Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Partizan gospodar Jadrana

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=33088
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 19:08
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Partizan gospodar Jadrana
Objavio: luka0037
Tema: Partizan gospodar Jadrana
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2010 u 22:08

Košarkaši Partizaana savladali su Cibonu u finalu NLB lige 75:74 posle produžetka i četvrti uzastopni put osvojili regionalnu ligu. Koš odluke postigao je Dušan Kecman trojkom sa pola terena

Zagrebačka "Arena" je ispunjena do poslednjeg mesta, a među 16.200 gledalaca nalazi se i desetak navijača Partizana, koji su u toku dana pristigli iz Beograda.

Partizan je prethodno u polufinalu savladao Hemofarm rezultatom , a Cibona Olimpiju 78:73.

Srpski šampion je prethodne tri sezone suvereno vladao Jadranom. Zanimljivo je da su izabranici Duška Vujoševića prošle sezone u finalu pobedili upravo Cibonu. Meč je tada igran takođe u "Areni", ali onoj beogradskoj, a krajnji rezultat je bio 63:49 za "crno-bele".

Cibona je ove sezone u oba međusobna duela bila uspešnija. U Beogradu je bilo 64:51, a u Zagrebu 69:59 za "Vukove sa Tuškanca". Na kraju regularnog dela sezone Zagrebčani i Beograđani su imali isti skor pobeda i poraza - 20:6, ali su izabranici Velimira Perasovića dobili prvo mesto zbog boljeg međusobnog skora.

Todorić najbolji sportski direktor

Pre početka finalne utakmice između Partizana i Cibone, dodeljene su nagrade najboljem sportskom direktoru i najboljem igraču NLB lige. Generalni direktor Lige Roman Lisac dodelio je Draganu Todoriću iz Partizana priznanje za najboljeg sportskog direktora u ovoj sezoni. Direktor NLB Lige Josip Bilić dodelio je nagradu Marku Tomasu iz Cibone za najboljeg igrača u sezoni 2009-2010.

Zanimljivo je da ovog puta nije dodeljena nagrada za najboljeg trenera. Pre dve godine to priznanje je pripalo treneru Partizana Dušku Vujoševiću, a prošle sezone treneru Cibone Velimiru Perasoviću.

PARTIZAN - CIBONA 75:74

(15:14, 16:17, 13:13, 16:16,15:14)

Hala: Arena, gledalaca 16.200

Sudije: Pukl (Slo), Boltauzer (Slo), Javor (Slo).

Partizan: Roberts 13, Sinovec, Mekejleb 7, Kecman 7, Milošević, Rašić 11, Mitrović, Božić 11, Marić 14, Veseli 8, Đekić, Vraneš 4. Trener: Duško Vujošević.

Cibona: Vrbanc, Gordon 31, Bogdanović 5, Brnas, Troha, Radošević, Vukušić, Andrić 2, Bagarić, Zubčić, Udrih 5, Tomas 31. Trener: Velimir Perasović.

1. četvrtina

Izlazak košarkaša Partizana propraćen je zvižducima, ali daleko je to od uzavrele atmosfere, na koju smo navikli kada igra Partizan u Beogradu. Igrači jednog i drugog tima, u saradnji sa NLB ligom, prošetali su "Areno" transparent "Živimo život bez droge".

Inače, u "Areni" se nalazi i Premijer Republike Srpske Milorad Dodik, koji je poznat i kao veliki partizanovac, a bio je najavljen i dolazak gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

Duško Vujošević je na parket izveo petorku Roberts, Mekejleb, Kecman, Veseli i Vraneš, a njegov kolega Perasović Gordona, Bogdanovića, Vukušića, Bagarića i Tomasa.

"Crno-beli" su meč počeli dosta nervozno sa tri uzastopne greške u napadu, a prvi problem po izabranike Duška Vujoševića su dve lične greške Slavka Vraneša. Dobra vest je da je Cibona rano izašla iz bonusa, pa će Partizan često imati priliku da izvodi slobodna bacanja.

Cibona je povela sa 5:0, ali su gosti sa šest uzastopnih poena došli do svog prvog vođstva u 5. minutu meča.

Kao što se i očekivalo glavna opasnost preti od spoljne linije Cibone, Tomas je do sada postigao sedam, a Gordon pet poena. Sa druge strane Veseli ima pet poena, Marić tri, ali i tri promašena penala, a Roberts i Mekejleb po dva poena. Po isteku desetog minuta igre Partizan ima minimalnu prednost - 15:14.

2. četvrtina

Partizan je otvorio ovu deonicu igre sa sedam uzastopnih poena, pa je trojkom Mekejleba u 12. minutu igre došao do najveće prednosti 22:14.

Jedini koji pokušava da se odupre Partizanu za sada je Marko Tomas. MPV Lige je do sada postigao 12 poena, a zanimljivo je da su se do 15. minuta meča u listu strelaca upisala samo trojica igrača domaćeg tima. U Partizanu Mekejleb i Marić imaju po pet poena, ali centar "crno-belih" nije uspeo da realizuje čak pet od šest slobodnih bacanja. Da je pogodio, Partizan bi imao veću prednost od ove koja u 16. minutu iznosi 24:21.

Partizan za sada nije uspeo da nametne svoju skakačku dominaciju, Cibona u ovom trenutku ima dva skoka više - 14:12. I jedan i drugi tim su izgubili po deset lopti, a Cibona ima i bolji šut za dva poena.

"Vukovi" su svoju dominaciju u ovom periodu igre krunisali vođstvom, posle serije 8:0. Partizan je skoro pet minuta bio bez poena, a tu agoniju je prekinuo trojkom Aleksandar Rašić.

Do kraja četvrtine Partizan nije uspeo da napravi rezultatsku prednost, pa se na veliki odmor otišlo sa nerešenim rezultatom - 31:31.

U Partizanu su Mekejleb, Božić, Veseli i Marić postigli po pet poena,Roberts ima četiri, Rašić tri poena, a po dva Kecman i Vraneš. Od 31-nog poena Cibone Tomas i Gordon su postigli 29. Samo je Udrih uspeo da se upiše u listu strelaca. Gordon je postigao 15, a Tomas 14 poena.

Cibona je za uhvatila tri lopte više - 17:14, ima jednu izgubljenu loptu manje - 10:11, i bolji šut za dva poena. "Crno-beli" su bili precizniji za tri poena, a promašili su čak pet slobodnih bacanja, tačnije svih pet je promašio Marić.

3. četvrtina

I dalje Gordon i Tomas jedini postižu poene za Cibonu. Partizan je već posle prvog minuta igre u trećoj četvrtini napravio četiri lične greške, odnosno ušao u bonus.Veliki problem za "crno-bele" predstavlja činjenica da je LEster Mekejleb zaradio svoju četvrtu ličnu grešku u 23. minutu igre.

Incidenti u "Areni". Grupa navijača Partizana, koji su jutros doputovali u Zagreb vozom napadnuta je od strane domaćih navijača. U trenutku početka incidenta u hali nije bilo policije, ali su ubrzo stigli i zaveli red. Iz Beograda je stiglo desetak "Grobara", koji su zauzeli mesta iza klupe Partizana. Po završetku incidenata "Grobari" su od strane policije i redara izvedeni iz hale.

Ovaj prekid je naelektrisao atmosferu u hali, a to više pogoduje Ciboni, koja serijom 4:0 stiže do poena minusa - 41:40 za Partizan 4:30 do kraja četvrtine.

Partizan je malo ispao iz ritma posle prekida zbog incidenata na tribinama, ali i dalje drži minimalno vođstvo. Oseća se nedostatak Mekejleba, koji je rano zaradio četiri lične greške.

Cibona i dalje igra na Tomasa, koji je postigao 24 poena i Gordona koji je sakupio 18 poena. Branislav Đekić je u poslednjoj sekundi ove deonice imao šut za tri poena i prednost, ali je promašio pa se u poslednjih deset minuta regularnog dela utakmice ulazi sa nerešenim rezultatom 44:44.

4. četvrtina

Kao što se i očekivalo, igra se dosta čvrsto, sa malo poena. Novi problem za Partizan, već u prvom napadu u ovoj četvrtini Aleksandar Marić je zaradio četvrtu ličnu grešku. Ta sudijska odluka izazvala je dosta bure na klupi Partizana. U nastavku Udrih postiže svoj peti poen, tačnije pogađa trojku i Cibona ponovo vodi - 47:44 u 32. minutu. Marić konačno razbija apstinenciju svoje ekipe, a Božić postiže trojku i ponovo donosi prednost za Beograđane. Veliki problem za Perasovića predstavlja činjenica da je Gordon zaradio svoj četvrti prekršaj.

Božić ponovo postiže trojku i Partizan odlazi na plus pet - 52:47, 6:39 do kraja utakmice. Utakmica samo za one sa jakim živcima. Cibona je izjednačila trojkom Gordona, a Roberts zakucavanjem donosi novu prednost Partizanu 56:54 - 3.54 do kraja. Novo zakucavanje, ovog puta Marić i Partizan je na plus četiri- 58:54, 3:20 do kraja.

Cibona uzvraća trojkom Gordona, ali Mekejleb pogađa za dva. Nažalost, plejmejker Partizana je zaradio i ličnu u napadu, to je njegova peta lična. Partizan vodi 60:57, tačno dva minuta do kraja."Crno-beli" su promašili napad da uvećaju vođstvo, a u nastavku Veseli pravi svoj četvrti faul. Cibona je opet na minus jedan - 60:59, 1:20 do kraja.

Poslednji minut, nova greška Partizana u napadu. Božić pravi svoj peti faul. Gordon promašuje prvo, a zatim pogađadrugo bacanje za izjednačenje - 60:60, 40 sekundi pre kraja. Partizan je postigao poene 20 sekundi pre kraja, ali sudije poništavaju poene Marića zbog isteka vremena. Cibona ima poslednji napad i 20 sekundi. Lopta je logično kod Tomasa, ali on ne koristiprvi pokušaj. Tačnije, igrači Partizana izbijaju loptu u aut. Do kraja je tačno 2.7 sekundi.

Produžeci. Tomas šutira iz ugla, ali ne pogađa. Pobednik NLB lige biće odlučen posle dodatnih pet minuta."Crno-beli" poslednja dva i po minuta nisu postigli poen i to ih je koštalo da već u regularnom delu ne dođu do pobede.

1. produžetak

Mekejleb i Božić su van igre zbog pet penala.

Poeni Marića, uz ličnu grešku - Partizan je na plus tri. Gordon pogađa za dva. Sudije sviraju obostranu ličnu grešku Mariću i Andriću. To je za njih dvojicu peti isključujući faul. Partizan ima četiri uzastopna napada, tri ofanzivna skoka, a Bagarić na kraju dobija peti faul. Roberts je na liniji penala. Partizan 2.:45 do kraja ima tri poena prednosti - 65:62.

Tomas promašuje oba bacanja, ali Partizan pravi novu grešku u napadu, pa Cibona ponovo ima šansu da postigne poene.Gordon postiže dva poena i Partizan ponovo ima minimalnu prednost. Partizan ponovo pravi grešku u napadu, sudije sviraju Kecmanu grešku u koracima, Vujošević se hvata za glavu. Poenima Gordona Cibona prelazi u vođstvo - 66:65, 1.32 do kraja.

Rašić postiže trojku sa više od sedam metara i Partizan ponovo vodi, ali odmah u sledećem napadu Tomas donosi izjednačenje. U poslednji minut ulazi se sa rezultatom 68:68.

Vraneš promašuje dva slobodna bacanja, ali i Cibona ne pogađa u narednom napadu. Tačno 31 sekund pre kraja Roberts je na liniji penala. Pogađa samo prvo, ali Veseli skače i pravi ofanzivni skok. Novi prekršaj na Robertsu. Amerikanac pogađa oba i Partizan 25 sekundi pre kraja ide na plus tri - 71:68. Cibona ponovo promašuje, a Roberts polako dobija ulogu junaka meča. Defanzivni skok i ponovo je na liniji penala. Pogađa samo jedno na 15 sekundi pre kraja - 72:71.

Tomas za tri pogađa. On i Gordon imaju po 31 poen, zadjedno 62, a svi ostali igrači Cibone ukupno devet. Ostalo je osam sekundi pre kraja. Novi faul na Robertsu. Prvo promašuje, promašuj i drugo, a Bogdanović postiže trojku.

Auuu Kecmaaaaaaan, trojka sa pola terena i Partizan je prvak NLB lige!!! 75:74 za srpskog šampiona. Ko je ovo preživeo pričaće. Posle trojke BOgdanovića svi su počeli da slave pobedu CIbone, ali tačno 0.8 sekundi je ostalo Partizanu da uputi poslednji šut. Rašić je dodao do Kecmana, a najiskusniji igrač Partizana je sa pola terena pogodio trojku za pobedu Partizana i četvrti uzastopni prsten u regionalnoj ligi.

Dejan Ignjatović

-------------

Odgovori:
Objavio: luka0037
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2010 u 22:14

ko je svetski sampion Dule, Dule 

ko je svetski sampion Dule,Dule jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 

-------------

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2010 u 22:15
e stvarno svaka čast. Onako nešto uraditi je ........ neprocenjivo!

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: let4mi
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2010 u 23:04
NEPROCENJIVOOOOO!!!!
Grobari s tobom sve do pobedeeee!!!!
Ne mogu da verujem kakva tekma...
a za ponasanje navijaca ne utakmici - samo da se pokriju usima od sramote, to samo govori kakvi su...

Objavio: Buki
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2010 u 23:07
Hm, koš nikako nije smio biti priznat, neregularno.
Trebala je biti tehnička za Cibonu, dva bacanja za Partizan i lopta sa strane, ovako nije pravedno, makar Cibosi su si sami krivi.
Šta se vesele prije kraja... wallbash

Objavio: Sentinel
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2010 u 23:07
Originalno postovano od strane let4mi let4mi piše:

a za ponasanje navijaca ne utakmici - samo da se pokriju usima od sramote, to samo govori kakvi su...

samo preciziraj kojih navijaca

-------------
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE

Objavio: juve eterno amore
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2010 u 23:12
aaaaa eja eja cibosi

-------------
FORZA LA JUVE ALE ALE!!!!!!!! DRUGHI BIANCONERI.
INTER MERDA!!!!!!!

Objavio: Sebastijan
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2010 u 23:59
Eh kakav meč ljudi moji!

Moje mišljenje:
Koš je neregularan, sudije nisu videle detalje koji su se dešavali,
tako da ih ne mogu previše kriviti ali su svakako krivi što nisu videli!
Igrači Partizana su najmanje krivi jer su igrali svoju igru i uz punooo sreće iskoristili radovanje i nespretnost Ciboninih igrača.
Šta se može takav je sport, jednom radovanje drugom tugovanje!
Ja mogu samo kao fan Partizana da im čestitam!

-------------
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.

Objavio: Titivillus
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 00:19
Cibona je sezonu završila onako kako ju je uglavnom igrala. Borbeno, neizvjesno i - porazom.

Košem nek se bave čelnici NLB-a.

Čestitke Partizanu.

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 00:24
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

Cibona je sezonu završila onako kako ju je uglavnom igrala. Borbeno, neizvjesno i - porazom.

Košem nek se bave čelnici NLB-a.

Čestitke Partizanu.

+1

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Objavio: Packy
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 00:27
Sve mi se smrklo kad je Bogdanovic ubacio trojku, ugasih tv, umalo nisam razbio ekran. Posle pola minuta, smognem snage da ga ponovo upalim, kad na Arena Sport komentatori u delirijumu urliču "Partizan je prvak jadranske lige". Pomislio sam da je isteklo vreme ili da je ovaj nagazio aut liniju, ali nije bilo vazno. Poceo sam i ja da urlam s njima. Tek posle sam video da je Kecman pogodio trojku. Kao sto je Dule posle utakmice izjavio "Veceras smo saznali da se utakmica igra do poslednjeg trenutka, a bogami saznali su i igraci Cibone". Saznali smo i mi navijaci, jer sam ja ostao uskracen trenutka koji se viđa jednom u sto godina. :D

Objavio: makspower
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 01:28
Cestitke Partizanu i od Zvezdasa!!!

Objavio: darije
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 09:58
Zove Tomas majku: Ćao, mama pobjedili smo.
-Kaj si rekel?
-Ništa, mama. Ništa.

Ovo je neverovatno NEVEROVATNO!!!
Kakvi smo mi likovi, ni F4 nije neosvojiv.

-------------

Objavio: srkis
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 11:53
Cibona, iz principijelnih razloga, najavila žalbu... Kažu, trebala je biti tehnička, dva slobodna bacanja i lopta sa strane. Sad sam potpuno siguran da bi isto uradili i da je Kecman promašio!

-------------
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 13:16
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Sad sam potpuno siguran da bi isto uradili i da je Kecman promašio!
LOL

Samo, ipak je pitanje da li samo tehnička klupi, odnosno da li samo dva slobodna bacanja i lopta? Nisam košarkaški sudija, pa ne znam do detalja ta neka pravila ali nije isto rezervni igrač u opremi koji nije u igri, igrač koji je povređen pa ne igra, rukovodstvo, navijači...

Takođe verujem da je ova tužba čisto formalna i to od strane Ciboninog rukovodstva, kako bi se na neki način stavilo do znanja javnosti: "Probali smo sve - nije uspelo"Wink

-------------

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 13:35
To bi samo zaoštrilo odnose, i ako bi se desio presedan da slovenacka, pardon jadranska liga oduzme Partizanu pobedu, mislim da bi joj to bio i kraj. Srbija stvarno nema koristi od te lige. Nek je igraju onda sa Makedoncima, Mađarima, Bugarima, i neka uzivaju. Dovoljan je dokaz da svake godine u fajnal foru te lige imamo barem dva predstavnika, par puta se dogodilo i sva cetiri.

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 13:40
Realno to se neće dogoditi, mislim na neko oduzimanje titule... Pa i Cibona je svesna toga...

-------------

Objavio: Buki
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 13:45
Dva slobodna bacanja i lopta za strane za Partizan, takva su pravila. Wink
Ali sada je kasno za Cibonu, nema šanse da bude išta od te žalbe, sami su si krivi.

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 14:54
Evo i jednog poštenog i objektivnog hrvatskog komentara:

"Iako je u potpunosti shvatljiva frustriranost Cibone i njenih navijača oko takvog završetka, kada se slegnu emocije treba prihvatiti da bi žaljenje na suđenje bilo - licemjerno. Budimo realni, suci su tu situaciju odradili za Cibonu; da su zaista prekinuli susret kako su u Ciboni htjeli nakon utakmice, sa svim tehničkim pogreškama Partizan bi pobijedio jedno 10 razlike. Da ne govorimo kakva bi hajka na suce nastala da su to učinili. Do pogreške sudaca je došlo, ali oštećen je Partizan; u Ciboni bi puno ogorčeniji trebali biti sami na sebe što su si dopustili takvo ponašanje, posebno primjerice pomoćni trener Tomislav Mijatović. "

Objavio: Bardem
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 15:36
Svako onaj ko se sada poziva na sudije i takozvana pravila i na bilo koji nacin umanjuje ovu istorijsku i nesvakidasnju pobedu Partizana ima odredjen problem sam sa sobom a o moralu da ne govorim.

Ovo kazem kao navijac Zvezde i covek koji ce se uvek iskreno radovati uspesima nasih klubova u inostranstvu

Objavio: zkarlov
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 15:52
Originalno postovano od strane Packy Packy piše:

To bi samo zaoštrilo odnose, i ako bi se desio presedan da slovenacka, pardon jadranska liga oduzme Partizanu pobedu, mislim da bi joj to bio i kraj. Srbija stvarno nema koristi od te lige. Nek je igraju onda sa Makedoncima, Mađarima, Bugarima, i neka uzivaju. Dovoljan je dokaz da svake godine u fajnal foru te lige imamo barem dva predstavnika, par puta se dogodilo i sva cetiri.

Nisam se htio mješati, ali moram reagirati na ovakve izjave.
Znači, ti bi sve rješavao ucjenama? Ako mi ne daš, neću se više igrati. Hmmm...

Kome je uopće potrebna ta liga? Pa valjda onima kojima su lige bezvezne. Nemoj misliti da je vaša liga puno bolja od ostalih s ovih prostora. To što je Partizan ove godine otišao na Final Four Eurolige ne znači da vam je liga među boljima u Evropi, odavno je to ona bila, ali zajedno s klubovima iz Hrvatske.

U nas se ta košarka slabo više i prati, postala je 4-5 sport, pa mislim da ljude ne bi puno zaboljelo kad ne bi bilo te lige.

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 16:26
Originalno postovano od strane zkarlov zkarlov piše:

To što je Partizan ove godine otišao na Final Four Eurolige ne znači da vam je liga među boljima u Evropi, odavno je to ona bila, ali zajedno s klubovima iz Hrvatske.

Na početku stvaranja lige i sam sa bio u grupi protivnika ideje, međutim, nakon dve - tri sezone promenio sam mišljenje iz korene a ova i prošla sezona Partizana mi je samo potvrda ispravnosti te promene. Mislite da bi Partizan imao ovakve uspehe u Evropi da je igrao protiv Tamiša, Metalca, OKK Beograda, Proletera, Mega Vizure i imao tri ili četri relativno jake utakmice... ?
Ipak su dueli sa Cibonom, Zadrom, Olimpijom, Budućnošću, Bosnom i naravno Hemofarmom i Zvezdom doprineli našem iskustvu, snazi i jačini koju imamo.

-------------

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 16:39
To je baš ono što sam i htio Packyju objasniti.Clap

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 16:41
Jadranska liga nije samo da treba, nego je neophodna da bi se održao
solidan kvalitet košarke u celom regionu bivše Juge,
u suprotnom mislim da bi nam košaraka bila na veoma niskom nivou.

-------------

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 17:09
Čoveče, 6 godina dominiramo u jadranskoj ligi! Partizan je 4 puta prvak zaredom, (6 puta zaredom finalista) Otkako postoji, 95% ekipa koje su osvojile tu ligu su iz Srbije, jednom Olimpija prve godine, kad nije bilo ni Partizana, ni Zvezde, jednom Zadar (opet bez Partizana), 2 puta su cetriri ekipe iz Srbije isle na fajnal for, tu i tamo provuku se Cibona i Olimpija. Pa i budala bi shvatila da smo najjaci u regionu i da nam takvo takmicenje ne treba. Jos nas ucenjuju za mesta u jadranskoj ligi, da je pravde, Srbija bi u toj jadranskoj trebalo da ima 7 mesta, Hrvatska 3, Bosna i Slovenija po 1 i tačka.

Hrvati ne zele Partizan i Vojvodinu u vaterpolo jadranskoj ligi jer ih se plase, ove godine imaju srece, jer Partizan dere sve redom, ocigledno se ni nece sresti sa hrvatskim klubovima, ali to je vec druga prica.

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 17:17
Doprinos dobroj igri klubova je i Jadranska liga, uostalom što više kvalitetnijih utakmica bolja košaraka!

-------------

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 17:21
Upravo suprotno, zbog usrane Jadranske lige Partizanovi igraci igraju sistem NBA lige, svaka dva dana. Evo vec u sredu derbi sa Zvezdom, pa za dve nedelje fajnal for. Treba potpuno da se proredi sistem takmicenja jadranske lige, neka igra 12 ekipa podeljenih u dve grupe, pa po dve najbolje ekipe neka idu na fajnal for. Ovo je previse naporno!

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 17:28
Dragi, ne shvaćaš poantu. I Dinamo je u Hrvatskoj najjači, jer imaju jedini lovu, ali su zato nitko i ništa u Evropi. Zbog čega? Pa zato jer nemaju pravih utakmica tijekom sezone, jer je liga nekvalitetna. Šta se tiče vaterpola, ne vjerujem da se hrvatski klubovi boje srpskih, razlog je jedini sigurnost na utakmicama. Pokazala je to i ova utakmica kad je navijač Partizana provocirao punu dvoranu. Zamisli što bi bilo na vaterpolo utakmici na kojoj nije moguće napraviti toliko osiguranje.
Imate dobre klubove, ne mogu poreći, ali ne vidim tu 7 klubova, pa jednu Crvenu Zvezdu u NLB ligi dobije jedna poluamaterska Cedevita. Smile

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 17:43
I cibonu je pobedio radnicki, sta pobedio, razbio! A nije ni u tome poenta, poenta je u zgusnutom  rasporedu, u slovenackoj diktaturi tom jadranskom ligom, oni se sve pitaju. Zar nije logicno da posto je Srbija najjaca, postavlja odredjene uslove kako liga treba da izgleda, a ne Slovenija i Hrvatska. Ne znam sta sam sve psovao po spisku toj trojci placenih sudija kojima je bilo dirigovano da cibonu dovedu do pobede. Ko je gledao utakmicu, shvatice, da li su to bile namerne ili ne-namerne greske. Ne treba Srbiji sve to!
Kosarka je mnogo popularniji sport od vaterpola i sigurno ne bi bilo problema sa organizaciom, ali nas Hrvati i Crnogorci ne zele. Oni imaju jaku ligu, potpuno ih razumem. Tako se i mi osecamo u kosarci. Igrajte lepo vi, Slovenci i Crnogorci i kosarku bez nas. Zasto smo vam tu potrebni? Mnogo smo mi naivni!

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 18:01
Ne shvaćam zašto uvijek mislite da su svi protiv vas.Confused
Vidim da si žestok na te stvari pa neću dalje o tome.

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 18:23
He,he, i tako se vrtimo u krug. Naravno da su protiv nas, jer da nisu, Ciboni bi bilo ispod casti da podnese zalbu na ovu odlugu. A ko zna, mozda i poniste utakmicu i stave je dva dana pred fajnal for :)

Objavio: Sentinel
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 19:10

lako je srat s pivom u ljevici, cipsom u desnici i guzicom u debelom naslonjacu...

pametnom dosta

-------------
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE

Objavio: rade.c
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 20:40
URAAAAAA za ŠAMPIONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavio: yolix83
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 21:14
Mislim da Packy griješi glede važnosti NLB Lige. Pa i sam Vujošević kaže da im je ta liga potrebna zbog utakmica i sticanja iskustva...
Utakmicu nisam gledao ali pogledah klip završnice i po meni cibosi su sami sebi krivi. Ulijetati na teren i slaviti a vrijeme još nije isteklo, mislim da to ostavlja utisak neiskusne ekipe a ne šampiona. Jedino onaj jedan igrač pokušao da zatvori šut ali i on prekasno. Što bi rekli, sam pao, sam se ubio.

A danas čitam obavještenje da Kecman ne ide na final four u Pariz. Kaže odlučio je da šuta trice iz Beograda. LOL

Objavio: Bizarre_999
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 21:27
Čestitke!!!

Objavio: rade.c
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2010 u 21:47

A danas čitam obavještenje da Kecman ne ide na final four u Pariz. Kaže odlučio je da šuta trice iz Beograda. LOL
[/QUOTE]po onom od sinoć,mogao bi komotno!!!

Objavio: Bardem
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 00:05
Jao,vrijedi kos,nemoguce...

Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 17:32

lol

Objavio: SuperSerb
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 18:16
Originalno postovano od strane Packy Packy piše:

lol
Good one.LOL

Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 19:26
Jeste LISAC onaj direktor Lige... platiš 500 jevreja pa ti odbijemo žalbu... Btw. ja da imam 500 evrića na bacanje, smislio bih nešto originalnije od žalbe NLB. Recimo, na kladionici, da će Mesi sutra da da autogol...

-------------

Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 20:00
Misliš nešto realnije od prihvatanja žalbe?

-------------

Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 20:07
Jel' zna neko kol'ko koštaju karte za parking za utakmicu Partizan-Zvezda, ja bih malo da gledam kako Kecman ubacuje te trojke...LOL

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 20:16
lud si brate, nema šta LOL

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 20:29
Da su meni uplatili 500 jura, ja bih usvojio... iz principijelnih razloga...

-------------

Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 20:37
Slabi su ti principi, mora da uzmeš bar 1000 da bi prihvatio LOL

-------------

Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 20:50
Ma Partizan bre treba da traži procenat od žalbi od Evrolige i NLB lige, s obzirom kol'ko im posla nabacuju...LOL

Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 20:53
Ne može 1000, taksa je 500! Ajd' zdravo, počinje Bayern.

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk