Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=31569 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 13:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Losers (2010)Objavio: Buki
Tema: The Losers (2010)
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2010 u 11:37
Glumci: Zoe Saldana Jeffrey Dean Morgan Chris Evans Idris Elba Jason Patric
Država: USA
Jezik: Engleski
TRAILER:
Evo još jednog filma o skupini plaćenika koji
obavljaju prljavi posao za Ujaka Sama. Njihovo ime je "The Losers".
Radi se o ekranizaciji istoimenoga stripa kuće Vertigo, čiji je autor
Andy Diggle. Originalni strip je nastao još 60-ih godina, pod utjecajem
WWII i pod okriljem kuće DC Comics, te od strane autora Roberta
Kanighera. Od 2004. naovamo preuzela ga je spomenuta podružnica DC
Comicsa, Vertigo i spomenuti Diggle, a radnja je smještena u posve
drugačije okruženje.
Na ovom projektu se počelo raditi još 2007. Godine, a originalno ga je
trebao napisati i režirati popularni glumac koji je postao sasvim
solidan redatelj, Peter Berg ("The Rundown", "Hancock", "The Kingdom"
itd.). Ali iz nepoznatih razloga, na kraju je Berg ostao tek jedan od
potpisnika scenarija, dok je režiju preuzeo nepoznati Sylvain White
("Stomp the Yard"). Uz Berga scenarij još potpisuje i James Vanderbilt.
A ono što još valja spomenuti kad govorimo o ekipi iza kamere, je i to
da su neki od producenata ovog filma i legendarni Joel Silver
("Predator", "Commando", "Die Hard" serijal itd.) te Akiva Goldsman
("Constantine", "Mr. & Mrs. Smith", "I Am Legend" itd.). Glumačku
ekipu sačinjavaju neka zvučna i poznata imena kao što su Zoe Saldana
("Star Trek", "Avatar"), Jeffrey Dean Morgan ("Watcmen"), Chris Evans
("Fantastic Four", "Street Kings"), Idris Elba, Jason Patric ("Speed
2", "Narc"), Columbus Short i još neki. Premijera filma je predviđena za
09. Travanj 2010. godine.
Odgovori: Objavio: xyd
Datum objave: 14.Svibanj/May.2010 u 23:01
razocarao sam se, mislio sam da je ovo mnogo bolji film, na kraju je ispao otprilike sranje u boji...
Objavio: darije
Datum objave: 14.Svibanj/May.2010 u 23:24
A ja sam baš očekivao klasičnu akciju i dobio je, čak i bolju nego što sam očekivao. Tu je očigledan uticaj Guy Ritchiea, samim tim odlična kamera i režija u globalu, radnja kao većina akcionih filmova ali uz minijature pojedinih glumaca koji su me pozitivno iznenadili, mnoštvo ironično-cinično-duhovitih komentara i dijaloga... Sve ovo "izmiksano" sa prelepom Thandie Newton, ups, pardon, sa još lepšom Zoe Saldanom... daje mi sasvim zadovoljavajući akcioni film. Od mene dobija 7 k'o vrata.
-------------
Objavio: icemaher
Datum objave: 14.Svibanj/May.2010 u 23:44
darije piše:
A ja sam baš očekivao klasičnu akciju i dobio je, čak i bolju nego što sam očekivao. Tu je očigledan uticaj Guy Ritchiea, samim tim odlična kamera i režija u globalu, radnja kao većina akcionih filmova ali uz minijature pojedinih glumaca koji su me pozitivno iznenadili, mnoštvo ironično-cinično-duhovitih komentara i dijaloga... Sve ovo "izmiksano" sa prelepom Thandie Newton, ups, pardon, sa još lepšom Zoe Saldanom... daje mi sasvim zadovoljavajući akcioni film. Od mene dobija 7 k'o vrata.
Zasto Thandie Newton? Dok smo gledali film, moj brat kaze evo je ona iz Mission Impossible II, kazem mu NIJE, on opet ona je, i kasnije vidim da je ipak bila Zoe Saldana. Valjda su slicne Sad vidim da sam umesto u temu From paris with love hteo da napisem da me film razocarao, ja ovde sam napisao za ovaj Jbg otvorio sam 2 teme u tabove pa sam promasio temu Moram da se ispravim, solidna akcija, odlicna prica
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: xyd
Datum objave: 15.Svibanj/May.2010 u 18:37
darije piše:
i meni se dopalo kako je reziran film, ali tokom celog filma sam imao utisak da je napravljen samo i samo da bi napravio pare(znam da je to cilj svakog filma ali u ovom je to previse izrazeno), doveli su par dobrih glumaca(mada se najbolje pokazao meni Chris Evans), i da su lepo na kraju dodali 10 minuta i da zavrse film oni su ostavili prostor za nastavak samo zbog toga jer anoreksicna zoe(koja je zbog avatara super-mega-giga zvezda) glumi u tom filmu, ona jeste da je lepa ali je toliko mrsava da se cudim kao moze uopste da podigne bilo sta teze od kasike a kamo li da se bije sa vojnikom od preko 100 kila...
Objavio: Nameless One
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 23:08
Jao filma. Odavno me nije neki film ovako zabavio. Extra, extra, extra. Red akcije, red Zoe Saldane , red Zoe Saldane Šarenilo na sve strane, lagan filmić za ovo ljeto. Odlična postava glumaca. Režiser me je oduševio, moram priznati. Čovjek koji iza sebe ima neka 2-3 smeća je posao sasvim solidno odradio, čak vrlo dobro. Mnogo bolji film od onog Džontrinog njesra i gomile drugih koje sam gledao. Uostalom, šta reći za film kojem je veliki Roger Ebert dao 3/5 Obavezno pogledati I na kraju, šta me je definitivno kupilo kod ovog filma, jedna od mojih omiljenih grupa
------------- What can change the nature of a man?