Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Ziki

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=366
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 09:53
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Ziki
Objavio: zbabic28
Tema: Ziki
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2003 u 19:25

Kako da ubacim titl u Clon CD-u.

Tj. Imam film na CD-u i titl na disketi. (Kada hoču snimiti film sa Clon CD, film se snimi u Image File: C:\Windows\Temp\ (Ime filma).ccd, a kako da usnimim titl sa diskete u taj isti  Image File) . Dali postoji neki posebni program za to.

Odgovori:
Objavio: mzelenko
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2003 u 22:32
Neznam kako je sa Clone Cd ali u Neri odeš na new data cd, i staviš fielove koje hočeš da spržiš pa tako i film i titl. Ako ti je cd već ispržen onda odeš continue data cd. (ako si išao copy cd-onda nemožeš)

Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2003 u 23:06
Originalno postovano od strane mzelenko mzelenko piše:

Neznam kako je sa Clone Cd ali u Neri odeš na new data cd, i staviš fielove koje hočeš da spržiš pa tako i film i titl. Ako ti je cd već ispržen onda odeš continue data cd. (ako si išao copy cd-onda nemožeš)

Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2003 u 23:16
Sa Nerom to znam, ali mene interesira Clon CD. (navodno postoji program Clony i sa njim se to može ali ja se ne snalazim u njemu). Ili može drugo pitanje: Ako mi film ne stane na CD od 80 min. (ima ga 86 min) kako da ga skratim. Početak ili kraj filma.

Objavio: kol3ra
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2003 u 00:43
ne moraš skratiti film..nego si u neru..ako s njim pržiš namjesti da ti ne prži iso file,nego imaš drugu naredbu...koja ti naravno malo više iskompresira film,ali ti stane na cd od 700 mb stane ti oko 800

:))

Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2003 u 01:07
Ili pomoću Virtual Duba skrati film. Onaj dio o glumcima.

Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2003 u 22:57

Originalno postovano od strane kol3ra kol3ra piše:

ne moraš skratiti film..nego si u neru..ako s njim pržiš namjesti da ti ne prži iso file,nego imaš drugu naredbu...koja ti naravno malo više iskompresira film,ali ti stane na cd od 700 mb stane ti oko 800

:))

dali mi to možeš malo bolje objasniti (koju drugu naredbu)

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2003 u 00:46

A možeš ga sa Virtual Dubom skratiti.

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2003 u 10:00
Originalno postovano od strane mzelenko mzelenko piše:

A možeš ga sa Virtual Dubom skratiti.

Danas sam ga instalirao ali se ne snalazim. Molim te sa kratku pomoč kako da skratim film.

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2003 u 10:45
Otvoriš film (da ti krene) i dolje imaš slider.Zaustavi na mjestu gdje želiš započeti rezanje i pritisni lijevu strelicu, zatim vuci do kraja po slideru, stisni desnu strelicu, i deletaj.

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2003 u 15:40
Osim Virtual Duba koji je najbolji imaš još nekoliko dobrih programa s kojima to možeš napraviti, ali u ovome slučaju nevidim zašto bi to rezao, kada s nerom možeš spržiti. I nemoj si rezati početak, jel će ti prijevod žuriti. Ali to možeš s Time Adjuster-om napraviti da štima.

Objavio: Kakaroto
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2003 u 21:31
Kako cu sa virtula dubom stvit na divx filmove

Objavio: Kakaroto
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2003 u 21:34
I zna li iko linkove di mogu digniz virtula dub i plug in za prijevode

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2003 u 23:39

E sad i je to malo duži proces. Imaš tamo negdje, probaj sam za kodiranje u divx, xvid...

Upiši u google Virtual Dub+download i naći ćeš ga. Imaš ga i na Bugu srpanj/kolovoz 2002, a u međuvremenu najvjerovatnije i na novijim cd-jima.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk