Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Oskarovka u "TRANSFORMERSIMA 3"

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=32274
Datum ispisa: 11.Lipanj/Jun.2026 u 15:00
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Oskarovka u "TRANSFORMERSIMA 3"
Objavio: AcaNDr
Tema: Oskarovka u "TRANSFORMERSIMA 3"
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2010 u 17:52

Pošto su "Transformersi 2" nedavno osvojili Zlatnu malinu kao najgori film izgleda da je odlučeno da se treći deo pojača jednom dobitnicom Oskara i glumcem koji je nekoliko puta bio nominovan za ovo prestižno priznanje. Reditelj Majkl Bej je postigao dogovor sa Frensis Mekdormand (dobila Oskara 1997. godine za "Fargo") i Džonom Malkovičem, a u ekipi će se naći i Ken Jeong, koji je skrenuo pažnju na sebe u nedavnom hitu "Mamurluk". U sklopu pojačanja Autobota će biti i jedan Ferrari 458 Italia.

"Transformersi 3" će se snimati na lokacijama u Los Anđelesu, Čikagu, Vašingtonu, ali i u Africi, Moskvi i Kini. Probna snimanja počinju za oko mesec dana.

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Odgovori:
Objavio: Buki
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2010 u 17:56
Već sada mogu reći da jedva čekam 3. nastavak, i ne sumnjam da ću biti zadovoljan.
Prva dva dijela su me oduševila. Thumbs Up

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2010 u 18:10
I mene su oduševeli, jeste da ga mnogi pljuju, ali meni su više nego super. Verovatno jer sam odrastao uz njih.

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: MakaAFC
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2010 u 18:21
Prvi vrh, drugi smece veliko i nadam se da ce ovim da ga izvuku malo.

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2010 u 18:59
Meni su i prvi i drugi zakon!! Jeste da su ono tipične borbe protiv zla, ali kad se Optimus počne transformirat, pa oni dijelii se onako provlače, uvlače i vrte, savijaju i rotiraju jednostavno moraš obožavati specijalne efekte... Smile

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2010 u 19:01
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Meni su i prvi i drugi zakon!! Jeste da su ono tipične borbe protiv zla, ali kad se Optimus počne transformirat, pa oni dijelii se onako provlače, uvlače i vrte, savijaju i rotiraju jednostavno moraš obožavati specijalne efekte... Smile

Ali kako je "grmila" ta dvojka kod mene, neprocenjivo LOL

Kakvi su to efekti, to je vrh!

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2010 u 19:05
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Definitivno! Šta god netko rekao da su transformeri sranje, prvo neka proba napravit takvo nešto pa nek se onda javi...

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2010 u 19:12

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Definitivno! Šta god netko rekao da su transformeri sranje, prvo neka proba napravit takvo nešto pa nek se onda javi...

+1

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Sentinel
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2010 u 19:14
transformeri su ne samo sranje, nego tesko sranje. =)

-------------
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2010 u 19:33
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

transformeri su ne samo sranje, nego tesko sranje. =)

Tišina tamo, nemaš pravo glasa LOL

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2010 u 19:44
Zasto li ja dosad nisam pogledao ove filmove???
Mozda sam mislio da su to neki anime-filmove po inicijaciju od crtace, ili mi se to samo tako cini?

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk