Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Legion (2010)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=29133
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 19:06
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Legion (2010)
Objavio: luka0037
Tema: Legion (2010)
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2009 u 17:52

http://www.imdb.com/title/tt1038686/ - http://www.imdb.com/title/tt1038686/

Dennis Quaid ... Bob Hanson
Paul Bettany ... Michael
Doug Jones ... Ice Cream Man
Kevin Durand ... Gabriel
Kate Walsh ... Sandra Anderson
Adrianne Palicki ... Charlie
Tyrese Gibson ... Kyle Williams
Lucas Black ... Jeep Hanson
Willa Holland ... Audrey Anderson

Vojska Božjeg gneva

Šta će se desiti kada Bog izgubi veru u ljude i odluči da više nisu vredni postojanja? Kada pošalje vojsku anđela da zbrišu ljudski rod, jedina nada su arhanđel Mihailo i nekoliko očajnika...

„Vojska palih anđela" ("Legion") Skota Stjuarta je mešavina horora, „akcije" i trilera, koja govori o apokalipsi.

Priča počinje kada Bog odluči da ljudski rod više nije dostojan postojanja i zato želi da ga izbriše sa lica Zemlje.

Da bi krenuo ispočetka, Bog šalje vojsku anđela, koji treba da „istrebe" ljude.

Jedino Hrist, u svom drugom dolasku, može da spasi ljude.

Problem je što „spasilac" još uvek nije rođen, a njegova majka (Edrijen Palicki) je konobarica u drumskom restoranu, u pustinjskim zabitima Novog Meksika.

Kako bi sačuvao „spasioca ljudi" (odnosno Hrista), a time i ljudski rod od Božijeg gneva, arhanđel Mihailo (Pol Betani) „pada" na Zemlju.

Srećna okolnost za arhanđela Mihaila (a i ljude) je što se u pomenutom restoranu nalaze i pojedinci, koji su spremni da pomognu u očajničkoj borbi za opstanak.

Njih glume Denis Kvejd, Čarls Daton („Tuđin 3", „Tajni prozor", "Get on the Bus"), Tajris Gibson (glumac, muzičar, maneken i vi džej), a tu su i Kejt Volš (iz serije „Uvod u anatomiju") i Vila Holand (čiji je očuh režiser Brajan De Palma).

Premijera filma u SAD biće 22. januara naredne godine.

rts

-------------

Odgovori:
Objavio: mahoni
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2009 u 21:09

Zdravo luka,

bez obzira što su najverovatnije sve priče o ovome već ispričane i da je sada samo u pitanju koliko produkcija ima para za spec.efekte,ja jednostavno volim te filmove. I danas posle puno filmova koje sam odgledao mislim da je najbolji "The Omen".Biće mi drago da uradim prevod za taj film,toliko od mene.

Pozz Mahoni

Objavio: Nela81
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 17:00
Evo jedan prosireni trailer

...jedvam cekam film :)

-------------

Objavio: ashca$h
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 04:50
Jedva cekam da odgledam ovaj film.Jednostavno obozavam ovu temetiku.

Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 12:06
Legion-jedan od vrhovnih demona!a film je o andjelima manje vise....jedva cekam da izadje i da odgledam ovaj film :D

Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2010 u 16:11
Je l' istina da je na R5 Line - XviD-MENTiON užasan audio?
Kakav je onda IMAGiNEOV rip? Koji je bolji?

Objavio: Sentinel
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2010 u 16:15
mention ima audio sa TS
TS je sjeckan nekih minutu - dvije pred kraj i tu je ubacen ruski audio (preveo sam i taj dio)
IMAGiNE navodno ima cijeli ENG audio (iako je i on sa TS)

-------------
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE

Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2010 u 16:37
Znaci stavljam Imaginov, pretpostavljao sam da je bolji.

Ipak sam stavio ovaj XviD-Rx, Full English je i bolji mu je bitrate.

Objavio: VITEZ014
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2010 u 13:33
Nadam se da je dobar Legion jer dosta je bilo filmova na tu tematiku i uglavnom su bili losi. Zadnji je bio Omen koji je valjao, a posto volim tu tematiku nadam se da valja. jedva cekam da izadje dvdrip. Mada ima na torentu, ali samo dvx, odnosno bioskop

Objavio: bojanadj
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2010 u 21:20
Danas sam ga odlgedala u onoj seckanoj verziji sa 2 min ruskog audija LOL ali nije bio problem.

Film mi je skroz dobar. Baš po mom ukusu.
Opet, izbacila bih ono horor, jer nema(po meni) ni mrve horora, samo malo napetosti u pojedinim delovima i to super isčekivanja (treštali su zvučnici u sobi, srećom deca bila kod babeLOL).
Ja nisam čitala Lukin opis radnje i drago mi je zbog toga, jer je bilo prijatno iznenađenje da je Bog odlučio da nam dođe glave LOL a ne demoni koje je đavo posalo.
Malo me opet nerviralo to sa bebom (jbg stalno neka beba spasioc svetaLOL) ali gledajući "širu" sliku, odnosno kad skontate da on nije mali Isus već nešto sasvim drugo, onda nije iritantno. Ja koliko sam shvatila nije ta beba novi Isus, već nada i povratak vere i očuvanje onog što vredi u nama, a ona je samo simbolWink
Kao ljubitelj filmova sa duhovima, anđelima, demonima i sličnim (ali ne hororaWink) i ovaj mi je skroz legao. Dovoljno napetosti, dovoljno humora u pojedinim momentima (ili ja imam morbidan smisao za humorLOL), dovoljno i patetike (možda će se nekome činiti da je u par momenata možda bilo malo više od potrebnog razvlačenja/patetike, ali u gledajući poentu cele borbe, bila je potrebna svaka sekundaWinks obzirom zašto je Mihajlo prešao na našu stranu bilo je potrebno upravo i prikazati da li je taj njegov prelazak imao smisla, tj da li mi ljudi imamo još uvek u sebi to nešto zbog čega bi trebalo da opstanemo ili ne) i dovoljno borbeWink

Kraj manje više tipičan za ovakve filmove, ali to mu nije umanjilo na kvalitetu, po meni (najjače mi je kad kamera ide sa njih prema gepeku a tamo nema pelena i flašica več arsenal za omanju vojsku LOLLOLLOL idilična slika koja daje puno ade za bolje sutra LOLLOLLOL)

Naravno, po milioniti put moram da pohvalim Sentija- Dušo, odliiičan prevod ClapClapClap

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: luka0037
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2010 u 21:40
sad kad si ga nahvalila moracu i ja da ga odgledam 

-------------

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2010 u 22:17
A šta, ja sad dođem kao neki valjan kritičar LOL
Ja jednostavno volim ovu tematiku Wink

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: JDs Revenge
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 19:17

odgledah upravo,

horor mi jeste primarni zanr ali ovo je jedan od najgorih i najbezveznijih iz ove kategorije,podzanra.

sve je lose,cak i efekti.

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 19:35
Aman ljudi, o kakvom vi hororu pričate. Ovo nema veze sa hororom. Ovo je neka verzija akcije sa malo trilera ništa više. O hororu ove nema govora Wink

-------------

Objavio: MisterSZ
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 19:37
Uzasno los film

Objavio: JDs Revenge
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 19:54
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Aman ljudi, o kakvom vi hororu pričate. Ovo nema veze sa hororom. Ovo je neka verzija akcije sa malo trilera ništa više. O hororu ove nema govora Wink

e Bojo,to je pokusaj danasnjih horora LOL

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 20:33
Pa, momci žao mi je ako ste se razočarali, ja ga nisam gledala kao horor i meni je film dobar Wink

-------------

Objavio: ivicaD
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 13:05
Smile malku preterale vo filmov so angelite sto se vo crno obleceni

Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 23:12
Ni ja ga nisam gledao kao horor, i svideo mi se. Super mi je ova tematika sa anđelima.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk