Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=34986 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 19:50 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Pillars of the Earth (2010)Objavio: nebojsa66
Tema: The Pillars of the Earth (2010)
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:31
THE PILLARS OF THE EARTH (Stupovi Zemlje)
Stupovi Zemlje su smješteni usred rata, religioznih sporova i borbi za moć koje uništavaju živote i obitelji. U tom vremenu, uzdiže se veličanstvena katedrala u Kingsbridgeu.
Unatoč ratu, dolazi do ispreplitanja ljubavnih priča: Tom, glavni graditelj, Aliena, plemkinja, sadistički Lord William, Philip, nadstojnik Kingsbridgea, Jack, kamenorezač i Ellen, žena iz šume koja baca kletvu. Isprva, ovo je osjećajna i divna ljubavna priča i ep koji sija žustrim duhom strastvenog doba. Follet majstorski provlači ove priče kroz političke nemire 12. stoljeća Engleske, stvarajući relevantan i životan svijet za današnju publiku i generacije koje dolaze.
http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=The%20Pillars%20of%20the%20Earth&jezik= - Nisam lud, mater me testirala!
Odgovori: Objavio: jafforidza
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2010 u 00:36
Nebojša hvala za najavu, nisam do sada znao za ovu mini-seriju. Odlični glumci, zanimljiv vremenski period, biće ovo pun pogodak. Još 7 dana i eto nam prve epizode, jedino što moram malo da pospremim hard diskove kako bih napravio slobodnog mesta.
------------- I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2010 u 13:28
Ma ja kad sam čitao knjigu razmišljao sam kako bi bilo fenomenalno da pretoče to u film ili seriju iako će biti jako teško. Knjiga ima 1000 i kusur strana i mislim da će dosta toga i izbaciti, ali oduševio sam se knjigom i sigurno će mi se i ovo svidjeti.
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2010 u 20:05
Evo i ovdje da kažem poneku riječ. Odgledao obje prve epizode i serija je baš onakva kako sam očekivao. Odlična. Doduše, promijenjene neke stvari u odnosu na knjigu, ali to je skroz normalno. No, gluma je super, sviđa mi se prikaz vremena i čini mi se da jako obećava ova serija.
-------------
Objavio: bagzi94
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2010 u 20:31
E, baš ću da pogledam seriju, samo zbog nebojše
Da vidi kolko mogu da se ulizujem
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2010 u 20:34
Why am I not surprised...
-------------
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2010 u 20:35
nebojsa66 piše:
Why am I not surprised...
Nećeš biti ni kad ti dam 5...
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2010 u 17:24
Nego jel ova serija ima samo ove dve ep?
Objavio: outside
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2010 u 17:38
serija će imati 8 nastavaka...za sada su 2 izašla.
Objavio: Buki
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2010 u 17:43
Vrlo zanimljivo, skidam prve 2 epizode, a ako titlovi ne odgovaraju za HDTV XviD-NoTV release, okriviti ću kuma.
Objavio: outside
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2010 u 17:57
mislim da odgovaraju i za 720p i za HDTV...
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2010 u 20:43
Odgledao sam prve dve... dobra serija !
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2010 u 21:02
outside piše:
mislim da odgovaraju i za 720p i za HDTV...
Istina, istina. A ovaj bi samo mene krivio za sve!
-------------
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2010 u 13:02
Treća stavljena...
-------------
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 21:36
Odlična serija, pogledao prve dvije epizode i zadovoljan sam. Hvala kumu na prijevodima, iako ne pašu za moj release.
Kume, ako želiš pošaljem ti titlove za HDTV XviD-LOL release pa da ih ti uploadaš.
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 21:37
Može... Svejedno mi je... I serija je odlična...
-------------
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2010 u 19:32
Pogledao i četvrtu epizodu, odlično, oduševljen sam. Već mi je žao što će biti samo 8 epizoda, i što moram tjedan dana čekati do slijedeće.
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2010 u 19:34
Ajde, ajde, izdržat ćeš ti to... Ali serija je predobra. Ova zadnja epizoda mi se jako svidjela...
-------------
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2010 u 19:36
nebojsa66 piše:
Ajde, ajde, izdržat ćeš ti to...
Ako i prijevod bude isti dan možda i izdržim, kume, spasi me.
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 21:13
Gotova serija, prijevod postavljen. Oduševljen i zadovoljan urađenim.
-------------
Objavio: novy78
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2010 u 04:24
Odgledao seriju i jako mi se svidja Svaka cast Nebojsa za prevode.......odlicno si uradio posao
-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 14:10
Napokon pogledao i posljednje dvije epizode i zadovoljan sam. Odlično, zanimljiva mini serija koja mi se svidjela, svakako preporuka.
Hvala Nebojši na odličnim prijevodima.
Objavio: DinoJMT
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 02:39
ja nikako ne mogu da nadjem prevod da odgovara ovom standardnom formatu od 550mb po seriji, prvu sam uspio odgledat malo je brzao, ali ostale nema sanse pomocc :)))
Objavio: DinoJMT
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 00:05
da li moze link odakle ste vi skidali seriju da odgovaraju ovi prevodii
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2011 u 04:06
Odlicna serija.
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2012 u 15:16
prijatel-MKD piše:
Odlicna serija.
+1
Preporuka!!
Upravo zavrsio sa mini serijom 9/10
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Objavio: Dragan B Jovanovic
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 19:20
Po drugi put je gledam.Svidja mi se.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2021 u 18:54
Zavrsih citanje preludijuma The Evening and the Morning, Serija je da ne duzim odlicna, pa ko nije pogledao, preporuka.
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2021 u 22:14
Knjigu još nisam stigao da pročitam. Serija uz sve mane i vrline odlična kao prvi deo ekranizovane trilogije Stoleće. Prednost - samo 8 epizoda. Lako gledljiva. Dinamična. Drži pažnju. Svet bez kraja (nastavak Stubova zemlje)- podjednako ako ne i još bolje odrađena. Očekujem da knjiga bude još bolja za oba dela. Svakako - preporuka.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2021 u 22:42
Nije deo trilogije Stolece, tu spadaju Sunovrat divova, Zima sveta... nazivi po npr. propalom Evro Book-u. Serija je u rangu knjige.I dobro je sto samostalno mogu da se citaju za razliku od trilogije Stolece. Meni je serija World Without End bolja od Pillars of earth, iako su sustinski skoro iste, cak mi je i serija bolja od knjige. Najbolja knjiga je A Column of Fire koja prati doba reformacije.
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2021 u 08:56
Danilo-Naissus piše:
Serija uz sve mane i vrline odlična kao prvi deo ekranizovane trilogije Stoleće.
Za malo da pomislim da je i Stoleće ekranizovano a da nisam znao, ali si verovatno mislio na trilogiju Kingsbridge.