U pripremi novi "X Men"
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=28419
Datum ispisa: 11.Lipanj/Jun.2026 u 11:45 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: U pripremi novi "X Men"
Objavio: luka0037
Tema: U pripremi novi "X Men"
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2009 u 04:11
merički režiser Brajan Singer izrazio je želju da snimi novi film iz serijala "Iks men", o čemu pregovara sa predstavnicima studija "20th Century Fox"
Singer je snimio filmove "X Men" i "X Men 2", dok je treći i četvrti film iz serijala propustio kako bi radio na filmu "Povratak Supermena".
Bret Ratner je reditelj filma "X Men: Poslednje uporište", dok je Južnoafrikanac Gavin Hud režirao film "X Men Počeci: Volverin", koji je u bioskope stigao ranije ove godine.
- Još želim da se vratim serijalu 'Iks-men'. Razgovarao sam sa "Foxom" o tome - kazao je Singer na međunarodnom filmskom festivalu u južnokorejskom gradu Pusanu.
- Obožavam Hjua Džekmena. Obožavam celu glumačku postavu - rekao je američki režiser. Prema njegovim rečima, serijal "X Men", koji govori o grupi mutanata sa neobičnim moćima koji pokušavaju da se prilagode ljudima, zapravo govori o toleranciji i društvenim strukturama.
Beta
-------------

|
Odgovori:
Objavio: bojanadj
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2009 u 10:41
luka0037 piše:
- Obožavam Hjua Džekmena.
|
I ja 
Mada ne znam šta više misle da ubace kao nastavak Ali, nema veze, neće biti prvi film koji nisam gledala zbog radnje već zbog glumca 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: darije
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2009 u 14:38
^pa, recimo, kako su mu živeli majka i otac, gde su ga "napravili"... Naravno, Hugh će igrati svog oca...
-------------
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2009 u 15:07
darije piše:
^pa, recimo, kako su mu živeli majka i otac, gde su ga "napravili"... Naravno, Hugh će igrati svog oca...
|
verovatno...ali već rekoh, meni nije bitno...sve dok je Hugh tu 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: Zloco&company
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2010 u 18:45
|
Bit će spin-off na wolverina sa R Reynoldsom u glavnoj ulozi
|
|