uTorrent problem
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=33675
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 13:49 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: uTorrent problem
Objavio: HeadBurn3r.
Tema: uTorrent problem
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 12:51
|
Može li mi neko pomoći? uTorrent mi u zadnje vreme ne radi... Desilo se to da sam nešto skidao kao što je na slici 24 Season 2 i onda mi se našao neki virus na program i ja sam reinstalirao program, onda je isto išlo sve u redu nije bilo problema, te do pre neki dan kada je stao ne pokazuje brzinu, niti seedse, niti peerse...?
|
Odgovori:
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 13:14
|
E pa ovako ja sam skidao filmove sa jednog sajta,verujem da je u svakom 2-3 torntu bio neki virus...skida film,sve ok kad odjednom ugasi mi laptop???? sad lepo imam bittorent i skidam sa 2 stranice....i sada je sve ok. Moja sugestija je da promenis program za skidanje i torente skidas sa neke druge stranice... ja skidam sa 2 stranice filmove,pa ako ti trebaju posalji mi poruku. pozzzz
|
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 13:36
|
Ovo je skidano sa arenabg, privatni torrent.
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 14:07
|
utorrent je najbolji torrent klijent, savrseno radi nije problem u njemu vec u stvarima koje skidate sto se problema tice, vjerojatno je pao tracker, zato ne pokazuje ni seedove ni peerove
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 15:01
|
Probao sam ja torrente i sa drugih trackera - isto.
|
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 15:02
|
a onda ti firewall blokira vezu
probaj standalone uTorrent 1.6.1 on bi trebao radit normalno
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 16:18
ili 1.7.7.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: bagzi94
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 17:19
|
Ja upravo skidam nesto sa torrenta,i ujutru je savrseno isla brzina 20/30/100...a sad vec 4,5 sati ide 0,2 ili uopste ne skida..zna li neko do cega je ovo
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 17:38
do broja korisnika koji dijele file
|
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 18:09
hehe to se i meni nekad desavalo da skida 0,2 samo treba da nadjete pravu stranicu sa filmovima i to je to.meni skida max 49-53 kbs
|
Objavio: bagzi94
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 18:28
Sentinel piše:
do broja korisnika koji dijele file
|
Skidam 24 season 1 i Furry Vengeance... Tako da si verovatno u pravu
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Objavio: angels
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 18:41
HeadBurn3r. piše:
Ovo je skidano sa arenabg, privatni torrent. |
Vjerojatno je problem u verziji uTorrenta. Verzija 2.0 je sjebana, na jednom privatnom torentu, s kojeg skidam, su je čak zabranili. Zbog toga, a i zbog nekih problema koje mi je stvarala ta verzija, morao sam ponovo instalirati nižu verziju.
|
Objavio: zkarlov
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 19:12
angels piše:
HeadBurn3r. piše:
Ovo je skidano sa arenabg, privatni torrent. |
Vjerojatno je problem u verziji uTorrenta. Verzija 2.0 je sjebana, na jednom privatnom torentu, s kojeg skidam, su je čak zabranili. Zbog toga, a i zbog nekih problema koje mi je stvarala ta verzija, morao sam ponovo instalirati nižu verziju.
|
Verzija 2.0 je zabranjena na puno privatnih trackera. Pokušaj nešto skinuti sa recimo Isohunta pa vidi, ako ti ni to ne ide, onda je vjerojatno ono što je rekao Sentinel, firewall ti blokira program, ili moraš namjestiti port u postavkama routera.
|
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 19:14
|
Sentinel, Icemaher, Angels hvala vam bilo je do verzijam, ova 2.0 je bas shit.
Edit: Da zkarlov u pravu si verovatno bas zbog toga sto je bila zabranjena.
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 19:34
Pa ja imam 2.0.2 i meni radi ok... I skidam s privatnih trackera...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Objavio: angels
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 20:54
nebojsa66 piše:
Pa ja imam 2.0.2 i meni radi ok... I skidam s privatnih trackera...
|
A j..ga, ti imaš krila, mi nemamo . Zato ti valjda radi.
|
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 20:55
Hahahah Bit će da je to...    
-------------
|
Objavio: drdamjan
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 21:32
pozdrav svima! a što je to kad skineš 2,3 filma i svi kreću s onim codec error bla bla... pogotovu kod novijih-atraktivnijih naslova. to valjda fakeri j*bu da naplate plejere, dodatke itd, uglavnom da dignu lovu? drdamjan
|
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 21:50
drdamjan piše:
pozdrav svima! a što je to kad skineš 2,3 filma i svi kreću s onim codec error bla bla... pogotovu kod novijih-atraktivnijih naslova. to valjda fakeri j*bu da naplate plejere, dodatke itd, uglavnom da dignu lovu? drdamjan
|
sve ovisi odakle se skida... nikad s javnih trackera
|
Objavio: drdamjan
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 22:33
Sentinel piše:
drdamjan piše:
|
sve ovisi odakle se skida... nikad s javnih trackera |
tako znači. malo skidam pa mi i javni "dostaju". nego sam htio onaj jako novi s Lopezicom i šipak. ali ne gori voda. hvala. drdamjan.
|
Objavio: faithlessmary
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 22:40
Kad smo vec kod utorrenta. Ja vise od godinu dana imam verziju 1.8.2. Taman od poslednje reinstalacije. Nudi mi 2.0.2. Da skidam ili ne? Radi mi i ova ok.
Hmm.. mislim da sam sama sebi vec odgovorila, ali sacekacu strucnjake.. :)
------------- Veži konja gde ti gazda kaže
|
Objavio: enad
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 23:12
Ne mjenjaj konja koji pobjeđuje.
Ja sam na 1.8.3 odavno, i ne mislim mjenjati ništa, sve je montirano kako treba, brzina ide do kraja i to
je najvažnije.
Kao šta si rekla...sama si sebi ogovorila na pitanje.
|
Objavio: faithlessmary
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 23:38
Hvala enade ;)
------------- Veži konja gde ti gazda kaže
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 18.Svibanj/May.2010 u 02:20
|
Potrazite u opcije aktivirati ekcripciju, samo stikla i restart.
|
Objavio: Monn@
Datum objave: 18.Svibanj/May.2010 u 20:55
|
Ako se mogu ubaciti, koristim bitlord vec godinama, sada je brzina oko 500 kb/s,otkako je adsl-a.....lako ga je konfigurirati i vrlo je jednostavan za uporabu.
Ono sto je najbitnije za brzinu, bez obzira koji se program koristi za download, je otvaranje porta na routeru.
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 18.Svibanj/May.2010 u 21:04
ma najbitni su sideri, i da nadjes utorrent koji radi na sve trakere i uzivas.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: Monn@
Datum objave: 18.Svibanj/May.2010 u 23:20
|
O tome i govorim...nema teorije spojiti se na vecinu seedera ako je port zatvoren.
|
Objavio: Bardem
Datum objave: 19.Svibanj/May.2010 u 06:10
|
Imam problem sa verzijom 2.0 od pre neki dan. Kad stopiram skidanje nekog filma pa posle nastavim on stane i strelica pocrveni i pise error
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 19.Svibanj/May.2010 u 08:48
Ko skida preko ADSL ili kablovskog modema, otvaranje stalnog porta nije neophodno, osim ako se ne upali zeleni štiklirani kružić u dnu uTorrenta. Onda treba isključiti opciju nasumičnog porta i postaviti stalni. Otvaranje stalnog porta je obavezno samo kod kod rutera. Koristim uTorrent od verzije 1.6.7 pa do poslednje 2.0.2 sa stalnim update-om na noviju verziju i nikada nikakve probleme nemam. Upload po svakom ubačenom torrentu treba staviti na 1, za ADSL zavisno od mogućnosti uploada treba ograničiti opšti upload, da ne zaguši download. Za ADSL na 2Mb, brzina uploada veća od 10Kb/s (maksimum je nekih 13), garantovano blokira download (to za torrente znači da ne treba dozvoliti više od 5-7Kb, tj. ne ubaciti odjednom više od 4-5 torrenta ograničena na 1Kb). Za kablovski internet sličnog protoka mogućnosti su veće jer ima veći upload. Brzina skidanja uvek zavisi isključivo od seed-era i peer-ova koji skidaju isto što i ja, posebno od njihove brzine upload-a (tu su ameri i japanci neprevaziđeni). Često uspem da skinem i materijal koji nema nijednog seed-era, ali ima gomilu peer-ova kojima recimo fali 10% od 100%. To se pre svega postiže podešavanjem bt.prio_first_last_peace u advanced na true, čime se omogućava prvo skidanje početka i kraja fajla, gde su bitni podaci o filmu. Same verzije uTorrenta su manje bitne od pravilnog podešavanja. Kažem još jednom, od 2004' do sada nisam imao ama baš nikakvih problema ni sa jednom verzijom, ni na kablovskom int. ni na ADSL-u.
-------------
|
Datum objave: 19.Svibanj/May.2010 u 12:06
|
brzina uploada/downloada ovisi o mnogo faktora...
1) o samom provideru, odnosno paketu koji provider pruza, brzinama u tom paketu, tako da svatko sebi stima brzine ovisno o protoku, dalje ovisi i o kvaliteti voda, kod kablovskog interneta ovisi i o broju ljudi na tom vodu posto svi dijele isti kanal itd itd itd... 2) brzina skidanja ovisi o broju ljudi u roju, tj ovisi najprije o broju seedera (ljudi koji imaju kompletan file koji vi skidate), njihovoj brzini uploada (cesto su to seedboxevi, pogotovo na privatnim trackerima) pa tek onda o broju peerova i njihovoj brzini uploada naravno ako imate 3000 seedera, brzina downloada ce vam biti ogranicena kapacitetom paketa, to je valjda svima jasno 3) portovi ne moraju nuzno biti otvoreni da bi torrent klijent radio, ovisi sve o postavkama rutera (koji je btw adsl modem) 4) pouzdanost fileova, kao i sama brzina skidanja nemjerljivo je veca na privatnim trackerima na koje dolazite preko pozivnica nego na javnim trackerima
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 20.Svibanj/May.2010 u 00:53
Apsolutno se slažem po svim stavkama, uz malu napomenu po stavci 4: Isplati se itekako biti na nekom private tracker-u ako imate ADSL ili kablovski internet kakav ima Sentinel (svemirske brzine), ili, ako ga nemate - već imate ono što ogromna većina nas ima, onda ćete skidati desetak filmića mesečno da bi ispoštovali prvo i osnovno pravilo private tracker-a a to je seed onoga što ste skinuli - najmanje onoliko koliko ste skinuli u Mb. Ako Vam je download 2Mb (200Kb/sec) i skinete film od 700Mb za 2 - 2,5 sata, izračunajte sami koliko Vam vremena treba da ga upload-ate pri brzini upload-a od 192Kb (13Kb/sec). Dok vam ide puna brzina upload-a, podrazumeva se da ne možete ništa skidati, a ako ipak želite skidati, brzina upload-a prilično opada, što znači još više potrebnog vremena za seed onoga što ste već skinuli. Isprobao i odustao do svemirskih brzina interneta u sledećem životu.
-------------
|
Objavio: Vladapetr
Datum objave: 20.Svibanj/May.2010 u 20:35
Samo da se i ja zapljunem na ovu temu, koristio sam uTorrent dugo vremena, prešao na verziju 2.0 i onda mi je upload kalirao, nikako na maksimum, onda počne da pulsira ali na 10-40% od maksimale... Skidam samo sa javnih trakera, i uglavnom stvari sa gomilom seed-ova/peer-ova pa sam mislio da je problem do provajdera.
Slučajno mi palo na pamet da probam BitTorrent, instalirao ga i probao sa 3 ista torenta koja sam 10 minuta pre probao sa uTorrent-om, odmah je zakucalo download na maksimum.
I pre i sada su mi podešavanja bila na default, brzinu downloada/uploada ograničavam van torenta preko NetLimitera... Suma sumarum: ko neće da prčka po podešavanjima i ostalom, neka ne prelazi na verziju preko 2.0 uTorrent-a.
------------- http://store.vapor4life.com -
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 20.Svibanj/May.2010 u 22:39
|
Ja sam is samog pocetka na BitTorrent, i sve ide ko podmazano na max.
|
Objavio: Odalov
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2010 u 14:31
Da se umesam...ja koristim uTorrent 1.8 po meni sasvim dovoljan i efikasan sto se tice download-a,,al kao i svaki program daje mogucnosti svog podesavanja po nasoj volji za bolji i brzi rad..sve zavisi od znanja koje posedujete  Torrent najbolje radi kada mu se namesti u connetion port preko 60000 jer ti portovi su najnolji jer nisu preoptereceni i kada se podesi u bandwidh maximu upload i download na 50...najbolja konbinacija naravno da je neispravno smanjiti drugima svoj upload da bi mogli bolje da skidate al heyy realno :))) meni tako odgovara,za vas ne znam :) pozzz
------------- Ja licno xD
|
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2010 u 19:22
prijatel-MKD piše:
Ja sam is samog pocetka na BitTorrent, i sve ide ko podmazano na max. |
+1
|
Objavio: ghostwheel
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2010 u 14:51
Evo ja koristim utorrent 2.0.2, odrađen portforwarding i isključivo high level trackere. Brzina je maksimalna. P.S. zašto je tema o trackerima nedostupna?
|
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2010 u 14:57
ghostwheel piše:
Evo ja koristim utorrent 2.0.2, odrađen portforwarding i isključivo high level trackere. Brzina je maksimalna. P.S. zašto je tema o trackerima nedostupna?
|
Zato što je samo za extreme membere, translatore, moderatore i admine... 
I btw, i ja isto koristim 2.0.2 i stalno radim update kako dođe i nikad nisma imao problema...
-------------
|
Objavio: chlink
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2010 u 15:13
nebojsa66 piše:
ghostwheel piše:
|
Zato što je samo za extreme membere, translatore, moderatore i admine,
Approval... 
|
Diskriminacija, Rasist    
------------- [URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2010 u 15:20
|
Ja radim update samo kad pojedini trackeri zahtevaju najnovije verzije (uglavnom skandinavski trackeri).
|
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2010 u 15:22
chlink piše:
nebojsa66 piše:
ghostwheel piše:
|
Approval... 
|
Diskriminacija, Rasist    
|

Kako sam samo mogao na vas zaboraviti!!!??? Nikad si ovo neću oprostiti...   
-------------
|
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2010 u 15:26
chlink piše:
nebojsa66 piše:
ghostwheel piše:
|
Approval... 
|
Diskriminacija, Rasist    
|
Ma ništa strašno, samo sam radoznao. Mogao sam ponuditi neke informacije, pozivnice...
|
|