Zuća i Mali
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=28377
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 11:01 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Zuća i Mali
Objavio: MarkoZmaj
Tema: Zuća i Mali
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2009 u 19:06
Posto je ovo deo spam nadam se da se nece admini ljute  Inace uzeti su iz gnezda jer je napolju postalo hladno pa nebi preziveli sigurno, tj. smrzli bi se  Pokusavam sad da ih odhranim rucno (ko ima dete zna kako je, na svaka 3-4 sata jedu).Ovde cu uplodovato slike kako budu rasli ova dva malisana...

------------- "Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
|
Odgovori:
Objavio: J0VANA
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 01:04
|
Joj cicane male, mnogo su slatki!! Gde su ti sad?
|
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 01:12
puuuuu bre jovana taman je lepo zamrla tema
otisli na onaj svet, nisu hteli da jedu
------------- "Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
|
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 01:25
Ih bre, pa normalno kad ih ti hraniš...
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 01:52
J0VANA piše:
Ih bre, pa normalno kad ih ti hraniš...
|
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=166&u=12659087"> A sta su trebali ono biti? Papagaj ili?
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 01:55
ma da rucno sam ih hranio ali bezuspesno
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 02:07
Steta.
I ja kao mali imao sam jednog papagaja par meseci, nikad nije znao spavati i samo grakao danju nocu, pa sam ga dao jednom drugom koji ga je cuvao 3-4 godine. Leteo mu je svuda po sobu, stajao na ruku, itd.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 02:12
Ma ja ih imam 20ak napolju ali me ova dva bas zao
|
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 02:54
to ti je zato što nisi 'ranio golubove... A ljudima ovde pričaš kao ručno, ovo-ono...
|
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 02:56
najdraza moja sestro, moji golubovi su pusteni stalno ako si zaboravila  Oni su trenirani da jedu kod komsije sa kokoskama 
|
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 03:18
Najdraži moj bato, ja sam mislila na ova dva mala jadnička... O ostalim neću ni da komentarišem...
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 10:38
MarkoZmaj piše:
ma da rucno sam ih hranio ali bezuspesno
|
Kada pticu stisneš za vrat, ona zine zato jer nema zraka, a ne zato da bi ju ti nahranio. 
-------------

|
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 13:51
Jel si čuo Marko?
|
|