'Umri muški' vraća se i peti put
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=33352
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 12:12 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: 'Umri muški' vraća se i peti put
Objavio: Titivillus
Tema: 'Umri muški' vraća se i peti put
Datum objave: 07.Svibanj/May.2010 u 00:04
Radi se na scenariju petog nastavka legendarne akcijske sage s Bruceom Willisom
Skip Woods pregovara preuzimanje scenarističkog posla za peti nastavak serijala 'Umri muški', a ovaj pisac dosad je potpisao scenarije za hitove kao što su 'Hitman', 'X-Men Origins: Wolverine' i 'Swordfish', kao i za nadolazeći filmski remake serije 'The A-Team'.
Prethodni 'Umri muški' zaradio je 378 milijuna dolara pa nije iznenađenje što će se snimati i nastavak, a iako Bruce Willis danas ima već 55 godina, očekuje se da će se vratiti u glavnoj ulozi kao prava akcijska ikona John McClane.
tportal.hr
|
Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 07.Svibanj/May.2010 u 00:08
Nek izvinu svi ALI KENJA MI SE OD RIMEJKOVA I NASTAVAKA!!!!!!!!
-------------
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 07.Svibanj/May.2010 u 00:19
Šefe, ne opraštam ti tu izjavu kad je Brus u pitanju Mislim, koga briga i za scenario i sve ostalo, bitno je da gledam Brusa u njegovom elementu   
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: nenad79
Datum objave: 29.Svibanj/May.2010 u 10:01
Bruce Willis je legenda pogotovo kad je skurio onaj avion "jupi ja je motherfucker" tu recenicu necu zaboravit nikad
|
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 29.Svibanj/May.2010 u 10:16
darije piše:
Nek izvinu svi ALI KENJA MI SE OD RIMEJKOVA I NASTAVAKA!!!!!!!!
|
+1 
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 29.Svibanj/May.2010 u 11:46
Ma meni se kenja od tih jadnih akcija... Treba ih staviti pod fantasy ili SF žanr koliko su nerealni... Pogotovo Jean-Claude i ekipa...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
|