Polufinale - Titlovi Movie Awards 2009.
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30994
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 16:46 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Polufinale - Titlovi Movie Awards 2009.
Objavio: darije
Tema: Polufinale - Titlovi Movie Awards 2009.
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2010 u 01:55
Logo By Vladika
Ovo je prvi krug glasanja, a nakon njega ćemo u drugom krugu ostaviti deset naslova sa najviše glasova.
Nek glasanje počne!!!!
-------------
|
Odgovori:
Objavio: mad_smile
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 14:53
|
trebao si čekat da izajde i na blurayu sve ovak nismo gledali sve :(
|
Objavio: snajder
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 15:27
|
Transformers: Revenge Of The Fallen
|
Objavio: steve.
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 17:17
Ja glasam za film 2012.Mislim da je extra film.
------------- alien555
|
Objavio: Buki
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 18:05
Naravno, glasao sam za Sherlock Holmes-a.
|
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 21:34
Ja sam za Moon, jedini film sa liste da valja...
-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 22:16
pa mislim da je sad već očito... Neporecivo najbolji... AVATAR... ali makar ne voljeli takvu vrsta filmova, morate reći da je Cameron manga i pol jer ga je je...ki napravio!!!
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 23:25
savicavuja ili napisi za koga si glasao ili ne lupaj smajlija bez veze
Btw, moj glas ide Ice Age 3
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: malagutti1
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2010 u 09:23
Glasam za LAW ABIDING CITIZEN.2009
------------- Malagutti1
|
Objavio: vitacanina
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2010 u 11:28
|
Darije do kada traje prvi krug glasanja?
|
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2010 u 15:21
@ mad_smile & vitacanina: dovoljno dugo da se pogledaju svi ovi filmovi... Nigde ne žurimo.
-------------
|
Objavio: See55ker
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2010 u 16:58
Ja glasam za AVATARA film je odlican! Hvala
|
Objavio: Kayser Soze
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2010 u 17:21
|
hm . .moon hurt locker .. avatar . .
my vote goes to avatar :) ipak
|
Objavio: vitacanina
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2010 u 21:33
ovde ce nesumljivo Avatar pobediti, ali ja uvek dajem glas za ratnu tematku kao npr I.Bastards sa spiska...samo pola filmova jos ne odgledah...:(
usput imam predlog...ako postoji interesovanje clanova mozda mozes da podelis filmove i po kategorijama...tipa ratni, sf, komedije, drame, horor, crtaci :D
------------- http://img229.imageshack.us/i/userbar796124.gif/ -
|
Objavio: kosacica
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 11:17
|
mislim da kod nas ne prolaze naucno-fantasticni filmovi i da avatar nece pobjediti.nemora se nama svidjeti ono sto se svidja amerikancima . glasam za ice age 3
|
Objavio: MIMI25
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 11:58
|
kako mozete da glasate za ovaj glupi avatar
|
Objavio: death embrace
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 13:40
|
Objavio: fargo
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 14:53
sherlock holmes
------------- WALKIRA
|
Objavio: Rundagor
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 17:43
Objavio: prvky
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 18:37
Objavio: Sentinel
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 19:48
kliknite na anketu, postovi se ne racunaju
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Objavio: greensheva
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2010 u 08:43
|
Sta je ovo? Nema (Gamer), a ponudjeni su Avatra (2009) i Sherlock Holmes (2009), mislim jos izasli ni u R5, oni mozda jesu dobri filmovi al jbg nisam hteo da ih skidam u takoso losem kvalitetu...Vazno je da anketa uspjeva, svaka cast ljudi samo napred...
pozZz best heaven warrior2
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2010 u 16:13
greensheva piše:
Sta je ovo? Nema (Gamer), a ponudjeni su Avatra (2009) i Sherlock Holmes (2009), mislim jos izasli ni u R5, oni mozda jesu dobri filmovi al jbg nisam hteo da ih skidam u takoso losem kvalitetu...Vazno je da anketa uspjeva, svaka cast ljudi samo napred...
pozZz best heaven warrior2 | Predlozi za listu(kao prvi krug) u ovu anketu su trajali skoro 2 meseca pa smo prema vase glasove napravili ovu listu od 25 filmova. Avatar i Sherlock Holmes imaju odlicne dvdscr snimke, vec su DVDSCR postale kao R5 snimke, odlicna slika i po nekad i 5.1 zvuk.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: AnGeL_17
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2010 u 11:24
http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt0834001%2F&rct=j&q=underworld+rise+o&ei=qTdxS-qRE5bwngOYvoySCw&usg=AFQjCNEtAAJfNh0yjnIvOSXh15bdWN3k7Q - Underworld: Rise of the Lycans (2009) ma ovoj je nemam sta da vi kazem pozz.. so netrapeni go ocekujem 4 kata ???????
|
Objavio: vhorv
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2010 u 13:41
Istinu govoriš, Icemaher. Sherlock Holmes je odličan, iako još čekam bolju snimku Avatara. BTW, stvarno se isplati pogledati Avatara prvo u kinu, jer je odličan. (nisam gledala 3D, a malo mi je bilo mučno i na 2D zbog hrpe "propadanja i poniranja" u filmu - dobro su me savjetovali). Ovo je, koliko sam shvatila, anketa koju ste napravili po glasanju ljudi koji su gledali filmove u bilo kakvom izdanju.
Baš me zanima koliko će ovo glasanje biti "usklađeno" s oskarima. 
|
Objavio: drstepa
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2010 u 16:03
------------- puno srece svima dragan
|
Objavio: xyd
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2010 u 18:46
|
ako moram da izaberem samo jedan film onda je to Watchmen
------------- http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
|
Objavio: dexonz
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2010 u 01:15
Definitivno
http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt0361748%2F&ei=dYZ8S--1J8KisQb2_sCTBQ&usg=AFQjCNG-3UQajk3p8EEmPk99dffzGIzYqQ&sig2=lKUQB9dkhL753lBu84-Wdg - Inglourious Basterds
------------- “Man has, since the Enlightenment, dealt with things he should have ignored.”
|
Objavio: puckman
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 15:43
Objavio: batika
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 22:15
------------- batika
|
Objavio: Bocca Junior
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 00:23
mislio sam da su na ovom sajtu ljudi koji su pogledali mnogo mnogo filmova a ne nekih stotinak u par zadnjih godina!!!! Avatar je cisti plagijat i nema veze sa filmskom umjetnoscu!!!!!! pogledao sam 99 posto ovih filmova i uglavno su imali samo vrhunske trejlere!!!!!! o svakom bi mogli danima rasprvljati ali ni jedan ne zavredjuje moj puni glas!!!!!! IZ PRINCIPA GLASAM ZA ICE AGE jer sam se makar iskreno nasmijao
------------- bocca junior
|
Objavio: cepter
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 00:47
Objavio: yolix83
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 00:51
|
Dosta od ovih nisam ni gledao. Dosta od ovih me ni ne interesuju. Razmišljao se da dam glas Inglorious Basterds ali glas na kraju ide za Thirst.
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 01:09
Bocca Junior piše:
mislio sam da su na ovom sajtu ljudi koji su pogledali mnogo mnogo filmova a ne nekih stotinak u par zadnjih godina!!!!
|
Pa brate,ima ovde i to ne baš malo ljudi,koji minimum pogledaju jedan film dnevno.Koliko god da imamo obaveza za film će se naći vremena
E sad kako si došao do zaključka,da smo pogledali stotinjak filmova u zadnjih nekoliko godina ?
E što mrzim kad neko prpiča napamet,bez ikakve osnove
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 01:13
Bocca Junior piše:
mislio sam da su na ovom sajtu ljudi koji su pogledali mnogo mnogo filmova a ne nekih stotinak u par zadnjih godina!!!! Avatar je cisti plagijat i nema veze sa filmskom umjetnoscu!!!!!! pogledao sam 99 posto ovih filmova i uglavno su imali samo vrhunske trejlere!!!!!! o svakom bi mogli danima rasprvljati ali ni jedan ne zavredjuje moj puni glas!!!!!! IZ PRINCIPA GLASAM ZA ICE AGE jer sam se makar iskreno nasmijao
|
Ovde forum_topics.asp?FID=56&title=divxtitlovi-proudly-presents - Divx-Titlovi Proudly PresenTs postoje zasebne teme za svaki film.
Svaka kulturna rasprava,koja podrazumeva poštovanje različitih stavova je dobrodošla
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: coolmanno1
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 08:15
Izabrah Avatara mada ima mogo dobrih filmova još ..... istina sve manje i manje u zadnje vrijeme al aj
|
Objavio: ddavid14
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 11:40
Bocca Junior piše:
mislio sam da su na ovom sajtu ljudi koji su pogledali mnogo mnogo filmova a ne nekih stotinak u par zadnjih godina!!!! Avatar je cisti plagijat i nema veze sa filmskom umjetnoscu!!!!!! pogledao sam 99 posto ovih filmova i uglavno su imali samo vrhunske trejlere!!!!!! o svakom bi mogli danima rasprvljati ali ni jedan ne zavredjuje moj puni glas!!!!!! IZ PRINCIPA GLASAM ZA ICE AGE jer sam se makar iskreno nasmijao |
Ajme meni kakvi zaključci...haha..svaka ćest majstore na komentar!  
A ja sam znao da ovdje dolete svakakvi ćudni ljudi,lupe nešto bezveze i odlete,to sam znao da ima takvih i uvjek će ih bit sa svojim čudnim zaključcima!
Neda mi se dalje...
-------------
|
Objavio: Bocca Junior
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2010 u 03:54
ne znam za koji si film glasao ali sve to odusevljenje oko Avatara me strasno nervira.... Mi nismo Amerika niti neki Holivudski sajt za reklamu filmova pa da treba da se odusevljavamo necim vec 100 puta vidjenim!!!! Sta je to u Avataru novo da nekog ko obozava FILM odusevi!!! Na moju zalost ove godine nagrada OSKAR ide ........ ama bas nikome
------------- bocca junior
|
Objavio: yolix83
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2010 u 01:33
Predlažem da se iz solidarnosti i u cilju očuvanja mentalnog zdravlja Bocca Juniora sa sajta kikuju svi ovi što vole Avatara.  Ili barem da im se zabrani glasanje. Nismo mi Amerika 
|
Objavio: vhorv
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2010 u 10:46
|
Kada bi gledali na to kome što ide na živce, daleko bi dogurali. Bocca, poanta nije sviđa li ti se Avatar i ide li ti na živce, nego da izabereš od ponuđenih "svoj" film, koji, BTW, meni ide na živce, ali se ne živciram oko toga. O ukusima se ne raspravlja!
A što se tiče toga da nismo mi Amerika, kako nismo? Pa u svemu ih kopiramo i želimo biti kao oni (ne gledajući da imaju kod kuće sranja kao cijeli svijet zajedno), ali ipak...
|
Objavio: akicar
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 01:32
|
avatar me noje posebno iznenadio obizom da se snimao 10 god,ali uzorni gradjanin je jedan od najboljih filmova ikada?><
|
Objavio: MIKICA1966
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 18:18
Objavio: spico
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2010 u 22:25
Objavio: Carick235
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2010 u 20:00
Ledeno doba 3 je ubedljivo najbolji iz serijala i veoma mi se svideo, ali ipak takvih slicnih filmova ima dosta, odgledao sam sve ove filmove i svi filmovi osim Zombieland, Knowing i 2012 kod mene mogu da prodju kao dobri, od ova tri filma nisam ni ocekivao da ce biti nesto spektakularni ali ipak sam se toliko smorio dok sam ih gledao-klasicna Americka sranja, tako da sam glas dao filmu Moon (Mesec) koji me je odusevio i u kome ce cak i ljudi koji nisu ljubitelji sf-a uzivati, a posto za razliku od ostalih nije imao veliki budzet i veliku prisutnost u medijima najverovatnije ga vecina od vas koji glasaju nije ni odgledala.
A i npr film kao sto je El secreto de sus ojos, koji itekako zasluzuje da bude na ovom glasanju nije ovde jedino zbog toga sto je dvdrip izasao tek nedavno, za kojeg se, kao i za sve ostale ne-Americke filmove, ne bi ni culo da nije bio nominovan za oskara.
|
Objavio: Buki
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 15:36
Mislim da je polako vrijeme za posljednji krug glasanja, odnosno Top 10.
|
Objavio: juve eterno amore
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 12:42
1.Avatar 85 2.Inglorious Basterds 40 3.Sherlock Holmes 36 4.Law Abiding Citizen 18 5.The Hangover 15 6.District 9 14 7.Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurus 13 8.The Hurt Locker 9 -Star Trek 9 -Moon 9
10.Transformers: Revenge Of The Fallen 8 11.Orphan 7 -Angels and Demons 7 14.Watchmen 6 15.Knowing 5 .........................................................................
------------- FORZA LA JUVE ALE ALE!!!!!!!! DRUGHI BIANCONERI.
INTER MERDA!!!!!!!
|
Objavio: vladimirovski
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 16:58
------------- Vladimirovski
|
Objavio: snjegi
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2010 u 02:42
El secreto de sus ojos
Bar je dobio oskara kad već nije ušao u ovu anketu
|
Objavio: chilivili
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2010 u 10:28
Prosto ne mogu da verujem da u Avataru niste primetili klasicno americko proseravanje!!!! Efekti i epska prica su fantasticni.....ali ameri i njihovo unistavanje pa spasavanje sveta.... katastrofa....
|
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2010 u 11:21
|
A koji film iz hollywooda nema takvu priču gdje oni su pred uništenjem i onda se spase u zadnji tren? Svi filmovi su tipa broba dobra i zla, ali nije priča ta koja sačinjava čitav film, već je to spoj priče, glume, efekata, i malih sitnica zajedno kombiniranih. Avatar možda ima priču o američkom prerseravanju ali ju je cameron dobro upakovao i prezentirao. Zato i je zaradio tolike silne pare.
-------------
|
Objavio: mikicamix
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2010 u 13:27
Objavio: rade.c
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 20:31
chilivili piše:
Prosto ne mogu da verujem da u Avataru niste primetili klasicno americko proseravanje!!!! Efekti i epska prica su fantasticni.....ali ameri i njihovo unistavanje pa spasavanje sveta.... katastrofa....
| Pa ljudi,nemojte nametati svoje mišljenje i drugima.Ja lično nisam glasao za Avatar,ali nije to razlog da ubjeđujem i pljujem po većini na ovom forumu.Gledao sam ga i uopšte nije loš,ja u filmu gledam priču,i mislim da je priča u Avataru dobra.Ali je to samo moje mišljenje,ne mora značiti da svi moraju misliti tako ili nemaju pojma.Ipak moramo uvažiti i tuđe ukuse.
|
Objavio: chilivili
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2010 u 09:11
Sorry za sve forumase,verovatno sam preterala....
|
Objavio: valeyr
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2010 u 22:57
nisu losi filmovi ali stavite anketu za 2010 tu ima bas dobri filmovi
|
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2010 u 22:59
valeyr piše:
nisu losi filmovi ali stavite anketu za 2010 tu ima bas dobri filmovi
|
Pa praktički smo tek zašli u 2010. Na kraju godine ćemo. Ima još puno vremena i puno dobrih filmova.
-------------
|
Objavio: AlexanderTheGreat
Datum objave: 13.Travanj/Apr.2010 u 05:37
|
ajde sledniot krug 2 meseci veke e ovaj krug i treba da se napraj edna vakva anketa za filmovi na decenijata to ke bidi interesno
|
Objavio: Poosh
Datum objave: 14.Travanj/Apr.2010 u 10:39
Tesko je odluciti za "naj-film" , u sustini svi su dobri, da je uzi izbor bilo bi mnogo lakse, ali evo: Sherlock Holmes (2009) dobija moj glas.
|
Objavio: rade.c
Datum objave: 14.Travanj/Apr.2010 u 20:21
sherlock holmes 
|
Objavio: masters82
Datum objave: 14.Travanj/Apr.2010 u 22:32
Objavio: bjevta
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2010 u 08:37
S ponuđene liste, a od onih filmova koje sam gledao (većinu jesam), Moon je prava stvar. Preporučujem svim ljubiteljima SF-a. Film JESTE pravi SF a ne neka epska fantastika poput Avatar-a ili Star Wars serijala. Avatar je spektakl, vredi ga odgledati ali, nije "the real thing".
------------- have a nice day!
|
Objavio: bjevta
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2010 u 08:44
predložio bih da sledeće godine glasamo za naj film po žanrovima pa da onda biramo najboljeg od najboljih između pobednika po žanrovima.
------------- have a nice day!
|
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2010 u 09:58
Kul, kul, ali imaš pod opcijama posta mogućnost uredi poruku koju koristiš kad je tvoj post zadnji i nema drugog. Onda urediš svoj zadnji post da ne bude ovakvih duplih...Da znaš za ubuduće... 
-------------
|
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 20:22
Deset najboljih filmova smo izglasali pa je red da proglasimo i najbolji film u 2009.
http://forum.titlovi.com/t33135_n1&RN=1.html - http://forum.titlovi.com/t33135_n1&RN=1.html
-------------
|
|