Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=28345 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 00:10 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Surrogates (2009)Objavio: AcaNDr
Tema: Surrogates (2009)
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2009 u 23:12
Žanr:
ZF, krimi, triler
Trajanje:
88'
Godina izdanja:
2009.
Zemlja:
SAD
Izdavač/Distributer:
Touchstone Pictures
Uloge:
Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike, Boris Kodjoe, James Francis Ginty, Michael Cudlitz, James Cromwell, Ving Rhames
Režija:
Jonathan Mostow
Scenarij:
John Brancato, Michael Ferris
Producent/i:
Todd Lieberman, David Hoberman, Max Handelman
Bruce Willis je policajac u svijetu u kojem ljudi žive svoje živote preko surogata, no tu 'utopiju' prekida misteriozno ubojstvo.
Ljudi žive svoje živote iz sigurnosti svojih domova upravljajući robotima surogatima: seksipilnim, fizički savršenim mehaničkim reprezentacijama samih sebe. To je idealan svijet u kojem zločin, bol, strah i posljedice ne postoje.
Kada prvo ubojstvo u mnogo godina protrese ovu utopijsku zajednicu, agent FBI-a Greer (Bruce Willis) će po prvi puta u deset godina službe napustiti svoj dom kako bi istražio ubojstva drugih surogata. To ga odvodi u nevjerojatan svijet koji nije mogao niti zamisliti, te će otkriti golemu zavjeru skrivenu iza fenomena surogata i riskirati život kako bi razriješio misteriju...
Jonathan Mostow je redatelj velikih akcijskih hitova kao što su 'Podmornica U-571' i 'Terminator 3', a u ovom filmu okupio je snažnu glumačku postavu predvođenu Bruceom Willisom. Radnja je smještena u futuristički svijet u kojem ljudi žive u izolaciji i komuniciraju putem robota surogata, a priča filma temelji se na stripu kojeg je napisao Robert Venditti.
Roger Ebert proglasio je film zabavnim, ali ističe da redatelj ne istražuje brojne teme koje se nameću, ambiciozni film 'prebrzo skreće u brojne akcijske scene'. I ostali kritičari pohvalili su dizajn i pokudili uvjerljivost filma, a kao dobra stvar istaknuto je trajanje filma od 85 minuta.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Odgovori: Objavio: bojanadj
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2009 u 23:36
Iskreno, radnja mi zvuči već viđeno, ništa posebno...ali Brus Vilis je Brus Vilis i znam da ću sigurno gledati film
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2009 u 00:12
nije samo bruce tu,tu je i mostow,koji je ovo verovatno dobro odradio.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: bojanadj
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2010 u 23:31
Lepo sam rekla da ću gledati
I opet, moram ponoviti Brus je Brus , a radnja filma....pa Brus je Brus
Šalim se. Filmić mi je baš legao (mislim, Brus je Brus ). Nije zahtevao od mene nikakvu posebnu mentalnu aktivnost, nikakve posebne emocije (osim uživanja u pogledu na Brusa) prava laganica za opuštanje mozga i duše. Mnogo toga ne pije vodu, mislim na početku filma, ima tu mnogo rupa i rupica, ali meni ovaj put nije smetalo. Verovatno da je neko drugi glumio bi, ovako ne Prepala sam se na početku kad sam videla onaj surogat, sa kosom i onako uglađen i pomislila "neću ga valjda ovakvog morati trpiti do kraja" ,ali vrlo brzo je bio u svom pravom izdanju (ćelav, sa bradom i brkovima i naravno krvav te je sve bilo ok)
A to što nekima smeta što Brus uvek sve spasi (ne bitno da li je poslednja sekunda ili ne) njegov problem....istrpela bih ja i mnogo više da ga opet gledam onako šarmantno šepavog i izranjavanog
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2010 u 23:41
bojanadj piše:
Prepala sam se na početku kad sam videla onaj surogat, sa kosom i onako uglađen i pomislila "neću ga valjda ovakvog morati trpiti do kraja
e to je i meni palo na pamet,pa nije valjda takav,razmisljao sam da ga ugasim,ali eto nisam i na svu srecu nisam,jer BRUS JE BRUS
Sad tek videh,da nista nisam napisao povodom tog filma,ali eto BRUS JE BRUS