Two and a Half Men (2003)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=29935
Datum ispisa: 23.Srpanj/Jul.2026 u 14:25 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Two and a Half Men (2003)
Objavio: luka0037
Tema: Two and a Half Men (2003)
Datum objave: 15.Prosinac/Dec.2009 u 19:45
|
“Dva i po muškarca” je komedija o životima dvojice braće, jednog sina/nećaka i brojnim ženama koje ih okružuju.
Čarli Harper (Čarli Šin) je bogati neženja koji živi u kući na plaži, vozi automobil marke “Mercedes”, a još ga i žene obožavaju. On je uspešni kompozitor džinglova za reklame na čemu je zaradio bogatstvo. Međutim, lagodan život u Malibu je poptuno narušen kad mu se doseli razvedeni, džangrizavi brat Alan (Džon Krajer) i njegov sin Džejk (Angus T. Džouns).
Stvar dodatno komplikuju žene: Čarlijeva i Alanova narcisoidna i emotivno otrovna majka Evelin (Holand Tejlor), Alanova krajnje neurotična bivša žena Džudit (Merin Hinkl) i Čarlijeva stroga i nemilosrdna spremačica Berta (Končata Ferel). Tu je i Rouz (Melani Linski), manipulativna i luckasta komšinica koja je nakon kratke avanture s Čarlijem odlučila da po svaku cenu ostane u njegovom životu i stalno mu se preko balkona penje u kuću.
Uprkos svim nesuglasicama Čarli i Alan imaju jednu zajedničku osobinu: obojica vole Džejka i žele mu samo najbolje, iako to Čarli nekad pokazuje na bizarne načine i po Alanovom mišljenju "kvari" Džejka. Sve u svemu, oni su jedna (na momente) skladna porodica, koja svakog od njih čini boljim čovjekom.
Trajanje epizode: 30 min Žanr: komedija Zemlja: SAD Godina: 2003 Autori: Lee Aronsohn, Chuck Lorre
Uloge: Charlie Sheen - Charlie Harper Jon Cryer - Alan Harper Angus T. Jones - Jake Harper Conchata Ferrell - Berta Holland Taylor - Evelyn Harper Marin Hinkle - Judith Harper Melanie Lynskey - Rose
Linkovi: http://www.imdb.com/title/tt0369179/ http://www.cbs.com/primetime/two_and_a_half_men/
-------------

|
Odgovori:
Objavio: bagzi94
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2010 u 20:35
|
Nadam se da ovo neće biti poslednja sezona... I ova serija je extra. Uvek me nasmeje.
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Objavio: outside
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2010 u 21:32
|
Pogledao par nastavaka, i nije mi se dopala...onaj smijeh u pozadini,pa fore koje mi nisu baš smiješne itd...
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2010 u 21:35
Ja gledao isto par epizoda na TV-u. Onako, prosječno mi se činila. Bilo par dobrih fora, ali to je sve...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2010 u 21:44
|
Ukusi su različiti....
Meni se baš svidela, pa sam za baš kratko vreme odgledao svih 7 sezona 
Za smeh si u pravu Out.
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2010 u 22:38
|
Ma da,imaju oni ok fore,onako solidne...ali taj pozadinski smijeh me dotukao..na svaku izgovorenu riječ oni se smiju u pozadini...i to mi je bezveze..
|
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2010 u 22:49
...
|
Objavio: jaguar 31
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2010 u 21:24
Sasvim dobra serija! P.S. Charlie ne mora ni glumiti, nekako mi autobiografski njegov lik izgleda!
|
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2011 u 01:09
|
Serija koja je imala najveću gledanost.
1 epizodu nove sezone sa Ashtonom Kutcherom pogledalo je 27 miliona gledalaca.
Rejting je bio 10.3.
|
Objavio: darije
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2011 u 08:49
I prvi put se dogodilo čudo: za celu epizodu nisam se NIJEDNOM nasmejao. Go, go Ashton...
-------------
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2011 u 10:36
Šefe, da nisi možda gledao neku dramu?
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2011 u 12:37
|
Postavljen prijevod za drugi nastavak...
|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2011 u 11:58
|
Prijevod 3. nastavka na uploadu
|
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2011 u 11:13
Ima li neko da kaže nešto o novoj sezoni a odgledao je prethodnih eight? Iko? outside?
-------------
|
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2011 u 13:38
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2011 u 14:19
Ukratko: dokazali su da serija može uspeti i bez Čarlija.Možda je za nijansu lošija, ali je ipak odlična. 
|
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2011 u 15:34
Objavio: bojanadj
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 08:28
Šefe, žao mi je što ovo moram reći i znam da nije lepo, ali ajde da ovako upakujem: Čarli je, glumac naše generacije, a Ašton nove/njihove...

------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 14:34
|
Ma kakav Ašton! Ko je spomenuo Aštona uopšte?! Po mom mišljenju, Alan je zvezda serije. 
|
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 14:53
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2011 u 15:24
Meni je mali (dok ga nisu previše zaglupeli) Džejk favorit, a da nema Čarlija, verovatno ne bih ni gledao. Alan se uklapa tu negde blizu njih.
-------------
|
Objavio: Chuck Norris
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2013 u 00:45
|
Džejk napušta "Dva i po muškarca"!
http://www.telegraf.rs/jetset/673374-dzejk-napusta-dva-i-po-muskarca - http://www.telegraf.rs/jetset/673374-dzejk-napusta-dva-i-po-muskarca
ode i on  sad neka maknu ovo "i po" 
-------------
|
Objavio: Chuck Norris
Datum objave: 31.Svibanj/May.2013 u 11:36
|
Još nije otkriveno ime glumice koja se pridružuje slavnoj ekipi, ali je potvrđeno da će se u novoj sezonoi "ona" pojaviti umjesto mladog Agnusa Džonsa.
Produkcijska kuća Si-Bi-Es najavila je da se Agnus Džons, koji je glumio Džejka, sina Alena Harpera neće vratiti u 11. sezoni ove komedije. Agnusa će zamjeniti, za sada još nepoznata glumica, koja će predstavljati davno izgubljenu kćerku Čarli Harpera, koga je tumačio Čarli Šin. Što se tiče "stare" glumačke postave, u seriji će i dalje glumiti Ešton Kučer, kao i Džon Krajer. http://rtcg.me/magazin/film/14211/dva-i-po-muskarca-i-zena.html - http://rtcg.me/magazin/film/14211/dva-i-po-muskarca-i-zena.html
-------------
|
Objavio: Sodom
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2015 u 20:11
|
Serija je završena!!! Drago mi je što sam imao čast da prevodim zadnje dve sezone!!! Moje lično mišljenje: Čarli Šin je zakon!!!
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2023 u 02:05
Ova serija je bila ekstravagantna dok je Čarli Šeen glumio u njoj, iako je imala nekoliko osrednjih epizoda, ali je serija bila gledljiva i dobra, da ne napišem odlična. Dolaskom Kučeta i odlaskom Šeena to više nije ista serija bila. Sve se promenilo, u negativnom smislu. I dan danas volim da je pogledam, ali kada krene sezona sa Kučetom stanem sa gledanjem, nisam mogao da prihvatim njega, i nametanje lgbt kulture.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2023 u 12:42
|
Kinez otvori frižider i počne plakati, suza suzu goni, zajeca: [spoiler]Ni kučeta, ni mačeta.[/spoiler]
|
Objavio: gloda
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2024 u 19:54
|
Seriju treba povremeno gledati, ali samo prvih 8 sezona sa Čarli Šinom.
|
Objavio: MarkoMarkc
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 23:59
|
Slazem se prvih osam sezona mogu da gledam iznova i iznova. Ostale sezone sa Kucerom su bile ok, ali jednom da se pogledaju.
|
Objavio: natalija-vukota
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2026 u 17:11
Serija odlična. Uvek se smejem kada gledam.
|
Objavio: Lanselot
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2026 u 17:20
Ova serija, Friends, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory i još neke se uvek mogu gledati.
|
|