Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Pala zbog preteških silikona

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=28406
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 21:32
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Pala zbog preteških silikona
Objavio: PsOaligator
Tema: Pala zbog preteških silikona
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 10:19
E ovo je stvarno sprdnja, šta sve ove žene rade (ne mislim na žene sa foruma naravnoLOLLOL)...svaka čast...ClapClapClapLOLLOLLOL...dakle...

Mađarica, Aleksandra Horvat, koja je bila jedna od favoritkinja na izboru za "Mis plastike", bila je primorana da odustane od takmičenja zbog teže povrede ligamenata koljena.

Djevojka je, naime, zbog teških silikonskih grudi izgubila ravnotežu na visokim potpeticama i pala niz stepenice dok se vraćala iz prostorije u kojoj su joj sudije ocjenjivale grudi.

Završila je u bolnici i trenutno je u kolicima jer zbog bolova u koljenu ne može da hoda. Uprkos tome, tražila je da nastavi takmičenje, ali joj nije dozvoljeno.

-------------
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...

Odgovori:
Objavio: bojanadj
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 11:14
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

E ovo je stvarno sprdnja, šta sve ove žene rade (ne mislim na žene sa foruma naravnoLOLLOL)...svaka čast...ClapClapClapLOLLOLLOL...dakle...

hmmm....nisam baš sigurna LOL , no, ajde verovaću ti LOL

Mađarica, Aleksandra Horvat, koja je bila jedna od favoritkinja na izboru za "Mis plastike", bila je primorana da odustane od takmičenja zbog teže povrede ligamenata koljena.

Djevojka je, naime, zbog teških silikonskih grudi izgubila ravnotežu na visokim potpeticama i pala niz stepenice dok se vraćala iz prostorije u kojoj su joj sudije ocjenjivale grudi.

Završila je u bolnici i trenutno je u kolicima jer zbog bolova u koljenu ne može da hoda. Uprkos tome, tražila je da nastavi takmičenje, ali joj nije dozvoljeno.

Moje mišljenje o estetskoj plastičnoj hirurgiji, koja se koristi zarad mode, a ne zarad onog zbog čega je i nastala....bolje da zadržim za sebe Cool ja sam ipak fiiina LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: iromafia111
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 13:39

Plastika (silikon), kao i beton, puca i pada ako nije stavljeno dovoljno čelične armature. LOL

-------------

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 14:34
no comment. samo ovaj smajli cinim da ce biti dovoljan

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: darije
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 15:00
Falling Madonna with The Big Boobies

-------------

Objavio: PsOaligator
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 15:18
^^ROFLROFL
posrnula, posrnula...hahahahaha...

-------------
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...

Objavio: luka0037
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 15:47

a di je slika da vidimo te rane junacke

-------------

Objavio: realpetko
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2009 u 18:21

Kad sam video ovaj naslov, ja sam zamislio nekakvo čudo koje je u grudima šire nego što je visoko i sa anđelinastim usnama ali cura izgleda sasvim normalno i pristojnih proporcija. Žao mi je što joj se desio takav peh pa je ispala tema za sprdnju po žutoj štampi.

Btw, ako hoćete da potražite podatke a ne zanima vas hrvatska doktorica nauka, piše se Alexandra Horvath Smile

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk