Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=34043 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 22:08 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Marmaduke (2010)Objavio: Titivillus
Tema: Marmaduke (2010)
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2010 u 19:04
Marmaduke
http://www.imdb.com/title/tt1392197/ - IMDb
http://www.themarmadukemovie.com/ - Official site
Release Date: 6 June 2010
Genre: Comedy/Family
Director: Tom Dey
Writers: Tim Rasmussen & Vince Di Meglio (written by), Brad Anderson & Phil Leeming (comic)
Cast: Owen Wilson, Lee Pace, William H. Macy, Judy Greer, George Lopez, Kiefer Sutherland, Christopher Mintz-Plasse, Ron Perlman, Steve Coogan, Fergie
Marmaduke je rađen po istoimenom višestruko nagrađivanom stripu o ogromnom psu, koji izlazi još od 1954. godine, a objavljivan je u 600 različitih časopisa u više od 20 država.
Kada Phil i Debbie Winslow, njihovo troje dece, mačak Carlos i njemačka doga Marmaduke dođu u novo susjedstvo, život glavnog junaka filma potpuno se mijenja. Marmaduke, kojeg uvek prate nevolje, bit će primoran da se nekako snađe u svijetu u kojem neprestano traje rat oko teritorija između pasa sa pedigreom i mješanaca.
Također, on mora pronaći najbolji način da bi osvojio čistokrvnu kujicu u koju je zaljubljen. Da sve bude i zamršenije, Marmaduke upada u još veće nevolje kada izgubi naklonost i svojih četvoronožnih prijatelja i obitelji Winslow.
Odgovori: Objavio: Sentinel
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2010 u 19:10
premocan trailer
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2010 u 19:14
Aaaa, prezakon je!!!
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: outside
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2010 u 19:23
hahahah odličan će biti film,jedva čekam..
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2010 u 19:26
A gle, izlazi na moj rođendan...
-------------
Objavio: bagzi94
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2010 u 19:30
Jedva cekam, jos samo nedelju dana...jupi
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Objavio: icemaher
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2010 u 20:40
outside piše:
hahahah odličan će biti film,jedva čekam..
+1
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: Gajtana
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2010 u 08:28
Fantastično. Jedva čekam ... jedva čekaaaam
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2010 u 10:55
nebojsa66 piše:
Ovo je post koji nam kaze kahm,kahm na tvoj RODJENDAN... kahm kahm
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2010 u 13:26
Mandarinan piše:
nebojsa66 piše:
Ovo je post koji nam kaze kahm,kahm na tvoj RODJENDAN... kahm kahm
Ah, pa ti si me jedini pročitao...
-------------
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2010 u 13:56
BIlo je potrebno malo razmisljanja...
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2010 u 14:13
Kako su na IMDb-u popljuvali ovaj film. Kažu da nije njega bilo Furry Vengence bi ostao najgori film... Baš me sad zanima jesu to neki kvazi komentari eto tako da lupetaju ili stvarno film sucks...
-------------
Objavio: bagzi94
Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2010 u 14:28
Ma sta znaju oni na IMDB...
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 20:38
Ovog puta su imdb-ovci bili u pravu! Film je katastrofa! Početak je još bio donekle i smješan, neke super fore su provaljivali, ali kasnije, udri me lopatom i onog scenaristu koji se potpisao na ovo. Djeci će se svidjeti, možda... Onoj koja još ne razmišljaju o filmovima. Ali zabranjeno za starije od 15!!!! 3/10 Ova ocjena je samo zbog prvog dijela i malo izmamljenog smijeha. Ostalo je užas! Nemojte ovo gledati! Jedino ako baš želite iskoristiti sat i pol života i nikad ga više ne vratiti.
P.S. Sry zbog titla i grešaka, ali nisam ga mogao još jednom pogledati da pregledam...
-------------
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 21:56
hm...a svi smo se nadali da ce biti dobar film...hebiga,prvi put mi nije zao sto si ti gledao film prije mene
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 21:58
Samo se ti smij... Ali ti spadaš u ovu grupu koji ga mogu pogledati...
-------------
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 21:59
znam da spadam,valjda cu prezivjeti...
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 22:00
Ma hajde, hoćeš... Kad ne budeš mogao više izdržati samo onako blijedo i tupo gledaj u film i bit će ti super... Ionako ćeš jedino to i raditi...
-------------
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 22:06
hvala na savjetima neso...dobro ce doci
predpostavljam da ce se barem nekom svidjeti film,mozda ce mu cak biti komedija godine...
spoiler: bagzi94
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 22:07
Pa Vanjski, spojleri u sivo, da se ne vide na prvi pogled...
-------------
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 22:09
ups,ispricavam se svima ako sam previse toga otkrio
Objavio: Kampfar
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 22:24
strasno ... ode mi secanje na crtac u q...
-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 23:49
Ja ne mogu da verujem da vi gledate ovakve filmove a onda ih još ocenjujete lošim ocenama. Ovo je očigledno neko dečije sranjce, koje bi trebalo da ocenjuju deca (i verujem da će klinci biti oduševljeni).
-------------
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 23:50
Ja sam se nadao nečem boljem, ali sam se užasno razočarao... Jbga, greška u koracima...
-------------
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2010 u 20:41
meni je sasvim ok film, da li zato što volim takve filmove i nemam srca da kažem da je loš ili mi se stvarno svideo, nemam pojma, ali lepo provedenih 90 minuta vremena. Možda onom ko stalno gleda takve filmove ili slične ovaj film je sucks, a meni NE koji posle gomile horror filmova pogledam ovaj i on bude pogodak.... Jednostavno obožavam životinje i filmove o njima...
mačor mi je zakon, kraj je ok....
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.