Ko je sveCki šampion...
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=36925
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 04:30 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ko je sveCki šampion...
Objavio: darije
Tema: Ko je sveCki šampion...
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2010 u 23:54
Pao NBA šampion... OPA....
Košarkaši Barselone pobedili su na svom terenu NBA šampiona Los Anđeles Lejkserse rezultatom 92:88 (21:24, 24:20, 23:26, 24:18).

U veoma uzbudljivom duelu u prestonici Katalonije, Barsa se bolje snašla u ’penal završnici’ i pobedila je tim legendarnog Fila Džeksona.
U pobedničkoj ekipi najbolji je bio Pit Mikel koji je meč završio sa 26 poena, 13 skokova i sedam asistencija. Odličan je bio i Huan Karlos Navaro sa 25 poena i šest asistencija, Terens Moris je dodao 12, a Fran Vaskez 10 poena.
Iako su Lejkersi još uvek u fazi priprema za predstojeću sezonu, a Barselona već u takmičarskom ritmu, i iako je Kobi Brajant igrao nedovoljno oporavljen, trijumf Barse predstavlja ipak veliko iznenađenje.
U ekipi iz Kalifornije nekadašnji košarkaš Barse Pau Gasol postigao je 25 poena. Kobi Brajant ubacio je 15, a Lamar Odom i Derik Fišer po 12 poena.
Barsa je od samog početka utakmice pokazala da se neće lako predati. Iako je ovo bio prijateljski meč, na parketu je ’prštalo’, a nijedna ekipa tokom utakmice nije stekla dvocifrenu prednost.
U samom finišu meča Barsa se trojkama Morisa i Mikela odlepila, Brajant je na drugoj strani promašio dve trojke u pokušaju da izjednači, a Navaro nije promašivao sa ’penala’ za razliku od Odoma i Brajanta. |
b92.net
Ne volim Barselonu, al' mi drago zbog ovih napaljenaca, uh!!!
-------------
|
Odgovori:
Objavio: Babusnica
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2010 u 23:58
Gledao malo , utakmica kao da nije bila prijateljska , Navaro je dobio tehnicku jer se samo bunio nesto
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2010 u 00:01
he he, ti ne voliš barsu, a ja bi sve dao za nju 
nisam mogao da verujem kad sam pročitao
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: cenobit
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2010 u 00:15
|
A sto sam se zbunio kad je Navaro dao trojku preko Kobea lagano
|
|