Agent i turista - Anđelina Džoli i Džoni Dep
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=29002
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 03:45 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Agent i turista - Anđelina Džoli i Džoni Dep
Objavio: luka0037
Tema: Agent i turista - Anđelina Džoli i Džoni Dep
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2009 u 14:14
|
Najlepši muškarac i do nedavno najlepša žena na planeti Džoni Dep i Anđelina Džoli, igraće u filmu "Turista" režisera Alfonsa Kuarona.
Majka šestoro dece zamenila je Šarliz Teron u glavnoj ulozi, dok je Džoni Dep "uskočio" na mesto Sema Vortingtona.
"Turista" je rimejk francuskog trilera iz 2005. godine "Anthony Zimmerr" i govori o ženskom agentu Interpola čiji je zadatak da američkog turistu upotrebi kao mamac za traženog kriminalca, njenog bivšeg ljubavnika.
Snimanje počinje 2010. godine.
(MONDO)
-------------

|
Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2009 u 11:49
Moram priznati da će ovo, za oko, svakako biti lepo, (mada, Angelina nije ono što je bila...) samo se nadam da neće napraviti neku bljutavu, patetičnu melodramu...
-------------
|
Objavio: Paradox_Lik
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2009 u 18:56
Melodrama nikako ne moze biti jer je original, u osnovi, krimic,sa primesama svega ostalog. Problem je kod ovakvih filmova sto su limitirani od samog starta,i sama tematika prezvakana mali milion puta,tako da je rec mediokritet ispisana po celom filmu.Tu si Johnny,Angie i hmmm(Cuaron ili neko sezdeseti,videcemo),ali to,ama, bas nista ne garantuje(pr:Public Enemies). Film ima burnu proslost;te je prvobitan tandem bio C.Theron i T.Cruise,sa nekim indijcem na celu;zatim A.Jolie i S.Worthington sa svabom koji je rezirao "Das Leben Der Anderen";zatim su poslednje dvoje otpali,i konacno - Depp i Cuaron. Kraja ni tu nema,jer se svaba(ne zelim ni pokusavati da ga imenujem:D),je izjavio kako je i dalje "vezan" za projekat,tako da cemo videti...
Pitanje:Koga biste zeleli videti za reziserskom palicom ovog projekta:Cuaron-a ili Donnersmarck-a(naterah se)?!
P.S.Ukor za Johnny-ja.Umesto da sa Terry-jem Gilliam-om snimi "The Man Who Shot Don Quixote"(takodje burna istorija),on se odlucio za ovaj mainstream projekat...
|
Objavio: darije
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2009 u 20:54
Da, možda sam trebao staviti ono melodrama pod navodnike. Što se tiče *mainstream*-a, kako reče ti: Novac je u pitanju, zar ne? Možda "uvlačenje" publici posle P. Enemies? Šta ja znam...
-------------
|
Objavio: Paradox_Lik
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2009 u 23:46
Vrlo moguce,mada je je tu nadolazeci POTC 4,tako da......
"Cuo" sam da je pristao na ovaj film samo da bi Sony,koji je disributer za ovaj film,distribuirao i njegov "upcoming" The Rum Diaries.Hmmmm.....
Ne'a za njega leba bez Burton-a.S njim mu jedino zagarantovan kriticko-komercijalni uspeh
|
|