Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Inception (2010)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30292
Datum ispisa: 21.Srpanj/Jul.2026 u 20:33
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Inception (2010)
Objavio: Titivillus
Tema: Inception (2010)
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2009 u 22:44
Inception

http://www.imdb.com/title/tt1375666/ - IMDb

http://inceptionmovie.warnerbros.com/ - Official site

Release Date: 16 July 2010
Genre: SF/Thrilller

Director: Christopher Nolan
Writer: Christopher Nolan

Cast: Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Marion Cotillard, Ellen
Page, Tom Hardy, Joseph Gordon Levitt, Michael Caine, Cillian Murphy

Pojavile su se nove informacije (poster, novi trailer) o filmu koji bi mogao obilježiti 2010. godinu, a procurili su i detalji o zapletu iako je plan Christophera Nolana (čovjek mrzi internet) bio da se do premijere sve drži u najvećoj tajnosti.

Uglavnom, u bliskoj budućnosti postoji tehnologija koja omogućava ulazak u tuđe misli i snove. DiCaprio je Cobb, šef ekipe koja pomoću te tehnologije ulazi u tuđe glave i krade informacije, a Ken Watanabe je negativac koji ga ucjenjuje.

Ako vas zanima više evo linkovi (PAŽNJA - MOGUĆI SPOILERI):
http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=14820 - http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=14820
http://incontention.com/?p=12388 - http://incontention.com/?p=12388

Odgovori:
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2010 u 16:16
Čini mi se kao zanimljiva priča... A i ekipa koja radi nije baš bezvezna...

Btw, ovaj drugi trailer je uklonjen...  Thumbs Down

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Objavio: icemaher
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2010 u 16:36
Sad su ubaceni novi linkoviWink

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:00
Hm... opet mi izbaci embeding disabled by request watch on youtube, ali kad kliknem na link ne otvara mi.... probao sam i u mozilli i chromeu... 

-------------

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:06
jbg, author ga zaštitio, da ne može da se šeruje, samo na Yt

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:08
Razumijem to da embedanje nije dopušteno, ali zašto mi neće slijedit link do yt da tamo pogledam...???

-------------

Objavio: icemaher
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:12
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Razumijem to da embedanje nije dopušteno, ali zašto mi neće slijedit link do yt da tamo pogledam...???
e to forum zezaLOL

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:15
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

e to forum zezaLOL

LOL ok, nije bed, odgledao sam već na YT, ali mislio sam da je neki problem s mojim browserom...

-------------

Objavio: Titivillus
Datum objave: 14.Svibanj/May.2010 u 12:17
Stigla još dva postera i trailer.

Ovaj film izgleda sve bolje i bolje.

Nadam se da neće razočarati.

Datum objave: 14.Svibanj/May.2010 u 12:45
Pre......... nemam riječi... Mislim da će mi ovo biti najomiljeniji film, a kad mi to trailer kaže onda stvarno... 

-------------

Objavio: luka0037
Datum objave: 14.Svibanj/May.2010 u 14:29
dobro je nije 3D

-------------

Datum objave: 14.Svibanj/May.2010 u 14:31
Da, barem netko pametan u tom Hollywoodu... LOL

-------------

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2010 u 14:53
Sad vidjeh film traje 144 minute... Pa ubit ću se dok ovo prevedem... A još dok ljudovi budu tražili!! LOL

-------------

Objavio: ghostwheel
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2010 u 15:03
Eno, neko juče tražio prevod ovog filma. Smile

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2010 u 15:10
Ma jutros... Vidio sam... A bit će kad bude... LOL

-------------

Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2010 u 23:26
Mene je film oduševio. Očekivao sam mnogo od njega a dobio još toliko.
Možda i pretjerujem ali tako se sad osjećam.
Jednostavno čitava ideja filma je fenomenalna. I Nolan ju je odlično ubacio u moj um... Wink

P.S. Iako jeste dosta kompliciran film, nije ga toliko problem pratiti. Na kraju se mogu povezati svi detalji ako se pratilo film. Big smile

-------------

Objavio: bagzi94
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 10:19
Da je da bar ima Spanski audio pa da me bog vidi.... ovako moram da cekam nebojsu LOL
Neka, neka... znam da ce on to cas da iskuca...Tongue

Edit: Zaboravio sam da kazem da citam po forumima..
I nema osobe koja nije rekla da ovaj film nije savrsen Wink

-------------
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.

Objavio: outside
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 10:29
ulizica

Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 11:07
Originalno postovano od strane outside outside piše:

ulizica

LOL LOL LOL LOL

-------------

Objavio: Mandarinan
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 11:58

ulizica

+1

-------------
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin

Objavio: chlink
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 12:34
Spustio sam

Inception Cam XviD-FLAWL3SS
Inception.2010.CAM.XviD-TA

Ali nijedna ne zadovoljava ni minimalne uslove da bi ovako (nadam se) dobar film pogledao

-------------
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]

Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 12:36
Nikako...
TA fali minutaža, a FLAWL3SSov je čitav, no ništa naspram kina. Ako možeš idi to pogledja u kinu. Ili sačekaj barem dvdrip, ako ništa durgo. Wink

-------------

Objavio: chlink
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 12:38
Ma kod nas u kino dolaze samo neka sr.nja. Cekacu bolje snimak. Thumbs Up

-------------
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]

Objavio: Nameless One
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 14:54
Pogledao sinoć u kinu i mogu samo reći, Nolan svaka ti čast Clap Konačno se vratio nakon precijenjenog Dark Knighta, kojeg svi nešto forsiraju, a da nema Jokera tj. fenomenalnog Heath Ledgera bio bi jedan prosječan film. Da se ja vratim na ovaj film. Čovjek je jednu odličnu ideju upakovao u fenomenalan film. 2 sata i 15 minuta sam bio zakucan za sjedište. Glumačka postava odlična Clap Leova uloga malo vuče na Shutter Island (da ne spoilerišem, oni koji su gledali skontat će). Ne razumijem ljude po internetu koji govore da se film mora pogledati više puta da se skonta Confused Sve je jasno iz prvog gledanja. Naravno, Nolan ostavlja nama da malo razmislimo o svemu i da se zapitamo je li to to. Preporuka za pogledati i definitivno ili idite u kino pogledati ili čekajte DVD/BluRay snimak pa da pogledate. Ne isplati se gledati CAM/TS snimak Wink

-------------
What can change the nature of a man?

Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2010 u 16:09
Sa svime se slažem, Bezimeni. Thumbs Up

-------------

Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2010 u 11:32
Ovde mozete slusati muziku iz trailera...
Nadam se da ne krsim pravila foruma LOL

http://music.zackhemsey.com/track/mind-heist - http://music.zackhemsey.com/track/mind-heist

-------------

Objavio: Buki
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2010 u 17:24
Izgleda odlično film, jedva čekam da izađe barem DVDRip pa ga gledam svakako. Thumbs Up

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2010 u 19:30
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Izgleda odlično film, jedva čekam da izađe barem DVDRip pa ga gledam svakako. Thumbs Up

+1

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2010 u 23:39
Odgledao sam.... I nisu bitni efekti, koliko je bitna prica....
Ali kao i mnogi shvatio sam film, ali opet sam zbunjen oko njegove zene Confused

Nego da kazem utiske...

Odusevljen sam filmom, avatar ce otici pa pa
A Leonardo je odlicno odglumio Smile

-------------

Objavio: asvalttina
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2010 u 21:53
pogledala sam film i meni se isto full svidio samo mi ima nekih nelogicnosti:
zadnja scena nam kaze kak je cijeli film san. zasto se onda tamo u wc-u kad leonardo zavrti vrtuljak on ne vrti?
zatim on govori kak su oni ostarili zajedno a kad leze na tracnicama da se ubiju i prekinu san oni su mladi. takodjer ako je sve san (zadnja scena) znaci da se zena skokom s prozora probudila a ne umrla. zasto onda koji k ona njega nije probudila? Confused

-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."

Datum objave: 09.Rujan/Sep.2010 u 22:13
Hmm, ja sam taj kraj malo drugačije shvatio, kao nedorečen, zapravo da je ostavio nama da razmislimo je li san ili će zvrk pasti...
A što se tiče starenja, to je možda propust, tj. zeznuo se čovjek, ali ako je san zar ne može biti da su ostarjeli ali da se nisu promjenili.. Mislim u snovima je sve moguće...

-------------

Datum objave: 09.Rujan/Sep.2010 u 22:28
Ne slazem se s tobom za kraj jer se u sceni u wc-u uopce zvrk ne zavrti, valda znas na koju scenu mislim.
E ali u filmu kad on njoj govori da su ostarjeli skupa ima scena gdje se njih dvoje drze za ruke i vidi se da su stari.

-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."

Datum objave: 09.Rujan/Sep.2010 u 22:31
Znam na koju scenu misliš, nakon što je s malom bio u svojoj podsvijesti, pa kad se umivao i onda watanabe došao...
E da, sjećam se te scene, ali onda je to valjda kicks s njihove strane...

-------------

Datum objave: 09.Rujan/Sep.2010 u 22:41
hehe da, ja ne pamtim imena. i sad sam se sjetila sto jos. znaci, kao postoje 3 razine i 4. je limb, nema dalje. ako pretpostavimo da je cijeli film san ispadne kao da su otisli dalje jer on je ispocetka bio sa zenom u limbu i probudili su se iz limba ali znaci i dalje su u snu, mozda prva, druga, treca razina..manje-vise nebitno no uglavnom u snu su i min su u prvoj razini i onda jednostavna matematika - watanabe, cura i leo zavrse u min 5.razini. Mislim ovo je sve na pretpostavci da je sve san, no ako nije zasto je onda koji vrag stavio zadnju scenu da se vrtuljak vrti? da razbijamo glavu? Disapprove

-------------

Datum objave: 09.Rujan/Sep.2010 u 22:47
Pa da, da razbijamo glavu... Meni se baš zbog toga i sviđa kraj filma, jer ja volim takve filmove kad me ostavi u malom neznanju i potiče da si sam stvaram kraj, ako kužiš što hoću reći.
Ostavi ti da sam stvoriš svoju priču, a što se tiče razina, nije istina da je limb zadnja, to je razina na koju odeš kad umreš u snu a da se ne možeš probuditi, ili kao njih dvoje kada predugo i previše obitavaju u snovima da više ne znaju što je stvarnost pa se izgube i završe u limbu...

-------------

Datum objave: 09.Rujan/Sep.2010 u 22:54
Kuzim te i ja volim to ali volim da mi se sve u prici kako ju ja vidim poslozi, zato i pitam vas. Da, u pravu si, nigdje ne kazu da nema vise razina vec oni ulaze u limb jer je watanabe umro. Thumbs Up

-------------

Datum objave: 09.Rujan/Sep.2010 u 23:47
S obzirom na kompleksnost priče, tj. sve te razine i taj limb i njihove prošlosti, mislim da je nolan odradio fenomenalan posao slaganja tih dijelova. Naravno, dogodile su se greške kao ona sa straenjem, ali u globalu odlično je zaokružio priču. Barem što se mene tiče...

-------------

Objavio: Nameless One
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2010 u 00:12
Ja bih prije rekao da nije pogriješio sa starenjem već je to namjerno ostavio tako. U očima jedno drugog oni će sebe uvijek vidjeti kao mlade iako su ostarili, ali u stvarnosti oni nisu ni ostarili u stvarnosti već u limbu. U stvarnosti je to tek nekoliko sati.

-------------
What can change the nature of a man?

Datum objave: 10.Rujan/Sep.2010 u 00:27
ni ne govorim o stvarnosti. nego kao sto velis ostarili su u limbu i u limbu lijezu na tracnice da ih pregazi vlak i da se probude ali mladi, a ne stari?

-------------

Datum objave: 10.Rujan/Sep.2010 u 12:15
...meni nije najjasnije ovo sa Inception. Film je toliko jednostavan za kapiranje da to bode oči, sve je nacrtano i servirano na izvol'te, spremno za konzumaciju. Radnja koja se odvija u više paralelenih "svetova" je toliko linearna i laka za praćenje da gledaocima ostaje vrlo malo intirige, vrlo malo zaključaka za izvesti. Sam Nolanov postupak gde on prilazi filmu kao da snima nešto izuzetno ozbiljno čini da u prvi mah poverujemo da je to nešto kompleksno, višeslojno. Dok je takav postupak uštrojio Betmena, u Inception to ne smeta i film se prati bez naprezanja. Izuzev Mementa koji je zbog osobenog pripovedačkog postupka tražio maksimalnu pažnju gledalaca, ostali Nolanovi filmovi su prilično pitki.
Od letnjih blockbustera koje sam pogledao, Inception mi se najviše dopao, ali mu ne bih prišivao osobine koje stvarno ne vidim. Film je izuzetno pretenciozan, kao da gledamo rimejk Matriksa...

Datum objave: 10.Rujan/Sep.2010 u 13:52
ajd onda pliz ako ti nije tlaka procitaj moj prvi post i prosvjetli me. izgleda da mi zakrzljala logika :)

E i da, nije stvar u pracenju filma vec u nelogicnostima.

-------------

Datum objave: 10.Rujan/Sep.2010 u 15:33
...pa jasno je da film ima otvoren kraj, ne znamo da li zvrk pada ili nastavlja da se vrti...

Objavio: Troglodit
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2010 u 08:28
**neki kriticari su ocenili inception kao derivat matrixa, e pljujem na njih, zasto?
zato sto je ovaj inception jedno bedno ostvarenje koje nemoze da se meri sa sf zanrom jer nije sf vec cista izdrkotina tipa zelim da napravim glavolomku neiskusnoj publici time sto cu im zapetljati radnju sa viseslojnim stanjima svesti, a da stvar bude jos gora ni to nije uspeo jer je film prepun propusta.
pominje se cigra iliti totem koji je indikator svakog "sanjara" za proveru da li je dati san njegova projekcija ili je kojim slucajem manipulisan i uvucen u neci tudji san radi izvlacenja informacija, u ovom slucaju wannabe ili kako se vec zove onaj kinez pokusava da skonta da li je njegov projekat isplativ i da li je moguce izvrsiti usadjivanje ideja gde iz toga sledi da iz one scene kada dikaprio odlazi u wc i nemoze da zavrti cigru u momentu kada ulazi wannabi sto upucuje da je dikaprio zrtva wannabijeve provere i stoga je uvucen u neciji tudj san u kojem je moguce izvuci iz njega informaciju da li inception ima realne sanse za wannabijev slucaj, da li je to samo puka slucajnost ili wannabi sumlja na dicaprijevu pronicljivost i ne zeli da ga ostavi ni na momenat?
dalje... limbo je kroz citav film okarakteriziran kao izuzetno rizican poduhvat koji razara poimanje svesnog iliti realnosti, e pa kako se onda moze objasniti 50 godina provedenih u limbu sa dicaprijevom voljenom koji u dogovoru napustaju limbo uz pomoc samoubistva?
gde je tu logika? 50 godina limba i napustas ga kao vegetativni retard dok je naglaseno da je 10 minuta te zajebancije i jurnjave po limbu fatalan.
i na kraju jebeni kick koji mora biti uskladjen u 3 podsloja sna a vec u prvom sloju je postignut dogovor da se udarom kombija od ivicnjak zavrsava operacija, glazba upozorava na predstojeci kick/budjenje a tvrdoglavi dicaprio iz ko zna vise kog sloja odlucuje da se operacija nastavi...
zar prvi sloj moze da se menja iz treceg sloja i na koji nacin je postignut dogovor da se operacija nastavlja ako vozac kamiona nema nikakvih interakcija sa kapriom a koliko me secanje sluzi kick je definitivan, odigrava se u avionu i kada se on desi sve se prekida.
dakle ko koga ovde jebe sa glavolomkama? niko!
nema glavolomki samo gomila protivrecnosti koje po meni su bedan pokusaj da zbuni publiku i napravi hype po teatrima.
a i da se pohvalim jer sam stekao ovde etiketu momka koji sve zna i kurci se do zla boga i pritom ide svima na ku**c ali sta to ima veze kad mene moj kampfar obozava i zudi za autogramom:) dakle film u 40 minutu sam provalio da je cela prica smestena u snu vec sprzenog dikaprija koji vise nema blage veze sta je san a sta java, a to jasno pokazuju kadrovi koji se smenjuju u stilu sna, previse rupa previse nedorecenog, bas kao pravi san koji negira praznine izmedju desavanja vec sve deluje skladno usled nemogucnosti memorisanja sekvenci u stilu sta je bilo sta se desava ma nema veze onog sto se ne secam ni ne postoji, zar ne?

e sad antiklimaks i jako podmukao potez reditelja.
sve sto se desava u filmu je iskljucivo dikaprijeva sprzenost usled dugogodisnjeg odsustva realnosti, dakle sve se vrti oko njegove podsvesti ispoljene kroz njegov san, svi likiovi su njegove projekcije, paranoja (ni totem vise nije funkcionalan kada je dikaprio pod pritiskom dakle ruse se osnovna utvrdjena pravila lovaca na snove), griznja savest, zelja da se vrati kuci koja mozda upucuje na zelju da se izbavi iz limba, tako da je nelogicno bilo sta zakljuciti zdravorazumskim merilima posmatraca, to je sve samo san, a koliko je san daleko od realnosti toliko je i rasprava o filmu u kom glavni akter svo vreme sanja nemoguce deducirati tako da po meni nema smisla ni pokusavati naci neki srednji dogovor sta se sve tu zbilo!**

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2010 u 10:17
...ne postoji scena u filmu koja nedvosmisleno govori da je sve što se dogodi jedan veliki san glavnog junaka...

Objavio: Troglodit
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2010 u 10:34
Originalno postovano od strane ghostwheel ghostwheel piše:

...ne postoji scena u filmu koja nedvosmisleno govori da je sve što se dogodi jedan veliki san glavnog junaka...

zar ne mislis da nedvosmisleno matori starac u kabini za budjenje u podrumu dizajnera sedativa provokativno postavlja pitanje, neznam sad od reci do reci ali u stilu gospodine kob zar vam nije ova procedura vec poznata, ko ste vi da odlucujete sta je java a sta san?

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2010 u 12:47
...pa kako iz ovoga zaključuješ da je san?
Ta je scena postavljena kao čista dilema.

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2010 u 12:51
ghost, ajde ako ti nije problem zatamnit te neke dijelove gdje otkrivaš što se događa u filmu. Neki možda nisu gledali film. Wink
Zverko, možda i jeste to sve njegov san, ali ne možeš ne priznati da koncept čitavog filma nije odlično napravljen i da tim presjecanjem nije postigao da film bude dobar, da bude napet i privlačan publici. To, što se tebi možda ne sviđa što Nolan želi zadivit malomnu publiku i dobiti što više para to je nešto drugo. Wink

-------------

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2010 u 13:12
...izvinjavam se...

Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2010 u 20:14
Vidjet ćemo večeras kakav će biti LOL

bukica, ja i kinčeko vedder

-------------
"Ona lepa, a ja mlad"

Datum objave: 10.Listopad/Oct.2010 u 20:21
Da da vidjet ćemo, ugl. sve je to lijepo, samo da film ne počinje tek u 22.00, a i sami znamo koliko traje, a budim se u 6 za posao, joj poludit ću s ovom malom, ali izdržat ćemo. LOL inlove

Znam, kukam, neću više, i dosta spama. bebinjo4 LOL

Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 13:36
Jao koliko spojlera u temi... Sve vas treba

Prije nego kaj smo otišli u kino - zavirili smo na IMDb da vidimo ocjenu...
kad ono 9.1???

Bila sam malo skeptična, trailer sam bila pogledala, ali opet rijetko koji noviji film
uđe u top 10 na IMDb, a ovaj se ugurao praktički na 2. mjesto?

Film je prebrutalan, ideja je fantastična, radnja, scenarij, glumci, ma jao
već dugo nisam imala niti jednu zamjerku nekom filmu...

Nolan care...

Ma ovaj film je bolji od sexa....

-------------
"Ona lepa, a ja mlad"

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 13:57
Film je odličan, draga je sve rekla. Thumbs Up

Ocjena 9(10).

btw. iako je film odličan, moram priznati da nisam baš oduševljen Cinestarom (ovo mi je bio prvi put), bolje mi je ipak doma gledati film nego u kinu, zvuk i slika prosječni, očekivao sam više.

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:31
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

btw. iako je film odličan, moram priznati da nisam baš oduševljen Cinestarom (ovo mi je bio prvi put), bolje mi je ipak doma gledati film nego u kinu, zvuk i slika prosječni, očekivao sam više.

slažem se, i meni je skroz prosječno,bolje je gledati doma, pogotovo ako imaš neki veći tv.....i prijevod im nije baš sjajan, ima ovdje puno boljih prevoditelja....

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:34
onda niste gledali film u pravom bioskopu, ako vam je to bolji filing. Prevod manje/vise.  Jeste bolji kvalitet gledati neki HD filma na minimum 42 ince, i sedite na 2,5 metara od tv-a, ali bioskop i ozvucenje je mnogo bolje....

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:35
Ma šta pričate? Shocked

Meni je u kinu uvijek zakon gledati. Koliko god da velik TV.
Kino nije samo zbog velikog ekrana, nego je to doživljaj.

-------------

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:38
Moguće, možda nisam gledao dobre filmove u kinu....Ali ovo što kaže Acan, tv od 42 inča, hd..i neki 5.1 zvučnici, pa ne može bolje od toga...LOL

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:41
Ne znam, ja sam uvijek više volio kino... I kad odem u ZG kod sestrične uvijek bude neki film koji oboje volimo i idemo gledat i uvijek mi je prefenomenalno... :)

-------------

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:43
U mom gradu imamo jedan pišljivi bioskop.
Siguran sam da emituju običan DVDRip.

Film sam odgledao na Cam, ali pošto mi neke stvari nisu bile jasne,
čekam decembar da gledam sa bratom 1020p (ako izađe), ako ne, onda 720p

-------------

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:48

Ne znam, ja sam uvijek više volio kino... I kad odem u ZG kod sestrične uvijek bude neki film koji oboje volimo i idemo gledat i uvijek mi je prefenomenalno... :)

Pa je ovako za atmosferu i te stvari...ali ja mislim da više doživiš film kad gledaš doma,više si skoncetriran na njega, i lakše ti ga je pratiti, bar ja mislim...

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:50

Moguće, možda nisam gledao dobre filmove u kinu....Ali ovo što kaže Acan, tv od 42 inča, hd..i neki 5.1 zvučnici, pa ne može bolje od toga...LOL

ma ne bre, ne kazem da nisi gledao DOBAR film, nego da si gledao dobar film, ali ne bas u nekom kvalitetnom bioskopu LOL

nas dvojica smo postali kao Darije i JA, nema sanse da se slozimo u bilo cemu LOL

Ja nikako da ga pogledam, kad me uvek ispale sa RE i onda odustanem od gledanja, bilo cega.

Ako nista, cekacu kvalitetan HD i uzivati u filharmoniji visokotehnolosko(ili kako vec se pise LOL) naprednih stvari LOL

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: bojanadj
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:53

Nešice,nama, deci iz provincije, je uvek doživljaj ići u bioskop. Ova gradska buržoazija ne ceni ono što ima LOLLOLLOL

p.s. da, spamujem temu, ali nameravam da pogledam film...ako se računa LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:54
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

ma ne bre, ne kazem da nisi gledao DOBAR film, nego da si gledao dobar film, ali ne bas u nekom kvalitetnom bioskopu LOL

nas dvojica smo postali kao Darije i JA, nema sanse da se slozimo u bilo cemu LOL

Pa cinestar je kino sa 5 zvijezdica,ne može bolje od togaLOL

Čini se da je tako, nema šanse da se složimo oko bilo čega, sjećaš se mog početka,kad sam tek došao na forum,i kad sam dao 2 onom hororu dead end, i onda se nismo složili, odmah se vidjelo da ću nasljediti darija po tomeLOLLOLLOLLOL

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:55
Istina. Ali ja sam oduvijek se veselio svemu, i malenim sitnicama. A kamoli ne nečemu kao što je cinestar koji mi nije pristupačan kao nekima.
Zato sam ja kao malo dijete kad odem tamo.
Bio sam takav i kad sma ovdje u Osijeku gledao Inception. Ono, doživljaj je fenomenalan.

I ovaj Vanjski upadne! LOL

-------------

Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 14:59
Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

Malo ti je 1020p, ja bih gledao na 1080p LOL

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 15:03
Originalno postovano od strane HeadBurn3r. HeadBurn3r. piše:

Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

Malo ti je 1020p, ja bih gledao na 1080p LOL

LOL LOL LOL

-------------

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 15:04

Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Pa cinestar je kino sa 5 zvijezdica,ne može bolje od togaLOL

Čini se da je tako, nema šanse da se složimo oko bilo čega, sjećaš se mog početka,kad sam tek došao na forum,i kad sam dao 2 onom hororu dead end, i onda se nismo složili, odmah se vidjelo da ću nasljediti darija po tomeLOLLOLLOLLOL

jeste cinestar (hteo sam reci hotel LOL) bioskop sa 5 zvezdica, ali verovatno ima vise bioskopskih sala i nisu sve tog kvaliteta. Kod nas u tuckwood ima samo jedna 3D sala, Kolosej, Roda, Dom Sindikata, nemam pojma koliko imaju......, a posto se taj film vrti vec neko vreme, ne verujem da ce ga staviti u prvu i najbolju salu, nego u losiju..... Te nove filmove treba gldati tu oko premijere, jer tad idu u najboljim salama. Iskreno, ja nemam zelju sad taj film gledati u bioksopu, jer ima novij filmova, a njega cu gledati u HD. Znam da je film super i mnogo ocekujem od njega.

p.s. kako si mogao dati dead endu-u 2, ono, nemam reci LOL

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 15:22
...ali Inception, čini mi se, nije sniman u 3D...
ili grešim.

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 15:23
Nije sniman. Prikazivan je u Americi u IMAX kinima, ali u 2D.

-------------

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 15:25
Originalno postovano od strane ghostwheel ghostwheel piše:

...ali Inception, čini mi se, nije sniman u 3D...
ili grešim.

nije snimljen, samo sam dao primer, a tek zamisli kako izgleda u IMAX, auuuuuuf

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 15:25

-------------

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2010 u 16:21
Ma gledao sam ga u najboljem mogućem kinu, ali ne sviđa mi se niti zvuk niti slika, preveliko platno, jačina zvuka preglasna u pojedinim trenucima, titlovi prosječni, vjerovali ili ne kasne u pojedinim trenucima par sekundi. Confused

U svakom slučaju, doma na Full HD televizoru je puno bolje, da ne pričam o tome da doma cigaru ili štagod zapalim kad hoću, toga u kinu nema. LOL

P.S. Film nije bio u glavnoj sali, možda bi bilo drugačije, ali mislim da ne.

Daleko od toga da sam razočaran kinom, ali nisam ni oduševljen, ako doma imaš pravi tv, onda definitivno biram doma. Thumbs Up

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2010 u 12:22
Izašao DVDrip na moje veliko čudo tako da će danas biti sync i prerada...

-------------

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2010 u 12:39

Izašao DVDrip na moje veliko čudo tako da će danas biti sync i prerada...

wooow...već izašao....večeras ga gledamSmile

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2010 u 12:51
Da, svugdje je pisalo tako sredinom 11, kraj 11, kad ono arrow bili vrijedni... LOL

-------------

Objavio: filips88
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2010 u 12:59
Na kom sajtu ima dvrip?Ja gledao na torrentu i  mU ali nema dobrog snimka!

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2010 u 13:06
Na svakom boljem torentu ima..

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2010 u 13:15
...na svakom privatnom trackeru od pre sat vremena...

Objavio: filips88
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2010 u 17:27
Hvala na informaciji.Evo upravo sam pronasao i skidam ga.

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 00:59
Uh, ja ne znam šta da kažem. Ostala sam bez teksta. Film je fantastičan. Svaki aspekt. Pitam se da li samo Kaprio u poslednje vreme dobija dobre scenarije ili ih on jedini zna izabrati LOL
U svakom slučaju, film je preeedobar.
postovanje idejnom tvorcu, scenaristima. Oduševili su me nivoi i nivoi i nivoi filma.

A sad, spojleri, sa velikom molbom da ko nije gledao ne čitaWink
koliko vam je trebalo da provalite ko je onaj starac sa početka filma? Ja sam ovaj put jako kasnilaEmbarrassed i skontala tek u momentu kad je "umro" na 2 nivou, aka 3 "scenografiji"Embarrassed. No, to mi još više podiže ocenu filma, jer me film toliko "nosio i vodio" da nisam ni razmišljala o početku i o tome sve do tog momenta Clap
A da li ste skontali da je san kad je pričao prvi put sa studentkinjom?
Što se tiče samog kraja, kad je pričao sa carinikom snajka i ja komantarišemo
ja "najgore je što je i ovo verovatno san"
ona "ma, nije"
ja "dobro, a kako su se odjednom našli u kući?"
ona"pa, preskaču, nemaju više vremena da razvlače"
ja"ok, sad će sigurno da zavrti čigru da se uveri" (on vadi čigru ...)
okreću se deca i ona govori "jes"
ja "kladim se da će se završiti scenom kako se čigra i dalje vrti"
...kamera se pomera i spušta na čigru koja se vrti i "trza", crn ekran, snajka "u pi*** m***"
LOLLOLLOLLOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 01:01
LOLLOLLOLLOLLOL

Zakon osvrt na film!! Snajka je najbolja! LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 01:18
I ja sam joj se smejala 5 minuta. Sve je komentarisala "ma, on je jaka ličnost...on ovo on ono..." a ja samo idem i ponavljam "da, ali ipak...." LOL

-------------

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 01:30

Ja sam ODVALJEN! Film je ubica, i jedva čekam HD!!! 

Bojana... tvoja snajka i ja smo reagovali POTPUNO isto! LOL

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 01:46
LOL Ne sumnjam da jeste!
A film je zaista ubica. Kako volim kad pogledam ovako dobar film. Prosto mi milina LOL

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 20:31
hmm prvih pola sata skoro sam upao u vlastiti san...
Poslije je postalo zanimljivije, i tako sam se svakom sljedećom scenom sve više i više razbuđivao...
Poslije toga razbuđivanja trebalo mi je da se uhodam ponovno u film...Malo sam se gubio u njemu...
Kad je došao filmu kraj, pitao sam se jesam li to sve sanjao ili ne?

LOL

Film je dobar, nije mi sad neko remek djelo, ali je ok...po mom mišljenju ocjena 9.1 i 3 mjesto na imdb je pretjerano...ocjena filma 7....A na kraju filma sam vikao da se zaustavi , vikao i vikao...nije se zaustavio...pisalo je kraj...prijevod by nebojša...i tada sam bio malo ljut....ali sad me prošlo...LOLbtw odličan prijevod nešo, stvarno svaka čast...Clap

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 20:43
Ne mogu vjerovati... Kako???? Shocked

Neću ti više govoriti šta da odgledaš! LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 20:52

Neću ti više govoriti šta da odgledaš! LOLLOLLOLLOLLOL

Zato ću ja tebiLOLLOLLOLLOLLOL

ma, film je stvarno kvalitetan, tu nemam nikakvog prigovora...glumci,efekti,način snimanja...sve je stvarno super,ali jednostavno nisu ovakvi filmovi moj đir...jednostavno u zadnje vrijeme sve manje i manje gledam fantastične filmove...takvi filmovi mi ne mogu držati pozornost, i onda mi i film izgubi na vrijednosti, jer u pola filma ja odlutam i mislim o nečem 10-tom....Ali tko voli fantastiku, ovaj će mu film biti genijalan....Ovo je čak i visoka ocjena koju sam dao za žanr koji baš ne volim..što govori dosta o kvaliteti filma....Smile

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 20:57
Ajd dobro onda... LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 21:46
Ne bih ja ovo baš podveo pod SF. Odskače dosta, jer je radnja filma smeštena u san, gde je sve moguće, a ljudi koji kontrolišu ono što sanjaju, valjda znate da postoje?

-------------

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 21:53
Film je skroz predvidljiv i natrpan jeftinom akcijom koja ne služi ničemu, da ne govorim o manjku na idejno-razumskom planu...

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 22:26
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

Valjda sam ja jedini kome nije jasno zasto je ovaj film dobio TOLIKO pompe?
Istina, puno je bolji od onog sto se moze vidjeti zadnjih par mjeseci,
ali da je toliko dobar - nije.
Da se razumijemo, odmah na pocetku, ja sam trekkie i to teski, a volim i star wars, stargate,
battlestar galacticu i sve sa Sci-Fi channela.

***SPOILER***
Film je interesantan sa aspekta neceg novog, idemo se bavit stanjem uma u snu,
ali san unutar sna unutar sna unutar sna... i kao ne mozes se probudit iako
je to sve u biti samo san "zbog sedativa", a ako "umres" u snu zapravo ne umres
nego odes na neko scaaaaaary mjesto u kojem NISTA ne postoji, samo PRAZNINA,
osim naravno oceana, planina i citavog grada (iako kad bi covjek malo razmislio,
bilo bi logicno da svatko ide u svoj limb, a ne u DiCapriov...)
Confused ocito samo meni i autorima south Parka tu nesto ne stima...

Efekti su odlicni, al sve ostalo je, po meni, prosjecno, a neki dijelovi
cak i uvreda inteligenciji, npr. idemo skupa sanjat, al samo cemo si prikopcat
nesto na rukicu i stisnut ogromnu igracku u koferu i svi smo sinkronizirani...
debilno do bola, a da ne govorim o onom protoku vremena u snu, to mi je jos najveci LOL.

***/SPOILER***

DiCaprio standardno los, ona zenska sto glumi njegovu zenu mi spasava stvar,
cak je i Devil (koji je isto njesra) bolji od ovog...
sve u svemu 5,5/10

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 22:29

Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

***SPOILER***
Film je interesantan sa aspekta neceg novog, idemo se bavit stanjem uma u snu,

Baš zato mi film i jeste odličan. Nova ideja - nešto u čemu filmovi u poslednje vreme oskudevaju

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 22:42
Ideja je prosječna i na ovom primjeru silovana do bola...

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2010 u 22:58
Ja koliko znam još uvek je nedelja i ti još uvek nemaš pravo da komentarišeš filmove LOL

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2010 u 10:32
Ponedjeljak, probudio se, i dalje mi je film sranje,LOL odn. ništa posebno doli tanko pseudo-filozofiranje upakirano u blještavu akciju...

Vrijeme je da se i vi trznete iz sna Cool

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2010 u 11:30
Mislim da nema potrebe za ovakvim pljuvanjem po filmu, ja npr kad pogledam film i kad mi bude loš, napisat ću samo jedan post...jer ipak ova je tema više za one kojima se sviđa film...nepotrebno je 10 puta ponavljati da je film loš...shvatili smo iz prvog posta....kao što sam i ja napisao i meni nije nešto film...ali više od toga nisam pisao...Ali to sam samo ja...Wink

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2010 u 11:36
Jel ti to mene na red prozivaš? LOL

Čisto da se zna, ovo je interna zafrkancija s Bojanom, nema veze sa pljuvanjem filma 10 puta da ne bi ispalo da za a/m vrijede drugačija pravila nego za ostale...

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2010 u 12:08

"It's cool, cause it's complicated", što bi rekli u Southpark-u. LOL

Ne vidim ga uopšte tako, film nije nimalo komplikovan ako se lepo isprati, a intelektualno je nadmoćniji od svih holivudskih sranja kojim nas bombarduju godinama unazad. Naravno da ima nelogičnosti, i nepotrebnih scena, ali TO JE SAN! LOL Zar vi nikad niste sanjali neku nebulozu? Ja sam kao klinac sanjao da prdim u lice nastavnici matematike. And that's what i call "The sticky situation"! LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2010 u 12:12
Ma film nije uopće kompliciran, štoviše, pre jednostavan je, do te mjere da me razočarao. nakon 20 minuta gledanja sam pogodio kraj, s time da sam ga bolje u svojoj glavi zamislio. LOLOčekivao sam kao što sam već napisao neku jaču priču, a ne akciju koja pršti na sve strane bez ikakvog dubljeg smisla ili potrebe...

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2010 u 12:17
A dobro, bubba, uvijek ti ostaje Giallo! LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2010 u 12:49
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Jel ti to mene na red prozivaš? LOL

Kako si pogodio?

LOL

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor