Windows XP i dalje nenadmašan
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=35406
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 01:56 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Windows XP i dalje nenadmašan
Objavio: AcaNDr
Tema: Windows XP i dalje nenadmašan
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 11:25
|
Samo devet meseci od lansiranja na tržište, Microsoftov Windows 7
već je postigao veću popularnost od svoga prethodnika Windowsa Viste,
koji se pokazao kao vrlo podložan pogreškama i virusima.
Izvor: http://www.monitor.hr/ - Monitor.hr
U
skladu s podacima koje su objavili iz kompanije za istraživanje
Netmarketshare.com, Windows 7 prošlog meseca imao je tržišni udeo od
14,46 posto, bolji od Viste (14,43 posto).
Međutim, nijedan od
pomenutih operativnih sistem nije ni blizu XP-u, koji se na tržištu
pojavio 2001. godine i dalje "vlada" sa 61,87 posto računara u svetu.
Globalno gledajući, Windowsov udeo u svetskom kompjuterskom operativnom
tržištu pao je tokom prošle godine s 93,04 posto na 91,32 posto,
Appleov operativni sistem u svetskim razmerama porastao sa 4,86 posto na
5,06 posto, a Linux je pao na 0,93 posto tržišta.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Odgovori:
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 12:12
Eto jos jedan dokaz da je XP zakon
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 12:18
XP nije los, ali nije ni blizu sedmici
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 12:22
Sentinel piše:
|
ni blizu, ne mogu sebe da zamislim da se opet vratim na XP
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 12:24
To što je još najzastupljeniji je više stvar navike nego toga koliko je dobar...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 12:24
Govori se o tržišnom udelu, ne o stvarnom (onom drugom), Zar mislite da će se ljudi razbacivati dolarima, evrima i jenima samo zato što je sedmica toliko bolja? A i najavljena je osmica. Dok većina korisnika ne pređe (čitaj - kupi) na nove i bolje kompjutere koji su potrebni da bi sistemi kao što je sedmica optimalno radili, XP će ostati nezamenljiv. Za većinu korisnika je 3GHz procesor, najmanje 2GB ram-a, grafika sa najmanje 512Mb ddr3 ili 5-6 128bit-a, nedostižno još uvek (cifre su u evrima oko 200 pa na gore, samo za te tri stavke), ali će neminovno pre ili kasnije nabaviti i preći na sedmicu ili osmicu. Voleo bih da onda vidim ko će se vratiti na XP?
-------------
|
Objavio: taxidell
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 12:26
Sentinel piše:
| +1
------------- live long and prosper
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 12:28
e o tome i ja pričam, kad budu videli kako 7ca izgleda i kako funkcioniše, onda im neće ni pasti na pamet da se vrate na Xp. Verujem da je jako mali procenat, ali baš mali ljudi koji su se vratili sa 7ce na Xp..
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 12:40
|
nebojsa66 piše:
To što je još najzastupljeniji je više stvar navike nego toga koliko je dobar...
|
a nije ni navika, koliko ovo sto je MM rekao... ovih 60% ljudi sigurno nema love kupovati novi komp samo radi novog OSa, dok im ovaj u isto vrijeme odlicno sluzi... to je ono ne mijenjaj dobitnog konja
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 12:41
Više faktora je u igri... Novac prvenstveno, taj konj dobitni i navika...
-------------
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 13:47
Movie Master piše:
Govori se o tržišnom udelu, ne o stvarnom (onom drugom), Zar mislite da će se ljudi razbacivati dolarima, evrima i jenima samo zato što je sedmica toliko bolja? A i najavljena je osmica. Dok većina korisnika ne pređe (čitaj - kupi) na nove i bolje kompjutere koji su potrebni da bi sistemi kao što je sedmica optimalno radili, XP će ostati nezamenljiv. Za većinu korisnika je 3GHz procesor, najmanje 2GB ram-a, grafika sa najmanje 512Mb ddr3 ili 5-6 128bit-a, nedostižno još uvek (cifre su u evrima oko 200 pa na gore, samo za te tri stavke), ali će neminovno pre ili kasnije nabaviti i preći na sedmicu ili osmicu. Voleo bih da onda vidim ko će se vratiti na XP?
|
Ja cu uvek koristiti XP,koristim ga godinama i necu ga menjati nadam se jos 2-3 godine.imam komp i laptop i na oba sam ubacio XP jer je po meni najbolji i nije zahtevan....sve u svemu ja komp i lap koristim za skidanje filmova,serije,muzike i da igram poker..... Iskreno ne vidim razlog da ubacujem vistu,windows 7icu koji imaju dosta gb i bez potrebe da opterecujem komp i laptop.Za moje potrebe (filmovi,muzika,msn....) XP je dovoljan
|
Objavio: heller
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 14:22
@Dee_Monk meni brže radi Win 7 na sva 3 kompa od XP-a
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 14:25
Apsolutno si u pravu, kao što sam i ja. Imam dva dobra kompjutera i laptop, na svima sam ubacio 7-icu Ultimate i samo ferceraju. Imam na svima i XP, ali ga nisam upotrebio od jula prošle godine. Nemam razloga.
-------------
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 14:31
Samo zato što je došlo nešto novo ne znači da je loše, kao što je to bio slučaj s Vistom. Barem su naučili na grešci pa su to ispravili...
-------------
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 17:55
heller piše:
|
Ma ok kontam ja vas...ma samo hocu da kazem da operativni sistem zavisi od toga za cega koristite komp,i da je Operativni sistem stvar navike.... Kazem ja koristim XP-komp za skidanje filmove,muzike...a Xp koristim dosta dugo... eto velika Navika... p.s Hvala ti Helleru za prevod Serije Roswell,dok si tu da ti zahvalim 
|
Objavio: alma84
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2010 u 21:17
na lapu imam xp a na stolnom 7cu.. osim sta smo se dooobro iz*ebali sa 7icom zbog onog prvog roka, stalnih napada bugova, sada radi ko beba.. malo mi je teze naviknut se, jer ipak sam na xp-u vec 100 godina..lap koristim vise nego stolni, jedina 'zamjerka' su drajveri za odredene programe koje koristim..
'hvala bogu' lap je star 5-6 godina i naravno memorija mu je mala, pa osim mucenja trazenja drajvera za 7icu primorena sam neke stvari radit na njoj..
jbg stvar navike... :)
------------- muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
|
Objavio: heller
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 01:31
Dee_Monk piše:
heller piše:
|
Ma ok kontam ja vas...ma samo hocu da kazem da operativni sistem zavisi od toga za cega koristite komp,i da je Operativni sistem stvar navike.... Kazem ja koristim XP-komp za skidanje filmove,muzike...a Xp koristim dosta dugo... eto velika Navika... p.s Hvala ti Helleru za prevod Serije Roswell,dok si tu da ti zahvalim  |
Nema na čemu
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 01:42
XP SP3 i W7 Ultimate, sa auto-update lisence, sve jedno te isto.
Ista brzina na isti komp.
Iste opcije za podesavanja, isti OS, samo slicice su razlicne.
XP uz malo doterivanja ucitavanja registra se dotera na brzinu w7 pri startovanju = w7 uz doterivanje ucitavanje registra se dotera na brzinu startovanja ko XP.
To sto su MicroBili ing. procitali par poruke sa forume i to ubacili ko "Default" u w7 ne cini novi OS.
Druga prica je sto jedva 3-5% korisnika XP OS su procitali upustva za njega i ne umeju nastimati kako im bolje odgovara.
Komp. nove konfiguracije su brze, sve mi isto radi, sem sto w7 jos ima bebeska bagova.
XP ce umreti za manje od 2 godine, pojavice se virus za kojeg nece biti update resenje.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Objavio: bagzi94
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 09:28
|
Koji god sistem ja koristio.... komp spor, pa spor... Ali Win7 mi je zasad naj, naj, naj..
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Objavio: Kampfar
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 12:08
prijatel-MKD piše:
XP ce umreti za manje od 2 godine, pojavice se virus za kojeg nece biti update resenje. |
Na bazi toga ja bih snimio terminator 5 , crko windows, panika, kompovi ne rade ... opšte judgement day ludilo
------------- https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
|
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 15:15
|
prijatel uz sve postovanje al ne seri
to sto ti svrsavas na XP ne cini ga boljim OS-om W7 je daleko bolji i savrseniji od XP-a, dovoljno je reci da ga koristim vec godinu i kusur i nijednom mi se nije srusio niti explorer niti ijedan od programa, sto je bila redovita boljka XP-a i sa SP1 i SP2 i SP3, a to je samo jedan od primjera
@bagzi i @prijatel, ako komp zadovoljava hardverske zahtjeve tada brzina rada OS-a nije do samog OS-a vec do korisnika
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 16:01
Ne kazem da je xp bolji, verovatno i nije ako se instaliraju i uporede na novu extra komp. konfiguraciju. Na ovu prosecnu konfiguraciju rade poprilicno isto oba dva, w7 brze se podize al sporije pokrece programe, xp se sporije pokrece al brze pokrece programe.
Prakticno, w7 je delumno sporiji dok ucitava slicice za pregled.
Oko rusenja, xp se meni rusi samo pri radu za After Effects & Premiere, kad odradim video preko 10 min. uz previse dodanih efekta i animacije, w7 je pri tom stabilniji, predje preko 10min. i se ne rusi w7 al se cesto zablokira AE i Pre. sto meni dodje isto jer svakako me vraca korak nazad u radu.
A oko toga sto jos je najupotrebljivani u svetu, to je zato sto ljudi i nemaju potrebe za potragu za bolji OS jer vecimom ljudi imaju i upotrebuju komp. za Chat, Net Prelistavanje i Youtube pregled, sta ce im vise od xp prakticno.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 17:23
|
E ljudi ajd polako Ajd sad (ko zna) da mi kaze na koju minimalnu konfig moze taj winodows 7 i koliko zauzima mesta u gb.E ako je toliko dobar pa ubacicu ga...ae samo ko zna,neka mi odg na ova pitanja gore-ako moze. Hvala
|
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 17:31
računaj nekih 7,8 gb, vremenom dođe i do 15, nekih 2gb rama i procesor da je dual core..
- Armin van Buuren
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 17:47
Zaboravljate jednu bitnu stvar: niti jedan budući OS neće napraviti uspjeh poput XP-a jer to Microsoft neće dopustiti. Njima nije u interesu da neki OS predugo traje kao što im se to dogodilo sa XP-om. Svaka usporedba XP-a i Sedmice, Osmice, Devetke je beskorisna jer nisu svi izdani u isto vrijeme. To je isto kao uspoređivati Maradonu i Messija.
-------------

|
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 18:41
AcaNDr piše:
računaj nekih 7,8 gb, vremenom dođe i do 15, nekih 2gb rama i procesor da je dual core..
|
aha memorije imam,procesor mi je dual core a ram je preko 1 gb oko 1,8 tako nesto  Ostajem ja uz Xp p.s Hvala acane na informacijama
|
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 18:43
prijatel-MKD piše:
Ne kazem da je xp bolji, verovatno i nije ako se instaliraju i uporede na novu extra komp. konfiguraciju. Na ovu prosecnu konfiguraciju rade poprilicno isto oba dva, w7 brze se podize al sporije pokrece programe, xp se sporije pokrece al brze pokrece programe.
Prakticno, w7 je delumno sporiji dok ucitava slicice za pregled.
Oko rusenja, xp se meni rusi samo pri radu za After Effects & Premiere, kad odradim video preko 10 min. uz previse dodanih efekta i animacije, w7 je pri tom stabilniji, predje preko 10min. i se ne rusi w7 al se cesto zablokira AE i Pre. sto meni dodje isto jer svakako me vraca korak nazad u radu.
A oko toga sto jos je najupotrebljivani u svetu, to je zato sto ljudi i nemaju potrebe za potragu za bolji OS jer vecimom ljudi imaju i upotrebuju komp. za Chat, Net Prelistavanje i Youtube pregled, sta ce im vise od xp prakticno. |
pa kao sto sam i rekao, zasto mijenjati dobitnog konja? i onaj tko bi kupovao novi komp, dok je sasvim zadovoljan postojecim, samo zato da bi oprobao novi OS je budala.
ali ipak, stojim pri tome je da je w7 DEBELO bolji od XP-a pogovoto sto ih koristim i danas oba, u isto vrijeme
|
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 19:05
Dee_Monk piše:
AcaNDr piše:
|
aha memorije imam,procesor mi je dual core a ram je preko 1 gb oko 1,8 tako nesto  Ostajem ja uz Xp p.s Hvala acane na informacijama |
nema frke, pa ništa nećeš izgubiti ako sledeći put kad budeš hteo da instaliraš Xp ubaciš win7, jedino vreme..
Nekad znaju i da greše sa tom specifikacijom, vredi probati..
- Armin van Buuren
|
Objavio: Killjoy
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2010 u 14:20
Ja sam instalirao Win 7 na moj "desktop PC" i radio je extra.
A moja konfiguracija je:
AMD Athlon 2500+ (Barton core); za neupucene, single core procesor!
1GB ram memorije (2x512 MB, PC3200/DDR400);
GF-N6200 (128MB/64bit);
WD HDD 160GB PATA
Razlog zasto sam se vrnuo na XP jesu neke odredjene igrice koje Win 7 nece "da tera".
Takodje i AVG Internet security koji vuce nekih 300MB memorije, sa sve 7-icom koja vuce oko 400MB, tu mi se ukupno trosi nekih 700MB memorije sto me u principu nervira.
Ostaje mi samo 300MB za koriscenje.
Kad bih imao jos bar 512 MB ram memorije, bez razmisljanja bih instalirao Win 7, naravno onaj x86 (za neupucene, 32-bitni).
------------- I am the one who dwelt within Cain....
I am the one who dwelt within Nero...
I once dwelt within Judas....
And I was with Legion...
I am Belial....
And I am Lucifer, the devil in the flesh...
|
Objavio: BELI
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2010 u 18:14
|
AcaNDr piše:
|
Odakle ti ovi podaci? Ja nadjoh na netu nesto drugacije:
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/system-requirements.aspx - http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/system-requirements.aspx
Nisam probao da instaliram, ali se nosim mislju da to ucinim ovih dana.
Kakvi su utisci vas koji nemate dual core procesor?
Sa sedmicom.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2010 u 18:37
Instalirao sam ga na Dell Inspiron 1501 (2GHz Sempron mobile - 1 jezgro - najniža klasa, 1GB shared memory-847 slobodno, u radu ostaje samo 200-300Mb) i radi sve, aero i ostalo... Doduše ram je usko grlo, ali radi bolje od XP-a. Čuvao sam do pre neki dan XP na kućnom k. samo zbog par programa koji nisu radili na 7, a često ih koristim (MS virtual XP sam probao i meni je sranje, VMWare je mnogo bolji). U međuvremenu su se pojavile verzije koje rade na 7, tako da je XP najzad eliminisan i obrisan da se nikada više ne vrati. Video sam na net-u neke modifikovane (ulepšane) verzije sedmice, kao 'šatro' osmica. Ne znam kako rade i ne bih eksperimentisao, ali izgledaju 'svemirski'. Ne bih se ljutio da osmica stvarno tako izgleda i da radi kao sedmica ili bolje.
-------------
|
Objavio: Fokan
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2010 u 06:39
|
Windows 7 Ultimate 32bit mi je zauzeo 12Gb odmah nakon čiste instalacije na novi komp.
|
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2010 u 21:05
Fokan piše:
Windows 7 Ultimate 32bit mi je zauzeo 12Gb odmah nakon čiste instalacije na novi komp. | Da ga nisi dva puta instalirao? 
|
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2010 u 21:26
meni ultimate zauzima 12b, posle 5 mesec, a update je ukljucen...
- Armin van Buuren
|
Objavio: intoxic
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2010 u 22:28
|
Koristim 7 već godinu dana i do sada nisam imao ama baš nikakvih problema. Sada je 90% programa kompatibilno sa 7 i svi rade bez problema. Potrebno je samo minimum 1gb memorije, osrednja grafika, ploča i procesor. Sada mi zauzima oko 17 gb, ali sa gomilom programa. Što se tiče XP, sasvim je dovoljan je za osnovne stvari i za one kojima izgled nije bitan. A i ljudi su navikli na njega pa se teško odlučuju da eksperimentišu sa novim sistemom.
|
Objavio: Salvador
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2010 u 22:43
reggae78 piše:
Koristim 7 već godinu dana i do sada nisam imao ama baš nikakvih problema. Sada je 90% programa kompatibilno sa 7 i svi rade bez problema. Potrebno je samo minimum 1gb memorije, osrednja grafika, ploča i procesor. Sada mi zauzima oko 17 gb, ali sa gomilom programa. Što se tiče XP, sasvim je dovoljan je za osnovne stvari i za one kojima izgled nije bitan. A i ljudi su navikli na njega pa se teško odlučuju da eksperimentišu sa novim sistemom.
|
Slažem se sa svim što si rekao Također puno je sigurniji i brži od XP. Wiindowse diže dok si rekao keks. Od instalacije, paljenja i gašenja računala, pa do svakodnevnog rada, puno je brži.
|
Objavio: Fokan
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2010 u 06:18
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2010 u 12:33
|
A sada bez šale.Više od godinu dana prošlo je od kako sam počeo da se služim W7 OS.
OS plus antivirus(avast) plus svi ostali programi koji su potrebni za normalah rad računara kao i bavljenje hobijem(prevođenjem) zauzimaju mi 10.1 GB na hard disku.E sad... Što se cfg tiče:Dual core 5600+, 4Gb ram(od kojih sistem vidi 3.3Gb) dosta više nego što je to XP mogao, 9600 GT grafička(nVidia na 512 Mb) Po mom skromnom mišljenju, nema se ovde šta upoređivati...sve je jasno ovaj OS je noviji i bolji a valjda tako i treba da bude...
|
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2010 u 12:43
davno smo doslo do zakljucka da je 7 mnogo bolja, kompaktibilnija, instalacija mnogo brza, jedini je problem tih 10+ GB.... Ako gledamo kolike HDDe imamo danas, nije ni to problem....
@taxidell
ne znam da li znas, ali on ti vidi tih 3,3gb, zato sto je 32bitna verzija windowsa, zato ja koristim 64bitni, i na desktopu, i na laptopu, da bi video svih 4gb rama....
Sad se setih, sad i ne koristim na desktopu x64, jer nemam drajvere za stampac, ali sam koristio donedavno....
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2010 u 00:31
AcaNDr piše:
davno smo doslo do zakljucka da je 7 mnogo bolja, kompaktibilnija, instalacija mnogo brza, jedini je problem tih 10+ GB.... Ako gledamo kolike HDDe imamo danas, nije ni to problem....
@taxidell
ne znam da li znas, ali on ti vidi tih 3,3gb, zato sto je 32bitna verzija windowsa, zato ja koristim 64bitni, i na desktopu, i na laptopu, da bi video svih 4gb rama....
Sad se setih, sad i ne koristim na desktopu x64, jer nemam drajvere za stampac, ali sam koristio donedavno....
| Znam, znam...ipak hvala.Masa igara ne radi na 64bitnoj verziji tako da...
|
Objavio: Killjoy
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2010 u 02:20
taxidell piše:
A sada bez šale.Više od godinu dana prošlo je od kako sam počeo da se služim W7 OS.
OS plus antivirus(avast) plus svi ostali programi koji su potrebni za normalah rad računara kao i bavljenje hobijem(prevođenjem) zauzimaju mi 10.1 GB na hard disku.E sad... Što se cfg tiče:Dual core 5600+, 4Gb ram(od kojih sistem vidi 3.3Gb) dosta više nego što je to XP mogao, 9600 GT grafička(nVidia na 512 Mb) Po mom skromnom mišljenju, nema se ovde šta upoređivati...sve je jasno ovaj OS je noviji i bolji a valjda tako i treba da bude... |
Ti si na 4GB rama instalirao Windows 7 x86?
Pa ti si šašaviji od mene! Microsoft se malo našalio kad je napisao u "minimum hardware requirements" za Windows 7 x64 da je potrebno imati 2GB rama i više. Ne! NAŠALILI SU SE GRUBO!
Na nekoliko mašina sam stavljao Win7 x64.
Sa 2GB rama, radi izuzetno lepo. Jer, x64 verzija, vuče oko 800MB rama, a verzija x86 oko 400MB.
Moja lična preporuka je da oni koji imaju 2 GB rama, neka stave x86 verziju. A oni sa 3GB i više, neka slobodno furaju x64.
------------- I am the one who dwelt within Cain....
I am the one who dwelt within Nero...
I once dwelt within Judas....
And I was with Legion...
I am Belial....
And I am Lucifer, the devil in the flesh...
|
|