SVE POHVALE
Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=27375
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 14:01 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: SVE POHVALE
Objavio: milan2403
Tema: SVE POHVALE
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 04:47
|
Sta reci za sajt poput ovoga osim sve najbolje. N jednom mestu toliko dobrih stvari. Sve pohvale od mene.
|
Odgovori:
Objavio: Buki
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 10:45
Hvala ti na pohvalama, i dobrodošao na najbolji forum
|
Objavio: joya
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 11:49
Buki piše:
Hvala ti na pohvalama, i dobrodošao na najbolji forum
|
------------- Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
Objavio: Mammon
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 12:00
milan2403 piše:
Sta reci za sajt poput ovoga osim sve najbolje. N jednom mestu toliko dobrih stvari. Sve pohvale od mene.
|
Hvala i dobrodosao!
|
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 13:29
Objavio: outside
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 13:42
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 13:43
Objavio: chlink
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 13:50

------------- [URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
Objavio: PsOaligator
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 15:16

------------- Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 15:20
PsOaligator piše:

|
|
Objavio: oblak24
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 18:38
|
volim vas cure i dečki! sveeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 19:03

------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 23:37
|
Iskreno. Namucio sam se sa prevodima, skida ih sa raznih mesta i svi su sra... 90% ne rade. Ovde je ok :)))Svaki koji sam uzeo odavde, radi bez problema. Zato vam mogu uputiti samo pohvale jer se vise ne nerviram kad gledam filmove. Hehehehe :)))))))
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2009 u 18:36
Dobrodošao na forum , a što se prijevoda tiče, kada bude (i ako bude) preveden biti će dostupan za download. 
|
Objavio: dancika
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2009 u 21:18
E, forumaši da vas i ja pohvalim! Ja vam nekad svratim ovde, al' nikako vas još nisam pohvalila hehe . Stvarno jeste najbolji, hvala na prevodima,,,,i puno korisnih informacija o filmovima koje ovde uvik skupim. pozzzz
------------- hikikomori
|
Objavio: asvalttina
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2009 u 21:39
pozzzzz
------------- "I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2009 u 23:46
|
AmArOk piše:
Ej ljudi,imam prevod za Year One,ali je na cirilici,kako da ga postavim,kako uopste da postavim prevod?
|
Na linku http://www.divx-titlovi.com imas opcije Važni linkovi Kontrolni panel Odjava Dodaj titlove Dodaj Omote Dodaj lektire Kliknes na Dodaj titlove 
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2009 u 23:50
AmArOk piše:
Ej ljudi,imam prevod za Year One,ali je na cirilici,kako da ga postavim,kako uopste da postavim prevod?
| Ovde imas detaljnije uputstvo : pravila-za-postavljanje-titlova_t19682_n1&FID=2&PR=3.html - Pravila za postavljanje prevoda
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: mira-s
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2009 u 00:46
|
I ja jednostavno moram da pohvalim sve one koji su doprineli ovako dobrom sajtu,stvarno se divim tim ljudima,hvala vam za sve prevode koje sam preuzela,i jos nesto najvaznije za te prevode,svaki,bukvalno svaki se odmah uklopio u film,ni jednom mi se nije desilo da nije sinhronizovan,da moram nesto da podesavam,da kasni ili ide ispred filma,znaci savrseni prevodi.Prava umetnost.Ljudi koji ovo rade stvarno to profesionalno obavljaju,bas dobro.Ja ne znam nista o tome,ali vidi se da su puni znanja i strucnosti,sa zeljom da tako i nastave,i napreduju,zbog njih samih a potrebni su i nama,sve ih pozdravljam.
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2009 u 00:47
mira-s piše:
I ja jednostavno moram da pohvalim sve one koji su doprineli ovako dobrom sajtu,stvarno se divim tim ljudima,hvala vam za sve prevode koje sam preuzela,i jos nesto najvaznije za te prevode,svaki,bukvalno svaki se odmah uklopio u film,ni jednom mi se nije desilo da nije sinhronizovan,da moram nesto da podesavam,da kasni ili ide ispred filma,znaci savrseni prevodi.Prava umetnost.Ljudi koji ovo rade stvarno to profesionalno obavljaju,bas dobro.Ja ne znam nista o tome,ali vidi se da su puni znanja i strucnosti,sa zeljom da tako i nastave,i napreduju,zbog njih samih a potrebni su i nama,sve ih pozdravljam. | Hvala i tebi na lepim recima, ovo veoma znaci svim prevoditeljima. Pozdrav!!!  
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: joya
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2009 u 00:51
Naravno da znači, iako sam Approvalac i dalje mi je na prvom mjestu prevođenje! Hvala vama svima koji imate razumjevanja za nas Translatore!
------------- Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
Objavio: outside
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2009 u 01:06
|
hvala ti na lijepim riječima,,takve osobe kao ti koji cjene ono što radimo,, su naš poticaj da i dalje prevodimo...pozdrav
|
Objavio: luka0037
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2009 u 01:11
|
prvi post pa pohvala
hvala tebi na pohvalama i razumevanju muke ljudi koji rade prevode hvala ti sto nisi nstupila sa nekom hitnom traznjom nekog prevoda uzivaj u forumu i druzenju sa ljudima , otkrices da je ekipa super a i svasta nesto mozes pametno i manje pametno da nadjes ovde pozz
-------------

|
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2009 u 11:49
Dobrodošao na forum i hvala ti na pohvalama, potrudit ćemo se da budemo i još bolji.
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2009 u 12:00
mira-s piše:
I ja jednostavno moram da pohvalim sve one koji su doprineli ovako dobrom sajtu,stvarno se divim tim ljudima,hvala vam za sve prevode koje sam preuzela,i jos nesto najvaznije za te prevode,svaki,bukvalno svaki se odmah uklopio u film,ni jednom mi se nije desilo da nije sinhronizovan,da moram nesto da podesavam,da kasni ili ide ispred filma,znaci savrseni prevodi.Prava umetnost.Ljudi koji ovo rade stvarno to profesionalno obavljaju,bas dobro.Ja ne znam nista o tome,ali vidi se da su puni znanja i strucnosti,sa zeljom da tako i nastave,i napreduju,zbog njih samih a potrebni su i nama,sve ih pozdravljam. |
e kako nece svako ovako da napise svoj prvi post,pa gde bi nam bio kraj :D
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2009 u 12:22
Hvala za lepe reči i dobro došao-la na najbolji forum
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: SAFA75UE
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2009 u 23:44
Pohvale svima i sa moje strane! Sad,kad sam i sam poceo da radim prevode, shvatio sam koliki znacaj imaju i koliki trud ulazu ljudi na ovom sajtu! Don't underestimate their efforts!!! Respect!!!
|
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2009 u 23:45
|
To administrators, moderators & translators - be proud, not vain!!!
|
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2009 u 00:10
|
SAFA75UE piše:
To administrators, moderators & translators - be proud, not vain!!! |
Hvala kolega i ti si zaslužio da se nađeš u jednoj od ovih
-------------
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2009 u 00:25
|
Hvala na pohvalama u prvom postu, svaka čast.I nismo sujetni, to nikako.
-------------
|
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2009 u 00:37
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2009 u 00:40
E, malo se zeznuh, zaboravih da izbrisem svoj post!!! Sta da se radi - covek se uci dok je ziv!
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2009 u 00:40
Još koji prevod i izbeći ćeš trnje ka plavim zvezdicama.
-------------
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2009 u 12:24
Movie Master piše:
Još koji prevod i izbeći ćeš trnje ka plavim zvezdicama.
|
U potpunosti se slažem, svaka čast kolegi na dosadašnjem trudu
|
Objavio: Anatolij
Datum objave: 23.Studeni/Nov.2009 u 21:02
Svaka pohavala,sajt je izuzetan,svaka čast.
------------- Anatolij
|
|