sada ove serije"The walking dead",zanima me koliko je epizoda izašlo pa da to poćnem skidat!?
Hvala!

-------------

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 19:47
ddavide izasle su 3 epizode (treca se pojavila danas), a sto se tice serije, nadam se da ce se popraviti, jer druga i treca su isle samo silaznom putanjom. Ocekivao sam mnogo, mnogo vise. Nekako su razvodnili stvar, otegli su pricu. Kao sto rekoh, nadam se da ce se popraviti.

-------------
Vladika

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 20:25
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

ddavide izasle su 3 epizode (treca se pojavila danas), a sto se tice serije, nadam se da ce se popraviti, jer druga i treca su isle samo silaznom putanjom. Ocekivao sam mnogo, mnogo vise. Nekako su razvodnili stvar, otegli su pricu. Kao sto rekoh, nadam se da ce se popraviti.

Ok,hvala na informaciji!Wink

-------------

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 20:45
Treba ispraviti ono u prvom postu, prijevode radi kolega Ziledin...

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 21:08
SPOILER ALERT!!!!!!

@ Vladika
gle, ako si ocekivao Millu Jovovic i taku vrstu Zombi filma, e onda ti nece biti bolja serija, veruj mi...

Ide sporim tokom, u trecoj manje akcije nego inace, ali ja bi licno bio razocaran, kad bi se pola serije mlatili i bilo ispaljeno preko milion metaka.....

ja sam zadovoljan i ispunila je moja ocekivanja.... Kazem, ko je ocekivao ultimate hard core TPS filmsku pucacinu, taj nek ni ne pocinje da gleda....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 21:44
Ma niko nije ocekivao nista ni nalik resident evli-u, ali ovo bi "trebalo" da bude serija u kojoj su dramski momenti ipak sporedna stvar, a u trecoj epizodi cela ona slika mi "vuce" na ocajne domacice. Kao sto rekoh, ocekujem mnogo vise u nastavku!

-------------
Vladika

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 22:35
Skinuo trecu ep. da pogledam veceras nakon Dextera ako mi se jos ne spava. Prva pilot ep. je bila super najava, ni jedna zamorna sena, dinamika u dogadjaje, pojave od svuda ali druga je ep. bila drametina vise nego sto sam mislio da je moguce (neko pppppomenuoooo Ocajne domacice :))
Ako je i ova ep. 3 istog konteksta ko ep.2, prestacu trositi 350 mb net za ovo dramatiziranje cije zenetine gde se ofurale, i zalim one koji placaju kablovske tv linije da im serviraju ovakve mutne vodetine.
Da ne postavljam spojlere, ali su na ravnom sa onim sr*nj*em od palog/padnutog sokola.

Jedva cekam jos 4 sati da mi novi Haus stigne.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 22:47
cuj, 350 Mb. Ja skidam od 1gb, pa ne zalim LOL

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2010 u 23:07
Veliki si ti.
Da se profmulisem. Zalim i tebe sto si potrosio 1GB na ep. koji budzet je 80% potrosen za marketing umesto za scenariste i aktere.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: asvalttina
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 17:01
Slazem se s Vladikom i Prijatelem, posebno sto se tice 3. epizode. Radnja ove epizode se moze svesti na 5 min a oni su je otegli na 45. Jedina vrijedna scena u cijeloj epizodi mi je kad onaj zombi glodje jelena, oni ubiju boga u njemu, odsjeku glavu i onda mu jos Daryl napuca strijelu kroz oko.

-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."

Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 17:55
Do ja*a 3 protiv jednog LOL

ne znam, na nekim forumima je hvale i to bas hvale,. a kod nas je pljuju.... Opet kazem, mozete vi govoriti sta hocete, ali po vasim komentarima vama fali akcije, ubijanja i klanja zombija (to ti tina potvrdjujes sa svojom najboljom scenom). Ocigledno ovo nije serija za vas i predlazem da je preskocite. E, to je ono sto niste videli u trecoj epizodi, a sve ostalo je super, sto se tice te trece epizode. Prica se razradjuje, nisu na jednom mestu, pa da kazes da moze stati u 5 minuta.... Uvek se nesto desava.... Najavili su da ce ova serija biti drugacija, i dobili smo drugaciju seriju, gde nije sve u ubijanju, gde ima malo i drugih stvari osim zombija.. Treba da shvatite da nije klasicna zombie serija....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 18:07

Do ja*a 3 protiv jednog LOL

Dobro da se ne bijemo, valaj bi najebao LOL

ne znam, na nekim forumima je hvale i to bas hvale,. a kod nas je pljuju.... Opet kazem, mozete vi govoriti sta hocete, ali po vasim komentarima vama fali akcije, ubijanja i klanja zombija (to ti tina potvrdjujes sa svojom najboljom scenom). Ocigledno ovo nije serija za vas i predlazem da je preskocite. E, to je ono sto niste videli u trecoj epizodi, a sve ostalo je super, sto se tice te trece epizode. Prica se razradjuje, nisu na jednom mestu, pa da kazes da moze stati u 5 minuta.... Uvek se nesto desava.... Najavili su da ce ova serija biti drugacija, i dobili smo drugaciju seriju, gde nije sve u ubijanju, gde ima malo i drugih stvari osim zombija.. Treba da shvatite da nije klasicna zombie serija....

Definitivno mi fali akcije jer su mi te scene u seriji napravljene morbidno sto mi se full full svidja. Npr. ona scena u prvoj epizodi odmah na pocetku kad rick vice "djevojcice" ili kako vec i onda ju onako hladno propuca - do jaja! Ali nije samo to u pitanju, ne bi ja da ima samo akcije, onda bi zbog tog ispizdila :), nego kompletno mi radnja nije zanimljiva tj. previse su to razvodnili, imam osjecaj ko da ce na kraju ispasti sapunica s par creepy scena.

-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."

Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 18:17
dobro, videcemo kako se serija bude dalje odvijala, pa cemo i dalje komentarisati

jesi sigurna da bi JA na*ebao LOL

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: nest
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 20:21

Ekstra serija. Bolja ne moze biti (za sada).

Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 20:25
Pa, ja sam 192cm i oko 105 kg. Jes da sam pacifista, ali u nekom friendly fight-u ko zna! A sto se tice serije, PONAVLJAM, cekam sta ce dalje da se desi. Cekamo da se nesto "ozbiljnije" desi i u STARGATE UNIVERSE, pa obelesmo cekajuci. Plasim se da ce ovo biti serija u kojoj ce baciti akcenat na sudbine ljudi u "live or die" situacijama. Necu se oglasavati dalje po ovom pitanju do, recimo, neke sesta- sedme epizode, pa cu ponovo izneti svoj stav.

-------------
Vladika

Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 20:25
Originalno postovano od strane nest nest piše:

Ekstra serija. Bolja ne moze biti (za sada).

svaka cast Clap Konacno neko da vidi prave kvalitete serije Clap

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Salvador
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 21:28
Slažem se .Najbolja serija do sada .barem do ove 3 epizode je po meni kako treba.Ljudi o kakvoj akciji vi govorite.Da se tako nastavi s akcijom vjerojatno bi potamanili sve zombije i serija bi se ugasila.LOLPa moraju malo raditi na karakterima.Ja koliko znam nisam niti jednu seriju gledao da bi svaka epizoda bila brutalna puna akcije.Jedino serije koje su same za sebe koje se nevežu mogu biti takve.Ja imam osječaj da gledam seriju svaki put s mnogo akcije da bi mi vrlo brzo dosadila ali ovako si u iščekivanju  neke akcijei to je ono što pali barem mene osoobno.Winki

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 22:38

Treba da shvatite da nije klasicna zombie serija....

Naime, radi se o zombi sapunici... ROFL

p.s. pretekla me Tina u konstatacijiShocked

Objavio: Sentinel
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 23:32

ne znam, ja ako ista na svijetu mrzim to su zombiji, i uz pauke oni su mi najstrasnija stvar na svijetu, mislim da je to posljedica gledanja dawn of the dead kao mali

sto se tice ove serije, nisam imao nikakva ocekivanja, mozda sam zato vise impresioniran, necu u detalje, samo cu rec da mi je zasad - super, dalje cemo vidjet.

Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 23:40
Meni zombiji nikad nisu bili strašni, ne znam, nekako su mi presporiLOL

Datum objave: 16.Studeni/Nov.2010 u 23:41
ne brini, ovi nesto i nisu LOL

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Nastasja
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2010 u 01:28
Originalno postovano od strane outside outside piše:

I ja sam isto na tim mukama! Sa nestrpljenjem čekam da se završi prva sezona pa se onda bacam na gledanje!

Datum objave: 17.Studeni/Nov.2010 u 09:31
Originalno postovano od strane Nastasja Nastasja piše:

Originalno postovano od strane outside outside piše:

I ja sam isto na tim mukama! Sa nestrpljenjem čekam da se završi prva sezona pa se onda bacam na gledanje!

Evo jedan cvijet dok zajedno čekamoruza

Objavio: heller
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2010 u 11:13
Odlična serija, čista desetka

Objavio: Ciprijani
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2010 u 18:38
dobra serija! veceras epizoda 4,na fox crime :)

Datum objave: 22.Studeni/Nov.2010 u 18:43
kad bre...... da gledam direktno, ne da skidam...

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Ciprijani
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2010 u 21:27
Fox crime emituje dan posle amircke premijere,ponedeljkom,znaci veceras u 22.20. Sve sa srpskim titlovima

Objavio: Sentinel
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2010 u 21:39

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sad moram cekat tjedan dana... koji q sam sad gledaoooooo AcaNholivudAcaNholivudAcaNholivud

-------------
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE

Datum objave: 22.Studeni/Nov.2010 u 22:07
zato ja lijepo čekam da se završi sezona, pa onda gledam...Big smile

Datum objave: 22.Studeni/Nov.2010 u 22:10
Originalno postovano od strane Ciprijani Ciprijani piše:

Fox crime emituje dan posle amircke premijere,ponedeljkom,znaci veceras u 22.20. Sve sa srpskim titlovima

hvala za info Wink

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 22.Studeni/Nov.2010 u 23:07
brutalno dobra 4 epizoda. Ritam serije ide uzlaznom putanjom. Svaka epizoda bolja od predhodne, koje su isto super....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 24.Studeni/Nov.2010 u 17:13
vidim ja da su svi odustali od serije, čim niko ne komentariše....

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Discobobba
Datum objave: 24.Studeni/Nov.2010 u 20:28
 Serija je extra i radnja se izuzetno lepo razvija.
Jedina moja zamerka na seriju su maske zombija ali naspram svega ostalog sto je extra u seriji to je zaista sitan detalj.

-------------
Drvobradi

Datum objave: 24.Studeni/Nov.2010 u 22:43

brutalno dobra 4 epizoda. Ritam serije ide uzlaznom putanjom. Svaka epizoda bolja od predhodne, koje su isto super....

Da si zagledao ostale teme shvatio bi da nije samo s ovom serijom slučaj.. Wink

-------------

Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2010 u 13:29
Dobra je serija. Ali mi sve ovo nešto sporo ide.

Datum objave: 25.Studeni/Nov.2010 u 13:46
Neznam meni paše tako da ide sporo kao sapunicaLOL. makar volim razvaljotkuBig smileVjerojatno da je razvaljotka bilo bi puno manje epizoda a ovako barem sigurno mogu duže uživat u seriji.

Objavio: Timbo_NP
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2010 u 22:41
da se oglasim ovde,prvenstveno zato sto sam "doktor" za zombije LOLLOL cak sam ih i tamanio na counter strike zombie mod-u Big smile jesam ocekivao da ce biti dobra serija ali su me odusevili,serija ide lagano ali dobro,nije fora potamaniti ih sve u dve epizode i kraj serije,neko valjda rece kostimi ne valjaju...eto koliko su misljenja razlicita,a meni je to ono sto se najvise dopada,kostimi i sminka (vi koji ste ocekivali zombije sa neljudskim glavama i praznim utrobama razumem sto vam se ne svidja) poenta i jeste da je zombi covek koji je mrtav ali se probudio jer ne voli da lezi i bude mrtav LOLLOLLOL sala mala...fora je da su to ljudi sa malo izmenjenim facama i ostalo,a ne neka vanzemaljska stvorenja Wink za razliku od asvaltine (ili kako vec,novi sam pa vas ne znam,ne zameri Wink ) kojoj se svidela scena s devojcicom,meni je predobra scena na kraju druge epizode kad prolaze kroz one zombije da bi dosli do kombija,cela ta napetost,iscekivanje...Big smile pomenuste resident evil,meni je ono shit obicni Ouch mis'im ono nije los film ali je lose uradjeno po meni,sama ta tematika oko zombija,posebno u afterlife-u gde imaju oni sa onim glavama koje se otvaraju i ostalo Dead btw u trecem ili kom bese delu su upotrebili lika sa cs zombi servera "nemesisa" samo sto u cs-u nemesis roka sekirom,kandzama...nema ono cudo sa 1000000000 metkova LOL to ima "survivor"...

tako da je mene serija odusevila bas zbog toga sto se ne desava sve odjednom i navrat na nos,na primer prison break je dobar jer je upravo razvodnjena prica,cela prva sezona treba skofildu da pobegne jel tako?a ne da pobegne u trecoj epizodi i ona 50 epizoda bezi od zakona Wink sto se tice ovih zombija da su prespori vala jesu,ako nas nekad napadnu znam da nece moci da me uhvate LOL

btw kao i par clanova i ja cekam da se zavrsi sezona pa da odgledam,pogledao sam dve epizode i ne mogu da cekam sledecu pa sam prestao i cekam kraj Big smile

p.s - raspisao sam se ali ne zamerite Smile

Objavio: Kneginja
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2010 u 22:46
Originalno postovano od strane Timbo_NP Timbo_NP piše:

Tome i jeste namenjena tema,  da nam je takvih vise....Wink

-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2010 u 23:03
slazem se s tobom sto se tice maski zombija, odlicni su i djeluju realno i jedina zamjerka mi je sto su im u proslim epizodama promjenili oci. ti nisi dosao do toga no vidjet ces.
Ovo sad dalje ima spoilera pa cu sve obojati..
Odgledala sam predzanju epizodu i ona mi je bila u istom rangu kao i ove dosad. Kraj je bio dobar. Zadnja epizoda mi je bila dosta dobra - super mi je scena kad je onog lika ugrizao zombi i treba to skuzila i odmah svima rekla i on na kraju trazi da ga se ostavi i odbija pistolj. Skroz razumno, logicno, bez gluplih upraznjavanja osjecaja suosjecajnosti i humanosti (jer to vise nije "normalan" svijet u kojem se treba pridrzavati morala koji nam je ionako samo usadjivan generacija i mozda cu sad djelovati prilicno hladno ali meni je u seriji najbolji lik Darly - unatoc dosta nabrijanom temperamentu u cijeloj toj situaciji njegova razmisljanja i ono sto on zeli uciniti su meni posve realni. I jos mi je u zadnjoj epizodi bilo extra kako je Rick popizdio kad je poceo kontati da ima nekog u CDC-u a oni ne mogu unutra. Odlicno odglumljeno koliko se i on boji zaraze. Tako da sve u svemu mi je zadnja epizoda bil vrlo dobra!Smile

-------------

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2010 u 23:05
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Originalno postovano od strane Timbo_NP Timbo_NP piše:

Tome i jeste namenjena tema,  da nam je takvih vise....Wink

Big smile pa ne znam kakvo je stanje ovde,ja navikao na forumima da oduzim kad s nekim "pricam",objasnjavam,komentarisem,ocenjujem...i kad sam otvorio profil na face-u ne umem da se snadjem,dali mi onu jednu kockicu za pisanje i ova novija generacija klinaca po dve tri reci napise,ubaci 6-7 smajlija i to im poruka,zato na facebook idem jednom u 10-15 dana da vidim sta ima novo LOLLOL

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2010 u 22:04
Mislio sam čekat da se završi sezona pa onda odgledati, ali pošto je već u ponedeljak zadnji nastavak odlučio sam danas krenuti...Pogledao sam pilot nastavak i serije mi se dopala...Nisam baš fan zombija, ali ovo mi se baš svidjelo...Naravno nastavljam dalje..Thumbs Up

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2010 u 23:26
odgledah 5 epizoda,posto veceras izlazi poslednja da ne cekam vise ;) i mogu reci da nisu lose ove tri koje sam pogledao,istina 3 je bila bas sporija ali 4 i 5 su ok,narocito onaj brzinski napad "setaca" u onom njihovom kampu Big smile sto se tice ociju video sam,ne znam zasto su to menjali ali je to neka mala sitnica,gotovo neprimetna,veruj da ne bih ni obratio paznju na to da mi ti nisi nagovestila i rekla Big smile cekamo 6 ali kao sto znamo da ce biti i druge sezone,onda ce verovatno u 6 ostati nesto nerazjaseno pa ko ce cekati mozda i godinu dana da sazna Ermm

Objavio: JOBAH
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2010 u 23:58

samo 6 epizoda?! Uzas...  

Vazno da ove kretenske pissšeĆerezade ima pun Qrac epizoda... pegla

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 12:41
LOLLOLLOL pa jbg,to se znalo od pocetka,tj ovo je bilo planirano samo tih 6 i da bude mini serija,druga sezona nije bila u planu (bas kao prison break koji je trebalo da bude samo jedna sezona) ali posto je serija izazvala veliko interesovanje i pre pocetka emitovanja a onda se i dopala gledaocima odlucili su da naprave i drugu sezonu sa 13 epizoda...

p.s brate pa ovo nije neka sapunica pa da ima  100 i nesto epizoda,bilo bi dosadno kad bi imalo toliko Big smile

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 12:46
meni su zanimljivije serije koje imaju do 10 epizoda, a ne neke koje imaju i par desetina....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 18:18

meni su zanimljivije serije koje imaju do 10 epizoda, a ne neke koje imaju i par desetina....

pa da,ono sto ima da se "isprica" odradi se u 10-20 epizoda i kraj...licno nikad mi nisu bile jasne "sapunice",glavne uloge se zbog necega rastanu na pocetku serije i potrebno je minimum 100 epizoda da bi se ponovo sreli i "izborili" za svoju ljubav i ostanu da zive srecno do kraja zivota LOLLOLLOL

btw skinuo sam ovu poslednju epizodu ali cekam prevod Smile

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 19:27
Pogledao prva 4 nastavka....I serija je vrhunska...Radnja,gluma sve je odlično...Ostavio sam si 2 nastavka da sutra pogledam...Smile

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 19:39

toliko su udavili sa radnjom da sam mislio da ce biti bar 25 epizoda... ovako bezveze...

Posle onako dobre prve epizode mislim da je ostalo podbacilo...  mogli su da naprave film od dva dela koliko je kratko... Pomislih napokon neka horor serija kad ono corak, limunada...Ja ovo ne smatram serijom...

Objavio: bobiska
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 21:03
E, jbg...a taman sam je kompletirao i zabo` flash...

Objavio: bobiska
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 21:06
Originalno postovano od strane JOBAH JOBAH piše:

...Ja ovo ne smatram serijom...

Ne dozvoljava mi edit posle opcije "brzi odgovor"...Confused

Elem, prethodni post se odnosio na ovo iz citatata Wink

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 21:21
Originalno postovano od strane bobiska bobiska piše:

Originalno postovano od strane JOBAH JOBAH piše:

...Ja ovo ne smatram serijom...

Ne dozvoljava mi edit posle opcije "brzi odgovor"...Confused

Elem, prethodni post se odnosio na ovo iz citatata Wink

Ma to je moje licno misljenje, vidis da se vecini svidja, pogledaj i sam proceni Wink

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 23:00
auuu kakva poslednja epizoda Big smile sa pregrst preokreta,taman jedno pomislis-ono bude drugacije,poslednja epizoda je jako dobro uradjena i sto je najbitnije kraj je uradjen tako da ce se u 2 sezoni bukvalno poceti iz pocetka,samo sam se plasio da ce ostaviti nesto nerazjasnjeno i onda da cekamo ko zna koliko da saznamo nastavak ali su super uradili kraj ClapClapClap

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 23:28
mmmmmmmm, trebao si naglasiti da ima spojlera, sad si nam fakticki sve rekao....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2010 u 23:56
sta sam rekao?nisam opisao ni jedan deo iz epizode a to je za spoiler ako se ne varam?Confused rekao sam da druga sezona pocinje iz pocetka ali nema teorije ni da naslutis sta se desilo dok ne odgledas epizodu,uostalom kad pogledas shvatices Wink

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2010 u 14:57
Da, Timbo nije ništa otkrio....

Stvarno fenomenalna serija....Odličan kraj....Serija me oduševila....I ona glazba na kraju, I love countryLOL

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2010 u 19:02
dobra pesma pegla mogli su neku hip hop stvar da stave LOLLOLLOL

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2010 u 20:21
Molim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tako o legendi Bob Dylanuiromafia

LOL

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2010 u 22:10
Kao sto sam i rekao, nista posebno. Ovo nije nista drugacije od mnostva filmova o zombijima, a navodno je trebalo da bude "osvezenje" na tu temu. Pricu su razvukli na 6 epizoda, moglo je sve da stane na 3. Ono sto posebno nervira je ZVUK. Na svako "razbijanje" zombija cuje se onaj mljackavi zvuk, koji je uvek ISTI. Nedosladnost radnje, ali poseban osvrt je na strip THE WALKING DEAD koji je trebao da bude ideja vodilja za seriju, a serija i strip NEMAJU NIKAKVE VEZE. Razilaze se odmah na pocetku i radnju razvijaju potpuno drugacije. Da budem iskren da su se pridrzavali stripa, serija bi bila MNOGO bolja. Da ne budem bas previse "ostar" nije bas sve tako crno. Produkcijski serija je sasvim OK, pa i glumacki donekle (ali samo donekle). Maske i scenografija svaka pohvala. Ako bih morao da je ocenjujem bila bi samo neka jaca trojka (3/5). Koliko vidim i na ostalim forumima, sto kod nas sto napolju su stavovi podeljeni. Do sad nisam video da je neko na sredini, ili je crno ili je belo, ali svi cekaju drugu sezonu (ako je bude) da kazu svoj konacni stav, pa tako i ja!!!

-------------
Vladika

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2010 u 22:34
Odgledao sam i zadnju epizodu i mogu reći da mi je serija odlična.Svaka čast na sjajnom završetku sezone.Već sam pomislio da će biti ko u svim serijama kad je najbolje onda ti uvale krajLOLNapokon mi je duša mirna.  

Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2010 u 10:21
Svaka cast za grandiozno finale prve sezone. Obecali su nesto novo, i dobili smo nesto novo. Dobili smo novi zanr prezivljavanaja u zombi svetu...... Jedva cekam nastavak ove savrsene serije Smile

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Nastasja
Datum objave: 13.Prosinac/Dec.2010 u 11:11

Svaka cast za grandiozno finale prve sezone. Obecali su nesto novo, i dobili smo nesto novo. Dobili smo novi zanr prezivljavanaja u zombi svetu...... Jedva cekam nastavak ove savrsene serije Smile

Baš tako...meni je serija predobra!!!
Odgledala sam nekidan sve epizode i to u jednom danu,nemam nikakvih zamerki već same pohvale za seriju! Napokon nešto što me je oduševilo i držalo prikovanom ispred TV-a,tako da sa nestrpljenjem očekujem drugu sezonu!!!

Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 13.Prosinac/Dec.2010 u 14:41
Dobar je završetak 1. sezone. Svideo mi se.

Objavio: ghostwheel
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 13:12
...evo i ja da se oglasim povodom ove zombijade.
(spoiler alert!)
Ukoliko bi ikada došlo do autbrejka zombi virusa, on bi apokalipsu globalnih razmera mogao da izazove samo kad bi planetu nastanjivali izuzetno glupi ljudi.
Progutao sam prvu epizodu koja je skup svih klišea iz zombi filmova, počev još od Romerove trilogije do Bojlovog 28 Days later, al' ajde, ovo je serija koja ima vremena da se razvije, ti klišei su tu da budu osnova za dalji razvoj priče i likova, to što se ti klišei ne obogaćuju, ne reinterpretiraju, ne proširuju nije toliko ni bitno jer ovo je... serija. A onda sve slabija i slabija epizoda.
 Ne znam šta mi je više smetalo, neuverljivi, patetični likovi u cheesy, srcekidajućim scenama ili njihovo potpuno idiotsko ponašanje pred zombi najezdom. Autori su skupili sve najgore iz Bekstva za 24 sata Izgubljenih Heroja, sve zbog čega sam prestao da gledam te serije. A serija je izrazito ziheraški koncipirana tako da u njoj može da uživa svaka američka domaćica, da lepo prati reunion porodice, malo ljubavnog trougla, i da u ono malo scena gde "hodači" ujedaju može da okrene glavu da joj ne zagori ručak.
Kad sam u prvi mah video da oni kampuju u šumi pomislio sam da su na nekom ostrvu, prosto su izgledali toliko relaksirano i opušteno. Ej, bre, svet otiš'o u tri lepe, a oni se sunčaju na periferiji grada ispred šatora.  yikes Kao tu su bezbedni. Idioti. Devojka celu noć provodi nad telom na mrtvo izujedane sestre koja samo što se ne pretvori u zombija, jer nikako da se pomiri s tim da je mrtva, a onda kad ova "oživi", još je i grli!!! Drugi likovi se ponašaju jednako glupo, a jedini koji izgleda shvata gde se nalazi je prikazan kao sirovina, seljačina sa samostrelom.
Kol'ko sam čuo, Darabont je otpustio scenariste, i ukoliko prva epizoda druge sezone ne promeni nešto, izgubili su me zauvek.

Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 19:04
Pogledao prvih 6 epizoda prve sezone i neznam,meni je ok serija,neda mi se previše filozofirat i neznam šta...malo nešto drugaćije(nisam do sada baš pratio te zomije,28 dana kasnije sam pogledao,to šta se tiće zombija i ok film)!
U ovoj seriji mi je većinom bilo sve dobro,od maski zombija(meni su dobre)pa od likova(svako ima nešto svoje) i do same radnje serije,napetost i tako to!Thumbs Up
Bilo bi mi bezveze da iz serije u seriju neznam ima klanja i masakriranja u svih 45 minuta koliko prosječno traje jedna epizoda,ovo je ok,"laganini",svaki put te iznenade sa nećim i to mi je ok,atmosfera u seriji mi je super(dok prolaze kroz šumice i dok su bili na onom brdu(kamp)),raznorazni zvukovi prirode(vilen konjici,muhe i mušice mi ulete u ljevo uho,izlete kroz desno i obrnuto,foraBig smile te raznorazni šumovi i onda buaaaaa...zombi izleti,guba!
Neznam,meni ok prva sezona,dobro,ima mi par čudnih situacija gdje sam ostao malo zbunjen ali neću sad o tome!
OK serija...malo za promjenu,drugaćija od drugih i isto jedva čekam drugu sezonu!grinThumbs Up

-------------

Datum objave: 04.Rujan/Sep.2011 u 14:48
Frank Darabont, kreator serije i režiser pilot epizode napustio je The Walking Dead!
Jedan od prvih razloga je buđet serije.Manjak novca nije se osjetio samo na produkciji, već i na manjim plaćama za većinu zaposlenih na ovom projektu. Darabont je pokušao ispraviti “nepravdu” ali nije išlo.
Kap koja je prelila čašu bila je svađa između Darabonta i AMC-a oko kvalitete jedne epizode iz nove sezone. Po Darabontu epizoda je bila užasna i brdo materijala je bilo na granici iskoristivosti, ali njegov stav je u žustroj svađi potpuno odbačen.
Dugogodišnji Spielbergov suradnik Darabont bio je zvijezda vodilja serije, a uskoro ćemo vidjeti kakve će reperkusije njegov odlazak imati na kvalitetu The Walking Deada.

Druga sezona počinje sljedećeg mjeseca, a iz kabelske mreže AMC izbacili su neke pojedinosti o tijeku prikazivanja ove iznimno očekivane serije.
Kažu da će premijerna epizoda, koja će se prikazati 16. listopada, trajati punih 90 minuta.

izvor horrorhr

Objavio: Nameless One
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2011 u 17:22
Skratit ću sa ovim postom jer počnem pisati teško da ću se moći zaustaviti. U ovoj seriji je jedino valjala prva epizoda prve sezone, sve ostalo je pegla Mislio sam će se nešto popraviti u drugoj sezoni, ali su tek tu zasrali  pegla Kako koja epizoda prolazi sve se više pitam, nije li ovo neka Santa Barbara ili Dinastija smještena u postapokaliptičnu Ameriku Dead Imam osjećaj kao da ponovo gledam Skyline jer su likovi i njihova razmišljanja otprilike tu negdje Dead

-------------
What can change the nature of a man?

Datum objave: 26.Studeni/Nov.2011 u 18:12
Stvarno je odlazak Darabonta promijenio tijek serije i ova sezona je duplo lošija od prve.
Vidi se da nemaju para i nekog kao Darabont, tko bi im dao prave smjernice.
Radije gledam Death Valley, gdje se kidam od smijeha od napucavanja zombija, vampira i vukodlaka. Serija je prvoklasna sprdačina.

Objavio: Uspavana Sarma
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2011 u 09:23
Kraj prvog dela druge sezone su zaista odradili maestralno! Jedva čekam februar i nove epizode :)

Objavio: Mandarinan
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2011 u 12:41
Originalno postovano od strane Uspavana Sarma Uspavana Sarma piše:

Kraj prvog dela druge sezone su zaista odradili maestralno! Jedva čekam februar i nove epizode :)

Ti si druže jedan od retkih. Meni je bilo naporno da gledam seriju. Toliko mi je bila smešna da sam se više nervirao nego uživao. Potpuno se slažem sa Točkom i Bezimenim gore.Smile

-------------
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin

Objavio: Fokan
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2011 u 13:47
Meni je stvarno odlično, svi se sa svima. Prvo je Shane opalio Rickovu ženu, pa se mali azijat spetljao sa Hershelovom kćerkom, sada će se Shane malo navlačiti sa onom plavom a bogami i sve ide k tome da Daryl i mama od Sophie razmjene genetski materijal. Još su samo ostali onaj Dale i crnac, T-bone. Kada bi njih dvojica pali jedan drugome u zagrljaj to bi stvarno bio vrhunac. Iako očekujem u nastavku serijala da bude i malo seksa sa zombićima. Da se sinhronizira na španjolski i pusti u podne na TV-u moja mama ne bi primjetila ništa čudno.

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2011 u 14:14
Ih, ja i dalje tvrdim (po mom ukusu, naravno) da je serija odlična.. I opet ću reći, ko očekuje Milu i džambo, mambo fazone, iz klasičnih serija i fimova o zombijima, njemu je smešna serija, ali meni ne...

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Fokan
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2011 u 14:40
Šalu na stranu, serija je OK. Ljubitelji "krvi do koljena, limfe do ramena" su razočarani, ali da se sve svelo na roštiljanje po zombićima izgledalo bi poput video igre. Kod filma od 90 minuta je to OK ali ne možeš seriju razviti na par sezona a da nemaš nekakav dramski (manje ili više uspješan) razvoj likova i situacija. S druge strane, svi koji ne vole horore su inicijalno odustali od gledanja serijala jer su mislili da će biti samo "roštiljanje". Teško je pomiriti ukuse...

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2011 u 23:45
Ovo sam već rekao na PO, ali ću reći i ovdje. Ova serija se sa stripom nije u prolazu mimoišla Dead Kako neko tako odličan literatni predložak može ovako uništiti, nikako mi nije jasno Dead Da nisam čitao strip, možda bih se i složio pa rekao da serija nije loša, ali ovako Dead Ne znam koja je epizoda gora u drugoj sezoni. Ona mu da, pa ne da, on bi ga pristavio, ne bi ga pristavio, guta, ne guta, s kondomom, bez kondoma Dead Zlo i naopako. Kada sam tek počeo čitati strip (bilo je to veoma davno, kada je tek počeo izlaziti), oduševio sam se koliko je bilo novo, hrabro, neobično. Borba za opstanak, ono najgore zlo u ljudima koje izlazi na površinu u teškim situacijama kada svako gleda svoju guzicu. Znači, nije akcenat na zombijima i akciji već na opstanku i životarenju. Nisam ni očekivao akciju i iznutrice do grla kada sam čuo da se počinje snimati serija, već barem 70% vjernu adaptaciju stripa, a dobio sam Dead Sapunjara i to ona najgore vrste. Ovu posljednju epizodu sam prestao gledati nakon onog razgovora u štali Dead Triput sam bacio ključ do te scene, ali je ona bila previše Dead

-------------

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2011 u 02:55
Da li može neko da mi kaže gde se može nabaviti strip u Srbiji The Walking Dead?

Što se tiče serije sviđa mi se, jer je dosta realna za apokaliptični svet koji je preplavljen zombijima. Da ste vi na njihovom mestu sigurno ne bi išli s od grada do grada rizikovaći život, ako smatrate da je mesto na kojem ste trenutno bezbedno. Ako serija do kraja druge sezona nastavi ovim tempom onda će biti živaaaaaa dosada.
Ovde se pred vama svečano zaklinjem da prestajem da gledam seriju ako još u 9 epizodi  svi iz Rikove grupe budu na farmi :)

Čitao sam na netu dešavanja u stripu i mogu reći da tamo ima mnogo više latinsko-američko i bolesnih kombinacija u vezama između preživelih nego ovde. U seriji su čak i smanjili sve te zavrzlame.

Sve u svemu, o ukusima ne vredi raspravljati :)

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2011 u 10:01
Strip možeš nabaviti u striparnici Darkwood. Preveden je kao Okružem mrtvima.

-------------
Come on, you apes. You want to live forever?

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2011 u 10:06
...a postoje i scanovi.

-------------
Come on, you apes. You want to live forever?

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:30
Hvala :)

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2011 u 21:15
Originalno postovano od strane Uspavana Sarma Uspavana Sarma piše:

Čitao sam na netu dešavanja u stripu i mogu reći da tamo ima mnogo više latinsko-američko i bolesnih kombinacija u vezama između preživelih nego ovde. U seriji su čak i smanjili sve te zavrzlame.

Čitao si na netu o dešavanjima u stripu i sada možeš davati takve komentare Confused Prije svega, veze u stripu su sasvim normalne i ne pridaje im se ovakav značaj kao u seriji. Nema nikakvih latinoameričkih i bolesnih kombinacija po tom pitanju i zaista ne znam o čemu pričaš. Prvo pročitaj barem 15 brojeva stripa pa onda započni daljnju raspravu Wink

-------------

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2011 u 20:13
Samo sam rekao svoje mišljenje na osnovu trenutnog znanja radnje serije i stripa. Nisam više upoznat sa stripom, nažalost, jer nisam u situaciji da ga nabavim. Pod "latinskoameričkim" sam mislio da u stripu isto ima mnogobrojnih veza i prevara, a pod "bolesnim" sam pre svega mislio na Carol i na to kako su je u seriji pokazali mnogo, mnogo normalniju nego njenu strip verziju.
Verujem da će mi se strip mnogo više svideti od serije, kako i obično biva prilikom ekranizacije knjige ili stripa.

P.S. Ti si započeo raspravu, ja sam samo izneo svoje mišljenje.

Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2013 u 11:05

Objavio: denis-pugy
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2013 u 12:51
ja mislim da su ljudi izgubili ideju za snimanje ove serije, sto dalje idu to je serija sve losa i losa...... gledajuci ovaj trailer, pitao sam se protiv koga se ovdje ""bore"" ocito samo protiv zombija!!! vidim jos su u zatvoru, sto je vec jako naporno za gledat...... nema nikoga..... na kraju se bore sami protiv sebe!! sto je jako naporno i dosadno....... 

Objavio: mega games
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2013 u 15:59
Svi pravi fanovi su verovatno već videli ovaj trejler koji se pojavio na netu pre dva dana. Meni je trebalo malo vremena da nađem HD snimak trejlera, da ga prevedem i titlujem, tako da vam donosim prevedeni trejler ove serije. Premijera četvrte sezone serije je 13/10/2013. Enjoy!

http://www.megablog.rs/wp-content/uploads/2013/07/ShowHeader.jpg -

Naravno, preporučujem vam full screen i HD (720) rezoluciju da odgledate trejler u najboljoj varijanti.

(nemoguće je ubaciti trejler sa Dailymotion-a na forum, zato kliknite na link ispod da bi odgledali trejler)

http://www.dailymotion.com/video/x124w15_okruzen-mrtvima-the-walking-dead-titlovani-trejler-sezona-4_shortfilms - http://www.dailymotion.com/video/x124w15_okruzen-mrtvima-the-walking-dead-titlovani-trejler-sezona-4_shortfilms

http://www.megablog.rs/wp-content/uploads/2013/07/OM3naslovnica.jpg -

Preživeli iz Atlante kao da su konačno našli mesto u kome mogu da se skrase - zatvor. Ali, kada je gomila očajnih i sluđenih ljudi zatvorena u četiri zida, moguće su strašne stvari... i glavni problem nisu zombiji, već sami preživeli.
Legendarni serijal Roberta Kirkmana, koji je postigao planetarni uspeh i pre nego što je po njemu počela da se snima jedna od trenutno najgledanijih TV serijal - konačno se vraća na naše tržište...

Naravno ovaj strip možete naručiti ili kupiti u https://www.facebook.com/StriparnicaJuzniDarkwood - striparnici Južni Darkwood u Nišu.  O prethodnim izdanjima pročitajte više http://www.megablog.rs/stripoteka/okruzen-mrtvima-trejd-izdanje-broj-2-u-izdanju-darkwooda/ - ovde i http://www.megablog.rs/stripoteka/okruzen-mrtvima-strip-stize-u-srbiju-zahvaljujuci-izdavacu-darkwoodu/ - ovde . Dok ne počne emitovanje četvrte sezone serije izaći i 4-ti  strip album koji će dostići radnju tv serije.

Dopala vam se muzika iz trejlera? Možete je preslušati ovde:

Evo i tri naslovnice za magazin Entertainment weekly posvećen ovoj tv seriji:

http://www.megablog.rs/wp-content/uploads/2013/07/1005436_615368671831268_994203546_n1.jpg -

http://www.megablog.rs/wp-content/uploads/2013/07/1011331_615368718497930_1767512866_n.jpg -

http://www.megablog.rs/wp-content/uploads/2013/07/1069928_615368678497934_1036091482_n.jpg -

-------------
http://www.megablog.rs/" rel="nofollow - Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...

Objavio: Rendgen Tehnicar
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2014 u 21:35

Ja sam Deril...

-------------
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV
Šta je naoštrije na svetu? ISTINA

Objavio: Chuck Norris
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2014 u 00:31
Poslednju epizodu popularnog američkog ostvarenja “Okružen mrtvima” (“Walking Dead”), koja prati grupu preživelih koji se bore za opstanak protiv zombija, pogledalo je 15,7 miliona ljudi i tako je postala najgledanija serija u istoriji kablovske televizije.

Drama AMC televizije je na taj način potukla sve rekorde gledanosti, nadmašivši hit serije poput “Breaking Bad” (koju je pogledalo 10 miliona ljudi) i “Igra prestola” (koju je pogledalo 5,4 miliona ljudi).

( http://www.telegraf.rs/jetset/1014151-serija-okruzen-mrtvima-nagledanija-u-istoriji-kablovske-televizije - Telegraf.rs )

-------------

Objavio: Gor@n88
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2014 u 22:36
Emitovanje pete sezone počeće 12. 10. 2014.

Biće 16 epizoda.

Objavio: Kneginja
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2014 u 14:20

Prevode za 5 sezonu najavili su Rendgen Tehnicar i Dejaspo Clap

-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Objavio: Gor@n88
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2014 u 18:16
Serija je obnovljena za šestu sezonu. 

Objavio: dmxallen
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2014 u 15:33

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor