molim za pomoc
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Hardware
Opis foruma: Sve vezano uz hardware pronađite ili pitajte na ovom forumu. Ne znate što i gdje kupiti? Pitajte i diskutirajte na ovom forumu.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30105
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 11:40 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: molim za pomoc
Objavio: skalp
Tema: molim za pomoc
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2009 u 20:52
kupio sam dvd pleer koji podrzava xvid format da ne bih morao da konvertujem filmove u dvd format. kada pustim film na dvd pleeru film ide ali prevoda nema nigde,pa ako moze neko da mi objasni kako da zalepim titl u xvid formatu ili sta drugo treba da uradim. Puno vam hvala
------------- dejan
|
Odgovori:
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2009 u 21:05
ako player cita prevode,onda ga probaj ucitati preko daljinskog,verovatno imas dugme subtitle i stisnes ga(kad dodjes na prevod),pa ucitas film.
Probaj da ti se film i prevod isto zovu tj. da imaju isti naziv.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: milx
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2009 u 20:35
imala san istih problema i otkričla kvaku nakon nekog vremena. film i titl obavezno isto nazovi, primjer: film: avatar.avi (obavezno nastavak .avi) titl: avatar.srt (obavezno nastavak .srt , cak i ako skines titl .sub, preimenuj ga u .srt, nece mu nista bit.) zatim u propertisima i filma i titla oznaci box "read only". i to ti je to. nadan se da ces uspit. sritno.
|
Objavio: higuy
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 14:43
Savet: Ako bilo ko od clanova kupuje dvd plejer neka ponese cd/dvd sa filmom uradjenim u razlicitim kodecima i razlicitim formatima titila. Onda nece morati da pita, vec ce mu se kasti samo.
------------- Anima Candida
|
Objavio: jeca06
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2010 u 19:11
skalp piše:
kupio sam dvd pleer koji podrzava xvid format da ne bih morao da konvertujem filmove u dvd format. kada pustim film na dvd pleeru film ide ali prevoda nema nigde,pa ako moze neko da mi objasni kako da zalepim titl u xvid formatu ili sta drugo treba da uradim. Puno vam hvala
| vidi koje ti formate prevoda podrzava pa ih konvertuj sa titlworkshop
|
|