Pomoć oko prevoda
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=27720
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 21:00 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Pomoć oko prevoda
Objavio: Artband
Tema: Pomoć oko prevoda
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2009 u 22:38
Izvinjavam se ako tema već postoji i ako sam pogriješio podforum,ali ako biste mogli da mi odgovorite i onda obrišete temu.
Skinuo sam prevod u notebook-u,ali ne znam da ga ubacim na GOM plejer.
Hvala
------------- F1 fan
Džoni Dep
Pakt sa vukovima
|
Odgovori:
Objavio: PsOaligator
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2009 u 22:44
Ako si ga raspakovao iz zip-a, desni klik na skrin kad pustis film, "subtitles", "subtitle explorer"(ili samo Alt+E) otvoris fajl, i isto subtitle provjeri je li ti strikiran Show subtitles...
------------- Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2009 u 22:46
Misliš na "notepad"?
-------------
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2009 u 23:11
A zar u GOM plejer nije podrzano ko i u ostale pleere, pustis film i onda samo povuces (Drag & Drop) notepad prevod.srt u video i tako da se sam procesuje za prikaz?
Prvo probaj tako, pa ako ne bude tako uspjelo = ^sto je reko PsOaligator
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2009 u 12:15
Pardon mislio sam na notepad,kao što reče Čudak. Probao sam oba načina,ali ništa ne reaguje.
Skinuo bih ja drugi prevod,ali njega ne mogu naći,u pitanju je film Private resort.
------------- F1 fan
Džoni Dep
Pakt sa vukovima
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2009 u 12:42
A oko instalacije kodeke jel ti sve u redu. instaliraj K-Lite mega codecs pack.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Objavio: darije
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2009 u 12:45
Ajde probaj sad. Prevod je bio .txt a ja ga prebacih u .srt (što ne bi smelo da ima ikakve veze ali...)
- Da li ti se isti problem javlja i pri puštanju nekog drugog filma i pripadajućeg prevoda ili je problem samo u ovom prevodu? - Koju verziju GOM player-a imaš?
-------------
|
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2009 u 20:22
Kodeci su u redu(valjda)
Darije@ Nikada nisam imao ovakvih problema,ovo je prvi put da naiđem na prevod u notepad-u. GOM plejer
2.1.18.4762 I evo linka odakle sam ovo skinuo http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=private%20resort&language=&orderby=4&sortby=1
Izvinjavam se ako vas mučim,ali ovo mi je prvi put da imam problema sa prevodom,tj da ga ne mogu naći na netu.
------------- F1 fan
Džoni Dep
Pakt sa vukovima
|
Objavio: darije
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2009 u 20:41
Znači, probao si da PONOVO skineš prevod sa tog linka i da ga bukvalno "prevučeš" ili "spustiš" u film?
-------------
|
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2009 u 15:51
Probao sve,ali ne ide,vama hvala u svakom slučaju,a od teme može ključ ili brisanje.
------------- F1 fan
Džoni Dep
Pakt sa vukovima
|
|