Happy Town season 2 ukinata
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=35075
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 02:37 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Happy Town season 2 ukinata
Objavio: Numberguy
Tema: Happy Town season 2 ukinata
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 19:54
Season 2 je ukinata
Info http://tvseriesfinale.com/tv-show/happy-town-cancelled-15674/ - ovde
http://tvseriesfinale.com/tv-show/happy-town-cancelled-15674/ -
------------- How do you make 7 even? (Take away the S)
|
Odgovori:
Objavio: outside
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 20:45
|
da pitam ove koji su gledali,ima li onda smisla gledati prvu sezonu?
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 20:51
outside piše:
da pitam ove koji su gledali,ima li onda smisla gledati prvu sezonu?
|
ja nikako da vidim zadnje 2, jer mi nisu izašle u HD, sve nešto čekam i čekam i čekam i ako ne dočekam, gledaću ih ovako...
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 20:52
|
ajd kad pogledaš, javi jel se isplati gledati...
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 20:55
ovih 6 je sasvim ok. Ja sam mislio da si ti to već gledao, znam da si pričao da planiraš..
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 21:00
a planiram pogledati, ali nikako da krenem....serija ima malo nastavaka, tako da uvijek stignem...samo treba započeti..
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 21:03
Serija je dobra. Pogledaj
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 21:04
outside piše:
a planiram pogledati, ali nikako da krenem....serija ima malo nastavaka, tako da uvijek stignem...samo treba započeti..
|
realno, u jednom dahu se pogleda..
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 21:09
|
e super, ekipa vjerujem vam, tako da ću onda ovih dana početi gledati...
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 21:15
bar je nisu prekinuli kao što je bilo najave, bar je završila...
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 21:19
to je najvažnije...ma da ima serija koje su prekinute ali meni su u samome vrhu, poput jericho...ali sjećam se da sam harper island pogledao cijelu za 3 dana...ako je ova slična harperu onda neće biti nikakvih problema, pogledati ću je dok si rekao keks ...
|
Objavio: bagzi94
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 21:27
|
Drugari, serija je dobra... odgledao sam svih 8 epizoda Ali ako se serija zavrsila na osmoj epizodi, znajte da ce biti dosta nejasnoca...
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 21:30
e, da ga je*em....
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 21:40
e sad ga bagzi ti uništi ..
ma nema veze,i lost je završio i sve mi je bilo nejasno..tako da ovih 8 nastavaka mogu pogledati..
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 22:07
outside piše:
e sad ga bagzi ti uništi ..
ma nema veze,i lost je završio i sve mi je bilo nejasno..tako da ovih 8 nastavaka mogu pogledati..
|
Pa bolje to nego da se nadas... Otkrit ce ko je Madjionicar,
ali nece otkriti mnogo toga, videces vec..
Kad smo vec kod Lost-a oces da mi kratko objasnis kraj na PP-u, jer nemam volje da gledam, a zanima me da li su preziveli na kraju, i jos par sitnica... 
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 22:28
Iskreno neces doznati koji je "Magionicar"- seriskiot ubiec .Ali dobro je pogledati zato sto ima jos nekoliko nastana.
|
Objavio: goooran
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 22:32
|
Na kraju 8 epizode se saznaje ko je Mađioničar,za mene je to bio šok na kraju,ali na mnoga druga pitanja neće odgovoriti...
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 22:38
goooran piše:
Na kraju 8 epizode se saznaje ko je Mađioničar,za mene je to bio šok na kraju,ali na mnoga druga pitanja neće odgovoriti...
|
ako neko nasluti ko je mađioničar ili ne daj bože da kaže, ima da vas "besim"  
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 22:43
bagzi94 piše:
Kad smo vec kod Lost-a oces da mi kratko objasnis krajna PP-u, jer nemam volje da gledam, a zanima me da li su preziveli na kraju, i jos par sitnica...  |
pa imaš u temi lost,pročitaj šta smo pisali i one sve spoilere i vidjet ćeš kakav je kraj...ali moja ti je preporuka da pogledaš,i da sam vidiš..
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2010 u 22:51
AcaNDr piše:
goooran piše:
|
ako neko nasluti ko je mađioničar ili ne daj bože da kaže, ima da vas "besim"  
|
Razmisljao sam o tome, ali neću reći.... Reći ću samo da nećete pogoditi dok ne pogledate 
|
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2010 u 23:46
Posto nema teme za ovu seiju, ovde cu napisati moj komentar....
SPOILER ALERT!!!!
Strasno, ne mogu da verujem da su toliko zakomplikovali. Samo se zna ko je madjionicar, a ko je sa kim u vezi, ili u nekoj bilo kakvoj semi, je*eno nemam pojma. Ne znam zbog cega je ona riba imala istetoviran onaj znak? Na kraju i ne znam ko je ona...Znam da je nosila onaj cekic da preda i da dokaze da je ona baba ubila serifovu zenu, koja je na kraju ziva.... Sam Neil i onaj ludi pandur, na kraju ispadose i neka braca, ma da ga je*em, ko je tu ko.....Nista mi nije jasno. U zadnjoj epizodi su mi svi padali na pamet, da bi mogli biti madjionicar, ali na kraju sok.... U jednom momentu sam skontao da je zena Madjionicar, jer dok je Sam Neil ljubakao onu babu isla je pesma gde su oni likovi pevali "Ona je Madjionicar"
- Armin van Buuren
|
|