Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=27924 Datum ispisa: 21.Srpanj/Jul.2026 u 20:06 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ja opet slavimObjavio: Gaca62
Tema: Ja opet slavim
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2009 u 17:02
Drage moje i dragi moji, kad nece niko drugi moram sam sebe da hvalim . Danas sam postavio i svoj 250. prevod. Nije lose, je l' da? S obzirom da sam temu 'Mojih prvih 200 prevoda' otvorio 27.4. to jest, pre tacno 150 dana, prostom racunicom dobijamo prosek od 3 dana po filmu. Jos ako odbijemo 20-ak dana provedenih na moru... Moram jos jednom i da se zahvalim srkisu, bubbi, kneginji, dariju i svima ostalima koji su me sve vreme podrzavali i pomagali.
Objavio: Kneginja
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2009 u 19:25
Cestitam
I hvala
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: zkarlov
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2009 u 19:39
Svaka čast Gaco, pičiš me za 50.
Objavio: Sentinel
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2009 u 19:43
cestitke
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Objavio: bojanadj
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2009 u 19:54
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: angels
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2009 u 22:16
Hmm, da.... Gaco, ali to je manje od 251, ne ? Šalu na stranu, svaka čast. Mi ostali moramo još puno palente pojesti da te stignemo. Btw, da li je to najveći broj prijevoda na site-u ?
Objavio: enad
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2009 u 22:21
Čestitam i svaka čast!!!
Objavio: Miljana_I
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2009 u 22:42
Svaka cast i puno hvala na odlicnim prevodima.
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2009 u 23:04
Čestitam! Živeo legendo!
-------------
Objavio: darije
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2009 u 01:27
Rezultat za Ginisa! Mislim, šta reći. Hvala majstore za odlične prevode i nadamo se da ćeš nastaviti u istom tempu.
-------------
Objavio: BELI
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2009 u 01:39
Koja brzina! Ako ovako nastavis, prestizes Kneginju, garant! Koliko ona ima prevoda? Ali brzina!!!!!!
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
Objavio: realpetko
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2009 u 08:44
Svaka čast :)
-------------
Objavio: sneky
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2009 u 10:05
bravo care...puno uspeha i dalje...prevodi su super...poz
------------- Ako ikada dozivis poraz ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni
i na rusevinama tvoje srece, sagradice spomenik svojoj pobedi
Objavio: kvrle
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 18:37
Gaco, brate moj
pošto još nemam ovlašćenja da otvaram novu temu, koristim ovu tvoju, već otvorenu, da ti čestitam nastupajući jubilarni 300. prevod i da ti poželim da brzo dođeš i do hiljaditog. Ako nastaviš ovim tempom (novi prevod svakog trećeg dana), izračunao sam da će to biti pred kraj 2016. Kako stvari stoje, pre ćeš ti stići dotle, nego svi mi zajedno do EU.
Pozdravlja te straiji brat kvrle
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 18:44
Dobro nam dosao stariji brate kvrle
Hvala ti za zadnji prevod prelepog filma Amintiri din epoca de aur (2009),
ne zaboravnog klasika Far from the Madding Crowd (1967)
Mozemo li to ocekivati takmicenje brace ?
Objavio: Gajtana
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 18:47
Čestitke Gaco i Hvala ti!
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 18:51
Ja nećem da čestitam dok ne vidim iznenađenje Ali hoću da pitam, Gaco bwe što si krio da imaš brata?
Veeeliki pozdrav starjem bratu i poziv na piće u najbolju kavanu na netu forum_posts.asp?TID=20368&title=barcafans-kavana - bArCaFaN's KaVana gde možemo na miru da ogovaramo mlađeg brata
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 18:51
Hvala, Kneginjo, na dobrodošlici
Što se takmičenja s mlađim bratom tiče, nemam nikakve šanse.
Em je mlađi, em je brži
Mogu samo da mu zavidim
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 18:57
kvrle piše:
Hvala, Kneginjo, na dobrodošlici
Što se takmičenja s mlađim bratom tiče, nemam nikakve šanse.
Em je mlađi, em je brži
Mogu samo da mu zavidim
U tom slucaju kao sto bojana rece pravac bArCaFaN's KaVana a on nek kuluci
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 18:59
Hvala Bojanadj
Dok sam se zahvaljivao Kneginji, stigla je i tvoja poruka.
Prihvatam poziv na piće
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 18:59
Gaca - THE MAN!
Pozdrav i starijem bratu, i hvala na prevodima!
-------------
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 19:05
kvrle piše:
Hvala Bojanadj
Dok sam se zahvaljivao Kneginji, stigla je i tvoja poruka.
Objavio: luka0037
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 19:06
cudak_31177 piše:
Gaca - THE MAN!
Pozdrav i starijem bratu, i hvala na prevodima!
pozdrav i od mene starijem bratu
gaco legendo sta reci
-------------
Objavio: Buki
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 19:08
Pozdrav i od mene starijem bratu, svaka čast obojici na prijevodima!
Objavio: mahoni
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 19:22
Prijatelju svaka ti čast, to je i 250 dobrih prevoda.Hvala ti puno.
Pozz Mahoni.
Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 20:52
Svaka cast...
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2010 u 10:34
Pozdrav bratu žive legende
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2010 u 11:47
još mnogo dobrih ljudi na našem forumu...Velo M za Gacu seniora...šta ćeš etiketa ti se prišila,poznat po mladjem bratu eeeeeeeeeeeee
------------- ♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Objavio: Gaca62
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2010 u 19:47
300. jubilarni prevod! E pa drage moje i dragi moji uspeo sam da isteram do kraja iznenađenje, i da ga završim za 11 dana. FIlm je sa liste 1000 NYT i zove se 'Shoah'. Zašto je on tako veliki projekat u okviru projketa? Zato što traje 9 sati i ima 5906 redova (ko ne veruje može da proveri ). Pored toga u filmu se govori na pet jezika - engleski, francuski, poljski, nemački i hebrejski. Sem na hebrejskom na svakom od ovih jezika postoji titl, ali nekompletan. Kompletan je jedino španski koji mi je služio kao osnova. Tako, posle 'Heimata', možete da se zabavljate još 9 sati i da saznate mnogo toga što verujem, kao ni ja do sad niste znali. Da ste vi meni živi i zdravi!
Objavio: sean12
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2010 u 22:47
Ma svaka čast...ovo je gotovo nedostižno....nema boljeg....samo čestitke....
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2010 u 22:49
A, ne, ne, ne....stariju braću nikad ne diram (imam jednog u kući, znam kako naopaki znaju biti a obično imaju i tešku ruku )
Ima da se uortačim sos Kvrle, pa će mi on dati materijala za zezanje Jao, pa kad počnemo sa onim pričama kakav si bio kao veoma mali
Objavio: srkis
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2010 u 23:28
Ti si... Da l' si poludeo ili nisi ni bio normalan? Ko, bre, sad da skida 8GB??? A mora se... rodilo se, valja ga ljuljati... A Heimat sam tek stigao do pola 4.-e epizode...
@ bojana: ne kaze se "sos Kvrle" nego "sas Kvrle"...
------------- Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2010 u 23:33
Srkis, bwe, ne me ispravljaš kad se šuketam sos izrazi (ja sam ipak žensko, sosevi su moja specijalnost a na ovaj način se malo reklamiram )
Objavio: icemaher
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 00:20
Svaka cast Gaco, majstore!!!
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 10:22
Eto kakva su ta starija braca, svi se javili (hvala svima) samo od Kvrleta ni pisma, ni razglednice.
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 10:29
Ćuti, bolan Gaco, možda se javi sa nekom kritikom
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 11:48
Gaco, svaka čast
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 12:21
300 stoti. ko 10 vredan
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Objavio: jakaka
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 12:27
Svaka čast
-------------
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 12:59
Neumorni tata Gaca u akciji,svaka čast...ali ako ti toliko radiš oko prevoda kUj ti bre sredjuVa tvoj radni prostor aka mesto sOs kojega kuckaš???
A sad za mali odmor i predah tata Gaca bi mogao malo za promenu da svrne u kavanče da si popije nešto...
Još jednom SVAKA ČAST!!!
------------- ♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 18:11
Gaca62 piše:
bojanadj piše:
Tata Gaco, nisi mi ostavio ni malo materijala da te zezam Baš nisi fer
Ako ne možeš mene, a ti udri po Kvrletu. Krv nije voda!
Eto, kakva su danas mlađa braća?????? Ko je pre smeo da se zeza sa starijim bratom????
Gaca62 piše:
Eto kakva su ta starija braca, svi se javili (hvala svima) samo od Kvrleta ni pisma, ni razglednice.
A čestitka u komentaru ( http://rs.titlovi.com/prevodi/shoah-94289/komentarisi-prevod/ - http://rs.titlovi.com/prevodi/shoah-94289/komentarisi-prevod/ )? A čestitka na podnapisima ( http://www.podnapisi.net/shoah-1985-titlovi-p677934#comments - http://www.podnapisi.net/shoah-1985-titlovi-p677934#comments )?
A poslao sam i razglednicu, al' sporo putuje
PA JE L' MALO?
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 18:31
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2010 u 18:35
Gaca62 piše:
PS Dobio sam vaucer.
Je l' za titl
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2010 u 15:53
A lepo sam ti rekao da mi kažeš, kako bih na vreme skinuo!!!!
Veliko hvala za ovo i čestitke na broju prevoda!!!!
-------------
Objavio: Movie Master
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 13:30
Gaco, VELEmajstore, i do sada sam smatrao da si živa legenda među prevodiocima, ali sada posle "Shoah" mislim da zaslužuješ najmanje jedan natpis iznad ili ispod avatara "The Legend of titlovi.com".
Svaka čast!
-------------
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 16:04
Movie Master piše:
Gaco, VELEmajstore, i do sada sam smatrao da si živa legenda među prevodiocima, ali sada posle "Shoah" mislim da zaslužuješ najmanje jedan natpis iznad ili ispod avatara "The Legend of titlovi.com".
Svaka čast!
Hvala na predlogu. Lepo zvuci (ja a legenda! ), pa nek nadlezni razmisle, ako ostali clanovi foruma nemaju nista protiv.
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 16:08
Ja već razmislio () i reagovao... Stavio sam ispod nika jer je taj natpis iznad avatara rezervisan za one koji su otišli u "penziju"... Što će reći...
-------------
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 16:10
Gaca živa legenda
-------------
Objavio: Sentinel
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 16:13
stvarno svaka cast
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 16:20
Prvo, hvala. A drugo, znaci natpis ide gore kad budem ?
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 16:23
A ne bože sačuvaj!!!!!!!!! pu, pu...
To će biti kad budeš prevodio filmove od 100 - 200 redova.
-------------
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 16:50
Znači, taj natpis možeš meni odma' da zakekečiš
-------------
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 17:22
A šefe, da li može taj potpis ispod Gacinog avatara da bude u lepoj plavoj boji njegovih zvezdica i pantalonica?
Objavio: buja
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 18:40
Pa to mu dođe ko akademik! Legende nikada ne umiru, a akademici su naši neumrlci, kako se to nekoć znalo reći... možda da mu i to dopišeš? akademik - neumrlac...
300... nećemo mi to nikad dostići....
------------- buja
Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 18:40
cudak_31177 piše:
Znači, taj natpis možeš meni odma' da zakekečiš
Ne, za one koji prevode između 50 i 100 redova stoji "Seljačine U Splačine!!!"
bojanadj piše:
A šefe, da li može taj potpis ispod Gacinog avatara da
bude u lepoj plavoj boji njegovih zvezdica i pantalonica?
Noup, samo tekst default boje.
-------------
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2010 u 18:43
Šteta, baš bi mu se lepo slagao uz pantalonice
Šalim se U svakom slučaju za titulu...Gaca je definitivno živa legenda titlova
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2010 u 16:33
Uz malo zakasnjenje, Gaca62
naiskrenije cestitke za tvoj 300-ti prevod i veliko hvala
Objavio: chlink
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2010 u 18:09
LEGENDA
Objavio: MisterSZ
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2010 u 19:53
Gaću za predsednika! Više nam je gaća zadovoljstva doneo nego (Tadić) Svaka čast majstore.
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2010 u 22:11
Jos jednom, hvala svima i kao sto rekoh, da ne bude da sam se uspavao na lovorikama, iz projekta '1000 NYT' vec su gotovi 'Ponette', 1996. i 'Dodsworth', 1936.
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 20:27
Znam da sam dosadan i stalno jurim kojekakve jubileje i trazim razloge da slavim, kao komunisti u SFRJ, ali postavljen je i moj 100. prevod u okviru projekta '1000 najboljih filmova New York Timesa'.
171. Paisa AKA Paisan (1946)
Ali, ako mislite da je tu kraj, grdno ste se prevarili, posto mi je i sledeci prevod, pomalo jubilaran 325., onda sam resio da iskocim malo iz 'New York Timesa' i da prevedem jednu mini seriju sa Anthony Hopkinsom po izvanrednoj knjizi Leona Urisa
Objavio: outside
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 20:29
svaka čast legendo
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 20:41
Dižite ovom čovjeku spomenik (ne nadgrobni i ne posmrtni nego za dostignuća!!)
Svaka ti dala majstore toliko puta koliko si prevoda postavio!!!
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: Sebastijan
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 20:54
Gaco majstoreeeeeeee!
I treba da slaviš a mi smo tu da te uvek podržimo mislim u slavlju
Samo napred legendo
-------------
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 23:21
Objavio: Johhny Q
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 23:29
QB VII je skraćenica za "Queen's Bench VII", bukvalno "Kraljičina klupa", u stvari, neka vrsta vrhovnog suda. Reč je o sudjenju za ratne zločine. Eto, malo da se pravim pametan. Sjajna knjiga, btw... Od Urisovih ekranizacija ja dosad imam Topaz, Exodus, Battle Cry... Biće lepo imati i ovu. Hvala, bato... Još kad bi mi negde na PM šapnuo odakle da skinem ovaj film, ti bi bio pravi car...
Objavio: faithlessmary
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 00:56
Svaka cast majstore!!!!
Nikad te ja necu stici, jos radim na 134. titlu. I to se rastezem, no dobro. Gud najt.
------------- Veži konja gde ti gazda kaže
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 01:04
Ja sam se već pomirila sa tim da ni kad porastem neću biti kao roker-tata-Gaca!
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 01:11
faithlessmary piše:
Svaka cast majstore!!!!
Nikad te ja necu stici, jos radim na 134. titlu. I to se rastezem, no dobro. Gud najt.
Ništa se ne sekiraj, stići ćeš me. Prvo, mlađa si, a drugo, samo trebada nađeš, ovako kao ja, dva posla na kojima radiš noću i možeš da kuckaš. Svit drims.
bojanadj piše:
Ja sam se već pomirila sa tim da ni kad porastem neću biti kao roker-tata-Gaca!
Vidiš li ti, Bojo, koje je ludilo bilo? Mi smo bili 50 metara vazdušnom linijom od ovih vatri sa plafona i svaki put bismo osetili jaru. Već sam se plašio da će bradu da mi osmude !
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 01:16
No comment. Ali... Tarazicu sledeci film iz NT liste da pogledam tvojim prevodom.
Stvarno ne znam zasto, al ko da mi se je sentinl samo pojavljao ko prevodilac u zaenih nekoliko pogledanih filmova.
Majstore, preko 300 prevoda, 300 x 10 000 reci (u min. proseku) = 3 000 000 reci namanje
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Objavio: icemaher
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 01:23
Svaka cast majstore, itekako je jubilej, ja samo 7 titlova imam
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: Filaret
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 01:25
Još malo pa po jedan film sa tvojim prevodom za svaki dan u godini... Svaka čast!!!
Objavio: iromafia111
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 10:25
Gaca62 piše:
Znam da sam dosadan i stalno jurim kojekakve jubileje i trazim razloge da slavim, kao komunisti u SFRJ, ali postavljen je i moj 100. prevod u okviru projekta '1000 najboljih filmova New York Timesa'.
171. Paisa AKA Paisan (1946)
Čestitke i zamolba: kod postavljanja si zaboravio napisati ovo "aka Paisan". Ratujemo s tim "aka" otkad smo počeli sređivati bazu pa ovim putem apeliram na sve iz TG i Uploadere da pripaze na to kada postavljaju titlove i da provjere pod kojim je naslovom titl postavljen ako postavljaju preradu već postojećeg titla.
Gaco, čestitam još jednom. Probat ću te stići kada završimo sa sređivanjem baze. Valjda ćeš se do tada umoriti.
-------------
Objavio: angels
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 10:45
Ma, to je Gaca bio uzbuđen zbog jubileja, pa je izostavio ono "aka". Majstore Gaco, svaka čast . Naravno, očekujemo još rušenja raznih rekorda. (Od koga ćemo, ako ne od tebe)
Objavio: asvalttina
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 14:43
-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 16:15
Svaka čast legendo!
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 16:16
Ogromne čestitke i sa moje strane. Fenomenalan "rezultat".
-------------
Objavio: Buki
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 18:40
Svaka čast Gaca, šta drugo reći, fenomenalno...
Objavio: taxidell
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2010 u 19:33