Kristen Stewart postaje plavokosa preljubnica
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=35169
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 11:36 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Kristen Stewart postaje plavokosa preljubnica
Objavio: Titivillus
Tema: Kristen Stewart postaje plavokosa preljubnica
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2010 u 14:20
Zvijezdu sage 'Sumrak' Kristen Stewart obožavatelji će teško prepoznati u njenom najnovijem filmu, adaptaciji romana 'Na cesti' Jacka Kerouaca
Kristen u filmu glumi Marylou Moriarty, promiskuitetnu hipi curu, mladu suprugu umjetnika Deana Moriartya (glumi ga Garett Hedlund). Uloga je potpuno drugačija od one koja ju je i proslavila - nježne Belle iz 'Sumraka'.
Naime, Marylou je preljubnica i spava s kim god stigne. Pa osim sa suprugom Deanom završi u krevetu i s njegovim najboljim prijateljem Salom, a spominje se i najmanje devet mornara!
Kristenin lik se prvo udaje za Deana, od kojeg se kasnije razvodi da bi se udala za trgovca autima.
Za potrebe nove uloge, Kristen je ponovno postala plavokosa, a stil odijevanja Marylou je najsličniji Kristeninom stilu u privatnom životu.
Osim toga, sloboumna Marylou najviše voli slušati Boba Dylana, Pink Floyd i The Beatles.
Film bi se u kinima mogao naći iduće godine.
tportal.hr
|
Odgovori:
Objavio: bojanadj
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2010 u 14:39
Kad sam gledala Sumrak (prvi put ) sećam se da sam googlala malo o glumcima i znam da sam nailazila na dosta pohvala od režisera i producenata za Kristen, a sve u tom fazonu kako je dobra glumica, prijatna za saradnju i da se oprobala u mnogim žanrovima- verovatno je veliki + to što se pojavljivala i u hororima i trilerima, dramama, romansama... Očigledno je da je prilagodljiva, odnosno da je dobra u tome što radi, a to će joj koristiti da se ne začauri u određenim ulogama kako to obično biva 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|