ne budite drski
Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=26975
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 13:48 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: ne budite drski
Objavio: ciira
Tema: ne budite drski
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2009 u 21:54
Zdaravo svima ,da za temu sam stavio bas ovo zasto zato zto vidim da su se neki neznaju granice.Vec pocinju da komanduju sta treba da prevodite.umesto da se zahale svima vama za vas trud ,a ako misle da je vas poso lak ,NEKA PREVODE SAMI.Inace od mene imate pice kad god svratite u Italiju.  
|
Odgovori:
Objavio: virus126
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2009 u 20:04
bravooooo
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2009 u 20:21
Ko si da si ... car si.  
-------------
|
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2009 u 20:26
Objavio: joya
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2009 u 23:27
Svaka čast!!!!
------------- Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
Objavio: Buki
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 00:45
Objavio: oblak24
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 19:29
|
bravo bravo. eto ja pokušala prevest neki film. al bilo puno arhaizama pa sam odustala. mučan je to posel. ne znam kak se to da nekom za džabe radit :)
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2009 u 20:34
oblak24 piše:
bravo bravo. eto ja pokušala prevest neki film. al bilo puno arhaizama pa sam odustala. mučan je to posel. ne znam kak se to da nekom za džabe radit :)
| Eto i sama znas da je mucan posao, i znas da TO trebas ceniti.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: darije
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 15:54
Morao sam javno da objavim prepisku sa PM-a iako znam da to nije etički ali nikakve državne tajne nisu pisane, nego sam jednostavno morao da vam pokažem kakvih likova ima i da vas pitam: ŠTA ODGOVORITI?
-- Prethodna privatna poruka --
Poslao/la : Shinoda
Poslato : 27.Sijecanj/Jan.2010 u 17:34
E
braca trazio sam prevod za Legion 2010 pa nema nigde ako bi mogao da mi
pomognes da mi nadjes prevod trazio sam na titlovi.com
divixtitlovi.com, ali nema ako imas ti posalji mi putem poruke link da
skinem prevod, ae pls odg da znam...unaprijed hvala!
|
-- Prethodna privatna poruka --
Poslao/la : darije
Poslato : 27.Sijecanj/Jan.2010 u 18:31
Kolega, pogledaj malo teme po forumu, videćeš odgovor na tvoje pitanje...
forum_posts.asp?TID=25417&title=prevodi-koji-ce-se-uskoro-pojaviti-popis - Prevodi koji će se uskoro pojaviti- popis broj 139. |
-- Prethodna privatna poruka -- Poslao/la : Shinoda Poslato : 28.Sijecanj/Jan.2010 u 15:08
A joj coeka sta imam gledat na forumu, gledao sam trazio bolan
nema nista proslo je 6 dana od premijere filma trebao je do sada prevod
da se pojavi je**mu majku skinuo sam film ima vec 2 dana i cekam jebeni
prevod pitam te ako ti imas da mi posaljes...sta znam..!!!! cim bude
javi mi porukom do tada pozzz |
ŠTA ODGOVORITI OVAKVOJ "OSOBI"?
-------------
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:00
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:02
strašno,lepo mu pošalji neki "H1N1" virus   
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: zkarlov
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:12
Uputi ga na Sentinela, sigurno će mu imati nešto lijepo za reći.
|
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:26
To mi je odmah palo na pamet ali rekoh da se konsultujem.
-------------
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:33
ccc... aj ga samo meni uputi kad ti se javi opet
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:34
Oću brate, kako ti kažeš
-------------
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:36
a vidi se da je lik samo glup... i jos k tome balavac
enivej titl bi trebo biti u subotu/nedjelju gotov, taman su mi prosle manje vise obaveze. a ako se nekom ne da cekat nek slobodno sjedne i pise
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:36
Jel' to znači da je Luka opet izvisio?
-------------

|
Objavio: Buki
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:43
No comment.
|
Objavio: Slepac
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:54
Eventualno ban, a razlog bi bio: NEČITANJE PRAVILA FORUMA. 
Ako ništa, stavi na glavnu stranicu velikim, podebljanim slovima: TITLOVI.NET I DIVX-TITLOVI.COM SU JEDAN TE ISTI SAJT! SADRŽAJ KOJI SE NE NALAZI NA PRVOM NE MOŽE SE NAĆI NI NA DRUGOM „SAJTU“!
Mislim da će im to razbistriti pamet, mada stvarno ne vidim ko je toliko 'nepismen', da ne upotrebim neku jaču reč, da ne može da ukopča tako neke stvari. 
Poruka: Ako 'balkanskog' prevoda nema na ovom sajtu, to znači da ga nema nigde! Je l' tako, kolege? 
|
Objavio: taxidell
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 17:19
Ljudi, imamo ovde, svi zajedno, nešto što je danas prava retkost.Radimo(prevodimo)koliko ko može, družimo se, pomažemo jedni drugima.Koliko sam shvatio iz razno-raznih postova, neki se poznaju i "uživo", gledaju filmove pa onda to podele i sa nama ostalima.Sve u svemu, nemojte da nam to pokvare, tamo neki nestrpljivi ili dosadni ili jednostavno ljudi koji se malo slabije snalaze u svemu ovome.Pomozimo i njima, neka postanu deo ove družine, makar i samo učešćem na forumu.Kolega Darije, što se tvog dela posla tiče, moje je, skromno mišljenje, da ga obavljaš izuzetno, kao u ostalom i svi ostali iz Adm, Ap, Mod. timova, nažalost s'vremena na vreme dešava se i ovo gore navedeno.Ali, dobro de, mora ponekad
------------- live long and prosper
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 17:26
Nije ovo ništa kolega, ne brini. Da samo znaš kakve smo mi iz A/M tima stvari sve zadnjih par godina doživjeli od strane članova, bilo zlonamjernih ili jednostavno glupih. Ništa nas nije uspjelo slomit niti narušit atmosferu na forumu, niti neće... Darije je samo pokazao primjer iz svakodnevice, tjedno dobiva desetke takvih mailova ili poruka...
|
Objavio: taxidell
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 17:28
Uvek se malo zabrinem, kada se radi o nečemu, meni dragom.I ne samo meni.Ne dajte se ljudi
------------- live long and prosper
|
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 17:31
Apsolutno se slažem i da napomenem da ovo nije usamljen slučaj da me ljudi pitaju preko PM-a za neki prevod. Uvek ali uvek im odgovorim, bilo da će biti, ukoliko ga ima na listi, bilo da sačekaju jer je novi film, bilo da napišu post u predviđenoj temi.... međutim, ukoliko me neko pita za prevod a ja ga uputim na temu gde se najavljuju prevodi i kažem mu i redni broj najavljenog prevoda a on krene sa :
A joj coeka sta imam gledat na forumu, ... proslo je 6 dana od premijere filma trebao je do sada prevod
prevod |
...onda je to čist bezobrazluk i nevaspitanje i pljuvanje po svemu što mi radimo bez imalo obzira.
Uostalom, polako kolega, da se čujemo 2014. godine pa da vas pitam za "zdravlje" 
-------------
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 17:56
Nista vise me ne cudi, zivimo u sredinu gde 30% ljudi su ispod prosecne intelegencije, skolske diplome dobijaju samo da budu prisutni na vise od 50% casova (spavaju na casu ili jedu seme za tikve).
50% ljudi na planetu, u drobnu crtu gledaju vanzemaljska nauka.
Ima i ljudi kojima samo je potrebno par meseci da se snadju u internet svjet, a drugi nikad nece shvatiti da i sa druge strane im pise zivi covjek a ne masina. 
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 19:18
proslo je 6 dana od premijere filma trebao je do sada prevod
prevod pitam |
Ovo mi je uvek najbolji deo takvih poruka   
ccc stvarno, sram nas bilo čovek već 2 dana čeka
Senti dušo, požuri, hitno je    
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 19:28
ovaj je gori od mene!!!! i ja sam smarao za seriju roswell ali sad iskuliram,za svake 2 nedelje heller objavi novi prevod za seriju. p.s. jos samo 6 epizoda je ostalo
|
Objavio: BELI
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 20:43
Jednom davno jedan starac rece Dariju, darije, posao sa ljudima je gori od robije....
Ma znam, nisam lud da se prihvatam toga, rece Darije.....
Situacija danas... starac se podmladio, darije je ostareo... evo videh ga da ide u gerontoloski centar da zakaze za terapiju. :)
No hard feelings, ok?
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: luka0037
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 20:56
Objavio: iromafia111
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 20:59
Ne daj se Luka. Naći ćeš i ti svoju budalu.
-------------

|
Objavio: higuy
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 21:56
Da je Kalimero ziv i da je covek bio bi u ludari od druzenja sa ovakvima.
------------- Anima Candida
|
Objavio: Filaret
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2010 u 22:20
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2010 u 23:01
Samo da ga ne vadi po forumu
-------------
|
Objavio: luka0037
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2010 u 23:01
|