Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=31650 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 03:59 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Fikcija i SFObjavio: Ankh1984
Tema: Fikcija i SF
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 23:21
Pošto je veliki izbor dopušteno je višestruko glasanje u slučaju da se nemožete odlučiti... ja svoj glas definitivno dajem za; Andromeda, Stargate sg1, Eureka, Farscape..
Odgovori: Objavio: Carick235
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2010 u 18:38
Glasao sam za Firefly, jedina mana koju je ta serija imala je ta sto je
prekinuta veoma rano a imala je ogroman potencijal! Battlestar
Galactica i Eureka su mi druge po redu omiljene, a najgora serija od
svih ovde ponudjenih je Charmed (Cari), jer je to toliko neopisivo
glupa serija! Vidim da Stargate SG-1 ima najvise glasova, a posto sam je odgledao i nisam se bas odusevio, u pocetku je bilo zanimljivo ali posle kad sam video da se sto puta ponavljaju neke iste stvari serija je potpuno izgubila smisao, isti slucaj i sa Stargate Atlantis, kao oni crtani gde glavni likovi uvek pobedjuju na kraju epizode, a sa Stargate Universe ce izgleda biti drugacije i to mi se u ovih nekoliko epizoda koje su prikazane veoma svidja. Toliko od mene!
Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2010 u 03:20
Iako ne gledam nijednu od tih serija... Ma ajde... ...gledljiva mi je Supernatural...
------------- "Ona lepa, a ja mlad"
Objavio: dragandza
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2010 u 22:02
Terminator TSCC je po meni najbolja od svih ponudjenih. Mada je i Firefly odmah tu za njim. Steta sto su obe ukinute. Mora da neko prokletstvo prati Summer Glau.
Objavio: Movie Master
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2010 u 00:02
Za ljubitelje SF žanra glasanje nije potrebno, sve serije su dobre, neke manje, nek više. Šteta je samo što ih ima tako malo. Udaviše me krimi serije kojih ima na tone, samo ih štancaju. Da nije Monk-a i pomalo Castle-a koji daju i dozu zdravog humora, izludeo bih od CSI superheroja koji nose ogromne puce, sami istražuju, sami hapse okorele ubice, e - to je tek američka fantastika!
-------------
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2010 u 10:12
Sarah Connor, a gde je Legend of the Seeker?
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: slobodan0201
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2010 u 22:36